!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΚΛΕΒΟΥΝ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Χόρχε ντελ Σάλτο

Re: ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΚΛΕΒΟΥΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο »

πατησιωτης έγραψε: 23 Σεπ 2019, 13:26 Η κοινωνιολογική ερμηνεία της συμπεριφοράς των ανθρώπων αυτών για να απαλλαγεί κάποιος από την κατηγορία του ρατσισμού προσκρούει στο δέον γενέσθαι
από πού κι ως πού προσκρούει;

και ο Μεγάλος Ιωσήφ Στάλιν έστειλε μαζικά κάποιους στα γκούλαγκ επειδή ανήκαν σε αντιδραστικά έθνη, παρότι ως άτομα πολλοί από αυτούς αναδείχτηκαν σε μέγιστους αγωνιστές του λαού. δεν το έκαμε γιατί ήταν ρατσιστής.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:39
πατησιωτης έγραψε: 23 Σεπ 2019, 13:26 Η κοινωνιολογική ερμηνεία της συμπεριφοράς των ανθρώπων αυτών για να απαλλαγεί κάποιος από την κατηγορία του ρατσισμού προσκρούει στο δέον γενέσθαι
από πού κι ως πού προσκρούει;

και ο Μεγάλος Ιωσήφ Στάλιν έστειλε μαζικά κάποιους στα γκούλαγκ επειδή ανήκαν σε αντιδραστικά έθνη, παρότι ως άτομα πολλοί από αυτούς αναδείχτηκαν σε μέγιστους αγωνιστές του λαού. δεν το έκαμε γιατί ήταν ρατσιστής.
..η μήπως ΗΤΑΝ ; :wink
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:38
dna replication έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:25 δεν αρνούμαι οτι οι επίσημες και ευρωπαϊκές πολιτικές ένταξης και ενσωμάτωσης των τελευταίων δεκαετιών κάποιες απέτυχαν κάποιες είχαν φτωχά αποτελέσματα και κάποιες είχαν σχετική επιτυχία
ενώ παράλληλα νέα προβλήματα δημιουργήθηκαν ή παλιά διογκώθηκαν.
Δεν ξέρω για επίσημες απόπειρες ενσωμάτωσης αλλά ένα μεγάλο ποσοστο αλβανών έχουν μετά από περίπου 3 δεκαετίες καταφέρει να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία. Κάτι που μετά απο εκατοντάδες χρόνια δεν κατάφεραν οι γυφτοι.
Όπως θα έλεγε και ο σαιξπήρος αγαπητέ, το σφάλμα βρίσκεται σε εμάς, όχι στα αστέρια μας. Κανένα πρόγραμμα δεν θα εντάξει τους γύφτους οπουδήποτε από τη στιγμή που δεν θέλουν οι ίδιοι.
από τη στιγμή που αρχίζουν οι αναγωγές στην ελεύθερη βούληση, πάει περίπατο η κοινωνιολογία...
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Last Veteran έγραψε: 23 Σεπ 2019, 13:09 Όσο υπάρχει έστω κι ένας που συμπαθεί αυτή τη ράτσα, αυτη η χώρα θα πηγαίνει μόνο κατά διαόλου. Α ρε Αδόλφε, α ρε Ιωσήφ, που είστε ρε γαμωτο όταν πραγματικά σας έχουμε ανάγκη.
Πες τα ρε τυπε φιλε! :003:
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

τεκμήριο για την επανάληψη της τάξης από το μαθητή
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Συγκινήθηκα πραγματικά. Γυφτάκι το έγραψε;
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

πάντως γενικά έχει το δικαίωμα ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος να μην επιτρέψει την είσοδο/να αρνηθεί να εξυπηρετήσει κάποιον;
είδα μία ταινία τις προάλλες αγγλική, και ένας καταστηματάρχης ενός μίνι μάρκετ "μπάναρε" έναν πελάτη του από το κατάστημα λόγω κακής συμπεριφοράς του τελευταίου
την επόμενη φορά που πήγε ο πελάτης του είπε "you're banned" και τον έδιωξε
επιτρέπεται κάτι τέτοιο στην Ελλάδα;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Εγώ έχω διώξει αρκετούς γύφτους από το μαγαζί μου. Μπαίνουν ζητώντας τίποτα παλιοσίδερα, κόβουν κίνηση τι υπάρχει και ξαναπερνάνε το βράδυ και σε ξαφρίζουν. Ο άλλος μου έβαλε τις φωνές μέσα στο μαγαζί μου επειδή του είπα ξεκάθαρα να βγει έξω αφού δεν είναι πελάτης. Με απείλησε ότι θα μου έβαζε φωτιά και του ζήτησα συγγνώμη, του είπα πως από το πρωί δεν ένιωθα καλά. Τελικά έφυγε ήρεμα.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Με εχουν αντιμετωπισει σαν κλεφτη στον Σκλαβενιτη. Ημουν μονο εγω και αλλο ενα ατομο στο καταστημα. Με ακολουθησε μια υπαλληλος και εκανε δυνατα σχολια οτι θα χρησιμοποιησει πολεμικες τεχνες, και τετοια. Αλλος στη θεση μου θα ειχε τσακωθει μαζι της.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Όλοι στον σκλαβενίτη ξέρουν από πολεμικές τέχνες. Έχουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες που πληρώνει η εταιρία
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ορέστης 35 έγραψε: 23 Σεπ 2019, 16:20 Με εχουν αντιμετωπισει σαν κλεφτη στον Σκλαβενιτη. Ημουν μονο εγω και αλλο ενα ατομο στο καταστημα. Με ακολουθησε μια υπαλληλος και εκανε δυνατα σχολια οτι θα χρησιμοποιησει πολεμικες τεχνες, και τετοια. Αλλος στη θεση μου θα ειχε τσακωθει μαζι της.
Εμ, δε συνέχισες τζούντο.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Δεν τους διώχνεις απ' το μαγαζί.
Κλείνεις πόρτες και φωνάζεις αστυνομία!
Fuerte
Phorum.gr user: petit_bourgeois

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fuerte »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:38
dna replication έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:25 δεν αρνούμαι οτι οι επίσημες και ευρωπαϊκές πολιτικές ένταξης και ενσωμάτωσης των τελευταίων δεκαετιών κάποιες απέτυχαν κάποιες είχαν φτωχά αποτελέσματα και κάποιες είχαν σχετική επιτυχία
ενώ παράλληλα νέα προβλήματα δημιουργήθηκαν ή παλιά διογκώθηκαν.
Δεν ξέρω για επίσημες απόπειρες ενσωμάτωσης αλλά ένα μεγάλο ποσοστο αλβανών έχουν μετά από περίπου 3 δεκαετίες καταφέρει να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία. Κάτι που μετά απο εκατοντάδες χρόνια δεν κατάφεραν οι γυφτοι.
Όπως θα έλεγε και ο σαιξπήρος αγαπητέ, το σφάλμα βρίσκεται σε εμάς, όχι στα αστέρια μας. Κανένα πρόγραμμα δεν θα εντάξει τους γύφτους οπουδήποτε από τη στιγμή που δεν θέλουν οι ίδιοι.
Και ορισμένοι γύφτοι που θέλησαν να ενσωματωθούν ενσωματωθηκαν. Αυτοί που βλέπεις τώρα να ζουν σε καταυλισμους και να παρασιτουν είναι εκείνοι που συνειδητά δεν θέλουν, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Εξαρχίδαρος και Ορέσταρος ειναι τα κοσμήματα του νήματος!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”