εσύ στον νήμα σου, εσύ
viewtopic.php?f=33&t=14117
εσύ στον νήμα σου, εσύ
παιζεις ρομβο προηγεισαι και αντι να το γυρισεις με τρεις στην αμυνα,αυτο
μην μου τον θυμίζεις αυτόν τον πούστικο τον ρόμβο. Ο Γύφτος πήγε και έπαιξε ρομβο με τον Οζιλ ψευτοεννιάρι...του έκανε η ΓΟΥΟΤΦΟΡΤ 30 ΤΕΛΙΚΕΣ!...ο τύπος είναι ανέκδοτοEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Σεπ 2019, 21:05παιζεις ρομβο προηγεισαι και αντι να το γυρισεις με τρεις στην αμυνα,αυτο![]()
καλα επαιξε στο πρωτο,μετα ο ρομβος αν δεν εχεις τους παικτες κλαταρεις εκτος αν εχεις σισσοκο και ν'ντομπελε δλδ τα θηρια της τοτεναμ στο κεντρο αντεχειςNero έγραψε: 15 Σεπ 2019, 21:09μην μου τον θυμίζεις αυτόν τον πούστικο τον ρόμβο. Ο Γύφτος πήγε και έπαιξε ρομβο με τον Οζιλ ψευτοεννιάρι...του έκανε η ΓΟΥΟΤΦΟΡΤ 30 ΤΕΛΙΚΕΣ!...ο τύπος είναι ανέκδοτοEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Σεπ 2019, 21:05παιζεις ρομβο προηγεισαι και αντι να το γυρισεις με τρεις στην αμυνα,αυτο![]()
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
κατοχη λεει ο αλλος συντριπτικη
μαλάκα έχω αρχίσει στα σοβαρά να πιστεύω ότι μας κοουτσάρει ο εθνι. Σου λέει παίζει ρόμβο και πέρσι έπαιζε μονίμως 5 3 2
ρομβο και 5-3-2 εναλλαξ σου επαιζε περισυ
Θα σας παρακολουθησω με την Αιντραχτ να δω τι στον πουτσο κανετε
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
δεν στρει