!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
-
Ορέστης 35
Re: Highlights της ημερας μας
Καθομαι και με διωχνουν απ τη θεση μου γιατι ειμαι μονος. Φευγω πριν νευριασω.
-
- Casper -
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Γενικά στεναχωρήθηκα που το έχασε γιατί μπορεί να μην έχει να πάρει άλλο (είχε και 2 ξυπνητήρια μέχρι την ώρα που το έκλεισα, το ένα 5 το απόγευμα, το άλλο στις 7, ποιός ξέρει για ποιό λόγο) και γενικά επειδή είναι κρίμα να χάνεις πράγματα, αλλά από την άλλη για να μου έφευγαν οι τύψεις σκέφτηκα πως αν δεν το μαζεύαμε εμείς, κάποιος άλλος θα το έπαιρνε και δεν θα το έβρισκε ούτως ή άλλως.Ορέστης 35 έγραψε: 14 Σεπ 2019, 23:50Θα ελεγα ναι, γιατι μπορει να εχει κατι χρησιμο αποθηκευμενο μεσα. Πες οτι το βρηκες στην Κυπρο.
Τώρα σκέφτηκα πως θα μπορούσα να το δώσω στην αστυνομία όταν πήγαμε αεροδρόμιο την νύχτα αλλά δεν μου πέρασε καν απ' το μυαλό, τρέχαμε κιόλας. Ασχολούνται με τηλέφωνα ή μόνο με χρήματα και πορτοφόλια; Μην με βγάλουνε και κλέφτρα κιόλας εδώ στην Κύπρο
Που του είπα πάνω στην συζήτηση ότι κάποια στιγμή θέλω να κάνω road trip με τις φίλες μου όλη την Ελλάδα και μου είπε " ναι μου αρέσει η ιδέα, θα μπορούσαμε να το κάνουμε με το αυτοκίνητο και μια σκηνη"
Το " με τις φίλες μου" βγήκε αυτόματα από τη συζήτηση, έτσι από μόνο του με μια φυσικότητα
Αλλά το highlight ήταν ότι κάνει σχέδια μωρεεεε
Το " με τις φίλες μου" βγήκε αυτόματα από τη συζήτηση, έτσι από μόνο του με μια φυσικότητα
Αλλά το highlight ήταν ότι κάνει σχέδια μωρεεεε

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Tην ιδια ανγσυχια ειχα οταν βρηκα μια δεσμιδα λεφτα στο δρομο και τα αφησα εκει που ηταν. Κοιτα οι κλεφτες δεν επιστρεφουν κινητα, οποτε μαααλον δε θα βρεις μπελα. Δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου, παιζει να το αφηνα καπου στο δρομο να το βρει αλλος.- Casper - έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:00Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Γενικά στεναχωρήθηκα που το έχασε γιατί μπορεί να μην έχει να πάρει άλλο (είχε και 2 ξυπνητήρια μέχρι την ώρα που το έκλεισα, το ένα 5 το απόγευμα, το άλλο στις 7, ποιός ξέρει για ποιό λόγο) και γενικά επειδή είναι κρίμα να χάνεις πράγματα, αλλά από την άλλη για να μου έφευγαν οι τύψεις σκέφτηκα πως αν δεν το μαζεύαμε εμείς, κάποιος άλλος θα το έπαιρνε και δεν θα το έβρισκε ούτως ή άλλως.Ορέστης 35 έγραψε: 14 Σεπ 2019, 23:50Θα ελεγα ναι, γιατι μπορει να εχει κατι χρησιμο αποθηκευμενο μεσα. Πες οτι το βρηκες στην Κυπρο.
Τώρα σκέφτηκα πως θα μπορούσα να το δώσω στην αστυνομία όταν πήγαμε αεροδρόμιο την νύχτα αλλά δεν μου πέρασε καν απ' το μυαλό, τρέχαμε κιόλας. Ασχολούνται με τηλέφωνα ή μόνο με χρήματα και πορτοφόλια; Μην με βγάλουνε και κλέφτρα κιόλας εδώ στην Κύπρο![]()
Μήπως θυμάσαι που την άφησες;Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:14Tην ιδια ανγσυχια ειχα οταν βρηκα μια δεσμιδα λεφτα στο δρομο και τα αφησα εκει που ηταν. Κοιτα οι κλεφτες δεν επιστρεφουν κινητα, οποτε μαααλον δε θα βρεις μπελα. Δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου, παιζει να το αφηνα καπου στο δρομο να το βρει αλλος.- Casper - έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:00Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Γενικά στεναχωρήθηκα που το έχασε γιατί μπορεί να μην έχει να πάρει άλλο (είχε και 2 ξυπνητήρια μέχρι την ώρα που το έκλεισα, το ένα 5 το απόγευμα, το άλλο στις 7, ποιός ξέρει για ποιό λόγο) και γενικά επειδή είναι κρίμα να χάνεις πράγματα, αλλά από την άλλη για να μου έφευγαν οι τύψεις σκέφτηκα πως αν δεν το μαζεύαμε εμείς, κάποιος άλλος θα το έπαιρνε και δεν θα το έβρισκε ούτως ή άλλως.Ορέστης 35 έγραψε: 14 Σεπ 2019, 23:50
Θα ελεγα ναι, γιατι μπορει να εχει κατι χρησιμο αποθηκευμενο μεσα. Πες οτι το βρηκες στην Κυπρο.
Τώρα σκέφτηκα πως θα μπορούσα να το δώσω στην αστυνομία όταν πήγαμε αεροδρόμιο την νύχτα αλλά δεν μου πέρασε καν απ' το μυαλό, τρέχαμε κιόλας. Ασχολούνται με τηλέφωνα ή μόνο με χρήματα και πορτοφόλια; Μην με βγάλουνε και κλέφτρα κιόλας εδώ στην Κύπρο![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Casper -
Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:14Tην ιδια ανγσυχια ειχα οταν βρηκα μια δεσμιδα λεφτα στο δρομο και τα αφησα εκει που ηταν. Κοιτα οι κλεφτες δεν επιστρεφουν κινητα, οποτε μαααλον δε θα βρεις μπελα. Δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου, παιζει να το αφηνα καπου στο δρομο να το βρει αλλος.- Casper - έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:00Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Γενικά στεναχωρήθηκα που το έχασε γιατί μπορεί να μην έχει να πάρει άλλο (είχε και 2 ξυπνητήρια μέχρι την ώρα που το έκλεισα, το ένα 5 το απόγευμα, το άλλο στις 7, ποιός ξέρει για ποιό λόγο) και γενικά επειδή είναι κρίμα να χάνεις πράγματα, αλλά από την άλλη για να μου έφευγαν οι τύψεις σκέφτηκα πως αν δεν το μαζεύαμε εμείς, κάποιος άλλος θα το έπαιρνε και δεν θα το έβρισκε ούτως ή άλλως.Ορέστης 35 έγραψε: 14 Σεπ 2019, 23:50
Θα ελεγα ναι, γιατι μπορει να εχει κατι χρησιμο αποθηκευμενο μεσα. Πες οτι το βρηκες στην Κυπρο.
Και εγώ αν ήμουν μόνη μου δεν θα το έπαιρνα. (Τα λεφτά αν ήταν μόνα τους όμως ναι :p). Επειδή το πήρε η μάνα μου όμως και ήθελε να το δώσει στον περιπτερά, σκέφτηκα πως είναι καλύτερα να το δώσει στον παππού μου που χρειάζεται κινητό
Δίπλα στο γυμναστήριο που πάει η φίλη σου.Naida έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:16Μήπως θυμάσαι που την άφησες;Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:14Tην ιδια ανγσυχια ειχα οταν βρηκα μια δεσμιδα λεφτα στο δρομο και τα αφησα εκει που ηταν. Κοιτα οι κλεφτες δεν επιστρεφουν κινητα, οποτε μαααλον δε θα βρεις μπελα. Δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου, παιζει να το αφηνα καπου στο δρομο να το βρει αλλος.- Casper - έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:00
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Γενικά στεναχωρήθηκα που το έχασε γιατί μπορεί να μην έχει να πάρει άλλο (είχε και 2 ξυπνητήρια μέχρι την ώρα που το έκλεισα, το ένα 5 το απόγευμα, το άλλο στις 7, ποιός ξέρει για ποιό λόγο) και γενικά επειδή είναι κρίμα να χάνεις πράγματα, αλλά από την άλλη για να μου έφευγαν οι τύψεις σκέφτηκα πως αν δεν το μαζεύαμε εμείς, κάποιος άλλος θα το έπαιρνε και δεν θα το έβρισκε ούτως ή άλλως.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Τι κινητό ήταν;- Casper - έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:22Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:14Tην ιδια ανγσυχια ειχα οταν βρηκα μια δεσμιδα λεφτα στο δρομο και τα αφησα εκει που ηταν. Κοιτα οι κλεφτες δεν επιστρεφουν κινητα, οποτε μαααλον δε θα βρεις μπελα. Δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου, παιζει να το αφηνα καπου στο δρομο να το βρει αλλος.- Casper - έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:00
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Γενικά στεναχωρήθηκα που το έχασε γιατί μπορεί να μην έχει να πάρει άλλο (είχε και 2 ξυπνητήρια μέχρι την ώρα που το έκλεισα, το ένα 5 το απόγευμα, το άλλο στις 7, ποιός ξέρει για ποιό λόγο) και γενικά επειδή είναι κρίμα να χάνεις πράγματα, αλλά από την άλλη για να μου έφευγαν οι τύψεις σκέφτηκα πως αν δεν το μαζεύαμε εμείς, κάποιος άλλος θα το έπαιρνε και δεν θα το έβρισκε ούτως ή άλλως.
Δεσμίδα λεφτά ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ; Και δεν τα πήρες; Κλωτσάς την τύχη σου;
Δεν τα κλέβεις αφού. Ούτε εγώ έκλεψα το κινητό. Απλά λυπήθηκα τον άνθρωπο που το έχασε. Αν τον βρουν εδώ στην Κύπρο και δεν έχει έρθει ποτέ, θα σκεφτούν πως κάποιος άλλος του το έκλεψε και το έφερε εδώ, γι' αυτό ρώτησα, και αν ασχολούνται μην βρω ξαφνικά τον μπελά μου αλλά όντως αν το έκλεβα δεν θα πήγαινα.
Και εγώ αν ήμουν μόνη μου δεν θα το έπαιρνα. (Τα λεφτά αν ήταν μόνα τους όμως ναι :p). Επειδή το πήρε η μάνα μου όμως και ήθελε να το δώσει στον περιπτερά, σκέφτηκα πως είναι καλύτερα να το δώσει στον παππού μου που χρειάζεται κινητό![]()
Occasio facit furem
- Eθνικοκοινωνιστης
Ορέστης 35 έγραψε: 14 Σεπ 2019, 21:18 Καθομαι στα σκαλια στο Συνταγμα και θαυμαζω τα καβλακια που περνανε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ορέστης 35
Εφυγα απο τους ξενερωτους αλλα εδω βαζουνν κατι περιεργα ψιμιδια που τα ψαχνουν με το φακο μεσα στο στριφτο
-
- Casper -
1+ γράφει. Δεν ήξερα καν πως υπάρχει τέτοια μάρκα.vagabondo έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:35Τι κινητό ήταν;- Casper - έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:22Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:14
Tην ιδια ανγσυχια ειχα οταν βρηκα μια δεσμιδα λεφτα στο δρομο και τα αφησα εκει που ηταν. Κοιτα οι κλεφτες δεν επιστρεφουν κινητα, οποτε μαααλον δε θα βρεις μπελα. Δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου, παιζει να το αφηνα καπου στο δρομο να το βρει αλλος.Δεσμίδα λεφτά ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ; Και δεν τα πήρες; Κλωτσάς την τύχη σου;
Δεν τα κλέβεις αφού. Ούτε εγώ έκλεψα το κινητό. Απλά λυπήθηκα τον άνθρωπο που το έχασε. Αν τον βρουν εδώ στην Κύπρο και δεν έχει έρθει ποτέ, θα σκεφτούν πως κάποιος άλλος του το έκλεψε και το έφερε εδώ, γι' αυτό ρώτησα, και αν ασχολούνται μην βρω ξαφνικά τον μπελά μου αλλά όντως αν το έκλεβα δεν θα πήγαινα.
Και εγώ αν ήμουν μόνη μου δεν θα το έπαιρνα. (Τα λεφτά αν ήταν μόνα τους όμως ναι :p). Επειδή το πήρε η μάνα μου όμως και ήθελε να το δώσει στον περιπτερά, σκέφτηκα πως είναι καλύτερα να το δώσει στον παππού μου που χρειάζεται κινητό![]()
-
Ορέστης 35
Résponse payéevagabondo έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:33Δίπλα στο γυμναστήριο που πάει η φίλη σου.Naida έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:16Μήπως θυμάσαι που την άφησες;Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:14
Tην ιδια ανγσυχια ειχα οταν βρηκα μια δεσμιδα λεφτα στο δρομο και τα αφησα εκει που ηταν. Κοιτα οι κλεφτες δεν επιστρεφουν κινητα, οποτε μαααλον δε θα βρεις μπελα. Δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου, παιζει να το αφηνα καπου στο δρομο να το βρει αλλος.
Δώσε το δικό σου στον παππού και πάρε αυτό εσύ.- Casper - έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:431+ γράφει. Δεν ήξερα καν πως υπάρχει τέτοια μάρκα.vagabondo έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:35Τι κινητό ήταν;- Casper - έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:22
Occasio facit furem
-
Ορέστης 35
- Casper - έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:22Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:14Tην ιδια ανγσυχια ειχα οταν βρηκα μια δεσμιδα λεφτα στο δρομο και τα αφησα εκει που ηταν. Κοιτα οι κλεφτες δεν επιστρεφουν κινητα, οποτε μαααλον δε θα βρεις μπελα. Δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου, παιζει να το αφηνα καπου στο δρομο να το βρει αλλος.- Casper - έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:00
Δε θα επαιρνα ποτε λεφτα που ειναι ξενος κοπος. Μαλλον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις