!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΚΛΕΒΟΥΝ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΚΛΕΒΟΥΝ
ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΚΛΕΒΟΥΝ!
Το περιστατικό πριν από λίγο, στο κατάστημα Α-Β Βασιλόπουλος στο Κιάτο.
Η ταμίας “κτυπούσε” τα είδη που ψωνίσαμε. Από την παρακείμενη είσοδο μπαίνουν στο κατάστημα 4 γυναίκες ρομά. Η ταμίας, μας παρατάει και τρέχει και εμποδίζει τις ρομά να μπουν στο κατάστημα. Μάλιστα, πιάνει μία από τη μπλούζα και την ωθεί βίαια προς τα έξω. “Να φύγετε! Απαγορεύεται η είσοδος” ωρυόταν. Ήρθαν και άλλοι υπάλληλοι που έκαναν το ίδιο. Ένας μικρός πανικός. Κάποια στιγμή, οι αθίγγανοι φεύγουν από το κατάστημα.
- Γιατί απαγορεύσατε την είσοδο στα άτομα αυτά, ρώτησα;
- Είναι γύφτοι, απαντά η ταμίας.
- Δηλαδή; τη ρώτησα.
- Κλέβουν, μου απάντησε η ταμίας.
- Και πώς το καταλάβατε; ρωτώ. Και πού ξέρετε ότι εγώ δεν κλέβω; την ξαναρωτώ.
- ααααααα.... μου “απαντά”. Να ρωτήσετε τη διεύθυνση του καταστήματος.
Σε λίγο ήρθε και η διεύθυνση. Ο κ. Νικόλαος Μπάρκας, σύμφωνα με το ταμπελάκι που είχε στο στήθος.
- Γιατί κύριε Μπάρκα η ταμίας απαγόρευσε την είσοδο στα συγκεκριμένα άτομα; τον ρωτώ.
- Επειδή κλέβουν, μου απαντά.
- Και πώς το καταλάβατε; Αν έχετε υποψίες ότι κλέβουν, να βάλετε υπαλλήλους να τους συνοδεύουν καθώς γυρνούν στους διαδρόμους. Και αν τους πιάσετε να κλέβουν, να καλέσετε την αστυνομία. Δεν έχετε δικαίωμα να τους απαγορεύσετε την είσοδο.
- Δε θα μου πείτε εσείς τί να κάνω, μου απαντά.
- Και γιατί φωνάζετε, πετάγεται και με ρωτά μία πελάτισσα του καταστήματος;
- Κυρία μου, της λέω, αντί να κάνετε παρατήρηση σε μένα, θα έπρεπε να την κάνετε στους υπευθύνους του καταστήματος, που αποφάσισαν ότι κάποιοι είναι -εξ όψεως- κλέφτες και δεν τους επιτρέπουν την είσοδο.
Και τί με κόφτει εμένα, θα μου πείτε, που οι υπάλληλοι του Βασιλόπουλου δεν επέτρεψαν στους “γύφτους” να μπουν να ψωνίσουν; Με κόφτει. Επειδή η αδικία και η αυθαιρεσία στην κοινωνία θα πρέπει να μας ενοχλεί. Ενδεχομένως υπάρχουν προβλήματα συμπεριφοράς με τους ρομά. Όμως, αυτά δε θα τα λύσει ούτε η ταμίας του Βασιλόπουλου, ούτε ο προϊστάμενος Μπάρκας. Επειδή, αν επιτρέψουμε στον κάθε Μπάρκα να αποφασίζει ποιός θα ψωνίσει και ποιός όχι, ή ποιός νομίζει ότι είναι κλέφτης και ποιός όχι, τότε κάποια μέρα θα έρθει ένας άλλος Παπαδόπουλος που θα αποφασίζει ποιός θα εξοριστεί στα ξερονήσια ή ένας άλλος Αδόλφος που θα αποφασίζει ποιός θα σταλεί στην κόλαση. Η συμπεριφορά αυτή, καταδικάζεται και τιμωρείται! Και ξεκινάμε από τα πολύ απλά! Που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας. Και για τα οποία, ουδείς από τις αφεντιές μας ενοχλείται, επειδή τα βρίσκει φυσιολογικά.
Θα κρίνω για τις περαιτέρω ενέργειές μου, αφού λάβω απάντηση από τη διοίκηση της εταιρίας επί του περιστατικού.
Απο αναρτηση στο facebook
Δεν δινω το ονομα η τα προσωπικα στοιχεια του ατομου που εκανε αυτη την αναρτηση
Το περιστατικό πριν από λίγο, στο κατάστημα Α-Β Βασιλόπουλος στο Κιάτο.
Η ταμίας “κτυπούσε” τα είδη που ψωνίσαμε. Από την παρακείμενη είσοδο μπαίνουν στο κατάστημα 4 γυναίκες ρομά. Η ταμίας, μας παρατάει και τρέχει και εμποδίζει τις ρομά να μπουν στο κατάστημα. Μάλιστα, πιάνει μία από τη μπλούζα και την ωθεί βίαια προς τα έξω. “Να φύγετε! Απαγορεύεται η είσοδος” ωρυόταν. Ήρθαν και άλλοι υπάλληλοι που έκαναν το ίδιο. Ένας μικρός πανικός. Κάποια στιγμή, οι αθίγγανοι φεύγουν από το κατάστημα.
- Γιατί απαγορεύσατε την είσοδο στα άτομα αυτά, ρώτησα;
- Είναι γύφτοι, απαντά η ταμίας.
- Δηλαδή; τη ρώτησα.
- Κλέβουν, μου απάντησε η ταμίας.
- Και πώς το καταλάβατε; ρωτώ. Και πού ξέρετε ότι εγώ δεν κλέβω; την ξαναρωτώ.
- ααααααα.... μου “απαντά”. Να ρωτήσετε τη διεύθυνση του καταστήματος.
Σε λίγο ήρθε και η διεύθυνση. Ο κ. Νικόλαος Μπάρκας, σύμφωνα με το ταμπελάκι που είχε στο στήθος.
- Γιατί κύριε Μπάρκα η ταμίας απαγόρευσε την είσοδο στα συγκεκριμένα άτομα; τον ρωτώ.
- Επειδή κλέβουν, μου απαντά.
- Και πώς το καταλάβατε; Αν έχετε υποψίες ότι κλέβουν, να βάλετε υπαλλήλους να τους συνοδεύουν καθώς γυρνούν στους διαδρόμους. Και αν τους πιάσετε να κλέβουν, να καλέσετε την αστυνομία. Δεν έχετε δικαίωμα να τους απαγορεύσετε την είσοδο.
- Δε θα μου πείτε εσείς τί να κάνω, μου απαντά.
- Και γιατί φωνάζετε, πετάγεται και με ρωτά μία πελάτισσα του καταστήματος;
- Κυρία μου, της λέω, αντί να κάνετε παρατήρηση σε μένα, θα έπρεπε να την κάνετε στους υπευθύνους του καταστήματος, που αποφάσισαν ότι κάποιοι είναι -εξ όψεως- κλέφτες και δεν τους επιτρέπουν την είσοδο.
Και τί με κόφτει εμένα, θα μου πείτε, που οι υπάλληλοι του Βασιλόπουλου δεν επέτρεψαν στους “γύφτους” να μπουν να ψωνίσουν; Με κόφτει. Επειδή η αδικία και η αυθαιρεσία στην κοινωνία θα πρέπει να μας ενοχλεί. Ενδεχομένως υπάρχουν προβλήματα συμπεριφοράς με τους ρομά. Όμως, αυτά δε θα τα λύσει ούτε η ταμίας του Βασιλόπουλου, ούτε ο προϊστάμενος Μπάρκας. Επειδή, αν επιτρέψουμε στον κάθε Μπάρκα να αποφασίζει ποιός θα ψωνίσει και ποιός όχι, ή ποιός νομίζει ότι είναι κλέφτης και ποιός όχι, τότε κάποια μέρα θα έρθει ένας άλλος Παπαδόπουλος που θα αποφασίζει ποιός θα εξοριστεί στα ξερονήσια ή ένας άλλος Αδόλφος που θα αποφασίζει ποιός θα σταλεί στην κόλαση. Η συμπεριφορά αυτή, καταδικάζεται και τιμωρείται! Και ξεκινάμε από τα πολύ απλά! Που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας. Και για τα οποία, ουδείς από τις αφεντιές μας ενοχλείται, επειδή τα βρίσκει φυσιολογικά.
Θα κρίνω για τις περαιτέρω ενέργειές μου, αφού λάβω απάντηση από τη διοίκηση της εταιρίας επί του περιστατικού.
Απο αναρτηση στο facebook
Δεν δινω το ονομα η τα προσωπικα στοιχεια του ατομου που εκανε αυτη την αναρτηση
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Re: ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΚΛΕΒΟΥΝ
Πισω ακριβώς απο εκεί, υπάρχει ενα σημείο όπου για χρονια αναχωρουσαν (δεν ξερω αν γινεται ακομα) πούλμαν ναι πούλμαν καλα διαβάσατε με βουλγαρους/γυφτους για τα σύνορα, γεμάτα με κλοπιμαια απο διαρρηξεις σε γυρω χωρια (είτε αναιμακτες, είτε με κόψιμο δάχτυλων σε γέρους για να πουν πού έχουν τα λεφτα). Ο φεισμπουκακιας σούπερ ήρωας λογικά θα χαρεί να πάει να διαμαρτυρηθει και εκει, είτε στις αρμοδιες αρχές που τον παιζανε, αστυνομια/δικαστές/νομοθετες, ειτε στους ελληναραδες συνεργους κλεπταποδοχους, είτε βεβαίως στους ιδιους συμπαθεστατους γυφτους.
ωραία πύτισσα η ζωή
Δεν καταλαβαινω το λογο κλαψουρισματος της facebookο-ανάρτησης . Προφανώς και θα ειχανε θεμα με δαυτους -για να το λέγαν οι υπαλλ-υπεύθυνος- και προφανως δεν ειναι λυση να μπουν 2 γυναικες για ψωνια και το μισο προσωπικο να τις ακολουθει για να δει αν κλεψουν η οχι υπολειτουργωντας ολο το καταστημα Ας παει ο αλληλέγγυος των γύφτων να δουλέψει ενα μηνα σε σουπερ μαρκετ που πανε γυφτοι να δει μεχρι που φτανει η λαγουδότρυπα και το πιο απλο ισως , αν θελαν οι γυφτοι να τους αντιμετωπίζουν ισότιμα ισως θα επρεπε να συμπεριφερόταν σαν κανονικοι ανθρωποι αλλα μαλλον τους αρεσει να κανουν τα δικα τους περισσοτερο απο το πως αντιμετωπίζονται .
- Επικοινωνία:
Γυναίκα έχει κάνει το ποστ, φαίνεται από τον υστερικό τρόπο γραφής
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ο Δημητράς ανέλαβε την υπόθεση;
οι αλληλέγγυοι στον Ζακ θα κινητοποιηθούν;o Παιτέρης;o ΣΥΡΙΖΑ;
το ΚΕΕΡΦΑ;
Η πλάκα με την Ελλάδα είναι αυτή : ενώ όλοι ομνύουν στην πολιτική ορθότητα και τον προοδευτισμό,για πολύ κόσμο όλα αυτά είναι κάπου αλλού,δεν τους αφορούν και συνεχίζουν με τους πατροπαράδοτους ρυθμούς.
Υ.Γ. Εμένα με έχει κλέψει γύφτισσα πριν πολλά χρόνια σε καφετέρια.Ότι το έχουν,το έχουν.Αλλά το κράτος,η ΕΕ και η καλή κοινωνία σήμερα απαιτούν σεβασμό στους ρομά.
Η πλάκα με την Ελλάδα είναι αυτή : ενώ όλοι ομνύουν στην πολιτική ορθότητα και τον προοδευτισμό,για πολύ κόσμο όλα αυτά είναι κάπου αλλού,δεν τους αφορούν και συνεχίζουν με τους πατροπαράδοτους ρυθμούς.
Υ.Γ. Εμένα με έχει κλέψει γύφτισσα πριν πολλά χρόνια σε καφετέρια.Ότι το έχουν,το έχουν.Αλλά το κράτος,η ΕΕ και η καλή κοινωνία σήμερα απαιτούν σεβασμό στους ρομά.
- Last Veteran
Έχετε την ευγενή καλοσύνη να μου στείλετε σε πμ τα στοιχεία αυτού του σιχαμένου ποστ στο φβ να μπω να κράξω λίγο αυτήν την ξεκωλιαρα που το παίζει ανθρωπιστής;
Τι βλακείες... 40 χρόνια Πασοκοκρατία δεν σβήνουν έυκολα...
-
Georg Von Balkanen
Αεργος, ε;Last Veteran έγραψε: 23 Σεπ 2019, 11:48 Έχετε την ευγενή καλοσύνη να μου στείλετε σε πμ τα στοιχεία αυτού του σιχαμένου ποστ στο φβ να μπω να κράξω λίγο αυτήν την ξεκωλιαρα που το παίζει ανθρωπιστής;
- Υδράργυρος
Μιλάμε για φριχτά πράματα.
Είνια παράνομο. Θα υπάρχει υλικό καμερών. Καλή ιδέα να αναλάβει ο δημητράς
Είνια παράνομο. Θα υπάρχει υλικό καμερών. Καλή ιδέα να αναλάβει ο δημητράς
- Otto Weininger
Πολλές φορές, στο φαρμακείο της μητέρας μου παλιά, το είχαν σύστημα. Και μιλάμε για κεντρικότατο σημείο όχι στο πουθενά.πατησιωτης έγραψε: 23 Σεπ 2019, 11:46 Ο Δημητράς ανέλαβε την υπόθεση;οι αλληλέγγυοι στον Ζακ θα κινητοποιηθούν;o Παιτέρης;o ΣΥΡΙΖΑ;
το ΚΕΕΡΦΑ;
Έμπαιναν ξαφνικά, όταν είχε κόσμο μέσα, 2-3 γυφτισες και 5-6 γυφτοπουλα. Ντου κανονικό. Αυτές άρχιζαν να ρωτάνε δήθεν για γάλατα και τα γυφτοπουλα έτρεχαν γύρω γύρω βουτώντας πράγματα και έφευγαν. Μια, δύο, τρεις, δεν αφήσαμε να ξαναμπεί κανένας τους.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Υδράργυρος
Ελληική επαρχία: Κόλαση
- Otto Weininger
Γιατί δεν πας μέχρι το Ζεφύρι να μείνεις;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Επικοινωνία:
Μετρητής υστερικιας στο τοπικ : 1
ωραία πύτισσα η ζωή
- ΜπλεΜπουμπυς
Tι φασισμος επικρατει στον Α-B;
Σε αυτην την αλυσιδα δεν απελυσαν μια υπαλληλο γιατι δεν εκοψε στο σωστο μηχανημα το κασερι ;
Ευτυχως μετα το κραξιμο που φαγανε οι διοικουντες την επαπροσλαβανε.
Σε αυτην την αλυσιδα δεν απελυσαν μια υπαλληλο γιατι δεν εκοψε στο σωστο μηχανημα το κασερι ;
Ευτυχως μετα το κραξιμο που φαγανε οι διοικουντες την επαπροσλαβανε.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 0 Απαντήσεις