Στο δικό σου πάτο ρε ξεσκισμένε σκατόψυχε.elchav έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:586 γραμμές μαλακίες και ψέματα, άλλο ένα έκθεμα του ζωολογικού πάρκου του ΟΡ.Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:50
Ναι ρε μαλάκα είσαι σκατόψυχος. Γιατί τα μουνόπανα του CNN δεν σεβάστηκαν τους χιλιάδες νεκρούς και αυθημερόν κιόλας έδειχνα και καλά Παλαισινιάκια να πανηγυρίζουν δήθεν για την καταστροφή ενώ το βίντεο ήταν 2 χρόνια πριν από άλλες εκδηλώσεις. Ναι είσαι σκατόψυχος όταν προτείνεις να το βουλώνει ο λαός επειδή εσύ το μόνο που έχεις μάθει να κάνεις στον κάθε ισχυρό είναι να το βουλώνεις και να δίνεις κώλο (ο ορισμός του δεξιού). που θα πεις για τη συγκέντρωση στην κωλοπρεσβεία τους η οποία γινόταν για την επίθεσή τους στο Αφγανιστάν όπου όπως πάντα αθώο λαό σκότωναν και όχι τα τσιράκια τους που δημιουργούσαν τις καταστάσεις. Θα πεις και για τον Καρανίκα τρισάθλιε καπελώνοντας το αντιιμπεριαλιστικό κίνημα λες και το κίνημα είναι ο Καρανίκας. Στόκε.
Κι εσύ για Γιάμαλη, πούλο
εντιτ: χαοτικέ βάλε τον στόκο στον πάτο σου, να κλείσεις τις τρύπες της ψυχής σου
δε ζήτησα να δείξει κανείς συντριβή, μπορούσατε απλά να βουλώσετε το στόμα σας όταν πέθαναν 3.000 άκυροι επειδή ένας τύπος αποφάσισε ότι ήταν μέγιστο αμάρτημα η εισβολή άπιστων στα άγια του χώματαdna replication έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:54 γκουγκλαρα και δε μ'αρεσε η Γιαμαλη, το RΤ το τσεκαρα για σημερα
οπότε για πες: γιατί μας εγκαλείς ηθικολογικά να δείξουμε συντριβή και να συμπάσχουμε συγκεκριμένα με τον αμερικανικό λαό για αυτήν την απώλεια
όταν το θέμα έχει τόσες πολλές διαστάσεις τις οποίες αρνείσαι να δεις
Δεν έχει πολλές διαστάσεις το κράξιμο που μπορεί να φας επειδή ζητωκραύγαζες όταν πέθανε ο μαλάκας γείτονας που σου έπαιρνε το πάρκινγκ κι έβαζε Παντελίδη στο τέρμα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
11/09/2001: Η μέρα που οι Έλληνες απέδειξαν ότι είναι πίθηκες (ξανά)
Re: 11/09/2001: Η μέρα που οι Έλληνες απέδειξαν ότι είναι πίθηκες (ξανά)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Θεωρώ πως ο κομμουνισμός και γενικότερα ο αριστερός τρόπος σκέψης είναι μία μορφή αρρώστειας,
πιστεύω ότι οι φανατικοί οπαδοί όλων των ομάδων ανήκουν σε υποείδος του ανθρώπου και θα έπρεπε να κλείνονται σε κλουβιά ως εκθέματα,
συν τοις άλλοις λατρεύω την αμερικάνικη ποπ κουλτούρα και οι φίλοι και γνωστοί,καθώς και η ίδια μου η οικογένεια με αποκαλούν αμερικανάκι ,
όμως είμαι της άποψης ότι η 11/9 (επί το ελληνικότερον) ήταν σαφέστατα inside job σε βαθμό που βρίσκω αστείο ακόμη και να υπονοούμε το αντίθετο...
σε ποια κατηγορία κατατάσσομαι κύριε νηματοθέτα
; (δεν είμαι σκουρόχρωμος,δεν φέρω γενειάδα δις ις σπάρτα,ντύνομαι σε στυλ Ivy League)
πιστεύω ότι οι φανατικοί οπαδοί όλων των ομάδων ανήκουν σε υποείδος του ανθρώπου και θα έπρεπε να κλείνονται σε κλουβιά ως εκθέματα,
συν τοις άλλοις λατρεύω την αμερικάνικη ποπ κουλτούρα και οι φίλοι και γνωστοί,καθώς και η ίδια μου η οικογένεια με αποκαλούν αμερικανάκι ,
όμως είμαι της άποψης ότι η 11/9 (επί το ελληνικότερον) ήταν σαφέστατα inside job σε βαθμό που βρίσκω αστείο ακόμη και να υπονοούμε το αντίθετο...
σε ποια κατηγορία κατατάσσομαι κύριε νηματοθέτα
από που είσαι φίλε μου;Papa John έγραψε: 12 Σεπ 2019, 01:19 Θεωρώ πως ο κομμουνισμός και γενικότερα ο αριστερός τρόπος σκέψης είναι μία μορφή αρρώστειας,
σε ποια κατηγορία κατατάσσομαι κύριε νηματοθέτα; (δεν είμαι σκουρόχρωμος,δεν φέρω γενειάδα δις ις σπάρτα,ντύνομαι σε στυλ Ivy League)
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Τώρα θα την πω την κακία μου,αλλά πολύ πιθανόν να έχει δίκιο ο άνθρωπος.Γάταρος έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:00
Γνωρίζω έναν Κρητικό ο οποίος εμφανισιακά δεν ξεχωρίζει από τους Γύφτους. Η όψη του συχνά μου αποσπά το βλέμμα. Τον κοιτάζω και σκέφτομαι από πού μπορεί να κατάγεται γονιδιακά. Αφού πολλές φορές γυρνάει και με βλέπει που τον κοιτάζω οπότε αποστρέφω το βλέμμα. Αυτό συμβαίνει τόσο συχνά που πιθανότατα θα νομίζει ότι είμαι ομοφυλόφιλος και τον γουστάρω.
-
Γραφικός
Η απώλεια της ζωής χιλιάδων ανθρώπων είναι κάτι τραγικό. Είτε προκαλείται από Αμερικάνους είτε είναι αυτοί τα θύματα. Το κρίμα δεν είναι ότι πενθούμε αυτή τη μέρα, το κρίμα είναι που ξεχνάμε τα εκατομμύρια θύματα που έχουν προκαλέσει οι Αμερικάνοι ηγέτες κι οδήγησαν στην πτώση των δίδυμων πύργων, καθώς κι αυτά που προκάλεσαν έχοντάς τους ως αφορμή, αλλά ως αιτία ήταν να πάρουν τα πετρέλαια του Ιράκ. Βλέπουμε μια ταινία και λέμε "'ντάξ' οι Αμερικάνοι είναι ωραία ατομάκια, χαλάλι τους να κάνουν καμιά ληστρική εισβολή αν είναι να πάρουν τα πετρέλαια".
Πέτυχαν τους δίδυμους πύργους και πενθώ μαζί σας, αλλά αν αντί για αυτούς είχαν πετύχει το πεντάγωνο θα ήταν γιορτινή επέτειος.
Πέτυχαν τους δίδυμους πύργους και πενθώ μαζί σας, αλλά αν αντί για αυτούς είχαν πετύχει το πεντάγωνο θα ήταν γιορτινή επέτειος.
Προσωπικά δεδομένα ζητάς τώρα,νο γουέι.elchav έγραψε: 12 Σεπ 2019, 01:23από που είσαι φίλε μου;Papa John έγραψε: 12 Σεπ 2019, 01:19 Θεωρώ πως ο κομμουνισμός και γενικότερα ο αριστερός τρόπος σκέψης είναι μία μορφή αρρώστειας,
σε ποια κατηγορία κατατάσσομαι κύριε νηματοθέτα; (δεν είμαι σκουρόχρωμος,δεν φέρω γενειάδα δις ις σπάρτα,ντύνομαι σε στυλ Ivy League)
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Και λοιπον? Εχεις ακουσει για τους dancing israelis της 11ης Σεπτεμβριου? Αυτοι φανταζομαι δεν σε χαλανεelchav έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:28 Ναι ρε μαλάκα, εγώ έχω σκατοψυχιά, όχι οι μαλάκες που πανηγύριζαν σαν τελειωμένοι άραβοπαλαιστίνιοι και πιθηκοβαλκάνιοι, με το θάνατο 3.000 ατόμων.
Ναι, είμαι σκατόψυχος γιατί δεν είχα την αξιοπρέπεια να βουλώσω το στόμα μου και αποφάσισα να κάνω πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία την επόμενη μέρα, τη στιγμή τεράστιου πένθους του εχθρού μου.
Και, ναι, εγώ είμαι δημόσιο πρόσωπο και έλεγα αριστούργημα την πιο πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Δύση.
Σκέψου να μην είχαν προσπαθήσει να σας κάνουν ανθρώπους με το Σχέδιο Μάρσαλ, θα άραζε για κοκτέιλ (χωρίς αλκόολ) ο Οσάμα στη Μύκονο ως πολιτικός πρόσφυγας
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
εννοούσα καταγωγή, για να συμπεριλάβω τη φυλετική παράμετρο.Papa John έγραψε: 12 Σεπ 2019, 01:26Προσωπικά δεδομένα ζητάς τώρα,νο γουέι.elchav έγραψε: 12 Σεπ 2019, 01:23από που είσαι φίλε μου;Papa John έγραψε: 12 Σεπ 2019, 01:19 Θεωρώ πως ο κομμουνισμός και γενικότερα ο αριστερός τρόπος σκέψης είναι μία μορφή αρρώστειας,
Σε κάθε περίπτωση, δεν ανήκεις στην κατηγορία που περιέγραψα αλλά ας πούμε ότι πρέπει να αποφεύγεις τις ψεκαστικές παρέες όταν ακούς για ινσάιντ τζόμπ. Ήταν τρομερή ανικανότητα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Αν λες τέτοια είσαι αριστερός και πίθηκος,αποκλείεται να είσαι άνθρωπος με σώας τας φρένας.Στρακαστρουκας έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:01 Πολη βολικη η 11η Σεπτεμβριου. Αλλιως πως θα καταστρεφανε οι Αμερικανοι καθεστωτα οπως του Σανταμ, του Κανταφι και του Ασσαντ. Τι να πρωτοθυμηθουμε?
Να θυμηθουμε τον πυργο 7 ο οποιος επεσε αυτανδρος?
Να θυμηθουμε τις επιθεσεις του ανθρακα οπου στελνανε μυνηματα που γραφανε "death to America, Allah is great" και τελικα φορτωσανε τις επιθεσεις σε καποιον Bruce Edwards Irvins, ο οποιος "αυτοκτωνησε" πολυ βολικα οπως ο Επσταιν η ο David Kelly στην Βρεττανια?
Να θυμηθουμε το γεγονος οτι το τεταρτο αεροπλανο σαφως καττεριφθη απο Αμερικανικα αεροσκαφη και φτιαξανε ολοκληρη ιστορια οτι δηθεν ξεσηκωθηκαν πατριωτες Αμερικανοι και κυνηγησαν τους αεροπειρατες μεσα στο αεροσκαφος?
Να θυμηθουμε οτι οι αεροπειρατες που ολο μας λενε οτι εκπαιδευτηκαν στο Αφγανισταν, βασικα εκπαιδευτηκαν στην Φλοριντα των ΗΠΑ?
Πήγαινε σε ένα γιατρό, τα γυρνάς όλα σε αντισημιτισμόΣτρακαστρουκας έγραψε: 12 Σεπ 2019, 01:27Και λοιπον? Εχεις ακουσει για τους dancing israelis της 11ης Σεπτεμβριου? Αυτοι φανταζομαι δεν σε χαλανεelchav έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:28 Ναι ρε μαλάκα, εγώ έχω σκατοψυχιά, όχι οι μαλάκες που πανηγύριζαν σαν τελειωμένοι άραβοπαλαιστίνιοι και πιθηκοβαλκάνιοι, με το θάνατο 3.000 ατόμων.
Ναι, είμαι σκατόψυχος γιατί δεν είχα την αξιοπρέπεια να βουλώσω το στόμα μου και αποφάσισα να κάνω πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία την επόμενη μέρα, τη στιγμή τεράστιου πένθους του εχθρού μου.
Και, ναι, εγώ είμαι δημόσιο πρόσωπο και έλεγα αριστούργημα την πιο πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Δύση.
Σκέψου να μην είχαν προσπαθήσει να σας κάνουν ανθρώπους με το Σχέδιο Μάρσαλ, θα άραζε για κοκτέιλ (χωρίς αλκόολ) ο Οσάμα στη Μύκονο ως πολιτικός πρόσφυγας
Ναι, γαμιούνται κι αυτοί
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Γραφικός
Από τότε θεωρείς ότι δεν έχει βρει αιτίες να ανανεωθεί αυτός ο αντιαμερικανισμός;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Σεπ 2019, 23:20 Η ελληνικη αριστερα εχει εναν αντιαμερικανισμο , που εχει ξεμεινει απο την εποχη του ψυχρου πολεμου
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Γιατι εχω αδικο σε κατι απο αυτα που αναφερω? Σε ποιο? Για πες?Papa John έγραψε: 12 Σεπ 2019, 01:29Αν λες τέτοια είσαι αριστερός και πίθηκος,αποκλείεται να είσαι άνθρωπος με σώας τας φρένας.Στρακαστρουκας έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:01 Πολη βολικη η 11η Σεπτεμβριου. Αλλιως πως θα καταστρεφανε οι Αμερικανοι καθεστωτα οπως του Σανταμ, του Κανταφι και του Ασσαντ. Τι να πρωτοθυμηθουμε?
Να θυμηθουμε τις επιθεσεις του ανθρακα οπου στελνανε μυνηματα που γραφανε "death to America, Allah is great" και τελικα φορτωσανε τις επιθεσεις σε καποιον Bruce Edwards Irvins, ο οποιος "αυτοκτωνησε" πολυ βολικα οπως ο Επσταιν η ο David Kelly στην Βρεττανια?
Να θυμηθουμε το γεγονος οτι το τεταρτο αεροπλανο σαφως καττεριφθη απο Αμερικανικα αεροσκαφη και φτιαξανε ολοκληρη ιστορια οτι δηθεν ξεσηκωθηκαν πατριωτες Αμερικανοι και κυνηγησαν τους αεροπειρατες μεσα στο αεροσκαφος?
Να θυμηθουμε οτι οι αεροπειρατες που ολο μας λενε οτι εκπαιδευτηκαν στο Αφγανισταν, βασικα εκπαιδευτηκαν στην Φλοριντα των ΗΠΑ?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Θεσσαλός είμαι από διάφορες πλευρές,αλλά το στυλ μου δεν είναι ελληναράδικο.Λατρεύω την Ελλάδα,απεχθάνομαι την συντριπτική πλειοψηφία των νεοελλήνων.Είναι δύο διαφορετικά πράγματα.elchav έγραψε: 12 Σεπ 2019, 01:28εννοούσα καταγωγή, για να συμπεριλάβω τη φυλετική παράμετρο.
Σε κάθε περίπτωση, δεν ανήκεις στην κατηγορία που περιέγραψα αλλά ας πούμε ότι πρέπει να αποφεύγεις τις ψεκαστικές παρέες όταν ακούς για ινσάιντ τζόμπ. Ήταν τρομερή ανικανότητα
Και όχι,κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι κάνω παρέα με ψεκασμένους,βασικά τις περισσότερες φορές εγώ τους ψεκάζω γιατί εγώ υποστηρίζω την συνομωσιολογική πλευρά,οι άλλοι προτιμούν αυτά που ακούνε και βλέπουν στις ειδήσεις.Όχι ότι εισακούομαι δηλαδή,στα αρχίδια τους με γράφουν όλοι και έχει πάψει να με ενοχλεί.
Έλεος ρε Στρακαστρούκα,συμφωνώ μαζί σου.Σκωπτικά το έγραψα !Στρακαστρουκας έγραψε: 12 Σεπ 2019, 01:31Γιατι εχω αδικο σε κατι απο αυτα που αναφερω? Σε ποιο? Για πες?Papa John έγραψε: 12 Σεπ 2019, 01:29Αν λες τέτοια είσαι αριστερός και πίθηκος,αποκλείεται να είσαι άνθρωπος με σώας τας φρένας.Στρακαστρουκας έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:01 Πολη βολικη η 11η Σεπτεμβριου. Αλλιως πως θα καταστρεφανε οι Αμερικανοι καθεστωτα οπως του Σανταμ, του Κανταφι και του Ασσαντ. Τι να πρωτοθυμηθουμε?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 93 Απαντήσεις