Αυτό λέγεται επίδομα ανεργίαςSpiros252 έγραψε: 16 Σεπ 2019, 18:37 Δυστυχώς πολλοί που δουλεύουν νομίζουν ότι αν τυχόν χάσουν τη δουλειά τους θα βρουν αμέσως άλλη. Δεν έχουν επίγνωση της κατάστασης..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τέλος το κοινωνικό μέρισμα. Ξεσάλωμα οι σαπιομπουτούδες
Re: Τέλος το κοινωνικό μέρισμα. Ξεσάλωμα οι σαπιομπουτούδες
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Ας τον ξεκουρδισει καποιος.πήζον bot έγραψε: 16 Σεπ 2019, 18:24 ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΦΙΑ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ.
Ε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.
αλλο η 13η συνταξη αλλο το κοινωνικο μερισμα.
οι απο πανω που λενε το αντιθετο ειναι ψευτες γνωστοι εδω και χρονια.
οι απο πανω που λενε το αντιθετο ειναι ψευτες γνωστοι εδω και χρονια.
- Eθνικοκοινωνιστης
ελπιζουμε σε επιστροφη εκας
τι οχι?

τι οχι?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το κοινωνικο μερισμα ειναι το 70% του υπερπλεονασματος καθε χρονιας.
Αυτο δοθηκε ως 13η συνταξη αφου οι ζαιοι τοτε δηλωναν οτι ειναι σιγουροι οτι θα πιασουν το πλεονασμα.
Το πλεονασμα ακομα και τωρα που εχουμε αυξηση των εσοδων δεν ειναι δεδομενο αν και φαινεται οτι θα πιαστει τελικα.
Τα κουτσουρεμενα ποσα που εδωσαν οι ζαιοι φυσικα και δεν νοουνται ως συνταξη και γι αυτο ο κοσμος τους κερασε ενα παπαρι στις εκλογες.
Αυτο δοθηκε ως 13η συνταξη αφου οι ζαιοι τοτε δηλωναν οτι ειναι σιγουροι οτι θα πιασουν το πλεονασμα.
Το πλεονασμα ακομα και τωρα που εχουμε αυξηση των εσοδων δεν ειναι δεδομενο αν και φαινεται οτι θα πιαστει τελικα.
Τα κουτσουρεμενα ποσα που εδωσαν οι ζαιοι φυσικα και δεν νοουνται ως συνταξη και γι αυτο ο κοσμος τους κερασε ενα παπαρι στις εκλογες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- hellegennes
Λυγμ, κλαψ. Δεν θα πάρουν νέο τάμπλετ φέτο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
πήζον bot έγραψε: 16 Σεπ 2019, 18:24δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. θα παει η μαμα με τα μωρα?foscilis έγραψε: 16 Σεπ 2019, 18:15Θέλω τα επιδόματα να δίνονται:
1) σε όσους έχουν αντικειμενική αδυναμία να δουλέψουν π.χ. γέροι ανάπηροι και δεν ξερωγω τι άλλο
Ή
2) με την υποχρέωση να δουλεύεις για αυτά, ακόμα και αν η δουλειά είναι απλά να είσαι στην παιδική χαρά του δήμου και να διώχνεις όποιον πάει να γράψει με σπρέι στα παιχνίδια.
ή η γιαγια με το κουτσο ποδι? ή ο παππους ο σάικο να φυλαει παιδικες χαρες?
νταξει ιδεες μπορουν να ειπωθουν πολλες και σηκωνει συζητηση.
ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΦΙΑ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ.
Ε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.
Διαζευκτικο Ή με κεφαλαία έβαλα ανάμεσα.
δε εννοουσα εσενα, τους φιλους σουfoscilis έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:27πήζον bot έγραψε: 16 Σεπ 2019, 18:24δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. θα παει η μαμα με τα μωρα?foscilis έγραψε: 16 Σεπ 2019, 18:15
Θέλω τα επιδόματα να δίνονται:
1) σε όσους έχουν αντικειμενική αδυναμία να δουλέψουν π.χ. γέροι ανάπηροι και δεν ξερωγω τι άλλο
Ή
2) με την υποχρέωση να δουλεύεις για αυτά, ακόμα και αν η δουλειά είναι απλά να είσαι στην παιδική χαρά του δήμου και να διώχνεις όποιον πάει να γράψει με σπρέι στα παιχνίδια.
ή η γιαγια με το κουτσο ποδι? ή ο παππους ο σάικο να φυλαει παιδικες χαρες?
νταξει ιδεες μπορουν να ειπωθουν πολλες και σηκωνει συζητηση.
ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΦΙΑ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ.
Ε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.
Διαζευκτικο Ή με κεφαλαία έβαλα ανάμεσα.
Πότε το είπε αυτό;πήζον bot έγραψε: 16 Σεπ 2019, 16:05για να το αντικαταστησει με κατι μονιμο εγκαθετε ασχετεΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 16 Σεπ 2019, 16:04 Πουλάκια, εγώ γιατί θυμάμαι τον θείο Τσακαλώτο να λέει πως θα σταματήσει το μέρισμα το 19?
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
https://www.newsbeast.gr/financial/arth ... ko-merismaJuno έγραψε: 16 Σεπ 2019, 20:20Πότε το είπε αυτό;πήζον bot έγραψε: 16 Σεπ 2019, 16:05για να το αντικαταστησει με κατι μονιμο εγκαθετε ασχετεΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 16 Σεπ 2019, 16:04 Πουλάκια, εγώ γιατί θυμάμαι τον θείο Τσακαλώτο να λέει πως θα σταματήσει το μέρισμα το 19?
Λοιπόν σοβαρέψου.πήζον bot έγραψε: 16 Σεπ 2019, 16:20https://www.documentonews.gr/article/po ... wthypoyrge
Πού βρήκατε τα 725.000 ευρώ κ. Πρωθυπουργέ;
καφε
Ξέρω άτομο που έπαιρνε το μέρισμα και γενικώς ήταν σε όποια κρατική φιλανθρωπία υπήρχε πχ ειδικό τιμολόγιο ΔΕΗ, θέρμανση κλπ.
Η δουλειά της είναι ενεργειακή μασατζού, κατοσταρικάκι το δίωρο και μέχρι τότε που την έβλεπα στη γιόγκα, είχε πελάτισσες. Κάτι ψωνισμένες πλούσιες.
Αλλά αφού τα κατοσταρικάκια ήταν μαύρα, είχε δικαίωμα στα πάντα ως άπορη.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Κάνω τώρα πράξεις: έστω ένα δίωρο μασάζ την ημέρα, πέντε μέρες την εβδομάδα. Να μην έχει δύο ρεπό η μαντάμ;
100 χ 5 = 500 χ 4 = 2.000.
Αισθάνεσαι ηλίθιος, πήζοντα ή ακόμα;
100 χ 5 = 500 χ 4 = 2.000.
Αισθάνεσαι ηλίθιος, πήζοντα ή ακόμα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 16 Σεπ 2019, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εχουν απαντηθει αυτα, διαβασε το νημα πρωταJuno έγραψε: 16 Σεπ 2019, 20:24Λοιπόν σοβαρέψου.πήζον bot έγραψε: 16 Σεπ 2019, 16:20https://www.documentonews.gr/article/po ... wthypoyrge
Πού βρήκατε τα 725.000 ευρώ κ. Πρωθυπουργέ;
καφε
Ξέρω άτομο που έπαιρνε το μέρισμα και γενικώς ήταν σε όποια κρατική φιλανθρωπία υπήρχε πχ ειδικό τιμολόγιο ΔΕΗ, θέρμανση κλπ.
Η δουλειά της είναι ενεργειακή μασατζού, κατοσταρικάκι το δίωρο και μέχρι τότε που την έβλεπα στη γιόγκα, είχε πελάτισσες. Κάτι ψωνισμένες πλούσιες.
Αλλά αφού τα κατοσταρικάκια ήταν μαύρα, είχε δικαίωμα στα πάντα ως άπορη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 833 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
-
- 26 Απαντήσεις