!!! DEVELOPMENT MODE !!!
GNTM
Re: GNTM
Κι εμένα δεν μου αρέσουν τα σαγόνια με βούλες, όμως για κάποιο λόγο το παραβλέπω στη συγκεκριμένη. Όλα τα υπόλοιπα όμως κομπλέ.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Σεπ 2019, 22:24συμπαθέστατη, αλλά δε μπορώ να πάρω τα μάτια μου από τη βούλα στο σαγόνι.
από μένα είναι όχι.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Nero
καβλαντίζουμε εδώ αλλά βγαίνει το σοβαρό απο μέσα μου και πρέπει να πω με προβληματίζει λίγο ότι τα περισσότερα κορίτσια που πάνε εκεί δεν κάνουν τίποτα. Πάνε σε κάτι ιεκ του κώλου "για να χτίσουν βιογραφικό" και βασικά περιμένουν το χρυσό εισιτήριο για να πιάσουν την καλή στην tv 
Ισχύει. Κι όχι μόνο για υποψήφιες μοντέλες.Nero έγραψε: 23 Σεπ 2019, 22:30 καβλαντίζουμε εδώ αλλά βγαίνει το σοβαρό απο μέσα μου και πρέπει να πω με προβληματίζει λίγο ότι τα περισσότερα κορίτσια που πάνε εκεί δεν κάνουν τίποτα. Πάνε σε κάτι ιεκ του κώλου "για να χτίσουν βιογραφικό" και βασικά περιμένουν το χρυσό εισιτήριο για να πιάσουν την καλή στην tv![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Οτι πρεπει ειναι αυτη για να μας πεσει και λιγο.
Με τις προηγουμενες παραλιγο να τρυπησουμε τηλεοραση.
Με τις προηγουμενες παραλιγο να τρυπησουμε τηλεοραση.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!