Η σημαιούλα του δεν μου άρεσε βέβαια

Δεν είναι καλό μέρος. Είναι γεμάτο αυτόνομα αυτοκίνητα, αρχέγονους κλόουν, δολοφονικές πρέσες, νεκροζωντανές γάτες, πολλή ομίχλη και διάφορα άλλα κακά πράγματα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 14 Σεπ 2019, 00:02 Είχα δει κάποτε κάτι φωτό από το Μέιν (δάση ) και λέω μόνο εκεί θα μπορούσα να μεινω(εννοώ στην Αμερική).
Βασικά είχα διαβάσει ότι είναι αραιοκατοικημένο και το βρήκα θετικό .Δε μπορώ τη βαβούρα.hellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2019, 00:04Δεν είναι καλό μέρος. Είναι γεμάτο αυτόνομα αυτοκίνητα, αρχέγονους κλόουν, δολοφονικές πρέσες, νεκροζωντανές γάτες, πολλή ομίχλη και διάφορα άλλα κακά πράγματα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 14 Σεπ 2019, 00:02 Είχα δει κάποτε κάτι φωτό από το Μέιν (δάση ) και λέω μόνο εκεί θα μπορούσα να μεινω(εννοώ στην Αμερική).
σταπ ΙΤhellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2019, 00:04Δεν είναι καλό μέρος. Είναι γεμάτο αυτόνομα αυτοκίνητα, αρχέγονους κλόουν, δολοφονικές πρέσες, νεκροζωντανές γάτες, πολλή ομίχλη και διάφορα άλλα κακά πράγματα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 14 Σεπ 2019, 00:02 Είχα δει κάποτε κάτι φωτό από το Μέιν (δάση ) και λέω μόνο εκεί θα μπορούσα να μεινω(εννοώ στην Αμερική).
τώρα μου το λες;;;;hellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2019, 00:10 Τι αραιοκατοικημένο; Τίγκα στον βρικόλακα και στα θυμωμένα ινδιάνικα πνεύματα είναι.
είδα ,είναι πολύ νότια.. θα με φάνε λάχανο οι Τεξανοί και οι Μεξικάνοι...Papa John έγραψε: 14 Σεπ 2019, 00:12 Η πιο αραιοκατοικημένη πολιτεία είναι το Νέο Μεξικό,εκεί να πας Κουλούρι.
Τέτοιες παρόμοιες σημαίες,με καναδυό περίεργους τύπους και κάτι δέντρα,ζώα και πλοία στο μπακγκράουντ έχουν αρκετές αμερικάνικες πολιτείες.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 14 Σεπ 2019, 00:02 Είχα δει κάποτε κάτι φωτό από το Μέιν (δάση ) και λέω μόνο εκεί θα μπορούσα να μεινω(εννοώ στην Αμερική).Ίσως επειδή είναι και το πιο βόρειο κομματι,δεν ξέρω.
Η σημαιούλα του δεν μου άρεσε βέβαια![]()
![]()
Ναι από εκεί επηρεαστηκα και είχα δει φωτό (με τα δάση κτλ)Papa John έγραψε: 14 Σεπ 2019, 00:14 Στο Μέην διαδραματίζονται πολλά από τις ιστορίες του Στήβεν Κινγκ.
Ισως το πιο αγαπητό σε ταινίες τρόμου κτλ. Πάντα μου έφερνε θλίψη το συγκεκριμένο.
Μένει μια φίλη μας εκεί εδώ και τρία χρόνια περίπου,είναι ζωγράφος για να καταλάβεις.Τα καλύτερα μας είπε αλλά όντως έχει από τα υψηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 14 Σεπ 2019, 00:16είδα ,είναι πολύ νότια.. θα με φάνε λάχανο οι Τεξανοί και οι Μεξικάνοι...Papa John έγραψε: 14 Σεπ 2019, 00:12 Η πιο αραιοκατοικημένη πολιτεία είναι το Νέο Μεξικό,εκεί να πας Κουλούρι.
Αν σου αρέσει αυτό σκηνικό,υπάρχουν πολλές πολιτείες που θα σε ενθουσιάσουν.Πεννσυλβάνια μία από αυτές.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 14 Σεπ 2019, 00:17Ναι από εκεί επηρεαστηκα και είχα δει φωτό (με τα δάση κτλ)Papa John έγραψε: 14 Σεπ 2019, 00:14 Στο Μέην διαδραματίζονται πολλά από τις ιστορίες του Στήβεν Κινγκ.Ισως το πιο αγαπητό σε ταινίες τρόμου κτλ. Πάντα μου έφερνε θλίψη το συγκεκριμένο.