μη σου πώ και παραπάνω μήνες..Gherschaagk έγραψε: 13 Σεπ 2019, 14:08 Πόσιμη βιταμίνη d. Τι αηδία είναι αυτή;; Πώς θα την πιω για 3 μήνες;;
υπομονή
μη σου πώ και παραπάνω μήνες..Gherschaagk έγραψε: 13 Σεπ 2019, 14:08 Πόσιμη βιταμίνη d. Τι αηδία είναι αυτή;; Πώς θα την πιω για 3 μήνες;;
Γιατί πόσιμη και όχι το χαπάκι;Gherschaagk έγραψε: 13 Σεπ 2019, 14:08 Πόσιμη βιταμίνη d. Τι αηδία είναι αυτή;; Πώς θα την πιω για 3 μήνες;;
Όχι δε θέλω.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 13 Σεπ 2019, 15:15μη σου πώ και παραπάνω μήνες..Gherschaagk έγραψε: 13 Σεπ 2019, 14:08 Πόσιμη βιταμίνη d. Τι αηδία είναι αυτή;; Πώς θα την πιω για 3 μήνες;;
υπομονή![]()
Λογικά απορροφάται πιο εύκολα και την έχεις άμεση ανάγκη αλλά ρώτα αν μπορείς να την πάρεις σε χαπάκι γιατί είναι μια χαρά.Gherschaagk έγραψε: 13 Σεπ 2019, 15:29 Ξέρω γω; Αυτή μου δώσανε.
Όχι δε θέλω.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 13 Σεπ 2019, 15:15μη σου πώ και παραπάνω μήνες..Gherschaagk έγραψε: 13 Σεπ 2019, 14:08 Πόσιμη βιταμίνη d. Τι αηδία είναι αυτή;; Πώς θα την πιω για 3 μήνες;;
υπομονή![]()
![]()
ούτε εμένα μαρέσει αλλά την παίρνω.Gherschaagk έγραψε: 13 Σεπ 2019, 15:29 Ξέρω γω; Αυτή μου δώσανε.
υπομονή![]()
![]()

Naida έγραψε: 13 Σεπ 2019, 15:35 Κι εμένα μου την είχαν δώσει την d.Οπως και σίδηρο και φυλλικό οξυ. Δεν πήρα ποτέ τίποτα.
Ωχ, μλκα μου, την ίδια παίρνουμε.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 13 Σεπ 2019, 15:43
ούτε εμένα μαρέσει αλλά την παίρνω.
τώρα σε κανα 2 βδομάδες θα κάνω εξετάσεις και θα δούμε τι παίζει (αν θα ξανα πάρω.που θα ξαναπάρω γιατί αρχικά ηταν πολύ χαμηλή. ήταν στο 7 και το κατωτατο όριο για το καλοκαίρι είναι 7)
είναι μπλιάχ το ξέρω .σήμερα πήρα το τελευταίο.
![]()
Μουρουνέλαιο παίρνουμε.Gherschaagk έγραψε: 13 Σεπ 2019, 15:45Naida έγραψε: 13 Σεπ 2019, 15:35 Κι εμένα μου την είχαν δώσει την d.Οπως και σίδηρο και φυλλικό οξυ. Δεν πήρα ποτέ τίποτα.![]()
![]()
Να τα πάρεις, μην κατέβω Αθήνα.και σου τα δώσω με τις χούφτες!
Ακούς εκεί!!
Εγώ το φυλλικό οξύ το έχω τόσο υψηλό που είναι σε μη μετρήσιμα επίπεδα και θα το ξαναπάρω από αρχή του έτους πάλι αλλά μισό χάπι γιατί έπαιρνα πολύ μεγάλη δόση.
Ο σίδηρος είναι σε χαμηλά αλλά κανονικά επίπεδα και τώρα η βιταμίνη d δεν είναι και πολύ χαμηλά αλλά σου λέει κάτσε να την πάρει έτσι να την απορροφήσει να ξεμπερδεύουμε μια κι έξω.
Ωχ, μλκα μου, την ίδια παίρνουμε.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 13 Σεπ 2019, 15:43
τώρα σε κανα 2 βδομάδες θα κάνω εξετάσεις και θα δούμε τι παίζει (αν θα ξανα πάρω.που θα ξαναπάρω γιατί αρχικά ηταν πολύ χαμηλή. ήταν στο 7 και το κατωτατο όριο για το καλοκαίρι είναι 7)
![]()
Έχω δυο τρία χρόνια που έπρεπε να τα έχω πάρει , πάντως ακόμα ζωGherschaagk έγραψε: 13 Σεπ 2019, 15:45Naida έγραψε: 13 Σεπ 2019, 15:35 Κι εμένα μου την είχαν δώσει την d.Οπως και σίδηρο και φυλλικό οξυ. Δεν πήρα ποτέ τίποτα.![]()
![]()
Να τα πάρεις, μην κατέβω Αθήνα.και σου τα δώσω με τις χούφτες!
Ακούς εκεί!!
Εγώ το φυλλικό οξύ το έχω τόσο υψηλό που είναι σε μη μετρήσιμα επίπεδα και θα το ξαναπάρω από αρχή του έτους πάλι αλλά μισό χάπι γιατί έπαιρνα πολύ μεγάλη δόση.
Ο σίδηρος είναι σε χαμηλά αλλά κανονικά επίπεδα και τώρα η βιταμίνη d δεν είναι και πολύ χαμηλά αλλά σου λέει κάτσε να την πάρει έτσι να την απορροφήσει να ξεμπερδεύουμε μια κι έξω.
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Και φαλαφελ
GoBack έγραψε: 13 Σεπ 2019, 21:09 Αν αντι για φαλαφελ ετρωγες καμια γαυροσαρδελα δεν θα χες ελλειψη απο τιποτα