!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άγριες Μέλισσες
-
Nero
Άγριες Μέλισσες
αυτό τώρα τι είναι; Σειρά ελληνικής παραγωγής που δεν είναι ελαφριά κωμωδία ή καθημερινή σαπουνόπερα; Πόσα χρόνια έχει να συμβεί τέτοιο πράγμα; Νομίζω η τελευταία ήταν το νησι πριν καμια δεκαριά χρόνια που σαπουνοπέριζε κιόλας αρκετά
Υπάρχει άραγε περίπτωση να είναι και...δεν τολμώ να πω τη λέξη...καλό;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Άγριες Μέλισσες
Ψάχνω να βρω από που ειναι κλεμμένο. Προς το παρόν κάτι σε the village του Σιάμαλαν μου φέρνει το όλο κόνσεπτ, εκ πρώτης όψεως.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν βγαζω ακρη πολυ θολοκουλτουρα παντως.
-
Nero
έλα ντε. Πάντως και πατάτα να είναι, φαίνεται προσπαθεί να είναι καλή, κάτι που έχει να συμβεί αρκετά χρόνια στην ελληνική τέχνη γενικότεραvantono έγραψε: 18 Σεπ 2019, 17:29 Ψάχνω να βρω από που ειναι κλεμμένο. Προς το παρόν κάτι σε the village του Σιάμαλαν μου φέρνει το όλο κόνσεπτ, εκ πρώτης όψεως.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εδώ Nero τί έχουμε?
Το κόβεις να λέει τίποτα σαν παραγωγή αυτό, ή το βλέπεις για φουλ σαββιδοπροπαγάνδα?
Το κόβεις να λέει τίποτα σαν παραγωγή αυτό, ή το βλέπεις για φουλ σαββιδοπροπαγάνδα?
Δεν με ενθουσιάζει. Άμα έχει έρωτες κτλ η σειρά καταλήγει ρομαντικομελόμούφα.
Οι πιο ωραίες σειρές ήταν το "χαρά αγνοείται" και "κόκκινος κύκλος" και το άλλο παρόμοιο δεν το θυμάμαι.
Οι κωμικές σειρές είναι ωραίες οι ελληνικές.
Οι πιο ωραίες σειρές ήταν το "χαρά αγνοείται" και "κόκκινος κύκλος" και το άλλο παρόμοιο δεν το θυμάμαι.
Οι κωμικές σειρές είναι ωραίες οι ελληνικές.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Nero
Του μανουσάκη είναι...είπαμεvantono έγραψε: 19 Σεπ 2019, 23:00 Εδώ Nero τί έχουμε?
Το κόβεις να λέει τίποτα σαν παραγωγή αυτό, ή το βλέπεις για φουλ σαββιδοπροπαγάνδα?![]()
- hellegennes
Με τέτοιο τίτλο;Nero έγραψε: 18 Σεπ 2019, 17:15 αυτό τώρα τι είναι; Σειρά ελληνικής παραγωγής που δεν είναι ελαφριά κωμωδία ή καθημερινή σαπουνόπερα; Πόσα χρόνια έχει να συμβεί τέτοιο πράγμα; Νομίζω η τελευταία ήταν το νησι πριν καμια δεκαριά χρόνια που σαπουνοπέριζε κιόλας αρκετάΥπάρχει άραγε περίπτωση να είναι και...δεν τολμώ να πω τη λέξη...καλό;
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ποια θολοκουλτούρα; προσγειώσου στην ελληνική πραγματικότητα και άσε το χόλυγουντ...
the end
-
Nero
όταν λέμε καλή εννοώ για τα ελληνικά δεδομένα. Όχι breaking badhellegennes έγραψε: 19 Σεπ 2019, 23:14Με τέτοιο τίτλο;Nero έγραψε: 18 Σεπ 2019, 17:15 αυτό τώρα τι είναι; Σειρά ελληνικής παραγωγής που δεν είναι ελαφριά κωμωδία ή καθημερινή σαπουνόπερα; Πόσα χρόνια έχει να συμβεί τέτοιο πράγμα; Νομίζω η τελευταία ήταν το νησι πριν καμια δεκαριά χρόνια που σαπουνοπέριζε κιόλας αρκετάΥπάρχει άραγε περίπτωση να είναι και...δεν τολμώ να πω τη λέξη...καλό;
![]()
![]()
- hellegennes
Αυτό δεν είναι υψηλό στάνταρ. Εκτός αν βάλεις μέσα το Νησί. Επίπεδο Νησιού θα είναι; Από τον τίτλο και μόνο το κόβω για δύσκολο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ορέστης 35
Δε μου αρεσουν αυτα τα ρομαντικα εποχης. Θελω να δω σειρες για τη νεα γενια και τα νεα σεξουαλικα ηθη.
-
Nero
η τελευταία αξιοσημείωτη ήταν ο πρίγκιπας στην ερτhellegennes έγραψε: 19 Σεπ 2019, 23:23 Αυτό δεν είναι υψηλό στάνταρ. Εκτός αν βάλεις μέσα το Νησί. Επίπεδο Νησιού θα είναι; Από τον τίτλο και μόνο το κόβω για δύσκολο.
στην ερτ είχαν γίνει σειρά και άλλα βιβλία του ίδιου συγγραφέα. Ο θησαυρός της Αγγελίνας κλπ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn