άντε τραβάτε να το κάνετε και οι 100 που πιστεύετε αυτές τις παπαριέςManolis έγραψε: 16 Σεπ 2019, 00:35Ν αποκηρύξουμε το καπιταλιστικό χρέος και να δημιουργήσουμε ένα νέο κομμουνιστικό κράτος, στο οποίο η παραγωγή και η εργασία θα είναι ισότιμα μοιρασμένες.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 16 Σεπ 2019, 00:34Αν δεν μπαιναμε στα μνημονια το χρεος θα οδευε για 800% του ΑΕΠ θα ειμασταν αποκλεισμενοι απο τις αγορες το τραπεζικο συστημα θα ειχε καταρρευσει και οι περικοπες σε μισθους και συνταξεις θα ηταν πολυ μεγαλυτερεςManolis έγραψε: 02 Σεπ 2019, 00:31
Και η επιτυχία όλων των ανωτέρω "αναγκαίων"θυσιών; Το χρέος της Ελλάδας το 2009 που μπήκαμε στα μνημόνια ήταν 126,7% και το 2018 ήταν 181,1%! Μένει να δούμε πόσο αυξήθηκε εφέτος!
Ξυπνα ξυπνιτζη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξ ύ π ν α!
Re: Ξ ύ π ν α!
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αυτα κριθηκαν στον εμφυλιοManolis έγραψε: 16 Σεπ 2019, 00:35 Ν αποκηρύξουμε το καπιταλιστικό χρέος και να δημιουργήσουμε ένα νέο κομμουνιστικό κράτος, στο οποίο η παραγωγή και η εργασία θα είναι ισότιμα μοιρασμένες.
Δεν χρωστάει σε κανέναν ο απλός λαός.
Χασατε
Ζησε με αυτο
Θελουμε καπιταλισμο
Θελουμε να γινουμε Νορβηγια,Ελβετια,Λουξεμβουργο,Γερμανια κτλ κτλ
Εσυ ποια χωρα μας προτινεις ως παραδειγμα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 16 Σεπ 2019, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Το ΚΚΕ μόνο του πήρε 300.000 ψήφους και όχι 100. Όπως και να έχει η φωτισμένη μειοψηφία είναι αυτή που πηγαίνει μπροστά την ιστορία.Lord Brum έγραψε: 16 Σεπ 2019, 00:37άντε τραβάτε να το κάνετε και οι 100 που πιστεύετε αυτές τις παπαριέςManolis έγραψε: 16 Σεπ 2019, 00:35Ν αποκηρύξουμε το καπιταλιστικό χρέος και να δημιουργήσουμε ένα νέο κομμουνιστικό κράτος, στο οποίο η παραγωγή και η εργασία θα είναι ισότιμα μοιρασμένες.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 16 Σεπ 2019, 00:34
Αν δεν μπαιναμε στα μνημονια το χρεος θα οδευε για 800% του ΑΕΠ θα ειμασταν αποκλεισμενοι απο τις αγορες το τραπεζικο συστημα θα ειχε καταρρευσει και οι περικοπες σε μισθους και συνταξεις θα ηταν πολυ μεγαλυτερες
Ξυπνα ξυπνιτζη
Και την περίοδο του φεουδαλισμού από μία μειοψηφία άρχισε η ανατροπή του μεσαιωνικού αυτού συστήματος, ενώ πολλές φορές η πλειοψηφία των αμόρφωτων και χωρίς ταξική συνείδηση αγροτών, υπερασπίζονταν τον βασιλιά και την εκκλησία.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Γιατι, ποτε ηταν ξανα κομμουνιστικο κρατος η Ελλαδα?Manolis έγραψε: 16 Σεπ 2019, 00:35Ν αποκηρύξουμε το καπιταλιστικό χρέος και να δημιουργήσουμε ένα νέο κομμουνιστικό κράτος, στο οποίο η παραγωγή και η εργασία θα είναι ισότιμα μοιρασμένες.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 16 Σεπ 2019, 00:34Αν δεν μπαιναμε στα μνημονια το χρεος θα οδευε για 800% του ΑΕΠ θα ειμασταν αποκλεισμενοι απο τις αγορες το τραπεζικο συστημα θα ειχε καταρρευσει και οι περικοπες σε μισθους και συνταξεις θα ηταν πολυ μεγαλυτερεςManolis έγραψε: 02 Σεπ 2019, 00:31
Και η επιτυχία όλων των ανωτέρω "αναγκαίων"θυσιών; Το χρέος της Ελλάδας το 2009 που μπήκαμε στα μνημόνια ήταν 126,7% και το 2018 ήταν 181,1%! Μένει να δούμε πόσο αυξήθηκε εφέτος!
Ξυπνα ξυπνιτζη
Πόσοι μένουν στην ελβετία, τη νορβηγία και το λουξεμβούργο.και πόσοι μένουν στο Μπαγκλαντές, την Ινδία και τις αφρικανικές χώρες;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 16 Σεπ 2019, 00:38Αυτα κριθηκαν στον εμφυλιοManolis έγραψε: 16 Σεπ 2019, 00:35 Ν αποκηρύξουμε το καπιταλιστικό χρέος και να δημιουργήσουμε ένα νέο κομμουνιστικό κράτος, στο οποίο η παραγωγή και η εργασία θα είναι ισότιμα μοιρασμένες.
Χασατε
Ζησε με αυτο
Θελουμε καπιταλισμο
Θελουμε να γινουμε Νορβηγια,Ελβετια,Λουξεμβουργο,Γερμανια κτλ κτλ
Εσυ ποια χωρα μας προτινεις ως παραδειγμα;
Θέλω να γίνουμε σοβιετική ρωσία.
Είπα εγώ ότι ήταν ποτέ κομμουνιστικό κράτος;Ju-87 έγραψε: 16 Σεπ 2019, 00:40Γιατι, ποτε ηταν ξανα κομμουνιστικο κρατος η Ελλαδα?Manolis έγραψε: 16 Σεπ 2019, 00:35Ν αποκηρύξουμε το καπιταλιστικό χρέος και να δημιουργήσουμε ένα νέο κομμουνιστικό κράτος, στο οποίο η παραγωγή και η εργασία θα είναι ισότιμα μοιρασμένες.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 16 Σεπ 2019, 00:34
Αν δεν μπαιναμε στα μνημονια το χρεος θα οδευε για 800% του ΑΕΠ θα ειμασταν αποκλεισμενοι απο τις αγορες το τραπεζικο συστημα θα ειχε καταρρευσει και οι περικοπες σε μισθους και συνταξεις θα ηταν πολυ μεγαλυτερες
Ξυπνα ξυπνιτζη
Και πως θα δημιουργηθει το κομμουνιστικο κρατος, τυπε?Manolis έγραψε: 16 Σεπ 2019, 00:41Είπα εγώ ότι ήταν ποτέ κομμουνιστικό κράτος;Ju-87 έγραψε: 16 Σεπ 2019, 00:40Γιατι, ποτε ηταν ξανα κομμουνιστικο κρατος η Ελλαδα?Manolis έγραψε: 16 Σεπ 2019, 00:35
Ν αποκηρύξουμε το καπιταλιστικό χρέος και να δημιουργήσουμε ένα νέο κομμουνιστικό κράτος, στο οποίο η παραγωγή και η εργασία θα είναι ισότιμα μοιρασμένες.
Θα ανοιξουμε μπουρδελα για να ερχονται Ευρωπαιοι να μας πηδανε τις γυναικες και τις κορες?
Όταν ο λαός πάρει την εξουσία και την παραγωγή στα χέρια του.Ju-87 έγραψε: 16 Σεπ 2019, 00:43Και πως θα δημιουργηθει το κομμουνιστικο κρατος, τυπε?
Θα ανοιξουμε μπουρδελα για να ερχονται Ευρωπαιοι να μας πηδανε τις γυναικες και τις κορες?
Ποιος λαος, τυπε?
Αυτος που εδωκε 63% στον Αλεξη και την επομενη εβαλε το Τριτο και μακρυτερο Μνημονιο στον κωλο του αδιαμαρτυρητα?
Με το ονειρο θα μεινεις.
- hellegennes
Με ποιον τρόπο;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 16 Σεπ 2019, 00:34Αν δεν μπαιναμε στα μνημονια το χρεος θα οδευε για 800% του ΑΕΠManolis έγραψε: 02 Σεπ 2019, 00:31
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν καταλαβα την ερωτηση σου
Καταρχας υπαρχει εκθεση του ΔΝΤ του 2008 το οποιο προεβλεπε χρεος 800% το 2050
Ολα αυτα ενω οι αγορες μας δανειζαν
Απο την στιγμη που σταματησαν να μας δανειζουν τα πανωτοκια στο χρεος και η ππλυ μεγαλυτερη πτωση του ΑΕΠ θα οδηγουσαν στο 800% ταχιστα
Απο την στιγμη που σταματησαν να μας δανειζουν τα πανωτοκια στο χρεος και η ππλυ μεγαλυτερη πτωση του ΑΕΠ θα οδηγουσαν στο 800% ταχιστα
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Δείξε μου λογιστικά αυτό που λες, γιατί με τα δικά μου μαθηματικά δεν βγαίνει. Καταρχάς ξέρεις πώς λειτουργούν τα ομόλογα; Με τι τρόπο θεωρείς ότι οι τόκοι από υπάρχοντα δάνεια, χωρίς αύξηση του δανεισμού*, θα οδηγούσαν σε λόγο χρέους/ΑΕΠ στο 800%;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 16 Σεπ 2019, 01:04 Δεν καταλαβα την ερωτηση σου
* που δεν είναι λογικά εφικτή. Ειδάλλως, αν κάποιος συνέχισε να σε δανείζει όσο το χρέος σου σκαρφάλωνε στο 800%, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα δημιουργείται από το ότι παύει να σε δανείζει. Αν συνεχίζει να σε δανείζει μέχρι ο λόγος χρέους/ΑΕΠ να φτάσει στο +άπειρο, ποιο είναι το πρόβλημα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Δημοκράτης
Δεν είμαστε κομουνιστές φίλε, πουλά τη θρησκεία σου αλλούManolis έγραψε: 16 Σεπ 2019, 00:35Ν αποκηρύξουμε το καπιταλιστικό χρέος και να δημιουργήσουμε ένα νέο κομμουνιστικό κράτος, στο οποίο η παραγωγή και η εργασία θα είναι ισότιμα μοιρασμένες.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 16 Σεπ 2019, 00:34Αν δεν μπαιναμε στα μνημονια το χρεος θα οδευε για 800% του ΑΕΠ θα ειμασταν αποκλεισμενοι απο τις αγορες το τραπεζικο συστημα θα ειχε καταρρευσει και οι περικοπες σε μισθους και συνταξεις θα ηταν πολυ μεγαλυτερεςManolis έγραψε: 02 Σεπ 2019, 00:31
Ξυπνα ξυπνιτζη
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σεναριο συνεχισης δανεισμουhellegennes έγραψε: 16 Σεπ 2019, 02:58
Δείξε μου λογιστικά αυτό που λες, γιατί με τα δικά μου μαθηματικά δεν βγαίνει. Καταρχάς ξέρεις πώς λειτουργούν τα ομόλογα; Με τι τρόπο θεωρείς ότι οι τόκοι από υπάρχοντα δάνεια, χωρίς αύξηση του δανεισμού*, θα οδηγούσαν σε λόγο χρέους/ΑΕΠ στο 800%;
* που δεν είναι λογικά εφικτή. Ειδάλλως, αν κάποιος συνέχισε να σε δανείζει όσο το χρέος σου σκαρφάλωνε στο 800%, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα δημιουργείται από το ότι παύει να σε δανείζει. Αν συνεχίζει να σε δανείζει μέχρι ο λόγος χρέους/ΑΕΠ να φτάσει στο +άπειρο, ποιο είναι το πρόβλημα;
Αν η Ελλαδα δανεζοταν και συνεχιζε να πληρωνει το χρεος της το χρεος αυυτ με πολυ μετριοπαθεις προβλεψεις τγια τα επιτοκια δανεισμου χωρις να εχει καν ληφθει υπψιν η παγκοσμια οικονομικη κριση οδευε για 800% του ΑΕΠ και ειναι κατι που επιβεβαιωνε το 2008 το ΔΝΤ οποτε δενκαταλαβαινω το ακριβως αναρωτιεσαι στο εν λογο σεναριο
Σεναριο μη δανεισμου
Α.Σταση πληρωμων =πανωτοκια=-δυσθεωρητο χρεος
Β.Συνεχιση πληρωμων=Περικοπες πολλαπλασιεςτων μνημονιων=μεγαλυτερη πτωση ΑΕΠ=Μεγαλυτερο χρεοςως ποσοστο ΑΕΠ
Το προβλημα τοαν το χρεος σου μεγαλωνει ως ποσοστο του ΑΕΠ και συνεχιζεται ο δανεισμος ειναι οτΙ τα επιτοκια πλεον γινονται τεραστια
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Μα δεν μπορούσε να συνεχίσει να δανείζεται. Αυτό ήταν ήδη πρόβλημα το 2010. Δεν μπορούσε να δανείζεται γιατί ο λόγος χρέους/ΑΕΠ αυξανόταν με ανησυχητικούς ρυθμούς. Άρα αυτό το σενάριο δεν είναι εφικτό.
Σε περίπτωση μη δανεισμού, το χρέος απλώς θα μειωνόταν.-
Θα υπήρχαν περικοπές και μέτρα αναγκαστικά γιατί χωρίς δανεισμό θα έπρεπε το κράτος να τα βγάλει πέρα με τις δικές του δυνάμεις. Αλλά ο λόγος χρέους/ΑΕΠ θα μειωνόταν, δεν θα αυξανόταν. Θα αυξανόταν για κάποια χρόνια μόνο και μόνο επειδή θα μειωνόταν ο παρονομαστής. That's it.
Σε περίπτωση μη δανεισμού, το χρέος απλώς θα μειωνόταν.-
Θα υπήρχαν περικοπές και μέτρα αναγκαστικά γιατί χωρίς δανεισμό θα έπρεπε το κράτος να τα βγάλει πέρα με τις δικές του δυνάμεις. Αλλά ο λόγος χρέους/ΑΕΠ θα μειωνόταν, δεν θα αυξανόταν. Θα αυξανόταν για κάποια χρόνια μόνο και μόνο επειδή θα μειωνόταν ο παρονομαστής. That's it.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,