Δηλαδή υπάρχει τραγική λειψανδρία στο στράτευμα, η Τουρκία μας απειλεί συνεχώς, η ίδια η Τουρκία έχει μεγαλύτερη θητεία από 'μας, παρά τον πληθυσμό της, αλλά το θέμα είναι μη χάσουνε τα δαπιτάκια κανένα πάρτυ στη Μύκονο.
Και εδώ πιο ταιριαστό, μια που συγκυβέρνησαν τα λαμόγια:
έλα άσε τωρα την κλάψα και δέξου να γραφτείς στη ΝΔ, αφου καταβάθος ΝΔκράτης εισαι κι εσυ. Μπορει να βρεθώ κι εγώ εκει καποτε, θα ειμαι στην προοδευτικοφιλελεύθερη πτέρυγα, θα χαιρετιόμαστε απο μακριά.
Μπίστης έγραψε: 16 Σεπ 2019, 13:50
Τίποτα δεν μπορεί να ξεφλωρέψει τους σημερινούς νέους.
Οι δαπίτες στο στρατό κάνουν το αγροτικό τους, μαθαίνουν πως είναι να αράζεις ενώ οι υπόλοιπο πήζουν.
αν ακούσεις δαπίτη να σου μιλάει για τη στράτευση, θα νομίζεις οτι ειναι εαακίτης (ουτε καν κνίτης). Πολυ πιθανον βεβαια να υπάρχουν και πιο δεξιες (και ακροδεξιες) αποψεις μέσα τους, αλλά εγώ ευτυχώς δεν έτυχε να γνωρίσω τέτοιους.
Μπίστης έγραψε: 16 Σεπ 2019, 13:50
Τίποτα δεν μπορεί να ξεφλωρέψει τους σημερινούς νέους.
Οι δαπίτες στο στρατό κάνουν το αγροτικό τους, μαθαίνουν πως είναι να αράζεις ενώ οι υπόλοιπο πήζουν.
αν ακούσεις δαπίτη να σου μιλάει για τη στράτευση, θα νομίζεις οτι ειναι εαακίτης (ουτε καν κνίτης). Πολυ πιθανον βεβαια να υπάρχουν και πιο δεξιες (και ακροδεξιες) αποψεις μέσα τους, αλλά εγώ ευτυχώς δεν έτυχε να γνωρίσω τέτοιους.
έχω φίλο δαπίτη (που είχε μεταπηδήσει στη χα για λίγο και ύστερα επέστρεψε) φουλ πατριώτη και τα ρέστα, έτοιμος για πόλεμο, στραυτόγκαυλος
υπηρέτησε στο γες όλη του τη θητεία
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης