ΣΕ, αν δεν ακολουθήσει το δρόμο που λέω η Γκρέτα, σε βλέπω να κάνεις το νεκρό στους κάδους - α λά Τάκης Τσουκαλάς- κάθε φορά που βγάζεις το αμάξι από το πάρκινγκ, αν δεν είναι τουλάχιστον χάιμπριντ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Ωραίος!
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Ήμουν ο τύπος με τα μαύρα γυαλιά, τα αραια βαμμένα-κομμοδινί μαλλιά, το λαδί-κάρο σακάκι και το λευκό πανταλονι.
So hab ich dich schon unbedingt
-
Nero
ρε συ, σε είδα σε ένα βίντεο! μπερδεύτηκες όμως. Δεν ήταν η διαδήλωση για το κλίμα, ήταν το storm area 51Mole έγραψε: 21 Σεπ 2019, 17:54 Ήμουν ο τύπος με τα μαύρα γυαλιά, τα αραια βαμμένα-κομμοδινί μαλλιά, το λαδί-κάρο σακάκι και το λευκό πανταλονι.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Πραγματικα νενω με το στομα ανοιχτο που άνθρωποι σαν τον φοσιλι και τον χελη χαφτουν τα του διοξειδιου
- Dwarven Blacksmith
Όλα καλά παιδιά, οι πολιτικοί λύνουν το πρόβλημα μόνοι τους.
https://www.euractiv.com/section/climat ... -of-reach/PwC UK’s latest Low Carbon Economy Index (LCEI), published today (19 September), found that reaching the Paris Agreement’s 2C limit for global warming would require the global economy to reduce its carbon intensity by 7.5% every year up to 2100. The report notes that this is five times faster than the current decarbonisation rate of 1.6% – less than half the decarbonisation rate witnessed in 2015 (of 3.3%), when the Paris Agreement was introduced.
In order to meet the more ambitious target of the Paris Agreement – limiting global warming to 1.5C which has been requested by the Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC’s) special report – decarbonisation rates must reach 11.3% annually. That is seven times greater than the current rate, which has slowed to its lowest level since 2011.
Global emissions actually increased by 2% in 2018, due to a 2.9% increase in energy demand. The report warns that extreme heat and cold weather patterns contributed to this growth in demand, and will likely exacerbate decarbonisation efforts in the future. In total, 69% of the increase in energy demand was met by fossil fuel production.
- hellegennes
Ας κλείσει την θέρμανσή της η Γκρέτα ή ας το πάρει απόφαση ότι ζει υπερβολικά βόρεια για να είναι βιώσιμη η χώρα της και να γίνει πρόσφυγας στον Νότο. Ας μεταφέρουν στον Νότο τα λεφτά που έχουν μαζέψει στην χώρα τους χάρη στην εκπομπή αμέτρητων τόνων CO2 και θα τους δεχτούμε. Ίσως.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Μαυροβασίλης
είναι που βαριέμαι να σιάξω το μεμ του ποδηλάτη με το ματσούκι στη ρόδα :-/
https://www.autocar.co.uk/opinion/techn ... y-fur-coat
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Dwarven Blacksmith
Η αλήθεια είναι ότι όχι μόνο τα σπορ αυτοκίνητα αλλά το ίδιο το κονσεπτ ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να αγοράσει 1 τόνο καβούκι και να κουνιέται μαζί με αυτό πάσχει θεμελιωδώς. Με το που θα επιτευχθεί η πλήρης αυτονομία αυτό θα αρχίσει να αλλάζει όμως, όχι λόγω ακτιβισμού αλλά απλών οικονομικών. (το αυτοκίνητο ως ασσετ αντί να χάνει αξία, θα την παράγει μέσω της λειτουργίας του ως ρομποταξι
όσο ο ιδιοκτήτης κάθεται, οδηγώντας στην αύξηση των τιμών των οχημάτων και φυσικά σε ένα νέο είδος ραντιερισμου)
Οπότε ο ΣΕ ως ένας από τους νέους ραντιερηδες θα είναι ωφελημένος και θα αυξήσει το στόλο των σπορτ καρς του και ας τα γιαουρτωνουν οι περαστικοί.
όσο ο ιδιοκτήτης κάθεται, οδηγώντας στην αύξηση των τιμών των οχημάτων και φυσικά σε ένα νέο είδος ραντιερισμου)
Οπότε ο ΣΕ ως ένας από τους νέους ραντιερηδες θα είναι ωφελημένος και θα αυξήσει το στόλο των σπορτ καρς του και ας τα γιαουρτωνουν οι περαστικοί.
- Μαυροβασίλης
πώς θα αντέξει να αντικρύσει ξανά τη Γκρέτα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
- Dwarven Blacksmith
Ο Ντινες καταστρέφει τη Γκρέτα με φακτς εντ λότζικ.

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τί να πει κανείς 
- hellegennes
Δυστυχώς την Γκρέτα την έχουν καταστρέψει άλλοι. Κυριολεκτικά.
Άλλωστε, γυναίκα είναι, μωρέ. Τι την χρειάζεται την μόρφωση;
Άλλωστε, γυναίκα είναι, μωρέ. Τι την χρειάζεται την μόρφωση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ναι, όλοι εσείς οι χαχόλοι για το καλό της τα λέτε αυτά. Από ενδιαφέρον
https://www.facebook.com/george.tsoukal ... 0609330613
https://www.facebook.com/george.tsoukal ... 0609330613
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-