Διαχρονικά αγόρι μου. Ξερεις τι σημαίνει η λεξη;Σαρακατσανος έγραψε: 26 Μάιος 2018, 22:44Πότε? Προ 50 ετών που λέει και ο Λουγκόζι? Μια τρίχα από τις γονάδες του κοντόκλανου είστε πια. Σας σιχαίνονται όλοι οι ουδέτεροι φίλαθλοι και τρεμοζαγαρίζετε να πουλήσετε καμιά φανέλα στην Ινδοκίνα.Namrail έγραψε: 26 Μάιος 2018, 22:31Πελατακια διαχρονικα,. Στα πρωταθλήματα, στα τσλ και σαν μέγεθος. Εισαι απλα ο δεύτερος της χώρας, ουτε καν ο δεύτερος της Ευρώπης.Σαρακατσανος έγραψε: 26 Μάιος 2018, 22:26 Δεν την παλεύει ο αλλος, πελατάκια οι καταλανοι που σου πήραν το double περπατώντας και δε θυμάται κανείς σε ποια θέση τερμάτισες. Τρικυμία εν κρανίω.
Σημαίνει οτι αποτιμωντας την ιστορια δυο κλαμπ, βγάζουμε συμπέρασμα για το μέγεθος και τις επιτυχίες τους. Αυτή η αποτίμηση λοιπον σε βγάζει δευτερο και καταιδρωμενο.
Πελατακο δηλαδη και στο εγχώριο επιπεδο, που εχω περισσότερα πρωταθλήματα, αλλα κσι στο ευρωπαϊκό οπου εχω τα διπλάσια κσι βαλε απο σενα και παω σημερα να στησω ιστορια παρόμοια με αυτη που εστησε η γενιά των Πούσκας ντι στεφανο, με ενα ανεπανάληπτο 4/5.
Το ξέρω οτι πηζεις αλλα άντεξε το. Η ρεαλ τιμήθηκε ως το κορυφαίο κλαμπ του 20ου αιωνα και το ιδιο θα γινει κσι στον 21.
Παω για τρίτο στη σειρα, το καταλαβαίνεις; Ουτε στα πιο τρέλα σου όνειρα τέτοια πραγματα.