καποτε μπαιναμε στο φορουμ και για ενημερωση (ειδικα στα διεθνη)..
στην πολιτικη επεφτε τιμιο ξυλο. επαιζαν και (ας πουμε) επιχειρηματα απ τα δεξια εμμισθα βλητα.
τωρα το μονο ενδιαφερον ειναι καμμια καινουρια τρολοπερσονα που θα κανει το κομματι της μεχρι να εξαντληθει..
στην πολιτικη μονο ψεμματα απ τους ιδιους καραγκιοζηδες.
Αντε και καμμια μουσικη απο 2-3 χρηστες
βαλτος. πειτε ρε καμμια ιδεα
sys3x έγραψε: 17 Σεπ 2019, 01:52
Παρεμπιπτόντως ποιος πούστης μπορεί να ακούσει αυτή τη κοματούνγκα (έστω κι από τον Νταράλα) και να μείνει ασυγκίνητος;
Εγώ. Τρώω μπριζόλα τώρα και το ακούω. Κάτι στιγμές ξύνω και τα παπάρια μου με τα λαδωμένα χέρια.
Παρεμπιπτόντως ποιος πούστης μπορεί να ακούσει αυτή τη κοματούνγκα (έστω κι από τον Νταράλα) και να μείνει ασυγκίνητος;
Εγώ. Τρώω μπριζόλα τώρα και το ακούω. Κάτι στιγμές ξύνω και τα παπάρια μου με τα λαδωμένα χέρια.
Ούτε καν μεσοαστός ρε πούστη μου, ούτε καν, καλά σε λέω λουλού.
πήζον bot έγραψε: 17 Σεπ 2019, 01:48
καποτε μπαιναμε στο φορουμ και για ενημερωση (ειδικα στα διεθνη)..
στην πολιτικη επεφτε τιμιο ξυλο. επαιζαν και (ας πουμε) επιχειρηματα απ τα δεξια εμμισθα βλητα.
τωρα το μονο ενδιαφερον ειναι καμμια καινουρια τρολοπερσονα που θα κανει το κομματι της μεχρι να εξαντληθει..
στην πολιτικη μονο ψεμματα απ τους ιδιους καραγκιοζηδες.
Αντε και καμμια μουσικη απο 2-3 χρηστες
βαλτος. πειτε ρε καμμια ιδεα
Ε κι εσύ γάμα την πολιτική ρε. Σιγά τον μαζικό φορέα εδώ μέσα!
τιπ: τα λαδωμενα χερια τα σκουπιζουμε στις καλτσες. μετα ξυνουμε