!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θαρραλέος 16χρονος Eλληνοκύπριος κατέβασε το τουρκικό κωλόπανο στα κατεχόμενα
- Παλαιοελλαδίτης
Re: Θαρραλέος 16χρονος Eλληνοκύπριος κατέβασε το τουρκικό κωλόπανο στα κατεχόμενα
Θυμίστε μου ρε οι παλιοί, ποιος ήταν εκείνος ο έγκριτος πχορουμίτης που έγραφε σε έναν Κύπριο που είχε για εικόνα προφίλ τον Σολωμό Σολωμού πάνω στον ιστό, πως η συγκεκριμένη εικόνα του χαλούσε την αισθητική;
- Dwarven Blacksmith
Re: Θαρραλέος 16χρονος Eλληνοκύπριος κατέβασε το τουρκικό κωλόπανο στα κατεχόμενα
Ο νεαρός ήταν από καλή οικογένεια απ' ότι φαίνεται.
Μήπως του χαλούσε την αισθητική ο συμφορουμιτης λόγω καταγωγής κι όχι λόγω άβαταρ;Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:19 Θυμίστε μου ρε οι παλιοί, ποιος ήταν εκείνος ο έγκριτος πχορουμίτης που έγραφε σε έναν Κύπριο που είχε για εικόνα προφίλ τον Σολωμό Σολωμού πάνω στον ιστό, πως η συγκεκριμένη εικόνα του χαλούσε την αισθητική;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- hellegennes
Θα τον συζητάνε, αλλά ως προδότη.vantono έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:14Τι εννοείς? Δεν θα τον συζητάνε οι μπαρμπάδες στα στρογγυλοτράπεζα των καφενείων πριν ξεκινήσουν την πρέφα, δηλαδή?hellegennes έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:11 Επικό μπούμερανγκ. Από ήρωας έγινε υποταγμένος. Αυτήν την πράξη θα την μνημονεύουν μόνο ως ζημιά.Ε όχι!
![]()
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δεν έχω διαβάσει το νήμα ,αλλά οι ψευτοηρωισμοί και οι μετέπειτα "συγγνώμες" προς το ψευδοκράτος ισχυροποιούν τη θέση των Τούρκων.
Ο Σολωμού σκοτώθηκε για τα ιδανικά του, τα πίστευε μέσα στην ψυχή του .
Δεν είναι το ίδιο πράγμα..
Του 'παν θα βγάλεις το πανί,
θα μπεις στην πρώτη τη γραμμή
και ήρωας θα γίνεις.
Δεν τ' άφησε επιλογές κανείς,
τις νύχτες ξύπναγε νωρίς
και μίλησε για λάθος.
θα μπεις στην πρώτη τη γραμμή
και ήρωας θα γίνεις.
Δεν τ' άφησε επιλογές κανείς,
τις νύχτες ξύπναγε νωρίς
και μίλησε για λάθος.
Ναι όπως και ο άλλος ο αλβανός τρομοκράτης που αρνήθηκε την πατρίδα του και βγήκε με το όπλο παγανιά να σκορπίσει θάνατο και τελικά τον θέρισε ο θάνατος αυτόν. Έλα τώρα.Στύγιος έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:52 Δεν έχω διαβάσει το νήμα ,αλλά οι ψευτοηρωισμοί και οι μετέπειτα "συγγνώμες" προς το ψευδοκράτος ισχυροποιούν τη θέση των Τούρκων.
Εισαι μεγαλο παπαρι τυπε.Fluffy έγραψε: 16 Σεπ 2019, 21:29Ναι όπως και ο άλλος ο αλβανός τρομοκράτης που αρνήθηκε την πατρίδα του και βγήκε με το όπλο παγανιά να σκορπίσει θάνατο και τελικά τον θέρισε ο θάνατος αυτόν. Έλα τώρα.Στύγιος έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:52 Δεν έχω διαβάσει το νήμα ,αλλά οι ψευτοηρωισμοί και οι μετέπειτα "συγγνώμες" προς το ψευδοκράτος ισχυροποιούν τη θέση των Τούρκων.
Εντάξει ,I rest my case.Fluffy έγραψε: 16 Σεπ 2019, 21:29Ναι όπως και ο άλλος ο αλβανός τρομοκράτης που αρνήθηκε την πατρίδα του και βγήκε με το όπλο παγανιά να σκορπίσει θάνατο και τελικά τον θέρισε ο θάνατος αυτόν. Έλα τώρα.Στύγιος έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:52 Δεν έχω διαβάσει το νήμα ,αλλά οι ψευτοηρωισμοί και οι μετέπειτα "συγγνώμες" προς το ψευδοκράτος ισχυροποιούν τη θέση των Τούρκων.
Ναι ρε κι ο Αυξεντίου τρομοκράτης ήταν , α ρε παρτάλια ,ουστ.
Να μιλάς λίγο καλύτεραJu-87 έγραψε: 16 Σεπ 2019, 21:30Εισαι μεγαλο παπαρι τυπε.Fluffy έγραψε: 16 Σεπ 2019, 21:29Ναι όπως και ο άλλος ο αλβανός τρομοκράτης που αρνήθηκε την πατρίδα του και βγήκε με το όπλο παγανιά να σκορπίσει θάνατο και τελικά τον θέρισε ο θάνατος αυτόν. Έλα τώρα.Στύγιος έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:52 Δεν έχω διαβάσει το νήμα ,αλλά οι ψευτοηρωισμοί και οι μετέπειτα "συγγνώμες" προς το ψευδοκράτος ισχυροποιούν τη θέση των Τούρκων.
Μετα απο αυτο που ειπες τολμας και λες σε εμενα να μιλαω καλυτερα?
Κι ο Παλληκαρίδης τρομοκράτης ήταν ,ρε ουστ..

Για τα "φυλακισμένα" μνήματα αγωνίστηκε επίσης η ΕΛΔΥΚ και οι Κύπριοι το 1974.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αυτός ο τύπος με το αρκουδίσιο αβατάρι με μπέρδεψε. Τον είχα περάσει για τον Αρκουδο από το παλιό φωρουμ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση