Ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος έφυγε από τη ζωή μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Είχε μιλήσει για την ασθένειά του το 2017: «Ένα χρόνο πριν έμαθα ότι κάτι δεν πάει καλά. Είχα κάποια συμπτώματα με την έννοια του ότι δεν μπορούσα να φάω καλά. Πίστευα ότι ήταν ένα σύμπτωμα από τη δουλειά μας, το άγχος μας, αλλά τι άγχος. Έκανα μια δουλειά στο θέατρο που πήγαινε εξαιρετικά καλά και πάει ακόμα. Δεν πήγα στον γιατρό. Με την επιμονή της πρώην συζύγου μου, που διατηρούμε μια εξαιρετική σχέση, πήγα σε ένα γιατρό που μου ανακοίνωσε ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει. Του είπα ότι είμαι μεγάλος άνθρωπος και θα ήθελα να μην μιλάμε περιφραστικά, να μην μιλάμε με μισόλογα και να μου πει ότι είναι για να ξέρω κι εγώ τι να κάνω και να πάρω τις αποφάσεις μου. Πήρα τη γυναίκα μου και πήγαμε σε ένα μπαράκι, χτύπησα τέσσερα ουίσκι απανωτά, κάπνισα κι ένα πακέτο τσιγάρα και είπα από μέσα μου μερικά πράγματα, δεν τα εξομολογήθηκα σε κανέναν. Όταν πήγα σπίτι, ζήτησα απλώς να δω τα παιδιά μου, να κάνουμε μια κουβέντα για να μην τους έρθει απότομα. 52 μέρες μέσα στο νοσοκομείο, τα είδα όλα».
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
istoria m amartia m
Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης
Πηγη

η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα
Re: Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης
Κρίμα.
Ήταν από τους ηθοποιούς χαμηλών τόνων, που ήταν με το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω από τον κάθε ρόλο, με την έννοια ότι φαινόταν ότι δεν τον ενδιέφερε η δημοσιότητα και ότι είχε μια πιο φιλοσοφημένη προσέγγιση των πραγμάτων.
Ήταν από τους ηθοποιούς χαμηλών τόνων, που ήταν με το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω από τον κάθε ρόλο, με την έννοια ότι φαινόταν ότι δεν τον ενδιέφερε η δημοσιότητα και ότι είχε μια πιο φιλοσοφημένη προσέγγιση των πραγμάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μόνο στη γλυκιά συμμορία τον είχα δει και ήταν καλός. Συχνά βέβαια τον έβλεπα στην πλατεία στα εξάρχεια.
Αιωνία του η μνήμη.
Αιωνία του η μνήμη.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
κριμα νεος ηταν
να βαλουμε και το τελευταιο μεγαλο σουξε που εκανε
να βαλουμε και το τελευταιο μεγαλο σουξε που εκανε
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όχι ρε μαλάκα
πριν μια βδομάδα παρακολούθησα μια ωραία του συνέντευξη
ωραίος τύπος, κρίμα
...
καλό ταξίδι, rip
πριν μια βδομάδα παρακολούθησα μια ωραία του συνέντευξη
ωραίος τύπος, κρίμα
...
καλό ταξίδι, rip
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Παρταλι
ειναι ΝΤΡΟΠΗ το οτι τον ξερει η πλεμπα απο την Γλυκια Συμμορια και οχι απο την Ο Κηπος Του Θεου
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κρίμα...
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
απ την διαφήμιση με τον πιου τον ξερει η πλεμπαΠαρταλι έγραψε: 14 Σεπ 2019, 15:25 ειναι ΝΤΡΟΠΗ το οτι τον ξερει η πλεμπα απο την Γλυκια Συμμορια και οχι απο την Ο Κηπος Του Θεου
Εγώ σαν πλέμπα τον έμαθα από το λούφα και παραλλαγή.Παρταλι έγραψε: 14 Σεπ 2019, 15:25 ειναι ΝΤΡΟΠΗ το οτι τον ξερει η πλεμπα απο την Γλυκια Συμμορια και οχι απο την Ο Κηπος Του Θεου
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ποσο ηταν ο μακαριτης ? Να δω πότε θα εθει ο χαρος απο φορουμ μερια και δεν θα προλαβαίνουμε...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 1032 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
-
- 18 Απαντήσεις