Και 100 χρόνια να κλείσεις δεν πρόκειται ποτέ να βρεις την αλήθεια αν διαβάζεις τα ίδια και τα ίδια.Πολίτης έγραψε: 20 Σεπ 2019, 07:13Σου ζητώ συγγνώμη που αδυνατώ να κατανοήσω όλες σου τις γνώσεις πάνω σε αυτό το θέμα, παρόλο που σήμερα κλείνω δέκα χρόνάκια έρευνας στην Βιολογία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεωρια της εξελιξης: Μια ετοιμοθανατη θεωρια?
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Re: Θεωρια της εξελιξης: Μια ετοιμοθανατη θεωρια?
Είναι όντως!OrderAndChaos έγραψε: 20 Σεπ 2019, 00:30stavmanr έγραψε: 20 Σεπ 2019, 00:22Αναρωτήσου, λοιπόν, ότι αν τα αυτοκίνητα παράγονται από ένα όν που δεν έχει τέλεια κατασκευαστική δυνατότητα ποιος κατασκεύασε τους κατασκευαστές των αυτοκινήτων.OrderAndChaos έγραψε: 19 Σεπ 2019, 23:48 Oχι, τα αυτοκίνητα δεν προέρχονται απο κάποιο μαγικό καπέλο αλλά από μια μακρόχρονη διαδικασία έρευνας, πειραματισμών και προετοιμασίας από χιλιάδες άλλους κατασκευαστικούς τομείς.
Τρομερό σκεπτικό!
Όσο πιθανό είναι να βρεις ένα αυτοκίνητο στη σελήνη από τυχαίες διεργασίες των πρωτογενών του υλικών, άλλο τόσο είναι να βρεις έναν μηχανισμό εκατομμύρια φορές πολυπλοκότερο του αυτοκινήτου, που λέγεται άνθρωπος, από τυχαίες συνενώσεις και αλλαγές στο πρωτογενές του υλικό.
Αυτό σου δείχνουν τα μέχρι τώρα επιστημονικά πορίσματα από το μεγαλύτερο πείραμα που βρίσκεται σε εξέλιξη (πάνω από 70.000 γενιές).
Σαφώς. Αφού η φύση, κατά την άποψή σου, μπορεί και φτιάχνει 7 δις ανθρώπους να συνυπάρχουν ταυτόχρονα, σε μία κουκίδα του σύμπαντος, δεν μπορεί να φτιάξει τυχαία ένα αυτοκίνητο ή μία πολυκατοικία για να έχεις κι εσύ ο φτωχός;Πολίτης έγραψε: 20 Σεπ 2019, 00:21τόσες σελίδες, αυτό κατάλαβες;stavmanr έγραψε: 20 Σεπ 2019, 00:17Βασικά σου λεν "μη χτίζεις το σπίτι σου. Θα χτιστεί μόνο του αφού όλα γίνονται μόνα τους".OrderAndChaos έγραψε: 19 Σεπ 2019, 23:23 Ρε παιδιά, ειδοποιείστε κάποιος την διεθνή επιστημονική κοινότητα. Εδώ στο πχόρουμ έχουμε τρία χριστιανομπούρεκα και έναν ψεκασμένο που έχουν αποδείξεις οτι οι άγγελοι του θεού (ή οι αρχαίοι εξωγήινοι) φτιάχναν όλα τα είδη στα εργαστήρια του Ουρανού και τα πετούσαν έτοιμα στη Γη. Είναι κρίμα τέτοια γνώση να πηγαίνει χαμένη....
Σου λένε, αφού ο άνθρωπος φτιάχνει π.χ. αυτοκίνητα, άρα και η φύση έχει έναν αόρατο ευφυή σχεδιαστή που βγάζει όλα τα όντα από κάποιο μαγικό καπέλο! Πολύ πετυχημένος παραλληλισμός! Πως δεν το σκέφτηκε η ανθρωπότητα εδώ και χιλιάδες χρόνια!![]()
Τους ακούς ή κάνεις του κεφαλιού σου και χτίζεις το σπίτι σου ξοδεύοντας ταυτόχρονα τόσα χρήματα;![]()
![]()
4,5 δις χρόνια και δεν εμφανίστηκε ούτε ένα τυχαία κατασκευασμένο ...μπλέντερ; Ούτε μία πρίζα ή ένα βιβλίο των 10 σελίδων; Της μίας σελίδας;
Σου φάνηκε περίεργο που επιστρέφω τον παραλογισμό των εξελικτικών προτάσεων στη βάση τους...
-
Vassilis_1
Vassilis_1 έγραψε: 12 Σεπ 2019, 13:59Vassilis_1 έγραψε: 08 Μαρ 2019, 13:27OrderAndChaos έγραψε: 07 Μαρ 2019, 20:41
Ζήτησα απο έναν φίλο μου βιολόγο (και υποστηρικτή της εξέλιξης) να μου δώσει κάποιες άμεσες αποδείξεις για την θεωρία.
Όπως αντιλαμβάνεσαι φίλε OrderAndChaos, για να μιλάμε για αποδείξεις σχετικά τη θεωρία της εξέλιξης που σκαρφίστηκε η «επιστήμη», η οποία σε κατευθύνει, πρέπει να αποδειχθεί πρώτα το αν ξέρει να χρονολογεί.
Για να αποδειχθεί ότι το παράγωγο του αποκεκομμένου από την Επιστήμη «πανεπιστήμιου» = η «επιστήμη» ξέρει να χρονολογεί, πρέπει να αμφισβητηθεί με επιχειρήματα η ακόλουθη, η επιστημονικά τεκμηριωμένη τοποθέτηση:
Αν η «επιστήμη» είχε σε απόλυτη εκτίμηση τα είδη χρονομέτρησης που χρησιμοποιούσε, δια των οποίων π.χ. αποφάνθηκε ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι 8 δισεκατομμύρια χρόνια, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ.
Λοιπόν φίλε OrderAndChaos, ζήτησε σε παρακαλώ από το φίλο σου το βιολόγο αν μπορεί να αναπτύξει κάποια επιχειρηματολογία, ώστε να αποδείξει ότι δεν έχει βάση η επάνω, η επιστημονικά τεκμηριωμένη τοποθέτηση.Μη έχεις αυταπάτες. Η θεωρία της εξέλιξης που σκαρφίστηκε η «επιστήμη», η οποία σε κατευθύνει,
δεν μπορεί να στηριχθεί με τίποτα.
Στη συντήρηση του νήματος αυτού συνέβαλε και η αδυναμία του φίλου σου του βιολόγου,
να ανταποκριθεί στην πιο επάνω πρόκληση.
Και είναι εντελώς δικαιολογημένη η αδυναμία του φίλου σου του βιολόγου. Διότι:
Όταν η «επιστήμη», από τη μία λέει ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι 8 δισεκατομμύρια χρόνια, εννοεί ότι το σύμπαν έχει αρχή.
Όταν από την άλλη λέει ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι άπειρη, εννοεί ότι το σύμπαν δεν έχει αρχή.
Με απλά ελληνικά είναι σαν να λέει η «επιστήμη»: Μη δίνετε σημασία στη χρονολόγηση που σας είχα πει,
περί του ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι 8 δισεκατομμύρια χρόνια, διότι είναι άκυρη.
Ας προστεθούν ορισμένα στο επάνω τεκμηριωμένο συμπέρασμα.
Με το που εκφράζει η «επιστήμη» τη θέση της περί του ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι 8 δισεκατομμύρια χρόνια,
απορρίπτει η ίδια η «επιστήμη» την άλλη θέση της, περί του ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι άπειρη.
Και με το που εκφράζει η «επιστήμη» τη θέση της περί του ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι άπειρη,
απορρίπτει η ίδια η «επιστήμη» την άλλη θέση της, περί του ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι 8 δισεκατομμύρια χρόνια.
Αυτό που εξάγεται είναι ότι η ίδια η «επιστήμη» απέρριψε και τις δύο επάνω θέσεις της.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙ.
Επειδή είναι Αδύνατον να αποδείξει κάποιος ότι δεν έχουν βάση, τα επάνω, τα επιστημονικά τεκμηριωμένα,
το συμπέρασμα που βγαίνει είναι αυτονόητο:
Η «επιστήμη», λόγω των χρονολογικών ασυναρτησιών που εξέφραζε, ως ήταν φυσικό αυτοπαγιδεύθηκε, με συνέπεια να αναγκασθεί τελικά να αυτοκαταργηθεί, καθώς αναγνώρισε ότι ΟΛΑ τα είδη χρονομέτρησης που χρησιμοποιούσε είναι εντελώς άχρηστα.
Αυτό σημαίνει ότι η ίδια η «επιστήμη» απέρριψε τις θεωρίες της, περί παρέλευσης εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων ετών.
Επίσης σημαίνει ότι το ίδιο το παράγωγο του αποκεκομμένου
από την Επιστήμη «πανεπιστήμιου»: http://www.acrobase.eu/showpost.php?p=8 ... ostcount=4
= η «επιστήμη» απέρριψε τις θεωρίες της, περί Big Bang, εξέλιξης και δεινόσαυρων
μιάς και τις συνδύαζε με την παρέλευση εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων ετών.
Επιστέγασμα:
Δεν κάνει λάθη η Επιστήμη όταν εξάγει αποδεικτικά συμπεράσματα: http://www.acrobase.eu/showpost.php?p=8 ... ostcount=3
Εννοείς φυσικά το παράγωγο του αποκεκομμένου από την Επιστήμη «πανεπιστήμιου» = την διεθνή «επιστημονική κοινότητα». Μα αυτή έχει σχέση με την «επιστήμη», η οποία όπως βλέπουμε πιο πάνω, λόγω των χρονολογικών ασυναρτησιών που εξέφραζε, ως ήταν φυσικό αυτοπαγιδεύθηκε, με συνέπεια να αναγκασθεί τελικά να αυτοκαταργηθεί, καθώς αναγνώρισε ότι ΟΛΑ τα είδη χρονομέτρησης που χρησιμοποιούσε είναι εντελώς άχρηστα. Αυτό σημαίνει ότι αυτοκαταργήθηκε και η διεθνής «επιστημονική κοινότητα».
Συγχαρητήρια! Είμαστε συνάδελφοι στην έρευνα. https://www.researchgate.net/profile/Ioannis_Lymperis Και εγώ 12 χρόνια έρευνας έχω και μάλιστα χωρίς να πληρώνομαι μόνο πληρώνω.Πολίτης έγραψε: 20 Σεπ 2019, 07:13Καλά, μάθε ορθογραφία πρώτα και μετά μίλα για ντουβάρια.seismic έγραψε: 20 Σεπ 2019, 06:04Γίνετε.. Ξέρεις.. ο έξυπνος και ο χαζός έχουν το ίδιο πρόβλημα. Δεν βρίσκουν ανθρώπους να τους καταλάβουν.Πολίτης έγραψε: 19 Σεπ 2019, 22:19
Αν οι άνθρωποι είναι νοήμονα όντα, πως γίνεται εσύ να γράφεις ασυναρτησίες σεισμικών μεγεθών;
Όταν λες κάτι και έχεις ένα ντουβάρι απέναντί σου αυτά που λες δεν θα έχουν καμία τύχη![]()
Σε αφήνω λοιπόν να συνεχίσεις να διδάσκεις ανενόχλητος όλους εμάς τους ημιμαθείς σε αυτό το νήμα. Σου ζητώ συγγνώμη που αδυνατώ να κατανοήσω όλες σου τις γνώσεις πάνω σε αυτό το θέμα, παρόλο που σήμερα κλείνω δέκα χρόνάκια έρευνας στην Βιολογία.
Έχω και δημοσιεύσεις. Το περίεργο είναι ότι τις δικές μου δημοσιεύσεις δεν τις παίρνετε στα σοβαρά ενώ στις δικές σας δίνετε αξία.
Και ας είναι η δημοσίευσή μου η πρώτη στα Most popular papers in Open Journal of Civil Engineering https://www.scirp.org/journal/HottestPa ... rnalID=788
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Να θυμίσω στους συναδέλφους παραπάνω ότι έρευνα ονομάζεται η δραστηριότητα με την οποία μελετάμε να βρούμε κάτι που δεν γνωρίζουμε.
Επομένως όταν διαβάζει κανείς "εγώ ξέρω επειδή ερευνώ" να κρατά μικρό καλάθι. "Ξέρω" κι "ερευνώ" είναι δύο ρήματα αντίθετα.
Και το σημαντικότερο: το θέμα μας δεν αφορά το κάθε μέλος και τις δραστηριότητές του. Αφορά την διερεύνηση του εξελικτικού δόγματος και την σχέση του με την αλήθεια.
Επομένως όταν διαβάζει κανείς "εγώ ξέρω επειδή ερευνώ" να κρατά μικρό καλάθι. "Ξέρω" κι "ερευνώ" είναι δύο ρήματα αντίθετα.
Και το σημαντικότερο: το θέμα μας δεν αφορά το κάθε μέλος και τις δραστηριότητές του. Αφορά την διερεύνηση του εξελικτικού δόγματος και την σχέση του με την αλήθεια.
Έρευνα είναι η διαδικασία του να εφεύρεις κάτι νέο ή κάτι που θα λύσει κάποιο πρόβλημα στην εργασία μας.stavmanr έγραψε: 20 Σεπ 2019, 16:39 Να θυμίσω στους συναδέλφους παραπάνω ότι έρευνα ονομάζεται η δραστηριότητα με την οποία μελετάμε να βρούμε κάτι που δεν γνωρίζουμε.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να αρχίσει κάποιος την έρευνα είναι να κατέχει καλά μια εργασία ή τουλάχιστον να ξέρει την στάθμη της επιστήμης.
Εφευρέτης είναι η εξέλιξη του ερευνητή. Ερευνητής είναι θεσμοθετημένο επάγγελμα Υπάρχουν ερευνητές με διαβαθμίσεις α,β,γ,δ. Για να γίνεις ερευνητής Α πρέπει να έχεις τουλάχιστον μία τριαδική εφεύρεση. Τριαδική εφεύρεση είναι μια διεθνή ευρεσιτεχνία κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε Ευρώπη Αμερική και Ιαπωνία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 20 Σεπ 2019, 17:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άααα εσύ είσαι ο τύπος από το άλλο θέμα με την αντισεισμική τεχνολογία στην Ίο. Κατάλαβα. Σώπα που κάνεις και 12 χρόνια έρευνας. Ξέρεις πώς προσβάλλεις εμάς που κάνουμε ερευνα ασταμάτητα μέρα νύχτα στο εξωτερικό, για χρόνια μακρυά από τις οικογένειές μας; Και δεν στο λέω επειδή δεν το έχεις σπουδάσει το θέμα - πολλοί εξαιρετικοί επιστήμονες είναι χομπίστες, αλλά επειδή στο άλλο νημα για 190 σελίδες προσπαθούν να σου εξηγήσουν οτι κάνεις λάθος σε πάρα πολλά πράγματα, αλλά εσύ συνεχίζεις τον χαβά σου. Είσαι πεπεισμένος για το πόσο δικιο έχεις, δημοσιεύεις σχολικές εκθέσεις σε ινδικά και κινέζικα "περιοδικά" της δεκάρας, και μετά μας το παίζεις επιστήμονας.seismic έγραψε: 20 Σεπ 2019, 15:58Συγχαρητήρια! Είμαστε συνάδελφοι στην έρευνα. https://www.researchgate.net/profile/Ioannis_Lymperis Και εγώ 12 χρόνια έρευνας έχω και μάλιστα χωρίς να πληρώνομαι μόνο πληρώνω.Πολίτης έγραψε: 20 Σεπ 2019, 07:13Καλά, μάθε ορθογραφία πρώτα και μετά μίλα για ντουβάρια.seismic έγραψε: 20 Σεπ 2019, 06:04 Γίνετε.. Ξέρεις.. ο έξυπνος και ο χαζός έχουν το ίδιο πρόβλημα. Δεν βρίσκουν ανθρώπους να τους καταλάβουν.
Όταν λες κάτι και έχεις ένα ντουβάρι απέναντί σου αυτά που λες δεν θα έχουν καμία τύχη![]()
Σε αφήνω λοιπόν να συνεχίσεις να διδάσκεις ανενόχλητος όλους εμάς τους ημιμαθείς σε αυτό το νήμα. Σου ζητώ συγγνώμη που αδυνατώ να κατανοήσω όλες σου τις γνώσεις πάνω σε αυτό το θέμα, παρόλο που σήμερα κλείνω δέκα χρόνάκια έρευνας στην Βιολογία.
Έχω και δημοσιεύσεις. Το περίεργο είναι ότι τις δικές μου δημοσιεύσεις δεν τις παίρνετε στα σοβαρά ενώ στις δικές σας δίνετε αξία.
Και ας είναι η δημοσίευσή μου η πρώτη στα Most popular papers in Open Journal of Civil Engineering https://www.scirp.org/journal/HottestPa ... rnalID=788
Και ξέρεις γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί είναι βολικό να είσαι τεμπέλης. Αντί να στρωθείς στην δουλειά και να πας να σπουδάσεις Μηχανική (όπως κάποιοι 60αρηδες που ξέρω οι οποίοι παίρνουν το διδακτορικό τους τώρα σε διάφορους τομείς, και τους θαυμάζω για το μεράκι, το πάθος και το θάρρος τους), κάνεις ένα πείραμα της πλάκας και έχεις πείσει τον εαυτό σου οτι έχεις γίνει επιστήμονας, ή οτι μετράει κάπου αυτό που έκανες. Να σου πω κάτι εκ των έσω. Η επιστήμη δεν είναι δύσκολη από μόνη της - η γνώση είναι κάτι που όλοι μπορούν να αποκτήσουν. Αλλά προυποθέτει οτι θα δουλέψεις πάρα μα πάρα πολύ σκληρά, για όλη σου την ζωή, και θα κάνεις αναρίθμητες θυσίες.
Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά ξέρω ότι είμαι ενεργός στις κατασκευές από το 1969 έχω τεράστια εμπειρία 50 χρόνων σαν κατασκευαστής διότι εργάστηκα στις κατασκευές και στην Αγγλία και στην Ελλάδα στα προκάτ στις Κυκλάδες που έχουν διαφορετική αρχιτεκτονική, στην άνω Βούλα σε βίλες. Έχω σπουδάσει μηχανική, τόσο για τις οικοδομές όσο και για τις μηχανές. Έχω δικαίωμα στατικής μελέτης κατασκευών. Δύο τριαδικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Πάμπολλες δημοσιεύσεις σε ξένα και Ελληνικά επιστημονικά περιοδικά. Πες σε αυτούς που μου τα λένε ότι για να διαβάσουν άρθρα μου οι πολιτικοί μηχανικοί πληρώνουν συνδρομές σε επιστημονικά περιοδικά αναφοράς στα οποία γράφω. Γράφω δίπλα σε παγκοσμίου φήμης επιστήμονες. Αν μπορούν ας γράψουν και αυτοί που κρύβονται πίσω από το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούν.Πολίτης έγραψε: 20 Σεπ 2019, 17:15Άααα εσύ είσαι ο τύπος από το άλλο θέμα με την αντισεισμική τεχνολογία στην Ίο. Κατάλαβα. Σώπα που κάνεις και 12 χρόνια έρευνας. Ξέρεις πώς προσβάλλεις εμάς που κάνουμε ερευνα ασταμάτητα μέρα νύχτα στο εξωτερικό, για χρόνια μακρυά από τις οικογένειές μας; Και δεν στο λέω επειδή δεν το έχεις σπουδάσει το θέμα - πολλοί εξαιρετικοί επιστήμονες είναι χομπίστες, αλλά επειδή στο άλλο νημα για 190 σελίδες προσπαθούν να σου εξηγήσουν οτι κάνεις λάθος σε πάρα πολλά πράγματα, αλλά εσύ συνεχίζεις τον χαβά σου. Είσαι πεπεισμένος για το πόσο δικιο έχεις, δημοσιεύεις σχολικές εκθέσεις σε ινδικά και κινέζικα "περιοδικά" της δεκάρας, και μετά μας το παίζεις επιστήμονας.seismic έγραψε: 20 Σεπ 2019, 15:58Συγχαρητήρια! Είμαστε συνάδελφοι στην έρευνα. https://www.researchgate.net/profile/Ioannis_Lymperis Και εγώ 12 χρόνια έρευνας έχω και μάλιστα χωρίς να πληρώνομαι μόνο πληρώνω.Πολίτης έγραψε: 20 Σεπ 2019, 07:13
Καλά, μάθε ορθογραφία πρώτα και μετά μίλα για ντουβάρια.
Και ξέρεις γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί είναι βολικό να είσαι τεμπέλης. Αντί να στρωθείς στην δουλειά και να πας να σπουδάσεις Μηχανική (όπως κάποιοι 60αρηδες που ξέρω οι οποίοι παίρνουν το διδακτορικό τους τώρα σε διάφορους τομείς, και τους θαυμάζω για το μεράκι, το πάθος και το θάρρος τους), κάνεις ένα πείραμα της πλάκας και έχεις πείσει τον εαυτό σου οτι έχεις γίνει επιστήμονας, ή οτι μετράει κάπου αυτό που έκανες. Να σου πω κάτι εκ των έσω. Η επιστήμη δεν είναι δύσκολη από μόνη της - η γνώση είναι κάτι που όλοι μπορούν να αποκτήσουν. Αλλά προυποθέτει οτι θα δουλέψεις πάρα μα πάρα πολύ σκληρά, για όλη σου την ζωή, και θα κάνεις αναρίθμητες θυσίες.
http://www.technicalreview.gr/index.php ... 5-20-09-12

Πες τους στο εξωτερικό ότι αν θέλουν να τους μάθω πως να κατασκευάζουν αντισεισμικά ας με καλέσουν.
Πες και στους Έλληνες επιστήμονες ότι πρέπει να ντρέπονται που έχουν έναν επιστήμονα σαν εμένα να δουλεύει ενεργά σαν μάστορας στο γιαπί.
Εγώ πάντως ντρέπομαι για τους Έλληνες επιστήμονες και θα τους έχω πάντα στην μπούκα.
Υ.Γ
Αν θες πληρωφορίες για το κινέζικο περιοδικό που είμαι πρώτο θέμα και το κατηγορείς δες εδώ ή πίστεψε τους Ελληνάρες...
http://www.oalib.com/rank/showJournalRa ... ngineering
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 20 Σεπ 2019, 18:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Highlander
Όχι, σε ρωτάω άμα έχεις στα χέρια σου κάποιο αξιόπιστο στατιστικό που να αποδεικνύει ότι το ποσοστό των επιστημόνων που δεν αποδέχονται την εξέλιξη μεγαλώνει.Καβαλάρης έγραψε: 19 Σεπ 2019, 21:40Φυσικά. Τα βιβλία τους.Highlander έγραψε: 19 Σεπ 2019, 20:46Πώς βγαίνει αυτό το συμπέρασμα; Έχεις κάποια στοιχεία στα χέρια σου;Καβαλάρης έγραψε: 19 Σεπ 2019, 20:30 Να σε ενημερώσω με την σειρά μου ότι και οι (επιστήμονες) αρνητές της εξέλιξης αυξάνονται.
Η Ελλάδα είναι ένα βιβλίο μόνη της. Γιατί νομίζεις φεύγουν οι επιστήμονες στο εξωτερικό? Γιατί οι εδώ είναι ψώνια ξεφτίλες συκοφάντες και ξερόλες. Έχουν δογματικό φεουδαρχικό τρόπο επιστημονικής σκέψης.Highlander έγραψε: 20 Σεπ 2019, 18:03Όχι, σε ρωτάω άμα έχεις στα χέρια σου κάποιο αξιόπιστο στατιστικό που να αποδεικνύει ότι το ποσοστό των επιστημόνων που δεν αποδέχονται την εξέλιξη μεγαλώνει.Καβαλάρης έγραψε: 19 Σεπ 2019, 21:40Φυσικά. Τα βιβλία τους.Highlander έγραψε: 19 Σεπ 2019, 20:46
Πώς βγαίνει αυτό το συμπέρασμα; Έχεις κάποια στοιχεία στα χέρια σου;
Σοβαρά το πιστεύεις αυτό; Οι Έλληνες φέυγουν επειδή η Ελλάδα είναι μπουρδέλο και έχει απειροελάχιστη χρηματοδότηση για έρευνα, και οι εγκαταστάσεις της είναι της πλάκας.seismic έγραψε: 20 Σεπ 2019, 18:12Η Ελλάδα είναι ένα βιβλίο μόνη της. Γιατί νομίζεις φεύγουν οι επιστήμονες στο εξωτερικό? Γιατί οι εδώ είναι ψώνια ξεφτίλες συκοφάντες και ξερόλες. Έχουν δογματικό φεουδαρχικό τρόπο επιστημονικής σκέψης.Highlander έγραψε: 20 Σεπ 2019, 18:03Όχι, σε ρωτάω άμα έχεις στα χέρια σου κάποιο αξιόπιστο στατιστικό που να αποδεικνύει ότι το ποσοστό των επιστημόνων που δεν αποδέχονται την εξέλιξη μεγαλώνει.
Επίσης, από την wiki:
A 1991 Gallup poll found that about 5% of American scientists (including those with training outside biology) identified themselves as creationists
There is a notable difference between the opinion of scientists and that of the general public in the United States. A 2009 poll by Pew Research Center found that "Nearly all scientists (97%) say humans and other living things have evolved over time – 87% say evolution is due to natural processes, such as natural selection.
Υπάρχει ξεκάθαρη μείωση - από 5% έπεσε στο 3%. Άρα τι μπούρδες μας τσαμπουνάς τώρα; Και αυτά είναι από την Αμερική. Στην Ευρώπη είμαι σίγουρος πως το ποσοστό είναι ακόμα μικρότερο.
A 1991 Gallup poll found that about 5% of American scientists (including those with training outside biology) identified themselves as creationists
There is a notable difference between the opinion of scientists and that of the general public in the United States. A 2009 poll by Pew Research Center found that "Nearly all scientists (97%) say humans and other living things have evolved over time – 87% say evolution is due to natural processes, such as natural selection.
Υπάρχει ξεκάθαρη μείωση - από 5% έπεσε στο 3%. Άρα τι μπούρδες μας τσαμπουνάς τώρα; Και αυτά είναι από την Αμερική. Στην Ευρώπη είμαι σίγουρος πως το ποσοστό είναι ακόμα μικρότερο.
- OrderAndChaos
Δηλαδή έχουν πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να απομυθοποιήσουν την "επιστήμη". Αααααχ Δημιουργιζμέ μου.Πολίτης έγραψε: 20 Σεπ 2019, 18:54 Επίσης, από την wiki:
Οχι τίποτα αλλο, θα ξεσκιστεί ο Vassilis1 να ποστάρει το επιστημονικό του "μανιφέστο".
Δουλεύει καλά η πλύση εγκεφάλου.
Σα να κάνεις ένα γκάλοπ μεταξύ των παπάδων και να βγάζεις ότι μόλις το 5%
ασκεί το επάγγελμα του ιερέα για βιοποριστικούς λόγους και όχι γιατί πιστεύει.
Μέχρι και για να μας δείξετε ότι είστε biased κάνετε biased δημοσκοπήσεις...
Ταυτολογικά ζόμπι που έχετε πάρει τον κόσμο όμηρο στα άθεα χέρια σας.
Σα να κάνεις ένα γκάλοπ μεταξύ των παπάδων και να βγάζεις ότι μόλις το 5%
ασκεί το επάγγελμα του ιερέα για βιοποριστικούς λόγους και όχι γιατί πιστεύει.
Μέχρι και για να μας δείξετε ότι είστε biased κάνετε biased δημοσκοπήσεις...
Ταυτολογικά ζόμπι που έχετε πάρει τον κόσμο όμηρο στα άθεα χέρια σας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 221 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από apaleutos
-
- 0 Απαντήσεις