Δεν μιλαμε για αρρωστα ατομα.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:49ο Ρώσος κανίβαλος που έφαγε 150 άτομα ΔΕΝ διέπραξε αμαρτία, αφού δεν είχε πρόβλημα με το να σκοτώνει και να τρώει ανθρώπους. δεν έπαιρνε βάρος μέσα του.Νατάσα έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:46Γενικα, πρεπει να ξερεις κατι, όλα είναι θεμα της προσωπικής συνείδησης του καθενός. Αν εγω πχ δεν εχω προβλημα με το συγκεκριμενο θεμα, ΔΕΝ διαπραττω αμαρτία. Αν όμως νομίζω ότι κατι κανω κακό, τότε παίρνω βαρος μεσα μου. Ετσι αναλόγως σε συμβουλευει και ενας σωστός πνευματικός. Ξερει πως κινείται η συνειδηση σου και αναλογα σου μιλαει.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:41
και τι σου λέει ο πνευματικός;
είναι μια χαρά να γαμιέσαι εκτός γάμου ;
οκ βέβαια... κάποια κιλά πρέπει να τα έβαλε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να απαγορευτούν οι προγαμιαίες σχέσεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Να απαγορευτούν οι προγαμιαίες σχέσεις;
"Άχρι καιρού..."
Τι έγινε τύπισσα; Πονάει το τρίμηνο;Naida έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:28Τόσο βαρετή είμαι πια; Να με διαβάζεις μια φορά το τρίμηνο; Με πληγώνεις.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
στην καινή διαθήκη γράφει "μὴ ἀποστερεῖτε ἀλλήλους, εἰ μή τι ἂν ἐκ συμφώνου πρὸς καιρόν, ἵνα σχολάζητε τῇ νηστείᾳ καὶ τῇ προσευχῇ καὶ πάλιν ἐπὶ τὸ αὐτὸ συνέρχησθε, ἵνα μὴ πειράζῃ ὑμᾶς ὁ σατανᾶς διὰ τὴν ἀκρασίαν ὑμῶν.Μηχανικός έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:50Παλιότερα η παπάδες δεν κοινωνούσαν τις παντρεμένες που στην εξομολόγηση έλεγαν ότι παίρνουν μέτρα αντισύλληψης.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:46δεν ισχύει αυτό.Μηχανικός έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:43 Η εκκλησία λέει ότι είναι αμαρτία να γαμιέσαι και εντός γάμου αν ο σκοπός δεν είναι η τεκνοποίηση.![]()
ρε παιδιά, διαβάστε το ευαγγέλιο για να πείτε μια γνώμη. 2 απογεύματα θα σας πάρει.
Α Κορ. 7,5
σαφέστατα το σεξ δεν περιορίζεται στην τεκνοποίηση
φυσικά ακολουθεί η διευκρίνηση "τοῦτο δὲ λέγω κατὰ συγγνώμην, οὐ κατ᾿ ἐπιταγήν." , δηλαδή το άριστο είναι να μην γαμιέστε καθόλου, αλλά τέλος πάντων αν είναι να σας γυρίσει το μάτι, κάντε το μες στο γάμο σας φυσικά..
τώρα τι έκαναν αυτοί οι παπάδες ή τι κάνει ο πνευματικός της Νατάσας που την συμβουλεύει να γαμιέται...είναι δικό τους θέμα και ξεκάθαρα αντίθετο με όσα γράφονται στην καινή διαθήκη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χόρχε ντελ Σάλτο την 13 Σεπ 2019, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί αυτό που δώρισε το δώρισε για άλλο σκοπό (τεκνοποίηση) και όχι για αυτοσκοπό (ηδονή/ευχαρίστηση) το οποίο έχει απ' ότι φαίνεται τεράστιες επιπλοκές και στις διαπροσωπικές σχέσεις και στις ψυχολογικές (αν και δεν πιστεύω στα ψυχολογικά).aLiCat έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:52Να πω κι εγώ και ας φανεί ..."αμαρτωλό": όταν αυνανιζόμουν νήπιο, δεν ήξερα τι ακριβώς έκανα, αλλά μου άρεσε.Parrot έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:26 Να πω κάτι και συγχωρέστε με αν φανεί πεζό.
Όταν αυνανίστηκα στην εφηβεία για πρώτη φορά στη ζωή μου,
αμέσως μετά την ηδονή αναδύθηκε από μέσα μου ένα δύσοσμο συναίσθημα ντροπής,
σε συνδυασμό με φόβο και μια ενοχή λες και σκότωσα άνθρωπο.
Τα ίδια ένιωσα και όταν έκανα για πρώτη φορά έρωτα πριν από μερικά χρόνια.
Ποιός δεν έχει νιώσει τα ίδια άραγε;;
Άρα, μήπως όλα αυτά που έκαναν τα παλιά τα χρόνια δεν ήταν ηθικίστικα,
αλλά ήθελαν να προφυλάξουν τους νέους από τέτοια κακά;
Στις αρχές τις εφηβείας, το έκανα συνειδητά και μου άρεσε περισσότερο.
Στο τέλος της εφηβείας, όταν έκανα για πρώτη φορά έρωτα, ένοιωσα μια απελευθέρωση από τα δεσμά της παρθενίας και κατάλαβα οτι το θέλημα του Θεού είναι να κάνουμε έρωτα, γι αυτό άλλωστε έδωσε στο σώμα μας τις ορμόνες. Οι οποίες ορμόνες, αν δεν βρίσκουν διέξοδο, καταλήγουμε-στην καλύτερη περίπτωση- στις νευρώσεις και στη χειρότερη να ανοίγουμε τρολο-νήματα σε φόρουμς.
Τα πολύ παλιά τα χρόνια που λες φίλε Παπαγάλε, αιώνες πριν, οι άνθρωποι παντρεύονταν σε πολύ νεαρή ηλικία, ήταν άλλες οι συνθήκες. Τώρα μόνο οι Ρομά και κάτι φυλές τεταρτοκοσμικές λογοδίνουν τα παιδιά τους από νήπια και τα παντρεύουν ανήλικα.
Επιστρέφοντας στον 21ο αιώνα, οι γάμοι -αν συμβούν- γίνονται όλο και σε πιο ώριμες ηλικίες, αφού προηγούνται σπουδές και επαγγελματική αποκατάσταση κι όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται να παραμένουν παρθένοι τόσο οι άντρες, όσο κι οι γυναίκες.
Εκτός κι αν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, η συνειδητή και πλήρης αποχή από το σεξ, ιδιαίτερα σε παραγωγικές ηλικίες, είναι νοσηρή κατάσταση και χρήζει ψυχολογικής (αν όχι ψυχιατρικής) υποστήριξης.
Το να νιώθουμε ενοχές για τη σεξουαλική πράξη (ανεξάρτητα από το θεσμό του γάμου) το θεωρώ όχι μόνο αφύσικο, αλλά και ύβρη προς τον Θεό. Γιατί να ντρεπόμαστε για κάτι που έχουμε ανάγκη και μας δίνει χαρά και που ο ίδιος ο Θεός δεν ντράπηκε να δωρίσει στα πλάσματα που δημιούργησε;
Συνεχίζεις να αερολογείς, ενω αναφεραμε τον Γιανναρα και τον π. Φιλοθεο Φαρο (σαν πιο διασημους θεολόγους) και δεν ξερεις ότι ΚΑΙ στον εκκλησιαστικό κόσμο, και μεταξυ των θεολόγων υπαρχει τεραστια διχογνωμία και δεν ξερουν που παν τα τεσσερα.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:55στην καινή διαθήκη γράφει "μὴ ἀποστερεῖτε ἀλλήλους, εἰ μή τι ἂν ἐκ συμφώνου πρὸς καιρόν, ἵνα σχολάζητε τῇ νηστείᾳ καὶ τῇ προσευχῇ καὶ πάλιν ἐπὶ τὸ αὐτὸ συνέρχησθε, ἵνα μὴ πειράζῃ ὑμᾶς ὁ σατανᾶς διὰ τὴν ἀκρασίαν ὑμῶν.Μηχανικός έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:50Παλιότερα η παπάδες δεν κοινωνούσαν τις παντρεμένες που στην εξομολόγηση έλεγαν ότι παίρνουν μέτρα αντισύλληψης.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:46
δεν ισχύει αυτό.
ρε παιδιά, διαβάστε το ευαγγέλιο για να πείτε μια γνώμη. 2 απογεύματα θα σας πάρει.
Α Κορ. 7,5
σαφέστατα το σεξ δεν περιορίζεται στην τεκνοποίηση
φυσικά ακολουθεί η διευκρίνηση "τοῦτο δὲ λέγω κατὰ συγγνώμην, οὐ κατ᾿ ἐπιταγήν." , δηλαδή το άριστο είναι να μην γαμιέστε καθόλου, αλλά τέλος πάντων αν είναι να σας γυρίσει το μάτι, κάντε το μες στο γάμο σας φυσικά..
τώρα τι έκαναν αυτοί οι παπάδες ή τι κάνει ο πνευματικός της Νατάσας που την συμβουλεύει να γαμιέται...είναι δικό τους θέμα και ξεκάθαρα αντίθετο με όσα γράφονται στην καινή διαθήκη.
Γι αυτο, ασε με εμενα, ΕΣΥ να κοιταξεις να πας να εξομολογηθείς, γιατί το θεωρείς βλεπω αμαρτία.
Και να αφησεις τους αλλους να κανουν ότι θελουν με το αιδοιο τους!
"Άχρι καιρού..."
Ας σκάσουμε και λίγο γελάκι που το μωρό είναι καλά ρε σεις. Κι ας ξεδώσουμε με ξεκατίνιασμα, το δικαιούμαστε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Νατάσα έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:53Δεν μιλαμε για αρρωστα ατομα.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:49ο Ρώσος κανίβαλος που έφαγε 150 άτομα ΔΕΝ διέπραξε αμαρτία, αφού δεν είχε πρόβλημα με το να σκοτώνει και να τρώει ανθρώπους. δεν έπαιρνε βάρος μέσα του.Νατάσα έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:46
Γενικα, πρεπει να ξερεις κατι, όλα είναι θεμα της προσωπικής συνείδησης του καθενός. Αν εγω πχ δεν εχω προβλημα με το συγκεκριμενο θεμα, ΔΕΝ διαπραττω αμαρτία. Αν όμως νομίζω ότι κατι κανω κακό, τότε παίρνω βαρος μεσα μου. Ετσι αναλόγως σε συμβουλευει και ενας σωστός πνευματικός. Ξερει πως κινείται η συνειδηση σου και αναλογα σου μιλαει.
Ο Τζένκις Χαν που έσφαξε κάποια εκατομμυριάκια και δεν τον ένοιαξε μία;
κάποιος βαρυποινίτης που έχει φάει 5-6 μαφιόζους;
μια καλόγρια που αυνανίστηκε και ένιωσε τύψεις;
κάποιος που έριξε φόλα σε σκυλί;
ένας που κλέβει το κράτος;
γενικώς είναι εντυπωσιακό να πιστεύεις πως η "συνείδηση" είναι κάτι σταθερό και αντικειμενικό για δισεκατομμύρια άτομα, ανεξάρτητο από τις κοινωνικές και πολιτισμικές συνθήκες στις οποίες μεγάλωσε και ζει ο κάθε άνθρωπος.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Σε κράτησε για τις μέρες τις περιόδουChainis έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:31Αφού με εβγαλες τα 3/4 του μηνα οφφ.
Εγώ είδα ενδιαφέρον αλλά μου άρχισες τους αποκλεισμούς πάραυτα.![]()
Το έδωσε όχι μόνο για τεκνοποίηση αλλά και για απόλαυση. Γιατί ο άνθρωπος διαφέρει από τα κτήνη, αφού συνήθως εμπλέκεται και το συναίσθημα κάτι που δεν συμβαίνει στα ζώα, που οδηγούνται αποκλειστικά από το γενετήσιο (και όχι το ερωτικό) ένστικτο. Αυτός είναι και ο λόγος που στο υπόλοιπο ζωικό βασίλειο υπάρχουν συγκεκριμένες εποχές για ζευγάρωμα προκειμένου να αναπαραχθούν- κάτι που δεν ισχύει για το ανθρώπινο είδος.Parrot έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:56Γιατί αυτό που δώρισε το δώρισε για άλλο σκοπό (τεκνοποίηση) και όχι για αυτοσκοπό (ηδονή/ευχαρίστηση) το οποίο έχει απ' ότι φαίνεται τεράστιες επιπλοκές και στις διαπροσωπικές σχέσεις και στις ψυχολογικές (αν και δεν πιστεύω στα ψυχολογικά).aLiCat έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:52Να πω κι εγώ και ας φανεί ..."αμαρτωλό": όταν αυνανιζόμουν νήπιο, δεν ήξερα τι ακριβώς έκανα, αλλά μου άρεσε.Parrot έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:26 Να πω κάτι και συγχωρέστε με αν φανεί πεζό.
Όταν αυνανίστηκα στην εφηβεία για πρώτη φορά στη ζωή μου,
αμέσως μετά την ηδονή αναδύθηκε από μέσα μου ένα δύσοσμο συναίσθημα ντροπής,
σε συνδυασμό με φόβο και μια ενοχή λες και σκότωσα άνθρωπο.
Τα ίδια ένιωσα και όταν έκανα για πρώτη φορά έρωτα πριν από μερικά χρόνια.
Ποιός δεν έχει νιώσει τα ίδια άραγε;;
Άρα, μήπως όλα αυτά που έκαναν τα παλιά τα χρόνια δεν ήταν ηθικίστικα,
αλλά ήθελαν να προφυλάξουν τους νέους από τέτοια κακά;
Στις αρχές τις εφηβείας, το έκανα συνειδητά και μου άρεσε περισσότερο.
Στο τέλος της εφηβείας, όταν έκανα για πρώτη φορά έρωτα, ένοιωσα μια απελευθέρωση από τα δεσμά της παρθενίας και κατάλαβα οτι το θέλημα του Θεού είναι να κάνουμε έρωτα, γι αυτό άλλωστε έδωσε στο σώμα μας τις ορμόνες. Οι οποίες ορμόνες, αν δεν βρίσκουν διέξοδο, καταλήγουμε-στην καλύτερη περίπτωση- στις νευρώσεις και στη χειρότερη να ανοίγουμε τρολο-νήματα σε φόρουμς.
Τα πολύ παλιά τα χρόνια που λες φίλε Παπαγάλε, αιώνες πριν, οι άνθρωποι παντρεύονταν σε πολύ νεαρή ηλικία, ήταν άλλες οι συνθήκες. Τώρα μόνο οι Ρομά και κάτι φυλές τεταρτοκοσμικές λογοδίνουν τα παιδιά τους από νήπια και τα παντρεύουν ανήλικα.
Επιστρέφοντας στον 21ο αιώνα, οι γάμοι -αν συμβούν- γίνονται όλο και σε πιο ώριμες ηλικίες, αφού προηγούνται σπουδές και επαγγελματική αποκατάσταση κι όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται να παραμένουν παρθένοι τόσο οι άντρες, όσο κι οι γυναίκες.
Εκτός κι αν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, η συνειδητή και πλήρης αποχή από το σεξ, ιδιαίτερα σε παραγωγικές ηλικίες, είναι νοσηρή κατάσταση και χρήζει ψυχολογικής (αν όχι ψυχιατρικής) υποστήριξης.
Το να νιώθουμε ενοχές για τη σεξουαλική πράξη (ανεξάρτητα από το θεσμό του γάμου) το θεωρώ όχι μόνο αφύσικο, αλλά και ύβρη προς τον Θεό. Γιατί να ντρεπόμαστε για κάτι που έχουμε ανάγκη και μας δίνει χαρά και που ο ίδιος ο Θεός δεν ντράπηκε να δωρίσει στα πλάσματα που δημιούργησε;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Αυτα τα κρίνει ο Θεός. Του καθενός την συνείδηση, το τί κινητρα εχει βαθυτερα και το κατα ποσο πλανηθηκε ή εξαπατηθηκε ή τί αδυναμίες είχε, αυτα όλα τα ξερει μόνο ο Θεός!Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 13 Σεπ 2019, 23:03Νατάσα έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:53Δεν μιλαμε για αρρωστα ατομα.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:49
ο Ρώσος κανίβαλος που έφαγε 150 άτομα ΔΕΝ διέπραξε αμαρτία, αφού δεν είχε πρόβλημα με το να σκοτώνει και να τρώει ανθρώπους. δεν έπαιρνε βάρος μέσα του.
Ο Τζένκις Χαν που έσφαξε κάποια εκατομμυριάκια και δεν τον ένοιαξε μία;
κάποιος βαρυποινίτης που έχει φάει 5-6 μαφιόζους;
γενικώς είναι εντυπωσιακό να πιστεύεις πως η "συνείδηση" είναι κάτι σταθερό και αντικειμενικό για δισεκατομμύρια άτομα, ανεξάρτητο από τις κοινωνικές και πολιτισμικές συνθήκες στις οποίες μεγάλωσε και ζει ο κάθε άνθρωπος.
Γι αυτο, πανε σε πνευματικό να σου μιλησει. Δεν θα μας ορίσεις τί θα κανουμε, ο καθενας όπως φωτίζεται πορευεται.
"Άχρι καιρού..."
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Νατάσα έγραψε: 13 Σεπ 2019, 23:00 Συνεχίζεις να αερολογείς, ενω αναφεραμε τον Γιανναρα και τον π. Φιλοθεο Φαρο (σαν πιο διασημους θεολόγους) και δεν ξερεις ότι ΚΑΙ στον εκκλησιαστικό κόσμο, και μεταξυ των θεολόγων υπαρχει τεραστια διχογνωμία και δεν ξερουν που παν τα τεσσερα.
Γι αυτο, ασε με εμενα, ΕΣΥ να κοιταξεις να πας να εξομολογηθείς, γιατί το θεωρείς βλεπω αμαρτία.
Μα κάνε ό,τι θες με το αιδοίο σου και αν θες τη γνώμη μου...μην το αφήνεις σε ησυχία.
αλλά αν γράφεις πως είσαι χριστιανή, θα σου σκάω τη φούσκα στην οποία ζεις.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
μα μόλις μου όρισες τι να κάνω - να πάω σε κάποιον τύπο να μου ορίσει την ζωή.Νατάσα έγραψε: 13 Σεπ 2019, 23:06 Αυτα τα κρίνει ο Θεός. Του καθενός την συνείδηση, το τί κινητρα εχει βαθυτερα και το κατα ποσο πλανηθηκε ή εξαπατηθηκε ή τί αδυναμίες είχε, αυτα όλα τα ξερει μόνο ο Θεός!
Γι αυτο, πανε σε πνευματικό να σου μιλησει. Δεν θα μας ορίσεις τί θα κανουμε, ο καθενας όπως φωτίζεται πορευεται.
εγώ δεν σου είπα τι να κάνεις στη ζωή σου. λέω ποια είναι η πραγματικότητα. αν δε σε βολεύει δικό σου πρόβλημα.
Αντε και παντρεψου.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 13 Σεπ 2019, 23:06Νατάσα έγραψε: 13 Σεπ 2019, 23:00 Συνεχίζεις να αερολογείς, ενω αναφεραμε τον Γιανναρα και τον π. Φιλοθεο Φαρο (σαν πιο διασημους θεολόγους) και δεν ξερεις ότι ΚΑΙ στον εκκλησιαστικό κόσμο, και μεταξυ των θεολόγων υπαρχει τεραστια διχογνωμία και δεν ξερουν που παν τα τεσσερα.
Μα κάνε ό,τι θες με το αιδοίο σου και αν θες τη γνώμη μου...μην το αφήνεις σε ησυχία.
"Άχρι καιρού..."
- Dwarven Blacksmith
Αν ισχύει ότι η Νατάσα δεν είναι Χριστιανή τότε ισχύει και το οι Χριστιανοί δεν κυβέρνησαν ποτέ επειδή η Ιερά Εξέταση δεν γύριζε και το άλλο μάγουλο.
Όχι λοιπόν, μια χαρά Χριστιανή είναι.
Όχι λοιπόν, μια χαρά Χριστιανή είναι.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν τα ξέρεις καλά. Η Νατάσα είναι σωστή χριστιανή, εσύ είσαι οπισθοδρομικός.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 13 Σεπ 2019, 23:06Νατάσα έγραψε: 13 Σεπ 2019, 23:00 Συνεχίζεις να αερολογείς, ενω αναφεραμε τον Γιανναρα και τον π. Φιλοθεο Φαρο (σαν πιο διασημους θεολόγους) και δεν ξερεις ότι ΚΑΙ στον εκκλησιαστικό κόσμο, και μεταξυ των θεολόγων υπαρχει τεραστια διχογνωμία και δεν ξερουν που παν τα τεσσερα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
-
- 52 Απαντήσεις