Παλικάρι μου η ΔΕΗ είχε πάντα κέρδη αν εξαιρέσεις την τελευταία περίοδο ζημιών για την οποία κύριοι υπαίτιο ειναι: α) τα ατιμωρητα φέσια στη ΔΕΗ και β) η αντιλιγνιτικη πολιτική της ΕΕ.Οργισμένος έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:48Εννοείς οι πολιτικές προστασίας περιβάλλοντος.Maspoli έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:46ο λιγνίτη έκανε το σπίτι σου να έχει από τα φτηνότερες τιμές ρεύματος στην Ευρώπη. Οι πολιτικές της ΕΕ ανεβάζουν το κόστος και όχι ο λιγνιτηςΟργισμένος έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:40
Αυτα
Τα λιγνιτωρυχεια διέλυσαν τη ΔΕΗ εκτός από τους γύρω τόπους.
Υποτίθεται πιο φτηνό ρεύμα με τη ΔΕΗ κάτι δις μέσα.
Ναι οκ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανάμπντυγκζη: Οριστικό κλείσιμο σε 3 λιγνιτικές μονάδες σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη
Re: Ανάμπντυγκζη: Οριστικό κλείσιμο σε 3 λιγνιτικές μονάδες σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη
- hellegennes
Re: Ανάμπντυγκζη: Οριστικό κλείσιμο σε 3 λιγνιτικές μονάδες σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη
Ακόμη πιο φθηνή ήταν η ενέργεια το 1930, που καίγανε ξύλα.Maspoli έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:48Η Ελλάδα πριν την αντιλιγνιτικη πολιτική της ΕΕ είχε από τις χαμηλότερες αν όχι τη χαμηλότερη τιμή ρεύματος. Για πιο κόστος εναλλακτικών μιλάς;Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:34Πω, πω, μου την είπες.Maspoli έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:29
Κανένα πρόβλημα να πληρώνεις εσύ το παραπάνω κόστος των εναλλακτικών που προτεινεις
Εσύ θα πληρώσεις το κόστος των εναλλακτικών που προτείνεις ή όχι, ας το πληρώσουν τα εγγόνια σου καλύτερα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σας έπιασε ο πόνος για το περιβάλλον αλλά το αυτοκίνητο αυτοκινητο και το τζάκι στο διαμέρισμα απείραχτα. Ρε αντε από εδωΚεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:50
Ποια είναι η αντιλιγνική πολιτική?Για την κλιματική αλλαγή επιδοτούνται οι ανανεώσιμες και δίνουν πέναλτυ στα λιγνιτικά.
- Οργισμένος
Άσε με συνπαοκτση μη σε βρίζω βραδιάτικα.Maspoli έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:50Παλικάρι μου η ΔΕΗ είχε πάντα κέρδη αν εξαιρέσεις την τελευταία περίοδο ζημιών για την οποία κύριοι υπαίτιο ειναι: α) τα ατιμωρητα φέσια στη ΔΕΗ και β) η αντιλιγνιτικη πολιτική της ΕΕ.Οργισμένος έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:48Εννοείς οι πολιτικές προστασίας περιβάλλοντος.Maspoli έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:46 ο λιγνίτη έκανε το σπίτι σου να έχει από τα φτηνότερες τιμές ρεύματος στην Ευρώπη. Οι πολιτικές της ΕΕ ανεβάζουν το κόστος και όχι ο λιγνιτης
Ναι οκ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Όχι δεν ητανhellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:51Ακόμη πιο φθηνή ήταν η ενέργεια το 1930, που καίγανε ξύλα.Maspoli έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:48Η Ελλάδα πριν την αντιλιγνιτικη πολιτική της ΕΕ είχε από τις χαμηλότερες αν όχι τη χαμηλότερη τιμή ρεύματος. Για πιο κόστος εναλλακτικών μιλάς;Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:34
Πω, πω, μου την είπες.
Εσύ θα πληρώσεις το κόστος των εναλλακτικών που προτείνεις ή όχι, ας το πληρώσουν τα εγγόνια σου καλύτερα;
Αλήθεια γιατί αντικαταστάθηκαν οι καρβουνιάρηδες με ντηζελομηχανες και μετά με ηλεκτροκίνηση;
Μια χαρά δούλευαν τα τραίνα με λιγνίτη.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Dwarven Blacksmith
Α, δεν καταλαβαίνεις. ΟΚ, άστο.Maspoli έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:48Η Ελλάδα πριν την αντιλιγνιτικη πολιτική της ΕΕ είχε από τις χαμηλότερες αν όχι τη χαμηλότερη τιμή ρεύματος. Για πιο κόστος εναλλακτικών μιλάς;Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:34Πω, πω, μου την είπες.Maspoli έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:29
Κανένα πρόβλημα να πληρώνεις εσύ το παραπάνω κόστος των εναλλακτικών που προτεινεις
Μήπως είσαι μπούμερ;
Κατανοώ την αδυναμία απαντησηςΟργισμένος έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:53Άσε με συνπαοκτση μη σε βρίζω βραδιάτικα.Maspoli έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:50Παλικάρι μου η ΔΕΗ είχε πάντα κέρδη αν εξαιρέσεις την τελευταία περίοδο ζημιών για την οποία κύριοι υπαίτιο ειναι: α) τα ατιμωρητα φέσια στη ΔΕΗ και β) η αντιλιγνιτικη πολιτική της ΕΕ.Οργισμένος έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:48
Εννοείς οι πολιτικές προστασίας περιβάλλοντος.
Ναι οκ.
Για λόγους καλύτερου κοστους/απόδοσης και όχι για τους πιγκουίνους στην ΑνταρκτικηChainis έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:54 Αλήθεια γιατί αντικαταστάθηκαν οι καρβουνιάρηδες με ντηζελομηχανες και μετά με ηλεκτροκίνηση;
- hellegennes
Άσε που ήταν πιο φθηνά. Μην το ξεχνάμε αυτό.Chainis έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:54 Αλήθεια γιατί αντικαταστάθηκαν οι καρβουνιάρηδες με ντηζελομηχανες και μετά με ηλεκτροκίνηση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Φθηνή ενέργεια με ανανεώσιμες να την ξεχάσετε. Το ρεύμα θα κοστίζει διπλά σε μερικά χρόνια. Μόνο η πυρηνική μπορεί να είναι φθηνή και καθαρή αλλά σκούζουν οι κολλημένοι όταν ακούνε για πυρηνικά εργοστάσια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:14 Επιτέλους.
Άντε να αποκτήσουμε μια σύγχρονη αγορά φθηνής, βιώσιμης ενέργειας. Αλλά ακόμα επιδοτούμε τα σαπάκια σε άλλα μέρη.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Φυσικά η πυρηνική είναι σοβαρότατη εναλλακτική και εννοείται πως θα επρεπε ήδη να έχουμε αρχίσει προεργασία ώστε να την εντάξουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο ενεργειακό δυναμικό μας.
- Dwarven Blacksmith
Απαρχαιωμένα τσιτάτα. Κάθε χρόνο που η τιμή των ΑΠΕ πέφτει γίνονται ακόμα πιο απαρχαιωμένα.Awesomatic έγραψε: 12 Σεπ 2019, 22:00Φθηνή ενέργεια με ανανεώσιμες να την ξεχάσετε. Το ρεύμα θα κοστίζει διπλά σε μερικά χρόνια. Μόνο η πυρηνική μπορεί να είναι φθηνή και καθαρή αλλά σκούζουν οι κολλημένοι όταν ακούνε για πυρηνικά εργοστάσια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:14 Επιτέλους.
Άντε να αποκτήσουμε μια σύγχρονη αγορά φθηνής, βιώσιμης ενέργειας. Αλλά ακόμα επιδοτούμε τα σαπάκια σε άλλα μέρη.
Για τα πυρηνικά, είμαι υπερ της συντήρησης των υπάρχοντων, ωστόσο η νέα πυρηνική ενέργεια είναι πανάκριβη. Και αυτή βέβαια μεταθέτει το πρόβλημα στις επόμενες γενιές, καθώς για τη μαζική πλειοψηφία των αποβλήτων δεν έχει βρεθεί μέρος μόνιμης ταφής. Η Γερμανία ψάχνει δεκαετίες ένα κατάλληλο μέρος και ακόμα δεν έχει βρει.
Τα πρόλαβες, έχεις δει τι έβγαζε η καμινάδα τους;
Και το ντήζελ έχει καλυτερη απόδοση μόνο στα τραίνα κι όχι στην παραγωγή ρεύματος.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Γιατί στοιχίζει διπλά;Awesomatic έγραψε: 12 Σεπ 2019, 22:00Φθηνή ενέργεια με ανανεώσιμες να την ξεχάσετε. Το ρεύμα θα κοστίζει διπλά σε μερικά χρόνια. Μόνο η πυρηνική μπορεί να είναι φθηνή και καθαρή αλλά σκούζουν οι κολλημένοι όταν ακούνε για πυρηνικά εργοστάσια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:14 Επιτέλους.
Πριν 30 χρόνια μήπως στοίχιζε πενταπλάσια;
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 895 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian