Oρέστη δεν πατάω εξάρχεια
Απλά Κουκάκι και Πανόρμου εκει βγαινω απο κέντρο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σήμερα κλείνει μια εβδομάδα από τότε που εγκαταστάθηκαν τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια.
- Σκοτεινος_Ιππότης83
Re: Σήμερα κλείνει μια εβδομάδα από τότε που εγκαταστάθηκαν τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια.
Πήρα ένα τρένο με καθρέφτες αγκαλιά μου
Αυτό να τρέχει κι εγώ να σπάω τα είδωλά μου
Δεν θέλω να 'μαι ναυαγός στα ψέματά μου
Και η ζωή του όπως παλιά, ζωή δικιά μου
https://youtu.be/XuqEGk6BNn4
Αυτό να τρέχει κι εγώ να σπάω τα είδωλά μου
Δεν θέλω να 'μαι ναυαγός στα ψέματά μου
Και η ζωή του όπως παλιά, ζωή δικιά μου
https://youtu.be/XuqEGk6BNn4
Re: Σήμερα κλείνει μια εβδομάδα από τότε που εγκαταστάθηκαν τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια.
hades έγραψε: 12 Σεπ 2019, 10:05O συριζα τι έκανε μπαρμπα αριστό για αυτές τις περιοχές ; Όπως και σε όλη την Ελλάδα που υπάρχουν μαχαλάδες και βαζανίζουν τους γείτονες τους οι ευπαθείς ; Τι κατασταλτικά μέτρα πήραν ;Αρίστος έγραψε: 12 Σεπ 2019, 09:55 Επισης η ΝΔ αμα θελει να αποκαταστησει την κανονικοτητα ας παει και προς Μενιδι και Ζεφυρι. Η εκει δεν τολμαει να μπει μεσα γιατι επι τοσα χρονια με το ΠΑΣΟΚ αφησε να ξεφυγει η κατασταση σε αυτες τις δυο περιοχες;
.
O ΣΥΡΙΖΑ δεν υποσχεθηκε υποκριτικα οτι θα "καθαρισει" επικινδυνες και υποβαθμισμενες περιοχες. Η ΝΔ γιατι εξαντλει το ενδιαφερον της μονο για τα Εξαρχεια; Και γιατι δεν εχει συλλαβει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ εμπορο ναρκωτικων τοσες μερες;
Επι ΣΥΡΙΖΑ παντως ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ μεγαλη σπειρα ναρκωτικων που ειχε σαν ορμητηριο τα Εξαρχεια. Και νομιζω οχι μονο μια φορα. Αλλα εμεις δεν το καναμε θεμα στα καναλια.
https://www.iefimerida.gr/news/277765/i ... io-eikones
.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Σεπ 2019, 11:24Αρίστος έγραψε: 12 Σεπ 2019, 09:51 Η μπουρδελοποιηση της Αθηνας ξεκινησε επι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ οταν η Ομονοια, η Βικτωρια, ο Αγιος Παντελεημονας, η Κυψελη και τα Πατησια εγιναν γκετο λαθρομεταναστων και εστιες διακινησης ναρκωτικων και πορνειας.
ισχύει
δεν αναφέρεις όμως ότι η κατάσταση όχι μόνο δεν βελτιώθηκε επί συριζα αλλά χειροτέρεψε κι όλας
Με καθε κυβερνηση η κατασταση χειροτερευε. ΔΕν μπορουν ομως να κουνανε το δαχτυλο για τα Εξαρχεια αυτοι που αφησαν να γινουν μπουρδελα επι 20 χρονια η ιδια η Ομονοια και οι γειτονιες της Πατησιων και δεν πηραν ΚΑΝΕΝΑ μετρο.
.
Για την τριτοκοσμικη ΟΜονοια που για να κυκλοφορησεις βραδυ πρεπει να οπλοφορεις φυσικα δεν θα μιλησει κανενα δεξιο καναλι.
Εκει περα δεν μπαινει ζητημα εκκαθαρισης των κακοποιων στοιχειων λες και οσοι κακοποιοι λυμαινονται τα Εξαρχεια δεν εχουν σαν ορμητηριο την Ομονοια.
.
Εκει περα δεν μπαινει ζητημα εκκαθαρισης των κακοποιων στοιχειων λες και οσοι κακοποιοι λυμαινονται τα Εξαρχεια δεν εχουν σαν ορμητηριο την Ομονοια.
.
Ναι, ετσι την εκρινα.Kauldron έγραψε: 12 Σεπ 2019, 10:37Φαντάζομαι εσύ έτσι έκρινες όταν κυβερνούσε ο σύριζα, ε?Η κυβέρνηση, κάθε κυβέρνηση πρέπει να κρίνεται όταν κλείνει τριετία.![]()
Τα πρώτα δειγματτα ήταν για χαρακίρι.
Μετά άρχισε να στρώνει και να προσπαθεί να το παλέψει αλλά ήταν αλλούγιαλού όλοι τους.
Στην τριετία ηταν ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει σωτηρία, ήταν και είναι εντελώς ανίκανοι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αρίστος έγραψε: 14 Σεπ 2019, 09:37 Για την τριτοκοσμικη ΟΜονοια που για να κυκλοφορησεις βραδυ πρεπει να οπλοφορεις φυσικα δεν θα μιλησει κανενα δεξιο καναλι.
.
Μίλησε και έπραξε ο Σαμαράς με τον Δένδια και τον Ξένιο Δία.Για να τελειώνουμε στην πράξη αποδείχθηκε ανομία = συριζοκαραμανλισμός και ευταξία - σαμαροσημιτοβενιζελισμός.
Το 2004 η Αθήνα ήταν λαμπίκος λόγω και των επικείμενων ολυμπιακών αγώνων.Δηλαδή ο Καραμανλής παρέλαβε σχετικά καθαρή πόλη.Αυτά που συνέβησαν δεν τα περίμενε κανένας από όσους τον ψήφισαν - ούτε και εγώ φυσικά.Μετά από μια πενταετία από τους ολυμπιακούς αγώνες το κεντρο είχε γίνει αδιάβατο από αφγανοπακιστανούς που έκαναν και διαδηλώσεις για το σκισμένο κοράνι ενώ οι αναρχικοί έκαναν επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα και έκαιγαν ολόκληρες περιοχές.
Ο Χρυσοχοΐδης που ανέλαβε επί ΓΑΠ ξεκίνησε ορμητικά αλλά ο ΓΑΠ δεν είχε διάθεση για πολλά πολλά και όλα έληξαν με την κατάληψη της Νομικής από αλληλέγγυους όταν ο ΓΑΠ και οι βαθυπασόκοι απαγόρευσαν την απελευθέρωση - διότι περί αυτού επρόκειτο - της πρώτης πανεπιστημιακής σχολής της χώρας όχι από φοιτητές ούτε καν Έλληνες αλλά από ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ που την είχαν καταλάβει.
Ο Ξένιος Δίας των Σαμαρά - Δένδια άρχισε να καθαρίζει την πόλη αλλά φυσικά όλα αυτά σταμάτησαν με τους συριζανέλ όπου και καθιερώθηκε το άβατο των Εξαρχείων και άρχισε να επεκτείνει με επιθέσεις σε τρόλλευ στην Πατησίων.
Για Μητσοτάκη - Χρυσοχοίδη είναι νωρίς να κρίνουμε.Όχι φυσικά εν σχέσει με τους συριζανέλ και τους Τόσκα - Γεροβασίλη - Παπακώστα
Έχει αγώνα σήμερα.
Κάλεσμα της Αναρχικής Ομοσπονδίας στην πορεία ενάντια στην κρατική καταστολή και αλληλεγγύης στις καταλήψεις
https://athens.indymedia.org/post/1599928/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ορέστης 35
Κουκακι μονο τον πεζοδρομου της Δρακου ξερω και δεν με τραβαει τοσο. Πανορμου εχω καιρο να παω. Καλα που μου το θυμησες.Σκοτεινος_Ιππότης83 έγραψε: 14 Σεπ 2019, 02:37 Oρέστη δεν πατάω εξάρχεια
Απλά Κουκάκι και Πανόρμου εκει βγαινω απο κέντρο
Εγω πιο πολυ εβγαινα Μοναστηρακι Θησειο Πλακα αλλα τελευταια νιωθω το κεντρο αφιλοξενο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1590 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 83 Απαντήσεις