Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:28Αποκλείεται Γιαπωνέζα να έκλεβε χταπόδι από ψαράδικο. Είναι ευγενής ράτσα οι γιαπωνέζοι. Κάποτε επισκεπτόμενος τους βοτανικούς κήπους του Βερολίνου ο μικρός τότε Χιροχίτο έσκυψε και μέσα στην παιδιάστικη αφέλειά του έκοψε μια ορχιδέα. Ο πατέρας συνετριμμένος στάθηκε μπροστά του και του είπε ορθά κοφτά ότι εξαιτίας εκείνης του της πράξης το αυτοκρατορικό σανάρα θα το έπαιρνε ο μικρότερος αδελφός του.Feindflug έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:10Τύπε, έχω δει κάτι παρόμοιο με Γιαπωνέζα και χταπόδι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Σεπ 2019, 12:43Spoiler
Το άτομο είναι τέρμα γκασμάς. Γνωρίζω προσωπικά άτομο που δουλεύει στο εν λόγω Βασιλόπουλος. Πρόκειται για σπείρα βουλγαρόγυφτων που έμπαινε κάθε εβδομάδα και αφού γέμιζε ένα καρότσι μέχρι επάνω κυρίως ποτά με τη βοήθεια 3 γυναικών έφευγαν ανενόχλητοι από την είσοδο. Την περασμένη Παρασκευή τους έπιασαν, πέρασαν προφανώς αυτόφωρο, βγήκαν και ξαναπήγαν να ξανακλέψουν.
Μια άλλη διασκεδαστική ιστορία από τον ίδιο Βασιλόπουλο, η γύφτισσα πήγε στα ψαρικά και όταν δεν κοιτούσε ο υπεύθυνος έχωσε στη βράκα της έναν τεράστιο σολομό. Αφού την είδε και κατγάλαβε τι έκανε, τον έβγαλε σπό τη βράκα και τον έβαλε πάλι στη θέση του.
Τις προάλλες στον σκλαβενίτη είχα πάει να πάρω μερικά σκόρδα, τυρί και μελιτζάνες, είχα το πορτοφόλι μου να φουσκώνει την τσέπη από το σορτσάκι και ξαφνικά σε απόσταση αναπνοής από πίσω μου εμφανίζεται ένας γύφτος. Πήρα γρήγορα τις μελιτζάνες μου κι έφυγα από εκεί. Έχω χιλιάδες τέτοιες ιστορίες. ελπίζω ο μητσοτάκης να καθαρίσει την κοινωνία από τα αποβράσματα και οι ενάντιες φωνές να περιοριστούν σε γραφικότητες παραπλήσιες με αυτές που διαβάζουμε εδώ.