Μόνο που δεν ισχύει. Τι φάση μετά, δεν ξέρουμε. Αλλά πάπαλα και καπουτ δεν είναι.GoBack έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:09 Αποδεχτειτε επιτελους οτι οταν πεθανετε παπαλα,καπουτ,the end,black screen,σκονη και θρυψαλα,να παμε παρακατω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν υπάρχει ψυχή, όλα πηγάζουν από τον εγκέφαλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Otto Weininger
Re: Δεν υπάρχει ψυχή, όλα πηγάζουν από τον εγκέφαλο
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:47Μόνο που δεν ισχύει. Τι φάση μετά, δεν ξέρουμε. Αλλά πάπαλα και καπουτ δεν είναι.GoBack έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:09 Αποδεχτειτε επιτελους οτι οταν πεθανετε παπαλα,καπουτ,the end,black screen,σκονη και θρυψαλα,να παμε παρακατω
-
Georg Von Balkanen
Γνωστά ολα αυτά. Το θέμα είναι πόσο βοηθά δια τους κανόνες της μια θρησκεια την ίδια την κοινωνία. Η πλειοψηφία του κόσμου χρειάζεται την θρησκεία ως ηθικό οδηγό. Δεν μπορουν να καταλάβουν όλοι Καντ.
Οπότε, το τι προσπαθούν να αποδείξουν οι στρατευμένοι άθεοι μου είναι προσωπικά ακατανόητο αν και είμαι ο ίδιος άθεος.
Οπότε, το τι προσπαθούν να αποδείξουν οι στρατευμένοι άθεοι μου είναι προσωπικά ακατανόητο αν και είμαι ο ίδιος άθεος.
Πολύ μεγάλη ιδέα για τον άνθρωπο εν γένει δεν έχεις βρε Όττο;Otto Weininger έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:47Μόνο που δεν ισχύει. Τι φάση μετά, δεν ξέρουμε. Αλλά πάπαλα και καπουτ δεν είναι.GoBack έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:09 Αποδεχτειτε επιτελους οτι οταν πεθανετε παπαλα,καπουτ,the end,black screen,σκονη και θρυψαλα,να παμε παρακατω
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Εγω πιστευω πως αν ανακαλυπταμε το ελιξηριο της αθανασιας θα το αρπαζες σαν τον σμιγκολ στο λορντ οφ δε ρινγκς και θα ετρεχες φωναζοντας my precious.Otto Weininger έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:47Μόνο που δεν ισχύει. Τι φάση μετά, δεν ξέρουμε. Αλλά πάπαλα και καπουτ δεν είναι.GoBack έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:09 Αποδεχτειτε επιτελους οτι οταν πεθανετε παπαλα,καπουτ,the end,black screen,σκονη και θρυψαλα,να παμε παρακατω
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Δεν νομίζω.Στην Τσεχία ή στις Σκανδιναβικές χώρες από ότι θυμάμαι η πλειοψηφία άθεοι είναι και μια χαρά στέκονται.Κατί τριτοκοσμικές χώρες είναι φανατικά θρησκόληπτες μόνο.Οθωμανέλλην έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:52 Γνωστά ολα αυτά. Το θέμα είναι πόσο βοηθά δια τους κανόνες της μια θρησκεια την ίδια την κοινωνία. Η πλειοψηφία του κόσμου χρειάζεται την θρησκεία ως ηθικό οδηγό. Δεν μπορουν να καταλάβουν όλοι Καντ.
Αν είσαι μικρός κάτσε να μεγαλώσεις λίγο, αν και πολλοί αναγκάστηκαν να αφήσουν όχι μόνο δάχτυλο αλλά όλο το σώμα, για να υπάρχεις σήμερα σ' αυτό το κράτος. Τότε ίσως να νιώσεις ότι θέλεις να φύγεις μπροστά, να γίνεις κάτι άλλο πύρινο, χωρίς περιορισμούς.bolek έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:50
αμα φαει ενας σκυλος την ακρη απο το δαχτυλο, ειναι καπουτ . ετσι συμβαινει και για μεγαλυτερα κομματια
![]()
Βέβαια πάντα είναι πιθανό να σου αφαιρέσει τίποτα η σάρα και η μάρα που κατοικοεδρεύει στην χώρα παράνομα και μιλάω για "Έλληνες" και για μουσουλμάνους, Αλβανούς κλπ.
Οπότε να έχεις σεβασμό στο πύρινο.
- Otto Weininger
Ωραίο επιχείρημα και ωραία θεωρία που προκύπτει: μόνο οι σαύρες και τα χταπόδια έχουν ψυχή.bolek έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:50Otto Weininger έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:47Μόνο που δεν ισχύει. Τι φάση μετά, δεν ξέρουμε. Αλλά πάπαλα και καπουτ δεν είναι.GoBack έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:09 Αποδεχτειτε επιτελους οτι οταν πεθανετε παπαλα,καπουτ,the end,black screen,σκονη και θρυψαλα,να παμε παρακατω
αμα φαει ενας σκυλος την ακρη απο το δαχτυλο, ειναι καπουτ . ετσι συμβαινει και για μεγαλυτερα κομματια
![]()
- Otto Weininger
Δεν έχει σχέση ο άνθρωπος με αυτό.parafrwn έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:56Πολύ μεγάλη ιδέα για τον άνθρωπο εν γένει δεν έχεις βρε Όττο;Otto Weininger έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:47Μόνο που δεν ισχύει. Τι φάση μετά, δεν ξέρουμε. Αλλά πάπαλα και καπουτ δεν είναι.GoBack έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:09 Αποδεχτειτε επιτελους οτι οταν πεθανετε παπαλα,καπουτ,the end,black screen,σκονη και θρυψαλα,να παμε παρακατω
-
Georg Von Balkanen
Το καθετί στην ωρα του. Στην Ελλάδα η ορθοδοξία ειναι η επικρατούσα θρησκεία.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:10Δεν νομίζω.Στην Τσεχία ή στις Σκανδιναβικές χώρες από ότι θυμάμαι η πλειοψηφία άθεοι είναι και μια χαρά στέκονται.Κατί τριτοκοσμικές χώρες είναι φανατικά θρησκόληπτες μόνο.Οθωμανέλλην έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:52 Γνωστά ολα αυτά. Το θέμα είναι πόσο βοηθά δια τους κανόνες της μια θρησκεια την ίδια την κοινωνία. Η πλειοψηφία του κόσμου χρειάζεται την θρησκεία ως ηθικό οδηγό. Δεν μπορουν να καταλάβουν όλοι Καντ.
Γι' αυτό τους καλύπτουν τα κενά φαίνεται. Στις Σκανδιναβικές χώρες εννοώ, στην Τσεχία δεν ξέρω αν έχουν βάλει χέρι.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:10
Δεν νομίζω.Στην Τσεχία ή στις Σκανδιναβικές χώρες από ότι θυμάμαι η πλειοψηφία άθεοι είναι και μια χαρά στέκονται.Κατί τριτοκοσμικές χώρες είναι φανατικά θρησκόληπτες μόνο.
Η ΕΣΣΔ ήταν άθεο μόρφωμα επίσης.
Μην ξεχνάμε την ιστορία, ούτε τους νεκρούς. Άθεος σημαίνει και να μην τιμάς τους νεκρούς;
Αν η ελεύθερη βούληση είναι ψευδαίσθηση τότε πως γνωρίζει ο επιστήμων ο,τι όσα λέει είναι αλήθεια; Ότι δεν είναι προαποφασισμένα από τους νευρώνες του και ανεξάρτητα από την θέληση του;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- ΜπλεΜπουμπυς
Με αφορμή ένα επεισόδιο του Big Bang theory που είδα μόλις.
1) Είναι εφικτό να δημιουργήσει κανεις νευρώνες και αστροκύτταρα (κύτταρα του μυαλού) από κύτταρα του δέρματος.
2) Αυτά τα κύτταρα ανταποκρίνονται σε βιοχημικά ερεθίσματα και τοξίνες αλλά ΔΕΝ μπορούν να δουν και φυσικά δεν έχουν νοημοσύνη.
Είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό επιστημονικό επίτευγμα, αλλά είμαστε μακριά από το να έχουμε "μυαλά στον σωλήνα".
1) Είναι εφικτό να δημιουργήσει κανεις νευρώνες και αστροκύτταρα (κύτταρα του μυαλού) από κύτταρα του δέρματος.
2) Αυτά τα κύτταρα ανταποκρίνονται σε βιοχημικά ερεθίσματα και τοξίνες αλλά ΔΕΝ μπορούν να δουν και φυσικά δεν έχουν νοημοσύνη.
Είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό επιστημονικό επίτευγμα, αλλά είμαστε μακριά από το να έχουμε "μυαλά στον σωλήνα".
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ολα ειναι νομοτελειες εαν δεν υπαρχει ελευθερη βουληση. Ολα. Με οτι σημαινει αυτο. Παρ ολο που ειναι μια πιθανοτητα, ειναι πραγματικα πολυ τολμηρη ιδεα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:38 Αν η ελεύθερη βούληση είναι ψευδαίσθηση τότε πως γνωρίζει ο επιστήμων ο,τι όσα λέει είναι αλήθεια; Ότι δεν είναι προαποφασισμένα από τους νευρώνες του και ανεξάρτητα από την θέληση του;
Αν όλα είναι νομοτέλειες τότε ο αγαπητός επιστήμονας ισχυρίζεται πράγματα που δεν μπορεί να ξέρει ότι είναι αληθή.BILLO έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:54Ολα ειναι νομοτελειες εαν δεν υπαρχει ελευθερη βουληση. Ολα. Με οτι σημαινει αυτο. Παρ ολο που ειναι μια πιθανοτητα, ειναι πραγματικα πολυ τολμηρη ιδεα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:38 Αν η ελεύθερη βούληση είναι ψευδαίσθηση τότε πως γνωρίζει ο επιστήμων ο,τι όσα λέει είναι αλήθεια; Ότι δεν είναι προαποφασισμένα από τους νευρώνες του και ανεξάρτητα από την θέληση του;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
-
- 4 Απαντήσεις