!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο έθνι μας γλεντάει
-
Ορέστης 35
Re: Ο έθνι μας γλεντάει
Tωρα ειναι της μοδας να φορανε ψηλα παπουτσια και να ντυνονται εξεζητημενα με διχτυωτα καλσον και περιτεχνα κουρεματα. Δεν ξερω πως λεγεται το στυλ.
Eθνικοκοινωνιστης
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Ορέστης 35
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 11 Σεπ 2019, 16:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Goat styleΟρέστης 35 έγραψε: 11 Σεπ 2019, 16:00 Tωρα ειναι της μοδας να φορανε ψηλα παπουτσια και να ντυνονται εξεζητημενα με διχτυωτα καλσον και περιτεχνα κουρεματα. Δεν ξερω πως λεγεται το στυλ.
Σαν μπουζουκτσού στο πανηγύρι της Λάρισας είναι.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
στην 1η φωτο ωραία ειναι, στις άλλες κατι με χαλάει. Πολύ πιο εύκολα εμπαινα σε μια αλλη συμπατριώτισσά της βέβαια, την Πριγιανκάρα!

έχει αναφερθεί και σε προηγούμενες σελίδες, η χάρη της
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μαλακες τον daje δεν τον λυπάστε , τώρα θα είναι σε κάνα public, plaisio και θα κυλιεται στο πάτωμα 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Orestidegamas στυλ.Ορέστης 35 έγραψε: 11 Σεπ 2019, 16:00 Tωρα ειναι της μοδας να φορανε ψηλα παπουτσια και να ντυνονται εξεζητημενα με διχτυωτα καλσον και περιτεχνα κουρεματα. Δεν ξερω πως λεγεται το στυλ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
αφότου σε κατάλαβε ότι χαλβάδιαζες το σορτςακι
-
Ορέστης 35
Λιγοτερο απ οτι το χαλβαδιαζαν ολοι οι αλλοι. Δηλαδη κι εγω να βγω με το 60% του κωλου μου εξω θα περιμενω να με κοιτανε.
Περνάω με το αμάξι τις προάλλες κοντά από το σπίτι και ήταν στο πεζοδρόμιο μια μικρή, εκεί στο όριο της φυλακής, με το σορτσάκι και τον 1/3 του κώλου έξω. Με το που είδε το αμάξι να έρχεται τράβηξε το σορτσάκι προς τα κάτωΟρέστης 35 έγραψε: 11 Σεπ 2019, 22:09Λιγοτερο απ οτι το χαλβαδιαζαν ολοι οι αλλοι. Δηλαδη κι εγω να βγω με το 60% του κωλου μου εξω θα περιμενω να με κοιτανε.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
-