!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιδού τα αποτελέσματα των προγαμιαίων σχέσεων: Εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ιδού τα αποτελέσματα των προγαμιαίων σχέσεων: Εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία
Μπορεί, το έχω πάθει αλλά είμαι αλαφροισκιωτος, ίσως να συμβαίνει και στην πλέμπα που την σνομπάρω και την υποτιμώ ως εγωίσταρος, πάντως ας μην το λέμε έρωτα, αν δεν λιγοστέψει η ευκολία στο πήδημα δεν επιστρέφει ο έρωςΝατάσα έγραψε: 13 Σεπ 2019, 21:52Βρε Μπιστη, ακόμα και αυτο το λίγο το σαρκικό σωζει! Δεν το αισθανεσαι;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Re: Ιδού τα αποτελέσματα των προγαμιαίων σχέσεων: Εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία
Διαφωνω καθετα και οριζόντια και απο ολες τις μεριες με το ενδεχόμενο απαγορευσης ενός τόσο ζωοποιου πραγματος όπως ο ερωτας. Ακόμα και αν είναι σκετος σαρκικός σε ανεβαζει. Και η καθε συνείδηση εχει την δική της πορεία μετα. Το ίδιο βλεπω και τον λόγο, καθε απαγορευση του είναι εγκληματική.Μπίστης έγραψε: 13 Σεπ 2019, 21:56Μπορεί, το έχω πάθει αλλά είμαι αλαφροισκιωτος, ίσως να συμβαίνει και στην πλέμπα που την σνομπάρω και την υποτιμώ ως εγωίσταρος, πάντως ας μην το λέμε έρωτα, αν δεν λιγοστέψει η ευκολία στο πήδημα δεν επιστρέφει ο έρως
"Άχρι καιρού..."
δεκτό, μα μόνο ο ένας από τους δύο σας είχε αντίρρηση
- Otto Weininger
Γαμήσι λέγεται. Με όλα τα έξτρα κατά την διάρκεια εννοείται.
Μόνο έτσι σωζεις το σαρκίο. Αφού ξεμελανιάσει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Σκοτεινος_Ιππότης83
Δεν φταίει η κοπέλα αλλά δεν λέω υπάρχουν δύο λόγοι
1-Η κοπέλα αγνοεί την χρήση του προφυλακτικού η το αγόρι καλό ειναι να της δινει το χάπι της επόμενης ημέρας για τυχόν εγκυμοσύνη
2-Τα ψυχολογικά προβλήματα που πιθανον έχει η κάνει χρήση κάποιον ψυχοτρόπων ουσίων πρέπει να της απαγορευτεί δια ροπαλου να μεγαλώσει το βρέφος και υπάρχουν δύο τεινά
Α-Να δοθεί το βρέφος σε ανάδοχη οικογένεια για υιοθεσία
Β-Να δοθεί σε συγγενείς Α βαθμού που ειναι ικανοί να μεγαλώσουν το βρέφος ΜΑΚΡΙΑ απο τέτοια μάνα!!!
ΥΓ
Φυσικά και ειμαι υπέρ των προγαμιαίων σχέσεων απλά υπάρχουν τρόποι και να αποφεύγεις την εγκυμοσύνη και το κράτος πρόνοιας πρέπει να λειτουργήσει ώστε να μεγαλώνουν τα παιδιά αυτά σε γονείς που όντως τα αγαπάνε
Εχω φιλο που η κανονικη του μητερα ηταν γυφτισσα και το ειχε πετάξει το μωρό στα σκαλιά μιας Εκκλησίας
Το πηρε το κράτος το έδωσε σε ανάδοχη οικογένεια και τον μεγαλώσανε σουπερ εντάξει πέρασε και τα ψυχολογικά του με τα χόρτα και τα αλκοολια αλλά το παιδί ειναι κομπλέ και φυσικά ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ με τους πραγματικούς γονείς που ηταν γυφτοι απο την περιοχή της Θήβας.
1-Η κοπέλα αγνοεί την χρήση του προφυλακτικού η το αγόρι καλό ειναι να της δινει το χάπι της επόμενης ημέρας για τυχόν εγκυμοσύνη
2-Τα ψυχολογικά προβλήματα που πιθανον έχει η κάνει χρήση κάποιον ψυχοτρόπων ουσίων πρέπει να της απαγορευτεί δια ροπαλου να μεγαλώσει το βρέφος και υπάρχουν δύο τεινά
Α-Να δοθεί το βρέφος σε ανάδοχη οικογένεια για υιοθεσία
Β-Να δοθεί σε συγγενείς Α βαθμού που ειναι ικανοί να μεγαλώσουν το βρέφος ΜΑΚΡΙΑ απο τέτοια μάνα!!!
ΥΓ
Φυσικά και ειμαι υπέρ των προγαμιαίων σχέσεων απλά υπάρχουν τρόποι και να αποφεύγεις την εγκυμοσύνη και το κράτος πρόνοιας πρέπει να λειτουργήσει ώστε να μεγαλώνουν τα παιδιά αυτά σε γονείς που όντως τα αγαπάνε
Εχω φιλο που η κανονικη του μητερα ηταν γυφτισσα και το ειχε πετάξει το μωρό στα σκαλιά μιας Εκκλησίας
Το πηρε το κράτος το έδωσε σε ανάδοχη οικογένεια και τον μεγαλώσανε σουπερ εντάξει πέρασε και τα ψυχολογικά του με τα χόρτα και τα αλκοολια αλλά το παιδί ειναι κομπλέ και φυσικά ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ με τους πραγματικούς γονείς που ηταν γυφτοι απο την περιοχή της Θήβας.
Πήρα ένα τρένο με καθρέφτες αγκαλιά μου
Αυτό να τρέχει κι εγώ να σπάω τα είδωλά μου
Δεν θέλω να 'μαι ναυαγός στα ψέματά μου
Και η ζωή του όπως παλιά, ζωή δικιά μου
https://youtu.be/XuqEGk6BNn4
Η ολική σωτηρία ερχεται αν μεσω του ερωτα (του γαμησιου) φυγουν ολοι οι κακοί δαιμονες απο την ψυχη και η καρδια αποκαθαρθεί απο τα παθη της. Αυτός είναι ο τελειος ερωτας.Otto Weininger έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:06Γαμήσι λέγεται. Με όλα τα έξτρα κατά την διάρκεια εννοείται.
Μόνο έτσι σωζεις το σαρκίο. Αφού ξεμελανιάσει.
"Άχρι καιρού..."
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
enterprise-psi έγραψε: 13 Σεπ 2019, 21:46 επιλόχειο κατάθλιψη παθαίνεις και μετά τον γάμο , οπότε όλο το νήμα είναι μαλακια.
Σοβαρά το λες ή τρολλάρεις;
- Eθνικοκοινωνιστης
αριστος ο τιτλος του νηματος 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Γιατί ρε μαν ; Ορμονικές διαταραχές την προκαλούν, όχι αν είσαι παντρεμένος ή όχι.Λευκός Λύκος έγραψε: 13 Σεπ 2019, 22:20enterprise-psi έγραψε: 13 Σεπ 2019, 21:46 επιλόχειο κατάθλιψη παθαίνεις και μετά τον γάμο , οπότε όλο το νήμα είναι μαλακια.![]()
Σοβαρά το λες ή τρολλάρεις;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πολύ δυνατό νήμα. Ο νηματοθέτης έχει πιάσει το νόημα. Οι Έλληνες το έριξαν στο σορλολο και μας πήρε ο διάολος τον πατέρα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
εχει καταντισει κοινωνικη αρωστια καθε παλαβη που σκοτωνει η εγκαταλειπει το μωρο του συζυγου της- γκομενου της να πεφτει στα μαλακα
Το νήμα δεν είναι μαλακία. Ο τίτλος είναι. Κανιβαλισμός είναι βασικά. να παίζεις με τέτοια προβληματα που έχει ο άλλος και του γαμιέται η ζωή ενώ εσύ της ψλς σου το χαβά πίνονας και το καφεδάκι σου και είσαι χαλαρός. Το χειρότερο είναι πως ούτε καν αυτό τον απασχολεί. Βρήκε θέμα τώρα να παίξει ρόλο.enterprise-psi έγραψε: 13 Σεπ 2019, 21:46 επιλόχειο κατάθλιψη παθαίνεις και μετά τον γάμο , οπότε όλο το νήμα είναι μαλακια.
Πάω να διαβάσω παρακάτω τώρα που θα βρίζουν την κοπέλα οι άλλοι χαβάδες ψωλών. Έχω μια μικρή πιθανότητα να μην με πιάσει υστερία όπως πάντα και να μη με μπανάρεις, αλλά δεν νομίζω
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Σκοτεινος_Ιππότης83
Χαοτικέ ηρέμησε άστους να σεληνιαστούν απόψε εχει FULLMOON
ΥΓ
Άσχετο το αβαταρ σου ειναι Γυπαετός η σκέτος Αετός;
ΥΓ
Άσχετο το αβαταρ σου ειναι Γυπαετός η σκέτος Αετός;
Πήρα ένα τρένο με καθρέφτες αγκαλιά μου
Δεν φταίει πως είχε προγαμιαίες σχέσεις η κοπέλα. Αλλά πως ήταν ηλίθια και γκαστρώθηκε. Αυτό φταίει.Ιδού τα αποτελέσματα των προγαμιαίων σχέσεων: Εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-