!!! DEVELOPMENT MODE !!!
45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: 45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Και εσείς θα αναγκαστείτε να βγείτε πάλι στο μετρό να πουλάτε κουπόνια των δύο ευρώ για ενίσχυση του κόμματος.Maspoli έγραψε: 17 Σεπ 2019, 18:24 Αν κάποιος περάσει, για όποιο λόγο το αποφασίσει, από το Φεστιβάλ, ένα πράγμα θα τον συμβούλευα να κάνει οπωσδήποτε. Να αγοράσει το Δοκίμιο Ιστορίας του ΚΚΕ για την περίοδο 1918-1939. Η τιμή του για τους 4 τόμους από τους οποίους αποτελείται, είναι στα 50 ευρώ και 50 λεπτά. Αν το αγόραζε εκτός Φεστιβάλ, θα το αγόραζε από 70 ευρω και πάνω. Η τιμή της προσφοράς όμως είναι το λιγότερο. Ξεκίνησα να το διαβάζω πρόσφατα, είναι ένα πολύ υψηλής ποιότητας έργο με πάρα πολλές πληροφορίες για ένα πλήθος θεμάτων. Το κρίνω απαραίτητο για τον καθέναν, ανεξαρτητως πολιτικής τοποθέτησης.
Φυσικά ο οποιοσδήποτε μπορεί να μη με πιστέψει. Δικαίωμά του. Αυτός θα χάσει.
Άκου πενήντα ευρώ!!!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
4 τόμοι εκατοντάδων σελίδων ο κάθε ένας. Όπως καταλαβαίνεις δεν είσαι άξια γι' αυτός και ο κύριος λόγος δεν είναι η τιμή του.
Όντως. Ο κύριος λόγος είναι ότι δεν μου αρέσει η πλύση εγκεφάλου.Maspoli έγραψε: 20 Σεπ 2019, 21:29 4 τόμοι εκατοντάδων σελίδων ο κάθε ένας. Όπως καταλαβαίνεις δεν είσαι άξια γι' αυτός και ο κύριος λόγος δεν είναι η τιμή του.
Ένας λόγος ακόμα είναι πως δεν διαβάζω ανιστόρητες βλακείες.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Nero
Jujuno μου, καλησπέρα. Τι βιβλία ιστορίας διαβάζεις συνήθως; Θα ήθελες να προτείνεις μερικά;Juno έγραψε: 20 Σεπ 2019, 21:32Όντως. Ο κύριος λόγος είναι ότι δεν μου αρέσει η πλύση εγκεφάλου.Maspoli έγραψε: 20 Σεπ 2019, 21:29 4 τόμοι εκατοντάδων σελίδων ο κάθε ένας. Όπως καταλαβαίνεις δεν είσαι άξια γι' αυτός και ο κύριος λόγος δεν είναι η τιμή του.
Ένας λόγος ακόμα είναι πως δεν διαβάζω ανιστόρητες βλακείες.
- ΜπλεΜπουμπυς
Πρέπει, επιβάλλεται, είναι ανάγκη επιτακτική κάποιοι να είναι στρατευμένοι και πρωτοπόροι .
Στον πολιτισμό, στην πολιτική, την ιδεολογική προπαγάνδα, την ταξική συλλογική διεκδίκηση .
Κάποιοι πρέπει να μιλούν για τον πόνο του κόσμου που στέκει αδερφός .
Για το παιδί που πεινά ή τού λείπει το παπούτσι, το μολύβι, το όνειρο .
Κάποιοι πρέπει να προασπίσουν χωρίς ενδοιασμούς και φραγές, οργανωμένα κι αδιαπραγμάτευτα, το αξιακό πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής κοσμοθεωρίας τους, του πολιτικοοικονομικού συστήματος "ο καθένας με τις δυνατότητές του, στον καθένα με τις ανάγκες του" .
Αυτός είναι ο ιδεολογικός πυρήνας και το ζητούμενο .
Απόψε το βράδυ το φινάλε των πολιτιστικών εκδηλώσεων και βεβαίως η ομιλία στην κεντρική σκηνή του ΓΓ του ΚΚΕ, Δ.Κουτσούμπα .
Στον πολιτισμό, στην πολιτική, την ιδεολογική προπαγάνδα, την ταξική συλλογική διεκδίκηση .
Κάποιοι πρέπει να προασπίσουν χωρίς ενδοιασμούς και φραγές, οργανωμένα κι αδιαπραγμάτευτα, το αξιακό πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής κοσμοθεωρίας τους, του πολιτικοοικονομικού συστήματος "ο καθένας με τις δυνατότητές του, στον καθένα με τις ανάγκες του" .
Απόψε το βράδυ το φινάλε των πολιτιστικών εκδηλώσεων και βεβαίως η ομιλία στην κεντρική σκηνή του ΓΓ του ΚΚΕ, Δ.Κουτσούμπα .
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Μπράβο στα συντρόφια, του χρόνου πάλι.
- Highlander
Το μόνο καλό που έμεινε στο κκε πάντως τελικά είναι αυτό το φεστιβάλ.
https://ia601502.us.archive.org/32/item ... AGUARE.mp3Golden Age έγραψε: 19 Σεπ 2019, 13:29 Εν πάσει περιπτώσει, ο Τσολιάς αρκεί. Άντε να αρχίσει να γκαρίζει πάλι σαν πιτσιρίκι, να παραχθεί πολιτισμός.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Σκοτεινος_Ιππότης83
Εχω να πάω απο το 2012 που επαιξαν οι Going Through το κομμάτι αφιερωμένο σε ζαίους και φασιστες!!!
Πήρα ένα τρένο με καθρέφτες αγκαλιά μου
Αυτό να τρέχει κι εγώ να σπάω τα είδωλά μου
Δεν θέλω να 'μαι ναυαγός στα ψέματά μου
Και η ζωή του όπως παλιά, ζωή δικιά μου
https://youtu.be/XuqEGk6BNn4
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Σεπ 2019, 13:58 Πρέπει, επιβάλλεται, είναι ανάγκη επιτακτική κάποιοι να είναι στρατευμένοι και πρωτοπόροι .
- Σκοτεινος_Ιππότης83
ΤΟ ΚΚΕ ζεί στην ουτοπία και στην δική του πραγματικότητα το 2019 για εμας ειναι 1919 για ορισμένους!!!
Πήρα ένα τρένο με καθρέφτες αγκαλιά μου
- ΜπλεΜπουμπυς
Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι απο όλα τα κόμματα το ΚΚΕ έχει το μεγαλύτερο κομμάτι νεολαίας και το πιο δυναμικό, το οποίο όταν μεγαλώνει ηλικιακά εξαφανίζεται πολιτικά και κρατάει το ΚΚΕ σε μονοψήφιο ποσοστό για χρόνια.Τι να τους έλκει τόσο πολύ όταν είναι νέοι;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κάθε χρόνο μετά το φεστιβάλ παραδίδεται πεντακάθαρο το πάρκο, σε συγκριση με άλλες εποχές του χρόνου που ειναι παρατημένο στη μοίρα του. Να τα λέμε κι αυτα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 172 Απαντήσεις
- 3776 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 17 Απαντήσεις