!!! DEVELOPMENT MODE !!!

11/09/2001: Η μέρα που οι Έλληνες απέδειξαν ότι είναι πίθηκες (ξανά)

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Re: 11/09/2001: Η μέρα που οι Έλληνες απέδειξαν ότι είναι πίθηκες (ξανά)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

elchav έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:19 Μπορώ να ανοίξω νήμα πόνου για την πτώση του Σαντάμ, μη το χαλάς, συνέχισε την υπεράσπιση τζιχαντιών όπως μας έχει συνηθίσει
Βρε το ξερουμε οτι μισεις τους Αραβες και ηδωνιζεσαι στην ιδεα μιας παρανομης εισβολης και θανατου ενος εκατομμυριου Ιρακινων. Το προβλημα μου ειναι οτι εσεις οι ιδιοι εισαστε επισης αυτοι που ουρλιαζεται με τους μεταναστες που ερχονται εδω συνεπεια των πολεμων της Δυσεως. Βρισκω την σταση σας πολυ υποκριτικη
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

προχθεσινές αφίσες στη Βαγδάτη, 1χλμ απο την αμερικανική πρεσβεία
Θάνατος στην Αμερική Θάνατος στο Ισραήλ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

dna replication έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:20
elchav έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:19 Μπορώ να ανοίξω νήμα πόνου για την πτώση του Σαντάμ, μη το χαλάς, συνέχισε την υπεράσπιση τζιχαντιών όπως μας έχει συνηθίσει
https://twitter.com/theLemniscat/status ... 2237366273
νετι;
Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:22 Έλα ρε αφού έχετε σκατοψυχιά παραδέξου το. Τι προσπαθείς να κάνεις; να πείσεις ότι δεν είσαι; Ποιος είναι αυτός ο μαλάκας που ξαφνικά τον θυμήθηκες και με τι σκοπό μας τον φέρνεις εδώ; Σου πόσταρε μετά το άλλο το σύμπλγμα που γούσταρε να τσακίζουν το λαό γιατί έτσι - γιατί δεν έβρισκε να γαμήσει και μας έπρηζε με τα σκίστους Τόμσεν, βάζεις φάση από χουλιγκάνους και έχεις να τίτλο κατάπτυστο. Ντροπή ρε.
Ναι ρε μαλάκα, εγώ έχω σκατοψυχιά, όχι οι μαλάκες που πανηγύριζαν σαν τελειωμένοι άραβοπαλαιστίνιοι και πιθηκοβαλκάνιοι, με το θάνατο 3.000 ατόμων.
Ναι, είμαι σκατόψυχος γιατί δεν είχα την αξιοπρέπεια να βουλώσω το στόμα μου και αποφάσισα να κάνω πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία την επόμενη μέρα, τη στιγμή τεράστιου πένθους του εχθρού μου.
Και, ναι, εγώ είμαι δημόσιο πρόσωπο και έλεγα αριστούργημα την πιο πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Δύση.

Σκέψου να μην είχαν προσπαθήσει να σας κάνουν ανθρώπους με το Σχέδιο Μάρσαλ, θα άραζε για κοκτέιλ (χωρίς αλκόολ) ο Οσάμα στη Μύκονο ως πολιτικός πρόσφυγας
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
elchav

Στρακαστρουκας έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:26
Βρε το ξερουμε οτι μισεις τους Αραβες και ηδωνιζεσαι στην ιδεα μιας παρανομης εισβολης και θανατου ενος εκατομμυριου Ιρακινων. Το προβλημα μου ειναι οτι εσεις οι ιδιοι εισαστε επισης αυτοι που ουρλιαζεται με τους μεταναστες που ερχονται εδω συνεπεια των πολεμων της Δυσεως. Βρισκω την σταση σας πολυ υποκριτικη
Κι εγώ βρίσκω ότι πάσχεις από καθαρό ΠΕΗΝ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

elchav έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:29 Κι εγώ βρίσκω ότι πάσχεις από καθαρό ΠΕΗΝ
Μηδεν επιχειρηματολογια. Κριμα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
dna replication

elchav έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:28 Ναι ρε μαλάκα, εγώ έχω σκατοψυχιά,
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

elchav έγραψε: 11 Σεπ 2019, 23:50 Επίσης, ξέχασα να αναφέρω ότι στο σύνολο των Ελλήνων, υπάρχουν συγκεκριμένα υποσύνολα(μερίδα Πελοποννησίων, Κρητικοί και Κύπριοι που θεωρούνται Έλληνες με την χαλαρή έννοια του όρου) που δε γίνεται να μην νιώσουν κοντά με τους Άραβες τρομοκράτες λόγω φυλετικής συγγένειας

Δεν είναι φυλετικογονιδιακό το θέμα αλλά πολιτισμικό.Πέρα από τις πολιτικές αντιθέσεις υπάρχει και πολιτισμική στην ελληνική κοινωνία από τα τέλη του Βυζαντίου όταν ετέθη το θέμα "Φράγκοι ή Τούρκοι".Η αντίθεση διαπερνά τα εκάστοτε κόμματα και είναι πιο παλιά από αυτά,δυτικό έναντι ανατολικού "κόμματος".
Και τα περί ανθελλήνων :D εκεί ανάγονται.Οι δυτικόφιλοι θεωρούν φυσική τη συμμαχία με τη Δύση και βλέπουν ανθέλληνες τους φιλοανατολικούς και το αντίστροφο.
Δεν νομίζω ότι ο διαχωρισμός ακολουθεί κάποια γονίδια των μερίδων του ελληνικού πληθυσμού.Είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας.
Άβαταρ μέλους
dna replication

elchav έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:28 νετι;
μας έχεις πρήξει στην υποκριτική ηθικολογία
Άβαταρ μέλους
elchav

dna replication έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:43
elchav έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:28 νετι;
μας έχεις πρήξει στην υποκριτική ηθικολογία
Δεν υποστήριξα ποτέ αραβικές ανοίξεις ή παρόμοιες μαλακίες.
Επίσης, αν δεν σου αρέσουν όσα γράφω μπες russiatoday ή βάλε κόντρα που έχει Γιάμαλη. Πούλο
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

elchav έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:28
Ναι ρε μαλάκα, εγώ έχω σκατοψυχιά, όχι οι μαλάκες που πανηγύριζαν σαν τελειωμένοι άραβοπαλαιστίνιοι και πιθηκοβαλκάνιοι, με το θάνατο 3.000 ατόμων.
Ναι, είμαι σκατόψυχος γιατί δεν είχα την αξιοπρέπεια να βουλώσω το στόμα μου και αποφάσισα να κάνω πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία την επόμενη μέρα, τη στιγμή τεράστιου πένθους του εχθρού μου.
Και, ναι, εγώ είμαι δημόσιο πρόσωπο και έλεγα αριστούργημα την πιο πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Δύση.

Σκέψου να μην είχαν προσπαθήσει να σας κάνουν ανθρώπους με το Σχέδιο Μάρσαλ, θα άραζε για κοκτέιλ (χωρίς αλκόολ) ο Οσάμα στη Μύκονο ως πολιτικός πρόσφυγας
Ναι ρε μαλάκα είσαι σκατόψυχος. Γιατί τα μουνόπανα του CNN δεν σεβάστηκαν τους χιλιάδες νεκρούς και αυθημερόν κιόλας έδειχνα και καλά Παλαισινιάκια να πανηγυρίζουν δήθεν για την καταστροφή ενώ το βίντεο ήταν 2 χρόνια πριν από άλλες εκδηλώσεις. Ναι είσαι σκατόψυχος όταν προτείνεις να το βουλώνει ο λαός επειδή εσύ το μόνο που έχεις μάθει να κάνεις στον κάθε ισχυρό είναι να το βουλώνεις και να δίνεις κώλο (ο ορισμός του δεξιού). που θα πεις για τη συγκέντρωση στην κωλοπρεσβεία τους η οποία γινόταν για την επίθεσή τους στο Αφγανιστάν όπου όπως πάντα αθώο λαό σκότωναν και όχι τα τσιράκια τους που δημιουργούσαν τις καταστάσεις. Θα πεις και για τον Καρανίκα τρισάθλιε καπελώνοντας το αντιιμπεριαλιστικό κίνημα λες και το κίνημα είναι ο Καρανίκας. Στόκε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
dna replication

γκουγκλαρα και δε μ'αρεσε η Γιαμαλη, το RΤ το τσεκαρα για σημερα
οπότε για πες: γιατί μας εγκαλείς ηθικολογικά να δείξουμε συντριβή και να συμπάσχουμε συγκεκριμένα με τον αμερικανικό λαό για αυτήν την απώλεια
όταν το θέμα έχει τόσες πολλές διαστάσεις τις οποίες αρνείσαι να δεις
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Γιατί

Εικόνα

μήπως; :102:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
elchav

Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:50
Ναι ρε μαλάκα είσαι σκατόψυχος. Γιατί τα μουνόπανα του CNN δεν σεβάστηκαν τους χιλιάδες νεκρούς και αυθημερόν κιόλας έδειχνα και καλά Παλαισινιάκια να πανηγυρίζουν δήθεν για την καταστροφή ενώ το βίντεο ήταν 2 χρόνια πριν από άλλες εκδηλώσεις. Ναι είσαι σκατόψυχος όταν προτείνεις να το βουλώνει ο λαός επειδή εσύ το μόνο που έχεις μάθει να κάνεις στον κάθε ισχυρό είναι να το βουλώνεις και να δίνεις κώλο (ο ορισμός του δεξιού). που θα πεις για τη συγκέντρωση στην κωλοπρεσβεία τους η οποία γινόταν για την επίθεσή τους στο Αφγανιστάν όπου όπως πάντα αθώο λαό σκότωναν και όχι τα τσιράκια τους που δημιουργούσαν τις καταστάσεις. Θα πεις και για τον Καρανίκα τρισάθλιε καπελώνοντας το αντιιμπεριαλιστικό κίνημα λες και το κίνημα είναι ο Καρανίκας. Στόκε.
6 γραμμές μαλακίες και ψέματα, άλλο ένα έκθεμα του ζωολογικού πάρκου του ΟΡ.

Κι εσύ για Γιάμαλη, πούλο

εντιτ: χαοτικέ βάλε τον στόκο στον πάτο σου, να κλείσεις τις τρύπες της ψυχής σου
dna replication έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:54 γκουγκλαρα και δε μ'αρεσε η Γιαμαλη, το RΤ το τσεκαρα για σημερα
οπότε για πες: γιατί μας εγκαλείς ηθικολογικά να δείξουμε συντριβή και να συμπάσχουμε συγκεκριμένα με τον αμερικανικό λαό για αυτήν την απώλεια
όταν το θέμα έχει τόσες πολλές διαστάσεις τις οποίες αρνείσαι να δεις
δε ζήτησα να δείξει κανείς συντριβή, μπορούσατε απλά να βουλώσετε το στόμα σας όταν πέθαναν 3.000 άκυροι επειδή ένας τύπος αποφάσισε ότι ήταν μέγιστο αμάρτημα η εισβολή άπιστων στα άγια του χώματα

Δεν έχει πολλές διαστάσεις το κράξιμο που μπορεί να φας επειδή ζητωκραύγαζες όταν πέθανε ο μαλάκας γείτονας που σου έπαιρνε το πάρκινγκ κι έβαζε Παντελίδη στο τέρμα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
dna replication

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ EL CHAV ΔΕ ΣΥΝΤΡΙΒΕΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΜΠΕΣΛΑΝ?
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΕΝ ΤΡΈΜΕΙς ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΟΡΝΤΟΣΤ?
ΕΙΠΕς ΡΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑς ? Ή ΤΟ ΓΥΡΙΣΕς ΣΤΟ Ας ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ?

καλά τα λέω ή να παω στη Γιάμαλη?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 12 Σεπ 2019, 01:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
elchav

Γιατί δε βγήκε κανείς να πανηγυρίσει όταν οι τσετσένοι μπάσταρδοι σκότωσαν παιδιά, ίσως;
Είναι τελείως διαφορετική περίπτωση, αλλά σκέφτεσαι μόνο με όρους whataboutism.

Για αυτό, γρήγορα Γιάμαλη, θα σ'αρέσει
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”