Εγώ άμα κερνάω τις βάζω να μου διαβάσουν μέχρι και ...ποίηση !!!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να απαγορευτεί η πορνεία;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Να απαγορευτεί η πορνεία;
Α τώρα πήγες από το δεν μας κάθονται οι γυναίκες μας στο δεν μας κάνουν τα κόλπα που κάνουν οι άλλες .ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Σεπ 2019, 13:23Δεν κάνουν όλες οι απλες θνητές γυναίκες τα κόλπα που κάνουν οι θεές των οίκων Ανοχής ..
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- wooded glade
Όλοι θέλουν να ψήσουν την naida, η οποία είναι 1998 κιλά. Θέλετε το γερανοφόρο του ΟΛΠ για να την σηκώσετε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Είπαμε , δεν είναι μόνον οι αγαμητοι -ες αλλά και οι Κακογαμημενοι -εςNaida έγραψε: 16 Σεπ 2019, 13:26Α τώρα πήγες από το δεν μας κάθονται οι γυναίκες μας στο δεν μας κάνουν τα κόλπα που κάνουν οι άλλες .
κριμα ρε συ. δοκιμασε καμμια φορα και το τσαμπα, ειναι πολυ καλο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ευκολα η δυσκολα, επιλεγει.Naida έγραψε: 16 Σεπ 2019, 13:16Δεν νομίζω να επιλέγει εύκολα μια γυναίκα αυτόν τον δρόμο. Εκτός αν είναι πιτσιρίκα.και ενθουσιάζεται κτλ. Άλλο εκεί.Ασέβαστος έγραψε: 16 Σεπ 2019, 13:13το κρατος δεν μπορει να παρεχει δουλειες σε ολους. δεν εχουμε κομμουνισμο.Naida έγραψε: 15 Σεπ 2019, 19:17
Ειπα ότι αν το κράτος παρέχει δουλειές με αξιοπρεπείς μισθούς να ζει κάποιος και επιλέγουν την πορνεία, δικαίωμα τους. Εκεί μπορείς να μιλάς για ελεύθερο δικαίωμα στην πορνεία κτλ.
αλλα σημερα δεν ειναι και τοσο δυσκολο να βρει μια γυναικα μια δουλεια με αξιοπρεπη μισθο. οι περισσοτερες γινονται πουτανες γιατι βγαζουν πολυ, εως παααααααααρα πολυ, καλυτερα λεφτα απο την ταμια του σουπερμαρκετ η την καθαριστρια.
ελαχιστες πλεον ειναι κλειδωμενες σε μπουντρουμια. μη σου πω και καμμια, τουλαχιστον στον δυτικο κοσμο. ολες εχουν την επιλογη να βγουν εξω, να πανε στην αστυνομια αν τις καταπιεζει καποιος νταβατζης, η και απλως να φυγουν, να πανε να κανουν μια αλλη δουλεια.
βεβαια, αμα θες 50 ευρω τη μερα μονο για πρεζα, και δεν μπορεις να σταθεις στα ποδια σου η να μιλησεις σωστα 20 ωρες τη μερα, οι επαγγελαμτικες σου επιλογες, περιοριζονται.
plouf έγραψε: 16 Σεπ 2019, 00:27Τα περισσοτερα σεξουαλικα εγκληματα γινονται απο τον ευρυτερο οικογενιακο και φιλικο κυκλο των θυματων.Ίφιδα έγραψε: 15 Σεπ 2019, 23:41 Εννοείται πως η σωματεμπορία και ο βιασμός ανηλίκων είναι έγκλημα και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιο.
Η εθελουσία πορνεία όμως παίζει να ναι και λειτούργημα αφού χωρίς αυτήν τα σεξουαλικά εγκλήματα θα ήταν πολλαπλάσια.Γι αυτό όχι μόνο δε θα έπρεπε να γίνει παράνομη αλλά να είναι και πιο οργανωμένη, για την ασφάλεια και των γυναικών και των πελατών τους
ΔΕΝ ειδα πουθενα εκτονταδες γυναικες να βιαζονται επειδη κυκλοφορουν στον δρομο μονες τους ντυμενες προκλητικα που δεν το
υποτιμω και δεν λεω οτι δεν συμβαινει αλλα στην συντριπτικη πλειοψηφια ισχυει οτι εγραψα παραπανω.
Πολλες γυναικες σφαζονται απο συζυγους/συντροφους επειδη απλα απιστισαν.
Γιατι αραγε αφου υπαρχει η πορνεια γινονται τοσα εγκληματα με σεξουαλικο κινητρο?
Να υποθεσω οτι για σενα δεν ειναι και πολυ αντρας οποιος δεν βρισκει γκομενα και την βγαζει με χειρογλυκανο αντι να παει
στις πουτανες καλα τα λεω?
Σε ειχα για σωστο ατομο αλλα κι εσυ αποδειχτηκες μια ανθυποβαλκανια ελληνιολα οπως πολλες που συντηρουν αυτον τον
γελειο μυθο.
Η λυση στο προβλημα,σαν σημειο εκκινησης μιλωντας παντα θα ηταν να ξεφωρτωθουμε ολες τις λαθροσαβουρες που ηρθαν απο τις σκατοτρυπες του τριτου κοσμουμε καθε μεσο και κοστος
Δυστυχως η ελλ αρρωστερα του ΣΦΥΡΙΖΑ και του ΚΟΚΟΕ προκρινουν τα ανοιχτα συνορα και την ελευθερη
εισοδο των λαθροεισβολεων.
Τις ομορφες καλησπερες μου.![]()
Αρχικά, κάθε άνθρωπος, άνδρας ή γυναίκα είναι εν δυνάμει και υπό προυποθέσεις εγκληματίας. Ολοι μας υπο ορισμένες συνθηκες (ακραία πείνα-δίψα,πόλεμος, πιστόλι στον κρόταφο κλπ) μπορούμε να εγκληματίσουμε.
Από τους εγκληματίες, άντρες και γυναίκες, η πλειονοτητα ειναι αντρες.
Οι γυναικες εγκληματιες κανουν περισσοτερο φονους απατεωνιες, κλοπες απ οτι βιασμους.
Τα παραπάνω δεν ειναι μισανδρική ή ελληνιόλικη άποψη, είναι γεγονος, στατιστική. Δεν είναι κριτική για τους κακούς άντρες ή τις κακες γυναικες.
Φυσικά και η πλειονότητα των ανθρώπων,ανδρών και γυναικών, υπο φυσιολογικες συνθήκες δεν θα εγκληματίσει. Φυσικά και οι περισσότεροι πελάτες των πορνειων, αν αυτά απαγορευτούν, δε θα εγκληματίσουν. Οι περισσότεροι ελέγχουν τους εαυτούς τους και θα βρουν άλλους τροπους.
Κάποιοι απ αυτούς όμως θα εγκληματίσουν γιατί δε θα έχουν πρόσβαση στη συναινετική σεξουαλική πράξη και την εκτόνωση. Χρυσός ο αυνανισμός αλλά για κάποιους με ψυχολογικα δεν είναι αρκετός.
Θεωρώ φυσικο επακόλουθο την αύξηση των βιασμων σε περίπτωση απαγόρευσης της πορνείας. Η απαγόρευση ειναι ουτοπικο εγχείρημα. Η πορνεια υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει πάντα, είτε νόμιμη, είτε παράνομη. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι, κάνοντάς την νόμιμη να εφαρμόσεις κανονες, να ελέγξεις όσο το δυνατόν την κατασταση και αυστηρές ποινές σε όσους παρανομούν (εμπόριο λευκης σαρκος, μαστροπεία κλπ)
Και όχι δε τα λες καλά και υποθέτεις λάθος. Ο αυνανισμός είναι υγεία και δεν είναι λιγότερο άντρας ή γυναίκα αυτός που αυνανίζεται, σε σχέση ή χωρις
Καλησπέρα κι από μενα
δε χρειαζεται να τη σηκωσουμε. βολευομαστε και ξαπλωτοι.wooded glade έγραψε: 16 Σεπ 2019, 13:28 Όλοι θέλουν να ψήσουν την naida, η οποία είναι 1998 κιλά. Θέλετε το γερανοφόρο του ΟΛΠ για να την σηκώσετε.
Με αδικείς γκρανπα. Ούτε καν 2000 δεν έχω φτάσει.wooded glade έγραψε: 16 Σεπ 2019, 13:28 Όλοι θέλουν να ψήσουν την naida, η οποία είναι 1998 κιλά. Θέλετε το γερανοφόρο του ΟΛΠ για να την σηκώσετε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άμα πληρώνεις έχεις απαιτήσεις ..Ασέβαστος έγραψε: 16 Σεπ 2019, 13:45κριμα ρε συ. δοκιμασε καμμια φορα και το τσαμπα, ειναι πολυ καλο.![]()
(γονατιστό , κλπ κλπ κλπ
Και μεταξύ μας ρε παιδιά
Αντί να μαλιασει η γλώσσα σου λέγοντας πολλά ψέματα και υποκρισία προκειμένου να ρίξεις μια γκόμενα , κάνοντας πολλές θυσίες και αγγαρείες ..δεν είναι καλύτερα να πας σε μια επι χρημμασι ;
Αντί να κοροϊδεύω ως παντρεμένος άνθρωπος , άμα θέλω να ξένο γαμησω , μια άλλη γυναίκα λέγοντας της ανοησίες και κοροϊδεύοντας την για έρωτες και για μελλοντικους χωρισμους με την γυναίκα μου , προκειμένου να παντρευτώ αυτήν δεν είναι καλύτερα να απευθυνθώ στον αγοραίο έρωτα ;
Πιο τίμια συναλλαγή δεν είναι ;
Αντί να μαλιασει η γλώσσα σου λέγοντας πολλά ψέματα και υποκρισία προκειμένου να ρίξεις μια γκόμενα , κάνοντας πολλές θυσίες και αγγαρείες ..δεν είναι καλύτερα να πας σε μια επι χρημμασι ;
Αντί να κοροϊδεύω ως παντρεμένος άνθρωπος , άμα θέλω να ξένο γαμησω , μια άλλη γυναίκα λέγοντας της ανοησίες και κοροϊδεύοντας την για έρωτες και για μελλοντικους χωρισμους με την γυναίκα μου , προκειμένου να παντρευτώ αυτήν δεν είναι καλύτερα να απευθυνθώ στον αγοραίο έρωτα ;
αμα σε γουσταρουν, κανουν ολα οσα θες, και πολλα περισσοτερα που μπορει να μην ηξερες καν οτι θες.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Σεπ 2019, 14:13 Και μεταξύ μας ρε παιδιά
ναι.
αν δεν βρισκεις να γαμησεις χωρις τα καραγκιοζιλικια που ανεφερες. γιαυτο καλο ειναι να υπαρχουν και πουτανες.
Στα ..Μανεκεν που πηγαίνουν οι άντρες του δικού μου οικονομικού επιπέδου δεν ισχύουν τέτοια πράγματαΑσέβαστος έγραψε: 16 Σεπ 2019, 14:15αμα σε γουσταρουν, κανουν ολα οσα θες, και πολλα περισσοτερα που μπορει να μην ηξερες καν οτι θες.δεν κοιτανε να σε αδειασουν οσο γρηγοροτερα γινεται γιατι περιμενει ο επομενος.
Στα φτηνά μέρη πηγαίνει η πλεμπα ...
Σοβαρά τώραΑσέβαστος έγραψε: 16 Σεπ 2019, 14:16ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Σεπ 2019, 14:13 Και μεταξύ μας ρε παιδιά
ναι.
αν δεν βρισκεις να γαμησεις χωρις τα καραγκιοζιλικια που ανεφερες. γιαυτο καλο ειναι να υπαρχουν και πουτανες.
Τι είναι πιο τίμιο ς
Να έχω μια χαζοβιολα γκόμενα σαν παντρεμένος που να την κοροϊδεύω και εξαπατω λέγοντας της ψέματα η να πάρω τηλέφωνο μια εσκορτ από την οποία μπορώ να ζητησω , με την ανάλογη βέβαια αμοιβή , πράγματα και στάσεις στο σεξ που δεν μου κάνει η γυναίκα μου ;
Και που ούτε θα μου ζητάει να χωρίσω την γυναίκα μου και δεν θα κινδυνευω από ζηλιες και τα συναφή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση