!!! DEVELOPMENT MODE !!!

PAOK TV

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: PAOK TV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Εχω ασχοληθει μετο ΠΑΟΚ τιβι εκτενεστατα και εχω αποψη ενω αυτοι απλα παραληρουν
Ο αριθμος των συνδρομητων που ειχαν μεχρι τωρα εκτος απο μικρος ειναι και μη βιωσιμος
Τι εννοω
Εχουν φαει τον παπα της επααστασης και περιπου οι μισοι συνδρομητες μεχρι τωρα ειναι ειτε κατοχοι διαρκειας ειτε ατομα που δεν βλπουν αγωνες αλλα πληρωνουν για αν στηριξουν την εανασταση και να αποδειξουν οτι ειναι φοβερος ο λαος τους
Ε αυτο δεν ειναι διατηρισιμο μακροχρονια θα πληρωσε καποιος διπλα μιαδυο φορες και μετα παπαλα
Το εγχειρημα τοστηριζει μικρη μεριδα των οπαδων τους που πληρωνε ξαναπληρωνει και αμταξαναπληρωνει δηλαδη ο Ιβαν τους ματωσε στην κυριολεξια τις τσεπες

Επισης δεν τους βοηθαει η ομαδα τους απο πλευρας αποδοσης
Αλλα περιμεναν και αλλα βλεπουν.

Τελος βασιζομενος και παλι στα εκατονταδες σχολια που εχω διαβασει λεω οτι απο αυτουςπου εκαναν τις μεμονωμενες συνδρομες ουτε οι μισοι θα μπουν στο ετησιο πακετο
Η απελπιδα προσπαθεια γινεται μς, τα μαγαζια εκφοβιζουν,απειλουν, θα καρφωσουν ειναι ικανοι να κανουν και μανουρες στα μαγαζια αλλα η ουσια δεν αλλαζει
Εχουν εγκλωβιστει ασχημα και ανεπανορθωυα στην αποτυχια του ΠΑΟΚ ΤΙΒΙ
Ονειρευονται οτι θα μπορεσουν να αποδρασουν σε καποια κεντρικη διαχειριση και να προπαγανδισουν οτι αφησαν το υπερκεδροφορο παοκ τιβι για το καλο του Ελληνικου ποδοσφαιρου
Ειναι απολυτως προβλεψιμοι
Παντα ηταν
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Το ότι δεν προβληματίζει καθόλου το γεγονός ότι σύντομα τα τηλεοπτικά δικαιώματα της μεγάλης πλειοψηφίας των ομάδων της λίγκας θα περνάνε από εταιρεία συμφερόντων του μεγαλομετόχου μίας από αυτές δείχνει... μάλλον ελλιπή ενασχόληση. Η συζήτηση με θέμα το PAOK TV πρέπει να ενταθεί, παντού να γίνονται σχόλια γι' αυτό. Τζάμπα δημοσιότητα.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Κατι ακουγα χθες πηρε ο μαρινακης την νοβα?
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Είναι στις συζητήσεις. Από ότι λένε ο Μαρινάκης δίνει 45 μύρια, αλλά παράλληλα θέλει διαγραφή όλων των χρεών.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Rakomelofronas έγραψε: 19 Σεπ 2019, 08:41 Το ότι δεν προβληματίζει καθόλου το γεγονός ότι σύντομα τα τηλεοπτικά δικαιώματα της μεγάλης πλειοψηφίας των ομάδων της λίγκας θα περνάνε από εταιρεία συμφερόντων του μεγαλομετόχου μίας από αυτές δείχνει... μάλλον ελλιπή ενασχόληση. Η συζήτηση με θέμα το PAOK TV πρέπει να ενταθεί, παντού να γίνονται σχόλια γι' αυτό. Τζάμπα δημοσιότητα.
Ναι αλλά να πάρετε και κανα πακέτο. Δε μπορεί να παίρνουν το πακέτο άνθρωποι που η ζωή τα έχει φέρει έτσι ώστε να μην έχουν μπορέσει να περάσουν ούτε έξω από την Τούμπα και κάτι τύποι στη Θεσσαλονίκη να επιμένουν στη τζάμπα μαγκιά
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas

Μια χαρά κίνηση έχουν για αρχή. Μιλάμε για ένα έξοδο που βαραίνει σημαντικά σε αρκετούς οικογενειακούς προϋπολογισμούς σε ψιλοζόρικη περίοδο με πληρωμές κτλ. Σε τελική ανάλυση, όποιος θέλει θα πάρει, εξάλλου ο σχολιασμός στο διαδίκτυο δεν κοστίζει και η πειρατεία ζει και βασιλεύει. Άλλωστε, το εγχείρημα αυτό θα κριθεί καθαρά από την επικοινωνία και όχι από τα στοιχεία. Αν αποτύχει, θα είναι αφορμή για... χαρά και στραβοστομία για αρκετούς. Αν πετύχει, θα είναι επειδή ο Σαββίδης φούσκωσε τα νούμερα. Κλασικά εικονογραφημένα και μονά ζυγά δικά μας.

Η ουσία είναι ότι με την αγορά του πακέτου ξενοιάζει κανείς για όλα τα εντός έδρας μέχρι τον Μάιο και όλα καλά.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Rakomelofronas έγραψε: 19 Σεπ 2019, 08:41 Το ότι δεν προβληματίζει καθόλου το γεγονός ότι σύντομα τα τηλεοπτικά δικαιώματα της μεγάλης πλειοψηφίας των ομάδων της λίγκας θα περνάνε από εταιρεία συμφερόντων του μεγαλομετόχου μίας από αυτές δείχνει... μάλλον ελλιπή ενασχόληση. Η συζήτηση με θέμα το PAOK TV πρέπει να ενταθεί, παντού να γίνονται σχόλια γι' αυτό. Τζάμπα δημοσιότητα.
Ας πουμε οτι προβληματιζει
Ποιο καναλι αντιπροτινεις;
Το Open του Σαββιδη;
Τον ΣΚΑΙ του Αλαφουζου
Το Star του Βαρδινογιαννη;
Το Eψιλον του Mελισσανιδη;
Τον Alpha των Κοντομηνα/Βαρδινογιαννη;
Το One του Μαρινακη;
Την ΕΡΤ;

Αν δεν τα προτινεις εμεινε ο Αντ1 και η Cosmote
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Σεπ 2019, 11:43Ας πουμε οτι προβληματιζει
Το Open του Σαββιδη;
Τον ΣΚΑΙ του Αλαφουζου
Το One του Μαρινακη;
Την ΕΡΤ;

Μπορείς να θέσεις τον εύλογο αυτό προβληματισμό στη Σουπερλίγκα, που υπάρχει για να προστατεύει το κοινό συμφέρον των μελών της και το κάνει με εξαιρετική αποτυχία. Γιατί απέτυχε αρκετές χρονιές η κεντρική διαχείριση (συγκεκριμένα αίτια, όχι να δείχνουμε πάλι το δάχτυλο στους άλλους γιατί έτσι); Τι απαιτήσεις πρέπει να εγείρονται στα κανάλια που ενδιαφέρονται να δείξουν παιχνίδια; Με τι κριτήρια θα μοιράζονται τα έσοδα; Μήπως να εξεταζόταν η δυνατότητα να μοιράζονταν τα παιχνίδια δύο κανάλια, με κοινή όμως παραγωγή για να μειώσουν το κόστος; Ωραία πράγματα που δεν έχουν συζητηθεί ποτέ σοβαρά, τουλάχιστον επίσημα. Όσο προβάλλεται ως μονόδρομος η εξάρτηση από κανάλι που πιθανότατα σε λίγες μέρες θα είναι υπό τον έλεγχο μεγαλομετόχου ΠΑΕ, τόσο το ελληνικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει και στο θέμα αυτό να είναι δευτεροτρίτης υποστάθμης, με αναλαμπές μετριότητας.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Rakomelofronas έγραψε: 19 Σεπ 2019, 10:05 Μια χαρά κίνηση έχουν για αρχή. Μιλάμε για ένα έξοδο που βαραίνει σημαντικά σε αρκετούς οικογενειακούς προϋπολογισμούς σε ψιλοζόρικη περίοδο με πληρωμές κτλ. Σε τελική ανάλυση, όποιος θέλει θα πάρει, εξάλλου ο σχολιασμός στο διαδίκτυο δεν κοστίζει και η πειρατεία ζει και βασιλεύει. Άλλωστε, το εγχείρημα αυτό θα κριθεί καθαρά από την επικοινωνία και όχι από τα στοιχεία. Αν αποτύχει, θα είναι αφορμή για... χαρά και στραβοστομία για αρκετούς. Αν πετύχει, θα είναι επειδή ο Σαββίδης φούσκωσε τα νούμερα. Κλασικά εικονογραφημένα και μονά ζυγά δικά μας.

Η ουσία είναι ότι με την αγορά του πακέτου ξενοιάζει κανείς για όλα τα εντός έδρας μέχρι τον Μάιο και όλα καλά.
Δεν το δέχομαι το θέμα του κόστους. Στην καφετέρια πόσο πληρώνουν τον καφέ ή τη μπύρα που πίνουν; Το πακέτο βγαίνει 7 ευρώ το μήνα. Δεν υπάρχει δικαιολογία για όποιον δε παίρνει. Μόνο ότι είναι τζάμπα μάγκας.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Ερανος της ψευτοεπαναστασης
Παραθετω μικρο δειγμα αυτης
Ε ρε Ιβανικα τους τα; παιρνεις και ερεθιζονται
από Napoli4 » Τετ 21 Αύγ 2019, 14:15
Εγώ Κυριακή θα είμαι στο γήπεδο, και θα δώσω το ταλιρακι μου όπως και να έχει.

από PAOK_Antarctica » Τετ 21 Αύγ 2019, 22:00
Θα είμαι εξωτερικό την μέρα του αγώνα και δεν θα δω το παιχνίδι, το 5ευρω όμως το'δωσα κανονικοτατα

από ron-swanson » Παρ 23 Αύγ 2019, 12:10
Κι εγω μια απο τα ιδια παντως. Και διαρκειας και το 5ευρω. Και το ιδιο εκανα περσι οταν δεν μπορουσα να παω γηπεδο.

obanebane » Παρ 23 Αύγ 2019, 12:14
Εχω αγορασει ηδη δυο από διαφορετικα account,και το ματς δεν θα το δω live.

από giwrgos04dex » Σάβ 24 Αύγ 2019, 21:46
Μόλις έκανα κ γω , δεν έχω υπολογιστή μαζί στις διακοπές

από kalamata4 » Κυρ 25 Αύγ 2019, 09:14
12 ώρες μετά την πληρωμή το πρόβλημα παραμένει Σημαντικό πρόβλημα, δεν με απασχολεί το 5ευρω μιας και θα το δω σε φίλο

από hasio_john » Κυρ 25 Αύγ 2019, 13:10
Εγώ την έκανα την δουλειά εσκεμμένα χθες τα χαράματα και όλα κομπλέ στο δευτερόλεπτο. Δεν ξέρω αν το δω γιατί θα είμαι σε μια βάπτιση, αλλά εννοείτε το τάλιρο έφυγε άκλαυτο μόνο και μόνο για να στηρίξω την ομαδάρα

από Ζαντός » Κυρ 25 Αύγ 2019, 15:47
Εγώ θα πάω Τούμπα... Full HD και δεν κολλάει η εικόνα
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Rakomelofronas έγραψε: 19 Σεπ 2019, 11:54
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Σεπ 2019, 11:43Ας πουμε οτι προβληματιζει
Το Open του Σαββιδη;
Τον ΣΚΑΙ του Αλαφουζου
Το One του Μαρινακη;
Την ΕΡΤ;

Μπορείς να θέσεις τον εύλογο αυτό προβληματισμό στη Σουπερλίγκα, που υπάρχει για να προστατεύει το κοινό συμφέρον των μελών της και το κάνει με εξαιρετική αποτυχία. Γιατί απέτυχε αρκετές χρονιές η κεντρική διαχείριση (συγκεκριμένα αίτια, όχι να δείχνουμε πάλι το δάχτυλο στους άλλους γιατί έτσι); Τι απαιτήσεις πρέπει να εγείρονται στα κανάλια που ενδιαφέρονται να δείξουν παιχνίδια; Με τι κριτήρια θα μοιράζονται τα έσοδα; Μήπως να εξεταζόταν η δυνατότητα να μοιράζονταν τα παιχνίδια δύο κανάλια, με κοινή όμως παραγωγή για να μειώσουν το κόστος; Ωραία πράγματα που δεν έχουν συζητηθεί ποτέ σοβαρά, τουλάχιστον επίσημα. Όσο προβάλλεται ως μονόδρομος η εξάρτηση από κανάλι που πιθανότατα σε λίγες μέρες θα είναι υπό τον έλεγχο μεγαλομετόχου ΠΑΕ, τόσο το ελληνικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει και στο θέμα αυτό να είναι δευτεροτρίτης υποστάθμης, με αναλαμπές μετριότητας.
Αρα δεν θετεις τελικα θεμα ιδιοκτησιας καναλιου αλλα θεμα επιβολης κεντρικης διαχειρισης
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Σεπ 2019, 12:14 Ο Ερανος της ψευτοεπαναστασης
Παραθετω μικρο δειγμα αυτης
Ε ρε Ιβανικα τους τα; παιρνεις και ερεθιζονται
από Napoli4 » Τετ 21 Αύγ 2019, 14:15
Εγώ Κυριακή θα είμαι στο γήπεδο, και θα δώσω το ταλιρακι μου όπως και να έχει.

από PAOK_Antarctica » Τετ 21 Αύγ 2019, 22:00
Θα είμαι εξωτερικό την μέρα του αγώνα και δεν θα δω το παιχνίδι, το 5ευρω όμως το'δωσα κανονικοτατα

από ron-swanson » Παρ 23 Αύγ 2019, 12:10
Κι εγω μια απο τα ιδια παντως. Και διαρκειας και το 5ευρω. Και το ιδιο εκανα περσι οταν δεν μπορουσα να παω γηπεδο.

obanebane » Παρ 23 Αύγ 2019, 12:14
Εχω αγορασει ηδη δυο από διαφορετικα account,και το ματς δεν θα το δω live.

από giwrgos04dex » Σάβ 24 Αύγ 2019, 21:46
Μόλις έκανα κ γω , δεν έχω υπολογιστή μαζί στις διακοπές

από kalamata4 » Κυρ 25 Αύγ 2019, 09:14
12 ώρες μετά την πληρωμή το πρόβλημα παραμένει Σημαντικό πρόβλημα, δεν με απασχολεί το 5ευρω μιας και θα το δω σε φίλο

από hasio_john » Κυρ 25 Αύγ 2019, 13:10
Εγώ την έκανα την δουλειά εσκεμμένα χθες τα χαράματα και όλα κομπλέ στο δευτερόλεπτο. Δεν ξέρω αν το δω γιατί θα είμαι σε μια βάπτιση, αλλά εννοείτε το τάλιρο έφυγε άκλαυτο μόνο και μόνο για να στηρίξω την ομαδάρα

από Ζαντός » Κυρ 25 Αύγ 2019, 15:47
Εγώ θα πάω Τούμπα... Full HD και δεν κολλάει η εικόνα
Έτσι είναι ο κόσμος
Όταν σου δίνει αήττητο νταμπλ θες να τον ευχαριστήσεις τον μπαμπά του εσκομπαρ
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αυτο ομως δεν ειναι κατι διατηρησιμο
Ειναι απλα μια ψευτοεπανασταση της στιγμης
Αρα τα νουμερα του Παοκ τιβι ειναι φουσκωμενα
Και μικρα και φουσκωμενα
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Maspoli έγραψε: 19 Σεπ 2019, 09:06
Ναι αλλά να πάρετε και κανα πακέτο. Δε μπορεί να παίρνουν το πακέτο άνθρωποι που η ζωή τα έχει φέρει έτσι ώστε να μην έχουν μπορέσει να περάσουν ούτε έξω από την Τούμπα και κάτι τύποι στη Θεσσαλονίκη να επιμένουν στη τζάμπα μαγκιά
για'σενα λες;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Σεπ 2019, 14:48 Αυτο ομως δεν ειναι κατι διατηρησιμο
Ειναι απλα μια ψευτοεπανασταση της στιγμης
Αρα τα νουμερα του Παοκ τιβι ειναι φουσκωμενα
Και μικρα και φουσκωμενα
Τι σχέση έχει το συμπέρασμα σου με τις 2 πρώτες προτάσεις :102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”