!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψύλοι έκαναν την εμφάνιση τους στο ΑΠΘ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ψύλοι έκαναν την εμφάνιση τους στο ΑΠΘ
Απίστευτα πράγματα στο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο τη χώρας https://www.kathimerini.gr/1043883/arti ... ish-yyllwn
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Ψύλοι έκαναν την εμφάνιση τους στο ΑΠΘ
με την αχρηστοάριστη Κεραμέως όλα να τα περιμένουμε, έδωσε πανεπιστημιακό άσυλο στους ψύλλους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 23 Σεπ 2019, 17:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πρέπει να γίνει απεντόμοση παντού σε όλα τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Γραφικός
Σιγά ρε παιδιά, μ' ένα μπάνιο φεύγουν οι ψύλλοι.
Στις φοιτητικές κατοικίες Χίου πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι είχαν ψύλλους.
Επόμενος τίτλος:
ΣΟΚ: ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.
Στις φοιτητικές κατοικίες Χίου πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι είχαν ψύλλους.
Επόμενος τίτλος:
ΣΟΚ: ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
επόμενο σχόλιο:
αυτή, ακριβώς αυτή είναι η αριστεία
αυτή, ακριβώς αυτή είναι η αριστεία
Φαίνεται πως οι ψύλοι ξεκίνησαν από την σχολή Χημείας.Μάλλον έκαναν πειράματα και κάτι στράβωσε και τους ξέφυγαν οι ψύλοι.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
- Υδράργυρος
Εχουν εξαρση οι πληθυσμοι αυτων των εντομων. Εχουν απαγορευτει καποια φαρμακα και τα νεα δεν τα πιανουν καλα. Το καλοκαιρι στις διακοπες βιωσα μια επιθεση ψυλλων, μαλλον μεσω σκυλου. Πακετο ειναι τσιμπανε πολυ ασχημα.
- Υδράργυρος
Οι τζιβατοι και οι αναρχοαπλυτοι φταινε. "Θεε μου στειλε κανα ψυλλο να πιουμε" και τους εστειλε τετοοους ψυλλουςChainis έγραψε: 23 Σεπ 2019, 17:26 Πρέπει να γίνει απεντόμοση παντού σε όλα τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Οι ψύλλοι ευδοκιμούν στις κοπριές και την βρώμα, τα μαντριά στο χωριό μου τα ραντίζουν κάθε χρόνο γι αυτό τον λόγο.Υδράργυρος έγραψε: 23 Σεπ 2019, 17:39Οι τζιβατοι και οι αναρχοαπλυτοι φταινε. "Θεε μου στειλε κανα ψυλλο να πιουμε" και τους εστειλε τετοοους ψυλλουςChainis έγραψε: 23 Σεπ 2019, 17:26 Πρέπει να γίνει απεντόμοση παντού σε όλα τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Πέρα από πλάκα, οι ψύλλοι είναι δυσεπιλυτο πρόβλημα.
Γαμησέ τα. Πέρσι είχε πολλούς ( γι' αυτό και οι σχετικές διαφημίσεις
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- Υδράργυρος
Και οι κοριοι εχουν επανακαμψει
- Eθνικοκοινωνιστης
οι αναρχικοι φταινε 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Καντε αυτο που εκανα εγω στο παλιο μου εξοχικο με τα κουνουπια.Αφησα τις αραχνες να κανουν φωλιες στο ταβανι και κοιμομουν ήσυχος το βραδυ. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Οι μικρές αράχνες μπορούν να μπουν στο αφτί σου όσο κοιμάσαι.zteo έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:50 Καντε αυτο που εκανα εγω στο παλιο μου εξοχικο με τα κουνουπια.Αφησα τις αραχνες να κανουν φωλιες στο ταβανι και κοιμομουν ήσυχος το βραδυ.![]()
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
-
- 0 Απαντήσεις