!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ζωή χωρίς ελπίδα

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Re: Ζωή χωρίς ελπίδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

- Casper - έγραψε: 05 Σεπ 2019, 23:57
Ο τίτλος είναι δικός μου (για όσους θυμούνται :lol:), αυτόν είχα βάλει πριν χρόνια και μιας και η Νατάσα93 δεν μπορεί να φτιάξει δικό της νήμα, είπα να της φτιάξω εγώ (με copy-paste τα δικά της λεγόμενα από άλλο νήμα) για να γράφει ό,τι θέλει και να πάρεις γνώμες από ανθρώπους που ίσως της φανούν χρήσιμες όπως φάνηκαν και σε μένα τότε.
Μη ψαρώνεις, ο Στέλιος είναι....
the end
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Πάνας έγραψε: 15 Σεπ 2019, 22:06
Ο τίτλος είναι δικός μου (για όσους θυμούνται :lol:), αυτόν είχα βάλει πριν χρόνια και μιας και η Νατάσα93 δεν μπορεί να φτιάξει δικό της νήμα, είπα να της φτιάξω εγώ (με copy-paste τα δικά της λεγόμενα από άλλο νήμα) για να γράφει ό,τι θέλει και να πάρεις γνώμες από ανθρώπους που ίσως της φανούν χρήσιμες όπως φάνηκαν και σε μένα τότε.
Κρίμα που δεν τον πρόλαβα :lol:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

- Casper - έγραψε: 15 Σεπ 2019, 22:10
Έχεις καλές προθέσεις και αυτό έχει σημασία, εμείς που έχουμε φάει τις στραπάτσες μας είμαστε πιο μαζεμένοι Εικόνα
the end
- Casper -

Πάνας έγραψε: 15 Σεπ 2019, 22:19

Έχεις καλές προθέσεις και αυτό έχει σημασία, εμείς που έχουμε φάει τις στραπάτσες μας είμαστε πιο μαζεμένοι Εικόνα
Ναι αλλά εγώ δεν είμαι ο Στέλιος. Δεν ήθελα να την πάθει και η κοπέλα :lol: Δεν ξέρουμε κιόλας σίγουρα. Ελπίζω τελικά να ήταν τρολλ.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

- Casper - έγραψε: 15 Σεπ 2019, 22:39
Πάνας έγραψε: 15 Σεπ 2019, 22:19

Ναι αλλά εγώ δεν είμαι ο Στέλιος. Δεν ήθελα να την πάθει και η κοπέλα :lol: Δεν ξέρουμε κιόλας σίγουρα. Ελπίζω τελικά να ήταν τρολλ.
Δεν ξέρω, εσύ με το που μπήκες ήθελες να επικοινωνήσεις... Έλεγες τις σκέψεις σου αλλά κοίταγες και τις γνώμες των άλλων.

Σε καμιά περίπτωση δεν ήσουν όπως η Νατάσα23, εμένα αυτή η υπερβολή που έβγαζες στην αρχή μου έμοιαζε με τρολλάρισμα γιαυτό και σε πλησίασα και σου μίλησα, όταν σιγουρεύτικα πως δεν είσαι ο Στέλιος, τέλος. Δεν σου ξαναείπα τίποτα...
the end
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Πολλοι ανθρωποι εχουν παρομοια προβληματα. Δλδ και το τρολ κατι υπαρκτο αντιγραφει.
- Casper -

Όντως έχει δίκαιο ο Ορέστης. Αυτό είχα πει κι' εγώ. Απλά κάποιοι τα εξωτερικεύουν και κάποιοι τα κρατάνε μέσα τους. Και εδώ μέσα πολλοί αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα. Τότε που τα έγραφα μου έστελνε πολλύς κόσμος πμ. Εγώ τα έγραψα με το καλημέρα σας. Εσείς γνωρίζεστε καιρό και είναι πιο άβολο, εκτός από το θέμα του χαρακτήρα.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 22:49 Πολλοι ανθρωποι εχουν παρομοια προβληματα. Δλδ και το τρολ κατι υπαρκτο αντιγραφει.
Σωστό, εδώ μέσα είναι κάποιο που αντιγράφει και καλά παλιές περσόνες.... γράφει 50-100 καμιά φορά και 500 μηνύματα και εξαφανίζεται ή ζητάει διαγραφή.

Πες μου ρε Ορέστη, πόσο άρρωστος μπορεί να είναι;
the end
Ορέστης 35

Natasa93 έγραψε:Καλησπερα ... Ειμαι 26 χρονων
και εχω μια μαυρη τρυπα μεσα μου...
Ειμαι γεματη απωθυμενα και μισος
Χρειαζομαι ψυχοατρικη βοηθεια αμεσα
αλλα ουτε το κουραγιο να παω εκει δεν εχω...
Δεν εχω φιλους πια
η παιδικη μου ηλικια ηταν τραυματικη
δεν εμπιστευομαι τους ανθρωπους και πιστευω πως ολοι με αντιπαθουν
δεν εχω τελειωσει το σχολειο δεν εχω μελλον
ειμαι σε μια δουλεια με μεσον
που τη σιχαινομαι
δεν ξερω καν γιατι γραφω εδω
δεν μπορειτε να καταλαβετε ακριβως τι εχω γιατι ουτε κουραγιο να γρψω δεν εχω
Η ζωη μου εχει καταστραφει απο παιδι...
και το ειρωνικο ειναι πως ειχα ολα τα φοντα να γινω ευτυχισμενη
Εστω και μια συμβουλη οτιδηποτε καποιος
Natasa93 έγραψε:ο κοσμος μου φαινεται χωρις νοημα
και μπηκα να πω την ιστορια μου
δεν εγραψα πολλα γιατι δεν ειχα κουραγιο
η περιπτωση μου ειναι περιεργη
εχω συνεχεια εναλλαγες διαθεσης αλλα νοημα δε βρισκω
απο τη μια φοβαμαι να πεθανω και απο την αλλη θελω να πεθανω
Δεν θα τη βγαλω καθαρη

Δυσκολο να πιστεψει κανεις οτι εσυ ενιωθες ετσι, και ο καθε νεος. Βεβαια ετσι ενιωθα και εγω απ τα 18. Ολοι μπορουν να χασουν την ελπιδα.
Πάνας έγραψε: 15 Σεπ 2019, 22:53
Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 22:49 Πολλοι ανθρωποι εχουν παρομοια προβληματα. Δλδ και το τρολ κατι υπαρκτο αντιγραφει.
Σωστό, εδώ μέσα είναι κάποιο που αντιγράφει και καλά παλιές περσόνες.... γράφει 50-100 καμιά φορά και 500 μηνύματα και εξαφανίζεται ή ζητάει διαγραφή.

Πες μου ρε Ορέστη, πόσο άρρωστος μπορεί να είναι;
αμα ασχολειται συστηματικα με τα μελη του φορουμ σιγουρα εχει το θεματακι του.
Ορέστης 35

- Casper - έγραψε: 15 Σεπ 2019, 22:51 Όντως έχει δίκαιο ο Ορέστης. Αυτό είχα πει κι' εγώ. Απλά κάποιοι τα εξωτερικεύουν και κάποιοι τα κρατάνε μέσα τους. Και εδώ μέσα πολλοί αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα. Τότε που τα έγραφα μου έστελνε πολλύς κόσμος πμ. Εγώ τα έγραψα με το καλημέρα σας. Εσείς γνωρίζεστε καιρό και είναι πιο άβολο, εκτός από το θέμα του χαρακτήρα.
Εγω καποτε ενιωσα μια μεγαλη αναγκη να μιλησω. Δε μπορουσα να τα κραταω αλλο μεσα μου. Και μονο στο ιντερνετ μπορουσα να τα πω.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 22:56 αμα ασχολειται συστηματικα με τα μελη του φορουμ σιγουρα εχει το θεματακι του.
Γράφω 9 χρόνια εδώ μέσα, μετά από κάποιο διάστημα αν πιάνω τον κώλο το χ χρήστη ή τον δικό μου νομίζω ότι είναι τι ίδιο!
the end
- Casper -

Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 22:56 Δυσκολο να πιστεψει κανεις οτι εσυ ενιωθες ετσι, και ο καθε νεος. Βεβαια ετσι ενιωθα και εγω απ τα 18. Ολοι μπορουν να χασουν την ελπιδα.
Όπως το λες. Όλοι. Η κατάθλιψη (και οποιοσδήποτε άλλο ψυχολογικό θέμα) δεν κάνει διακρίσεις. Ευτυχώς πέρασε.
Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 22:58 Εγω καποτε ενιωσα μια μεγαλη αναγκη να μιλησω. Δε μπορουσα να τα κραταω αλλο μεσα μου. Και μονο στο ιντερνετ μπορουσα να τα πω.
Όταν δεν νιώθεις άνετα με τους δικούς σου άνθρωπους ή δεν θες να τους πληγώσεις, το ίντερνετ είναι μονόδρομος. Παρά να τα κρατάς όλα μέσα σου, καλύτερα εδώ. :)
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Νατάσα καταρχάς μην πανικοβάλεσαι.
Υπάρχει πολύς κόσμος στην κατάσταση σου και χειρότερα.
Να υποθεσω δεν εχεις γκομενο και εχεις πολυ καιρο να κανεις σεξ.
Πέρα απο τα γιατρικά και τα ψυχολογικά πρέπει να αρχίσεις να φροντίζεις την εμφάνιση σου να γίνεις σεξυ και ελκυστική στους άντρες. Αλήθεια τι υψος/κιλα εχεις; Ισως χρειαστεί και κάνεις γυμναστική/τρέξιμο. Αν δεν εχεις instagram να φτιάξεις αμεσως. Βαλε φώτο προκλητικές, ξέκολες μαθε και photoshop για καλύτερα αποτελέσματα. Ολα αυτά θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση και θα νιώθεις πολύ καλυτερα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”