Επίσης έλεγα πώς θα περάσουν 4ις μήνες και ειδικά χωρίς δουλειά. Θα σκυλοβαρεθώ και μπλα μπλα μπλα. Οκ πεθύμησα την ρουτίνα, πεθύμησα τα μαθηματικά, πεθύμησα τις συμφοιτήτριες αλλά μια χαρά πέρασαν οι 4ις μήνες και πρέπει τώρα να προετοιμαστώ ψυχολογικά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
-
- Casper -
Re: Highlights της ημερας μας
Πήγα πανεπιστήμιο γιατί ήθελαν μια υπογραφή για τις εγγραφές και μετά πήγα να πάρω σχολικά
το λατρεύω αυτό από μικρό παιδί. Όποτε μπαίνω σε βιβλιοπωλείο, ακόμη κι' αν δεν χρειάζομαι κάτι, πάλι θα αγοράσω γιατί είναι ο παράδεισός μου
Και επίσης το απόγευμα λέω να πλύνω το αυτοκίνητο και να φάω λίγα από τα γλυκά που φέραμε μαζί μας για να ξεκινήσω πάλι δίαιτα την Δευτέρα 
Επίσης έλεγα πώς θα περάσουν 4ις μήνες και ειδικά χωρίς δουλειά. Θα σκυλοβαρεθώ και μπλα μπλα μπλα. Οκ πεθύμησα την ρουτίνα, πεθύμησα τα μαθηματικά, πεθύμησα τις συμφοιτήτριες αλλά μια χαρά πέρασαν οι 4ις μήνες και πρέπει τώρα να προετοιμαστώ ψυχολογικά
με φώναξε η γειτόνισσά μου να κάνουμε ένα τσιγάρο παρέα στην βεράντα της
(είχα κεράσει τις προάλλες 5 τσιγάρα, γιατί δεν μπορούσε να βγει, πρόσεχε τα παιδιά,
και με προσκάλεσε να καπνίσουμε από τα κερασμένα)
καθόμαστε στο μπαλκόνι και βλέπει τις βλάβες στα γόνατά μου
-τί έπαθες καλέ εκεί;
-ψωρίαση είναι, της λέω
-ααααα, ξέρεις πώς περνάει;
(και λέει ψιθυρίζοντας)
όμως πρόκειται περί αμαρτίας! πρέπει να τα τρίψεις με αίμα σκαντζόχοιρου!
αλλά να ξέρεις! η εκκλησία μας δεν το επιτρέπει!
-αλήθεια; ακόμη κι αν πρόκειται να γιατρευτώ;;
-ναι! ξέρεις γιατι;; γιατί οι σκαντζόχοιροι κάνουν έρωτα όπως οι άνθρωποι!
-μάλιστα, δεν είχα ιδέα, καλά που μου το είπες, δεν είμαστε για τέτοια
σηκώνομαι να φύγω και μου λέει με ενθουσιασμό
-σε λίγες μέρες θα πάμε στη Μύκονο με τις φίλες μου!
αμέ! και ξέρεις πού θα πάμε; στο σούπερ Μπαλαντάινς!
της είπα να προσέχει τις ακολασίες και την σταύρωσα πριν φύγω
(είχα κεράσει τις προάλλες 5 τσιγάρα, γιατί δεν μπορούσε να βγει, πρόσεχε τα παιδιά,
και με προσκάλεσε να καπνίσουμε από τα κερασμένα)
καθόμαστε στο μπαλκόνι και βλέπει τις βλάβες στα γόνατά μου
-τί έπαθες καλέ εκεί;
-ψωρίαση είναι, της λέω
-ααααα, ξέρεις πώς περνάει;
(και λέει ψιθυρίζοντας)
όμως πρόκειται περί αμαρτίας! πρέπει να τα τρίψεις με αίμα σκαντζόχοιρου!
αλλά να ξέρεις! η εκκλησία μας δεν το επιτρέπει!
-αλήθεια; ακόμη κι αν πρόκειται να γιατρευτώ;;
-ναι! ξέρεις γιατι;; γιατί οι σκαντζόχοιροι κάνουν έρωτα όπως οι άνθρωποι!
-μάλιστα, δεν είχα ιδέα, καλά που μου το είπες, δεν είμαστε για τέτοια
σηκώνομαι να φύγω και μου λέει με ενθουσιασμό
-σε λίγες μέρες θα πάμε στη Μύκονο με τις φίλες μου!
αμέ! και ξέρεις πού θα πάμε; στο σούπερ Μπαλαντάινς!
της είπα να προσέχει τις ακολασίες και την σταύρωσα πριν φύγω
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Ορέστης 35
Κι εμενα μου αρεσουν τα σχολικα, αλλα δε μου αρεσε ποτε το σχολειο. Με επιανε καρδιοχτυπι οταν πλησιαζα- Casper - έγραψε: 13 Σεπ 2019, 14:28 Πήγα πανεπιστήμιο γιατί ήθελαν μια υπογραφή για τις εγγραφές και μετά πήγα να πάρω σχολικάτο λατρεύω αυτό από μικρό παιδί. Όποτε μπαίνω σε βιβλιοπωλείο, ακόμη κι' αν δεν χρειάζομαι κάτι, πάλι θα αγοράσω γιατί είναι ο παράδεισός μου
Και επίσης το απόγευμα λέω να πλύνω το αυτοκίνητο και να φάω λίγα από τα γλυκά που φέραμε μαζί μας για να ξεκινήσω πάλι δίαιτα την Δευτέρα
Επίσης έλεγα πώς θα περάσουν 4ις μήνες και ειδικά χωρίς δουλειά. Θα σκυλοβαρεθώ και μπλα μπλα μπλα. Οκ πεθύμησα την ρουτίνα, πεθύμησα τα μαθηματικά, πεθύμησα τις συμφοιτήτριες αλλά μια χαρά πέρασαν οι 4ις μήνες και πρέπει τώρα να προετοιμαστώ ψυχολογικά![]()
Εμένα τύπε, μου ανέβαινε το ζάχαρο όταν είχαμε μαθηματικά, αλλά ήταν επειδή είχα διαβήτη.Ορέστης 35 έγραψε: 13 Σεπ 2019, 23:43Κι εμενα μου αρεσουν τα σχολικα, αλλα δε μου αρεσε ποτε το σχολειο. Με επιανε καρδιοχτυπι οταν πλησιαζα- Casper - έγραψε: 13 Σεπ 2019, 14:28 Πήγα πανεπιστήμιο γιατί ήθελαν μια υπογραφή για τις εγγραφές και μετά πήγα να πάρω σχολικάτο λατρεύω αυτό από μικρό παιδί. Όποτε μπαίνω σε βιβλιοπωλείο, ακόμη κι' αν δεν χρειάζομαι κάτι, πάλι θα αγοράσω γιατί είναι ο παράδεισός μου
Επίσης έλεγα πώς θα περάσουν 4ις μήνες και ειδικά χωρίς δουλειά. Θα σκυλοβαρεθώ και μπλα μπλα μπλα. Οκ πεθύμησα την ρουτίνα, πεθύμησα τα μαθηματικά, πεθύμησα τις συμφοιτήτριες αλλά μια χαρά πέρασαν οι 4ις μήνες και πρέπει τώρα να προετοιμαστώ ψυχολογικά![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
istoria m amartia m
Feindflug έγραψε: 13 Σεπ 2019, 23:53Εμένα τύπε, μου ανέβαινε το ζάχαρο όταν είχαμε μαθηματικά, αλλά ήταν επειδή είχα διαβήτη.Ορέστης 35 έγραψε: 13 Σεπ 2019, 23:43Κι εμενα μου αρεσουν τα σχολικα, αλλα δε μου αρεσε ποτε το σχολειο. Με επιανε καρδιοχτυπι οταν πλησιαζα- Casper - έγραψε: 13 Σεπ 2019, 14:28 Πήγα πανεπιστήμιο γιατί ήθελαν μια υπογραφή για τις εγγραφές και μετά πήγα να πάρω σχολικάτο λατρεύω αυτό από μικρό παιδί. Όποτε μπαίνω σε βιβλιοπωλείο, ακόμη κι' αν δεν χρειάζομαι κάτι, πάλι θα αγοράσω γιατί είναι ο παράδεισός μου
Πιο τυπική ατάκα Feindflug δεν θα συναντήσετε ουτε σαν σκαλισμενο απόφθεγμα στον τάφο του, τυποι
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα
Ελπίζω μόνο να μην γίνει κανένα τυπογραφικό λάθος όταν την σκαλίζουν, τύπε.istoria m amartia m έγραψε: 13 Σεπ 2019, 23:58Feindflug έγραψε: 13 Σεπ 2019, 23:53Εμένα τύπε, μου ανέβαινε το ζάχαρο όταν είχαμε μαθηματικά, αλλά ήταν επειδή είχα διαβήτη.Ορέστης 35 έγραψε: 13 Σεπ 2019, 23:43
Κι εμενα μου αρεσουν τα σχολικα, αλλα δε μου αρεσε ποτε το σχολειο. Με επιανε καρδιοχτυπι οταν πλησιαζα
Πιο τυπική ατάκα Feindflug δεν θα συναντήσετε ουτε σαν σκαλισμενο απόφθεγμα στον τάφο του, τυποι
Dein Herz, meine Gier
-
- Casper -
Καλά έκανες. Ε μα!
Ορέστης 35 έγραψε: 13 Σεπ 2019, 14:46Μου αρεσαν τα μαθηματα. Πιστευω θα αριστευα. Θα ειχα και συμμαθητριες.Feindflug έγραψε: 13 Σεπ 2019, 06:46 Το υπόλοιπο του καλοκαιριού, να εξερευνήσεις το υπόλοιπο Αττικής, τύπε.
Ρε συ Ορέστη. Αποφάσισε. Δεν είναι αντιφατικά αυτά τα 2;Ορέστης 35 έγραψε: 13 Σεπ 2019, 23:43
Κι εμενα μου αρεσουν τα σχολικα, αλλα δε μου αρεσε ποτε το σχολειο. Με επιανε καρδιοχτυπι οταν πλησιαζα
Αν λες για την αρχή, οκ είναι συνηθισμένο φαινόμενο λόγω αγωνίας και άγχους.
-
istoria m amartia m
Περίεργο, δεν σε ειχα για ανθρωπο που θα τον νοιάζει η υστεροτυπία τουFeindflug έγραψε: 14 Σεπ 2019, 00:03Ελπίζω μόνο να μην γίνει κανένα τυπογραφικό λάθος όταν την σκαλίζουν, τύπε.istoria m amartia m έγραψε: 13 Σεπ 2019, 23:58Feindflug έγραψε: 13 Σεπ 2019, 23:53
Εμένα τύπε, μου ανέβαινε το ζάχαρο όταν είχαμε μαθηματικά, αλλά ήταν επειδή είχα διαβήτη.
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα
-
- Casper -
Nope. Μάλλον γι' αυτό:Feindflug έγραψε: 13 Σεπ 2019, 23:53 Εμένα τύπε, μου ανέβαινε το ζάχαρο όταν είχαμε μαθηματικά, αλλά ήταν επειδή είχα διαβήτη.

-
Ορέστης 35
Ηταν πολυ ομορφα στη Μεσολογγιου. Εχει γεμισει φοιτητριες. Ρωταγαν η μια την αλλη που περασε. Τις εβλεπα να συζητανε. Ειναι ολες πανυψηλες - ισες στο μποι με εμενα και λεπτες. Εξηγουσαν τις αποψεις τους κανοντας εντονες χειρονομιες με τα χερια, και τα ματια τους ελαμπαν. Φοβερη ενεργεια! Και τα μαλλια τους, πλουσια, κυματιστα, απλωνονταν μεχρι τη μεση σαν βελετζα. Ανθισε η ελληνικη νεολαια. Εγω εκανα κυκλους και τις χαζευα, γυριζα οπως η μελισσα γυρω απ τα λουλουδια. Μαζευα λιγη γυρη απο εδω, λιγη απο εκει, εκλεβα φωτονια και τα αποθηκευα στους νευρωνες μου για παντα.
Naida εχεις φαει φαλαφελ στη Μεσολογγιου;
Τσου. Δεν ξέρω καν που είναι.Ορέστης 35 έγραψε: 14 Σεπ 2019, 00:12 Ηταν πολυ ομορφα στη Μεσολογγιου. Εχει γεμισει φοιτητριες. Ρωταγαν η μια την αλλη που περασε. Τις εβλεπα να συζητανε. Ειναι ολες πανυψηλες - ισες στο μποι με εμενα και λεπτες. Εξηγουσαν τις αποψεις τους κανοντας εντονες χειρονομιες με τα χερια, και τα ματια τους ελαμπαν. Φοβερη ενεργεια! Και τα μαλλια τους, πλουσια, κυματιστα, απλωνονταν μεχρι τη μεση σαν βελετζα. Ανθισε η ελληνικη νεολαια. Εγω εκανα κυκλους και τις χαζευα, γυριζα οπως η μελισσα γυρω απ τα λουλουδια. Μαζευα λιγη γυρη απο εδω, λιγη απο εκει, εκλεβα φωτονια και τα αποθηκευα στους νευρωνες μου για παντα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Οοοοχι. Διαβασα το προγραμμα μαθηματων και μου αρεσε! Θελω να εχω μαθηματα, πρωτη ωρα αυτο, δευτερη το αλλο. Μου χει λειψει.- Casper - έγραψε: 14 Σεπ 2019, 00:09![]()
Καλά έκανες. Ε μα!![]()
Ορέστης 35 έγραψε: 13 Σεπ 2019, 14:46Μου αρεσαν τα μαθηματα. Πιστευω θα αριστευα. Θα ειχα και συμμαθητριες.Feindflug έγραψε: 13 Σεπ 2019, 06:46 Το υπόλοιπο του καλοκαιριού, να εξερευνήσεις το υπόλοιπο Αττικής, τύπε.Ρε συ Ορέστη. Αποφάσισε. Δεν είναι αντιφατικά αυτά τα 2;Ορέστης 35 έγραψε: 13 Σεπ 2019, 23:43
Κι εμενα μου αρεσουν τα σχολικα, αλλα δε μου αρεσε ποτε το σχολειο. Με επιανε καρδιοχτυπι οταν πλησιαζα![]()
Αν λες για την αρχή, οκ είναι συνηθισμένο φαινόμενο λόγω αγωνίας και άγχους.
Αλλα στο σχολειο ετρωγα πολυ μπουλιιγκ. Δεν ηταν ευχαριστο μερος για μενα. Παθαινα ταχυκαρδια καθως πλησιαζα το κτιριο, ολες τις μερες, μεχρι που πηρα το απολυτηριο.
-
Ορέστης 35
Κωλεττη 9Naida έγραψε: 14 Σεπ 2019, 00:17Τσου. Δεν ξέρω καν που είναι.Ορέστης 35 έγραψε: 14 Σεπ 2019, 00:12 Ηταν πολυ ομορφα στη Μεσολογγιου. Εχει γεμισει φοιτητριες. Ρωταγαν η μια την αλλη που περασε. Τις εβλεπα να συζητανε. Ειναι ολες πανυψηλες - ισες στο μποι με εμενα και λεπτες. Εξηγουσαν τις αποψεις τους κανοντας εντονες χειρονομιες με τα χερια, και τα ματια τους ελαμπαν. Φοβερη ενεργεια! Και τα μαλλια τους, πλουσια, κυματιστα, απλωνονταν μεχρι τη μεση σαν βελετζα. Ανθισε η ελληνικη νεολαια. Εγω εκανα κυκλους και τις χαζευα, γυριζα οπως η μελισσα γυρω απ τα λουλουδια. Μαζευα λιγη γυρη απο εδω, λιγη απο εκει, εκλεβα φωτονια και τα αποθηκευα στους νευρωνες μου για παντα.
https://www.tripadvisor.com.gr/Restaura ... ttica.html
Στο απλό έχω πάει και γω , βγαίνει και σε super ?

-
- Casper -
Ορέστης 35 έγραψε: 14 Σεπ 2019, 00:19 Οοοοχι. Διαβασα το προγραμμα μαθηματων και μου αρεσε! Θελω να εχω μαθηματα, πρωτη ωρα αυτο, δευτερη το αλλο. Μου χει λειψει.
Αλλα στο σχολειο ετρωγα πολυ μπουλιιγκ. Δεν ηταν ευχαριστο μερος για μενα. Παθαινα ταχυκαρδια καθως πλησιαζα το κτιριο, ολες τις μερες, μεχρι που πηρα το απολυτηριο.
Μπορείς να παρακολουθείς μαθήματα που σε ενδιαφέρουν σε επιμορφωτικά ή σε σχολές. Ειδικά σε μεγάλα ακροατήρια, δεν δίνει κανείς σημασία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις