!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΝΔ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΝΔ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Πολίτης έγραψε: 21 Σεπ 2019, 00:42 1) -

2) Κάνω 14 χρόνια bodybuilding ααν χόμπι. 1.81 ύψος, 97 κιλά. Tight match.

3) Σύμφωνοι. Σήψη, όπως τα λες. Δεν κλονίστηκα, αλλά είχα μια αμυδρή ελπίδα οτι η Ελλάδα θα έβγαζε άνθρωπο υπεράνω των περιστάσεων. Βέβαια η ελπίδες δημιουργούνται για να τσακίζονται.
2)κάνω 25+ χρόνια πολεμικές τέχνες και αυτοάμυνα (τάι συμπεριλαμβανομενου, μιας και ανέφερες τα πόδια μου). 1.83 ύψος και 95 κιλά αυτή τη στιγμή και απο βάρη και απο τις προπονήσεις χρόνων.Οπότε άστο καλύτερα,το bodybuilding δεν σε βοηθάει έν προκειμένω, δεν θα καταλάβεις ούτε από που σου ηρθε. Και τώρα πού συστηθηκαμε με ανώριμο τρόπο, ας αφήσουμε τα σενάρια βίας στην άκρη.

3)Εφόσον σκέφτεσαι με σωστό τρόπο, κάνε υπομονή για τα πιο σοβαρά θέματα και κρίνε από αυτά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Πολίτης
Phorum.gr user: Πολίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πολίτης »

Otto Weininger έγραψε: 21 Σεπ 2019, 00:50
Πολίτης έγραψε: 21 Σεπ 2019, 00:42 1) -

2) Κάνω 14 χρόνια bodybuilding ααν χόμπι. 1.81 ύψος, 97 κιλά. Tight match.

3) Σύμφωνοι. Σήψη, όπως τα λες. Δεν κλονίστηκα, αλλά είχα μια αμυδρή ελπίδα οτι η Ελλάδα θα έβγαζε άνθρωπο υπεράνω των περιστάσεων. Βέβαια η ελπίδες δημιουργούνται για να τσακίζονται.
2)κάνω 25+ χρόνια πολεμικές τέχνες και αυτοάμυνα (τάι συμπεριλαμβανομενου, μιας και ανέφερες τα πόδια μου). 1.83 ύψος και 95 κιλά αυτή τη στιγμή και απο βάρη και απο τις προπονήσεις χρόνων.Οπότε άστο καλύτερα,το bodybuilding δεν σε βοηθάει έν προκειμένω, δεν θα καταλάβεις ούτε από που σου ηρθε. Και τώρα πού συστηθηκαμε με ανώριμο τρόπο, ας αφήσουμε τα σενάρια βίας στην άκρη.

3)Εφόσον σκέφτεσαι με σωστό τρόπο, κάνε υπομονή για τα πιο σοβαρά θέματα και κρίνε από αυτά.
2) Σύμφωνοι.

3) Υπομονή; Ξέρω οτι δεν θα γυρίσω ποτέ στην πατρίδα μου.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Πολίτης έγραψε: 21 Σεπ 2019, 00:42 2) Κάνω 14 χρόνια bodybuilding ααν χόμπι. 1.81 ύψος, 97 κιλά. Tight match.
2)κάνω 25+ χρόνια πολεμικές τέχνες και αυτοάμυνα (τάι συμπεριλαμβανομενου, μιας και ανέφερες τα πόδια μου). 1.83 ύψος και 95 κιλά αυτή τη στιγμή και απο βάρη.
Παιδιά, είστε στον οννγκο;

Πείτε κι ο ένας στον άλλον ότι είστε άτριχοι, αυτό μόνο, τέλος...
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
vc15

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vc15 »

Εδώ ο άλλος σταθμός ονομάζεται Παναγούλης και δεν αντιδράει κανείς
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

εφόσον λοιπόν οι νεοδημοκράτες τα βρήκατε μεταξύ σας και δε θα πλακωθείτε και θα συνεχίσετε να στηρίζετε τη Φαμίλια
ας συνεχίσουμε με μερικές λαμπρές στιγμές

Πολίτης

elchav έγραψε: 21 Σεπ 2019, 00:52
Πολίτης έγραψε: 21 Σεπ 2019, 00:42 2) Κάνω 14 χρόνια bodybuilding ααν χόμπι. 1.81 ύψος, 97 κιλά. Tight match.
2)κάνω 25+ χρόνια πολεμικές τέχνες και αυτοάμυνα (τάι συμπεριλαμβανομενου, μιας και ανέφερες τα πόδια μου). 1.83 ύψος και 95 κιλά αυτή τη στιγμή και απο βάρη.

Σε φάση βόδιbuilding εννοεις; :D

Ντάξ, είμαι εξωτερικό τόσα χρόνια αλλά δεν θα υιοθετήσω και τις ξυριστικές πρακτικές των αγγλοσαξώνων να γελάνε και οι πέτρες :p
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

dna replication έγραψε: 21 Σεπ 2019, 00:54 εφόσον λοιπόν οι νεοδημοκράτες τα βρήκατε μεταξύ σας και δε θα πλακωθείτε και θα συνεχίσετε να στηρίζετε τη Φαμίλια

:smt023 :smt023
κουκλοθεατρακι πρωτης
νιου κιντ ιν ταουν ο πολιτης :smt005:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ατριχος όχι. Αλλά ευτυχώς δεν είμαι αρκούδι με τις τρίχες οπότε δεν ένιωσα ποτέ ότι πρέπει να αρχίσω τις αποτριχωσεις. Εσύ; Πλαδαρος που παίρνει το σχήμα της μπανιέρας οπότε μπαίνει για ντουζ;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Πολίτης

Otto Weininger έγραψε: 21 Σεπ 2019, 00:58

Ατριχος όχι. Αλλά ευτυχώς δεν είμαι αρκούδι με τις τρίχες οπότε δεν ένιωσα ποτέ ότι πρέπει να αρχίσω τις αποτριχωσεις. Εσύ; Πλαδαρος που παίρνει το σχήμα της μπανιέρας οπότε μπαίνει για ντουζ;
:003:
Πολίτης

πήζον bot έγραψε: 21 Σεπ 2019, 00:56
dna replication έγραψε: 21 Σεπ 2019, 00:54 εφόσον λοιπόν οι νεοδημοκράτες τα βρήκατε μεταξύ σας και δε θα πλακωθείτε και θα συνεχίσετε να στηρίζετε τη Φαμίλια

:smt023 :smt023
κουκλοθεατρακι πρωτης
νιου κιντ ιν ταουν ο πολιτης :smt005:
μπα, ήμουν και στο παλιό. Έμπαινα κάθε μέρα αλλά έγραφα μιά φορά τον χρόνο, γι'αυτό και δεν με ξέρει κανείς.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Γιατι δεν ονομαζαν το μελλοντικο σταθμο Εξαρχειων ετσι;
ΚΑDYRΟV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΚΑDYRΟV »

Otto Weininger έγραψε: 21 Σεπ 2019, 00:50 [
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

Πολίτης έγραψε: 20 Σεπ 2019, 23:42
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Σεπ 2019, 23:07
Πολίτης έγραψε: 20 Σεπ 2019, 22:53 Απαράδεκτη αλλαγή. Πολύς κόσμος έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στον Μητσοτάκη (εγώ για παράδειγμα, παρότι αριστερός), και τέτοιες ενέργειες ορθώς τους απομακρύνουν.

Δηλαδή δεν καταλαβαίνουν εκεί στην ΝΔ οτι ο κόσμος ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ το 2015 επειδή όλη η Ελλάδα έχει απαυδήσει με την οικογενειοκρατία και την προσωπολατρεία;
δλδ εσυ ψηφισες νδ του κουλη για να καταπολεμηθει η οικογενειοκτρατια? :smt005: :e040:
όχι, ψήφισα Κούλη με βαρειά καρδιά επειδή ο αριστερός χώρος στην Ελλάδα είναι το καρκίνωμα της χώρας μας. Απλώς περίμενα να αναγνώριζε ο ίδιος ο Κούλης οτι ο λαός δεν αντέχει πια την οικογενειοκρατία, οτι θα ήξερε πως ο ίδιος εκλέχθηκε επειδή ο Τσίπρας μας είχε φτάσει όλους στο απροχώρητο, και έχοντας στον νου του αυτά, θα ήταν πιο προσεκτικός με τις επιλογές του. Αλλά βεβαίως η Ελλάδα και οι άνθρωποί της είναι μία συνεχής απογοήτευση.
τραι χαρντερ
ομπβιους
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”