!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΚΛΕΒΟΥΝ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Re: ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΚΛΕΒΟΥΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 23 Σεπ 2019, 13:58
Cavaliere έγραψε: 23 Σεπ 2019, 13:56
Chainis έγραψε: 23 Σεπ 2019, 13:53100% αλήθεια.
Τράβα το πρωί στον δρόμο Εξαμίλια - Κόρινθος να παρακολουθήσεις τα λεφουσια από γυφτισσες και γυφτόπουλα που εξορμούν για Κόρινθο.
Οι πιο ακίνδυνες λένε την μοίρα ή βάζουν τα μικρά να ζητιανεύουν.
Παρασιτισμός σε όλο το μεγαλείο του.
Την έκανα τη διαδρομή νεοσύλλεκτος, δεν θυμάμαι γύφτους.
Πυτε, με όλον τον σεβασμό, Εχει περάσει μισος αιώνας απο τότε
Δεν έχει σημασία, από την περιοχή είμαι και ξέρω τους δρόμους κι εκεί παρουσιάστικα, από άλλον πηγαίναμε.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Chainis έγραψε: 23 Σεπ 2019, 14:04Δεν την έκανες.
Από άλλο δρόμο πηγαίναμε στο πεδίο ασκήσεων κι άλλος ειναι ο βασικός Κόρινθος - Εξαμίλια.
Βισματάκι; Κορίνθιος παρουσιάζεται Κόρινθο. Τι παράξενο...
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ »

vantono έγραψε: 23 Σεπ 2019, 13:58 χιχιχι
Δεν κάνω αναφορά μονο και μονο επειδή αντιβαινει στα αριστερουλικα πιστευω μου - δεν το ανέφερα εξαρχής γιατι ήξερα οτι δεν θα με πιστευατε για το ποσο τέλειος είμαι - αλλα τωρα ωριμασε ο καιρος να το αποκαλυψω
ωραία πύτισσα η ζωή
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 23 Σεπ 2019, 14:07
Δεν κάνω αναφορά μονο και μονο επειδή αντιβαινει στα αριστερουλικα πιστευω μου - δεν το ανέφερα εξαρχής γιατι ήξερα οτι δεν θα με πιστευατε για το ποσο τέλειος είμαι - αλλα τωρα ωριμασε ο καιρος να το αποκαλυψω
Θα την κανεις την αναφορά τελικά ή όχι? Ελεος, ένας σταθερός στις απόψεις του δεν υπαρχει σε αυτον τον ιστοτοπο?
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Το νόημα δεν είναι αν ο τρόπος ζωής των γυφτων είναι παρασιτικος ή αν κλέβουν. Δεν χρειάζεται πολύ συζήτηση επ αυτού. Το νόημα είναι αν ο περαιτέρω αποκλεισμός τους ακόμα και από την ελεύθερη αγορά βγάζει κάποιου είδους νόημα ή είναι αποδεκτός από τη δική μας κοινωνία.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

πατησιωτης έγραψε: 23 Σεπ 2019, 11:46 Ο Δημητράς ανέλαβε την υπόθεση; :lol: οι αλληλέγγυοι στον Ζακ θα κινητοποιηθούν;o Παιτέρης;o ΣΥΡΙΖΑ; :o το ΚΕΕΡΦΑ;
Η πλάκα με την Ελλάδα είναι αυτή : ενώ όλοι ομνύουν στην πολιτική ορθότητα και τον προοδευτισμό,για πολύ κόσμο όλα αυτά είναι κάπου αλλού,δεν τους αφορούν και συνεχίζουν με τους πατροπαράδοτους ρυθμούς.
Τον νόμο του Σαμαρά θα χρησιμοποιήσουν. Και φυσικά είναι ρατσιστικό και με τον κλασικό και τον διευρυμένο ορισμό του ρατσισμού, δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει. Όποιος περιμένει για πολλοστή φορά αντιμετώπιση της εγκληματικότητας ειδικά ομάδων από την Νουδούλα από τις βίλες και ασφάλεια του Ψυχικού Εκάλης είναι μέγα κορόιδο. Το αντικείμενο ελέγχου και αστυνόμευσης θα είναι ο μέσος νομοταγής πολίτης. Τυπική αναρχοτυραννία.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Σεπ 2019, 12:43
Μια άλλη διασκεδαστική ιστορία από τον ίδιο Βασιλόπουλο, η γύφτισσα πήγε στα ψαρικά και όταν δεν κοιτούσε ο υπεύθυνος έχωσε στη βράκα της έναν τεράστιο σολομό. Αφού την είδε και κατγάλαβε τι έκανε, τον έβγαλε σπό τη βράκα και τον έβαλε πάλι στη θέση του.
:o WTF !!!
Άβαταρ μέλους
Επικοινωνία:

vantono έγραψε: 23 Σεπ 2019, 14:11
Θα την κανεις την αναφορά τελικά ή όχι? Ελεος, ένας σταθερός στις απόψεις του δεν υπαρχει σε αυτον τον ιστοτοπο?
Καμια σχεση εγω είπα εξαρχής δεν την κανω, τωρα την έκανα γιατι το συνεχίζεις προκλητικά σαν γυφτοπουστας που εισαι
ωραία πύτισσα η ζωή
Άβαταρ μέλους
vantono

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Σεπ 2019, 11:13 ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΚΛΕΒΟΥΝ!
Το περιστατικό πριν από λίγο, στο κατάστημα Α-Β Βασιλόπουλος στο Κιάτο.
Η ταμίας “κτυπούσε” τα είδη που ψωνίσαμε. Από την παρακείμενη είσοδο μπαίνουν στο κατάστημα 4 γυναίκες ρομά. Η ταμίας, μας παρατάει και τρέχει και εμποδίζει τις ρομά να μπουν στο κατάστημα. Μάλιστα, πιάνει μία από τη μπλούζα και την ωθεί βίαια προς τα έξω. “Να φύγετε! Απαγορεύεται η είσοδος” ωρυόταν. Ήρθαν και άλλοι υπάλληλοι που έκαναν το ίδιο. Ένας μικρός πανικός. Κάποια στιγμή, οι αθίγγανοι φεύγουν από το κατάστημα.
- Γιατί απαγορεύσατε την είσοδο στα άτομα αυτά, ρώτησα;
- Είναι γύφτοι, απαντά η ταμίας.
- Δηλαδή; τη ρώτησα.
- Κλέβουν, μου απάντησε η ταμίας.
- Και πώς το καταλάβατε; ρωτώ. Και πού ξέρετε ότι εγώ δεν κλέβω; την ξαναρωτώ.
- ααααααα.... μου “απαντά”. Να ρωτήσετε τη διεύθυνση του καταστήματος.
Σε λίγο ήρθε και η διεύθυνση. Ο κ. Νικόλαος Μπάρκας, σύμφωνα με το ταμπελάκι που είχε στο στήθος.
- Γιατί κύριε Μπάρκα η ταμίας απαγόρευσε την είσοδο στα συγκεκριμένα άτομα; τον ρωτώ.
- Επειδή κλέβουν, μου απαντά.
- Και πώς το καταλάβατε; Αν έχετε υποψίες ότι κλέβουν, να βάλετε υπαλλήλους να τους συνοδεύουν καθώς γυρνούν στους διαδρόμους. Και αν τους πιάσετε να κλέβουν, να καλέσετε την αστυνομία. Δεν έχετε δικαίωμα να τους απαγορεύσετε την είσοδο.
- Δε θα μου πείτε εσείς τί να κάνω, μου απαντά.
- Και γιατί φωνάζετε, πετάγεται και με ρωτά μία πελάτισσα του καταστήματος;
- Κυρία μου, της λέω, αντί να κάνετε παρατήρηση σε μένα, θα έπρεπε να την κάνετε στους υπευθύνους του καταστήματος, που αποφάσισαν ότι κάποιοι είναι -εξ όψεως- κλέφτες και δεν τους επιτρέπουν την είσοδο.
Και τί με κόφτει εμένα, θα μου πείτε, που οι υπάλληλοι του Βασιλόπουλου δεν επέτρεψαν στους “γύφτους” να μπουν να ψωνίσουν; Με κόφτει. Επειδή η αδικία και η αυθαιρεσία στην κοινωνία θα πρέπει να μας ενοχλεί. Ενδεχομένως υπάρχουν προβλήματα συμπεριφοράς με τους ρομά. Όμως, αυτά δε θα τα λύσει ούτε η ταμίας του Βασιλόπουλου, ούτε ο προϊστάμενος Μπάρκας. Επειδή, αν επιτρέψουμε στον κάθε Μπάρκα να αποφασίζει ποιός θα ψωνίσει και ποιός όχι, ή ποιός νομίζει ότι είναι κλέφτης και ποιός όχι, τότε κάποια μέρα θα έρθει ένας άλλος Παπαδόπουλος που θα αποφασίζει ποιός θα εξοριστεί στα ξερονήσια ή ένας άλλος Αδόλφος που θα αποφασίζει ποιός θα σταλεί στην κόλαση. Η συμπεριφορά αυτή, καταδικάζεται και τιμωρείται! Και ξεκινάμε από τα πολύ απλά! Που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας. Και για τα οποία, ουδείς από τις αφεντιές μας ενοχλείται, επειδή τα βρίσκει φυσιολογικά.
Θα κρίνω για τις περαιτέρω ενέργειές μου, αφού λάβω απάντηση από τη διοίκηση της εταιρίας επί του περιστατικού.

Απο αναρτηση στο facebook
Δεν δινω το ονομα η τα προσωπικα στοιχεια του ατομου που εκανε αυτη την αναρτηση
Το άτομο είναι τέρμα γκασμάς. Γνωρίζω προσωπικά άτομο που δουλεύει στο εν λόγω Βασιλόπουλος. Πρόκειται για σπείρα βουλγαρόγυφτων που έμπαινε κάθε εβδομάδα και αφού γέμιζε ένα καρότσι μέχρι επάνω κυρίως ποτά με τη βοήθεια 3 γυναικών έφευγαν ανενόχλητοι από την είσοδο. Την περασμένη Παρασκευή τους έπιασαν, πέρασαν προφανώς αυτόφωρο, βγήκαν και ξαναπήγαν να ξανακλέψουν.
Μια άλλη διασκεδαστική ιστορία από τον ίδιο Βασιλόπουλο, η γύφτισσα πήγε στα ψαρικά και όταν δεν κοιτούσε ο υπεύθυνος έχωσε στη βράκα της έναν τεράστιο σολομό. Αφού την είδε και κατγάλαβε τι έκανε, τον έβγαλε σπό τη βράκα και τον έβαλε πάλι στη θέση του.
Τις προάλλες στον σκλαβενίτη είχα πάει να πάρω μερικά σκόρδα, τυρί και μελιτζάνες, είχα το πορτοφόλι μου να φουσκώνει την τσέπη από το σορτσάκι και ξαφνικά σε απόσταση αναπνοής από πίσω μου εμφανίζεται ένας γύφτος. Πήρα γρήγορα τις μελιτζάνες μου κι έφυγα από εκεί. Έχω χιλιάδες τέτοιες ιστορίες. ελπίζω ο μητσοτάκης να καθαρίσει την κοινωνία από τα αποβράσματα και οι ενάντιες φωνές να περιοριστούν σε γραφικότητες παραπλήσιες με αυτές που διαβάζουμε εδώ.
Εσύ είσαι δυνατός και πουνεντίζεις επικίνδυνα. Εύγε τέκνον μου, θα σε διαβάζω πιο τακτικά!
Άβαταρ μέλους
Επικοινωνία:

Ίφιδα έγραψε: 23 Σεπ 2019, 14:15
:o WTF !!!

Μονο απο λαϊκή και μονο απο αετοματη εμπορα απο δω και πέρα
ωραία πύτισσα η ζωή
Άβαταρ μέλους
vantono

Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 23 Σεπ 2019, 14:18
vantono έγραψε: 23 Σεπ 2019, 14:11

Καμια σχεση εγω είπα εξαρχής δεν την κανω, τωρα την έκανα γιατι το συνεχίζεις προκλητικά σαν γυφτοπουστας που εισαι
Ρομοφυλόφιλος, παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
Επικοινωνία:

vantono έγραψε: 23 Σεπ 2019, 14:18 Εύγε τέκνον μου, θα σε διαβάζω πιο τακτικά!
Ετσι, να κανεις και ενα διάλειμμα απο το χειρογλύκανο, πύτε
ωραία πύτισσα η ζωή
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Σεπ 2019, 14:12 Το νόημα δεν είναι αν ο τρόπος ζωής των γυφτων είναι παρασιτικος ή αν κλέβουν. Δεν χρειάζεται πολύ συζήτηση επ αυτού. Το νόημα είναι αν ο περαιτέρω αποκλεισμός τους ακόμα και από την ελεύθερη αγορά βγάζει κάποιου είδους νόημα ή είναι αποδεκτός από τη δική μας κοινωνία.
Μέχρι να τους πάρουν τα παιδιά και να τα κάνουν ανθρώπους ή η Πρόνοια να αποκτήσει ουσιαστική δύναμη σε τέτοιες οικογένειες,ο αποκλεισμός είναι η μόνη λύση

Αν και δεν αρκεί όπως μας έδειξε το πρόσφατο παρελθόν, με την καρφωμένη σφαίρα στο κρανίο του μαθητή Δημοτικού στο Μενίδι
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Σεπ 2019, 12:30 Δε το πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα και στο πχορουμ σχολιαστές που συμφωνούν με φυλετικά κριτήρια για είσοδο σε καταστήματα. Εκπλήσσομαι δυσάρεστα, αλήθεια δεν το περίμενα ακόμα και από ακροδεξιούς.
νομιζω οτι δεν ειναι φυλετικα τα κριτιρια. σπισιστικα ειναι. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
vantono

Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 23 Σεπ 2019, 14:21
vantono έγραψε: 23 Σεπ 2019, 14:18 Εύγε τέκνον μου, θα σε διαβάζω πιο τακτικά!
Ετσι, να κανεις και ενα διάλειμμα απο το χειρογλύκανο, πύτε
κόψε το πολύ ταχίνι, μάλλον σε πειράζει. :roll: :102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”