!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανάμπντυγκζη: Οριστικό κλείσιμο σε 3 λιγνιτικές μονάδες σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη
Re: Ανάμπντυγκζη: Οριστικό κλείσιμο σε 3 λιγνιτικές μονάδες σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη
Φυσικό αέριο δηλαδή? Αυτό λες?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Dwarven Blacksmith
Re: Ανάμπντυγκζη: Οριστικό κλείσιμο σε 3 λιγνιτικές μονάδες σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη
Ναι. Για την ώρα δυστυχώς οι μονάδες αυτές αντικαθιστανται από την "Πτολεμαΐδα 5", δηλαδή πάλι από λιγνίτη "τελευταίας τεχνολογίας". Εντελώς χαζό για μένα.
Επιτέλους μία λογική κίνηση!!!
- Θα σταματήσουμε να πληρώνουμε για τους ρύπους.
- Θα απολυθούν τα κομματόσκυλα της ΔΕΗ...
- Θα σταματήσει να υπάρχει δουλειά για τους "εργολάβους και υπεργολάβους" των ορυχείων και των μονάδων...
.
- Θα σταματήσει να υπάρχει δουλειά για τους "εργολάβους και υπεργολάβους" των ορυχείων και των μονάδων...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Πώς θα γίνουν αυτά, αφού σου λεεί πάλι λιγνίτη θα βάλουν έτσι κι αλλιώς.OANNHSEA έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:39 Επιτέλους μία λογική κίνηση!!!
.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Northern Spirit
Μια τετραετια ακομη στο Μητσοτακη γι'αυτη μονο την κινηση. Τελος οι καρκινογονοι λιγνιτεες για να συντηρουνται τα προνομια των ΔΕΗ =τζηδων,
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Τελικα οι δεξιοι ειναι οι μεγαλυτεροι προδοτες και υποκριτες αυτου του τοπου.Πριν απο λιγο καιρο κατεβαζαν τον κοσμο στα συλλαλητηρια να φωναζει η Μακεδονια ειναι Ελληνικη και τωρα εφαρμοζουν το σχεδιο οι Μακεδονες να ειναι ανεργοι.Με το κλεισιμο των λιγνιτορυχειων και των μοναδων παραγωγης ρευματος η Δυτικη Μακεδονια θα βυθιστει στην ανεργια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Ποσος κόσμος απασχολείται στα 2 λιγνιτικά της ΔΕΗ κανα εκατομμύριοΤελικα οι δεξιοι ειναι οι μεγαλυτεροι προδοτες και υποκριτες αυτου του τοπου.Πριν απο λιγο καιρο κατεβαζαν τον κοσμο στα συλλαλητηρια να φωναζει η Μακεδονια ειναι Ελληνικη και τωρα εφαρμοζουν το σχεδιο οι Μακεδονες να ειναι ανεργοι.Με το κλεισιμο των λιγνιτορυχειων και των μοναδων παραγωγης ρευματος η Δυτικη Μακεδονια θα βυθιστει στην ανεργια.
Υπολογισε οτι οι νομοι Φλωρινα-Κοζανη-Καστορια(σε λιγοτερο βαθμο) οι μικρομεσσαιες επιχειρησεις που δηθεν νοιαζεστε ζουν απο τους εργαζομενους στα λιγνιτορυχεια.Υπαρχει το προηγουμενο με τους νομους Ημαθια-Πελλα οπου εφαρμοζοντας την ΚΑΠ μειωθηκε η αγροτικη παραγωγη με αποτελεσμα να μειωθει ο πλυθησμος και να κλεισουν χιλιαδες μικρομεσαιες επιχειρησεις.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:40Ποσος κόσμος απασχολείται στα 2 λιγνιτικά της ΔΕΗ κανα εκατομμύριοΤελικα οι δεξιοι ειναι οι μεγαλυτεροι προδοτες και υποκριτες αυτου του τοπου.Πριν απο λιγο καιρο κατεβαζαν τον κοσμο στα συλλαλητηρια να φωναζει η Μακεδονια ειναι Ελληνικη και τωρα εφαρμοζουν το σχεδιο οι Μακεδονες να ειναι ανεργοι.Με το κλεισιμο των λιγνιτορυχειων και των μοναδων παραγωγης ρευματος η Δυτικη Μακεδονια θα βυθιστει στην ανεργια.![]()
?Εμείς θα πληρώνουμε δηλαδή δικαιώματα ρύπων για να μην μείνει άνεργος ο Φωτόπουλος.Στα τέτοια μας,με τόσα που έχουν μασαμπουκώσει δεν θα έχουν θέμα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Είναι που ο καπιταλισμός καταστρέφει το περιβάλλον ενώ ο κομμουνισμός νοιάζεται.zteo έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:46Υπολογισε οτι οι νομοι Φλωρινα-Κοζανη-Καστορια(σε λιγοτερο βαθμο) οι μικρομεσσαιες επιχειρησεις που δηθεν νοιαζεστε ζουν απο τους εργαζομενους στα λιγνιτορυχεια.Υπαρχει το προηγουμενο με τους νομους Ημαθια-Πελλα οπου εφαρμοζοντας την ΚΑΠ μειωθηκε η αγροτικη παραγωγη με αποτελεσμα να μειωθει ο πλυθησμος και να κλεισουν χιλιαδες μικρομεσαιες επιχειρησεις.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:40Ποσος κόσμος απασχολείται στα 2 λιγνιτικά της ΔΕΗ κανα εκατομμύριοΤελικα οι δεξιοι ειναι οι μεγαλυτεροι προδοτες και υποκριτες αυτου του τοπου.Πριν απο λιγο καιρο κατεβαζαν τον κοσμο στα συλλαλητηρια να φωναζει η Μακεδονια ειναι Ελληνικη και τωρα εφαρμοζουν το σχεδιο οι Μακεδονες να ειναι ανεργοι.Με το κλεισιμο των λιγνιτορυχειων και των μοναδων παραγωγης ρευματος η Δυτικη Μακεδονια θα βυθιστει στην ανεργια.![]()
?Εμείς θα πληρώνουμε δηλαδή δικαιώματα ρύπων για να μην μείνει άνεργος ο Φωτόπουλος.Στα τέτοια μας,με τόσα που έχουν μασαμπουκώσει δεν θα έχουν θέμα.
Τα εχει πει χιλιαδες φορες το ΚΚΕ για την ρυπανση στην περιοχη οτι και φιλτρα θα πρεπει να μπουν και να εφαρμοστει αντιρυπαντικη τεχνολογια.Μαλιστα ειχε καταγγειλει την εταιρια ΔΕΗ ΑΕ για την μη εφαρμογη των κανονων.Αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να κλεισει μια φτηνη και εγχωρια πηγη παραγωγης ρευματος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:54Είναι που ο καπιταλισμός καταστρέφει το περιβάλλον ενώ ο κομμουνισμός νοιάζεται.zteo έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:46Υπολογισε οτι οι νομοι Φλωρινα-Κοζανη-Καστορια(σε λιγοτερο βαθμο) οι μικρομεσσαιες επιχειρησεις που δηθεν νοιαζεστε ζουν απο τους εργαζομενους στα λιγνιτορυχεια.Υπαρχει το προηγουμενο με τους νομους Ημαθια-Πελλα οπου εφαρμοζοντας την ΚΑΠ μειωθηκε η αγροτικη παραγωγη με αποτελεσμα να μειωθει ο πλυθησμος και να κλεισουν χιλιαδες μικρομεσαιες επιχειρησεις.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:40
Ποσος κόσμος απασχολείται στα 2 λιγνιτικά της ΔΕΗ κανα εκατομμύριο![]()
![]()
Ντροπη πλεον με την επιλεκτικη αναφορα για το περιβαλλον.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Οι τοπικοί ρύποι είναι μόνο το ένα κεφάλαιο.zteo έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:01Τα εχει πει χιλιαδες φορες το ΚΚΕ για την ρυπανση στην περιοχη οτι και φιλτρα θα πρεπει να μπουν και να εφαρμοστει αντιρυπαντικη τεχνολογια.Μαλιστα ειχε καταγγειλει την εταιρια ΔΕΗ ΑΕ για την μη εφαρμογη των κανονων.Αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να κλεισει μια φτηνη και εγχωρια πηγη παραγωγης ρευματος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:54Είναι που ο καπιταλισμός καταστρέφει το περιβάλλον ενώ ο κομμουνισμός νοιάζεται.zteo έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:46
Υπολογισε οτι οι νομοι Φλωρινα-Κοζανη-Καστορια(σε λιγοτερο βαθμο) οι μικρομεσσαιες επιχειρησεις που δηθεν νοιαζεστε ζουν απο τους εργαζομενους στα λιγνιτορυχεια.Υπαρχει το προηγουμενο με τους νομους Ημαθια-Πελλα οπου εφαρμοζοντας την ΚΑΠ μειωθηκε η αγροτικη παραγωγη με αποτελεσμα να μειωθει ο πλυθησμος και να κλεισουν χιλιαδες μικρομεσαιες επιχειρησεις.![]()
Ντροπη πλεον με την επιλεκτικη αναφορα για το περιβαλλον.![]()
Είναι αρνητές της κλιματικής αλλαγής στο ΚΚΕ;
Πόσοι δουλεύουν στην ΔΕΗ και πόσο πληθυσμό έχει η Δυτική Μακεδονία;zteo έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:33 Τελικα οι δεξιοι ειναι οι μεγαλυτεροι προδοτες και υποκριτες αυτου του τοπου.Πριν απο λιγο καιρο κατεβαζαν τον κοσμο στα συλλαλητηρια να φωναζει η Μακεδονια ειναι Ελληνικη και τωρα εφαρμοζουν το σχεδιο οι Μακεδονες να ειναι ανεργοι.Με το κλεισιμο των λιγνιτορυχειων και των μοναδων παραγωγης ρευματος η Δυτικη Μακεδονια θα βυθιστει στην ανεργια.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Η Πτολεμαΐδα είχε 4 παλιές μονάδες, Όλες τους αντικαταστάθηκαν από πλευράς απόδοσης συνολικά, από μια καινούργια.
- hellegennes
Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:14 Επιτέλους.
Άντε να αποκτήσουμε μια σύγχρονη αγορά φθηνής, βιώσιμης ενέργειας. Αλλά ακόμα επιδοτούμε τα σαπάκια σε άλλα μέρη.
Είμαστε η ντροπή της Ευρώπης με τόσο κάρβουνο που καίμε. Χειρίστης ποιότητας μάλιστα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Λιγότερη από στήθος κοτόπουλο.Nero έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:21τι απόδοση έχε ο λιγνίτης;zteo έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:16Φτηνη και βιωσιμη ενεργεια ειναι τα λιγνιτορυχεια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:14 Επιτέλους.
Άντε να αποκτήσουμε μια σύγχρονη αγορά φθηνής, βιώσιμης ενέργειας. Αλλά ακόμα επιδοτούμε τα σαπάκια σε άλλα μέρη.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 895 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
-
- 298 Απαντήσεις