και πληκτρολόγιο με πολυτονικόFeindflug έγραψε: 11 Σεπ 2019, 18:07Μήπως να δώσουμε σε όλα τα παιδιά ένα τάμπλετ, τύπε και το viber του καθηγητή για να ρωτήσουν τα παιδιά ότι δεν καταλαβαίνουν;Ασέβαστος έγραψε: 11 Σεπ 2019, 13:04και τα αρχαια τον πουλο.Lord Brum έγραψε: 11 Σεπ 2019, 12:22
ακριβώς. Διαμαρτύρονται όλο για τα παιδιά που δεν έχουν ελεύθερο χρόνο αλλά αντί να καταργήσουμε χαζομαθήματα μιλάμε για μείωση ύλης στα σοβαρά μαθήματα.
Μαθηματικά, φυσική, ιστορία, ελληνικά-λογοτεχνία ως προτεραιότητες, αρχαία, βιολογία, χημεία, κλπ 2nd tier, μαθήματα κατεύθυνσης (λατινικά, οικονομικά) , ξένη γλώσσα έτσι κι αλλιώς ιδιωτικά μαθαίνεται, βάλε και μια γυμναστική (συζητήσιμο) και τα άλλα τον πούλο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα κενά εκπαιδευτικών - Ελλείψεις, προβλήματα και ... κυβερνητικά ευχολόγια
Re: Τα κενά εκπαιδευτικών - Ελλείψεις, προβλήματα και ... κυβερνητικά ευχολόγια
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Έρχεται γενναία απορρύθμιση στη δημόσια παιδεία. Απ ότι καταλαβαίνω, ένας από τους στρατηγικούς στόχους της κυβέρνησης είναι να κάνει τα ιδιωτικά δεύτερο υπολογίσιμο πόλο. Αυτό προυποθέτει ακόμη μεγαλύτερη υποβάθμιση του (ήδη υποβαθμισμένου) δημόσιου χαρακτήρα της παιδείας.
Μόνιμος θα είσαι λόγικά για να εισαι στο ιδιο σχολειο, ενταξει δεν κινδυνευει η κοπελίτσα. Είστε εντελώς άμπαλοι οι μόνιμοι, δε ξέρω γιατί. Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες από τις ίδιες τις κοπέλες για άκυρα πεσίματα μονίμων, να ξέρεις σας σχολιάζουνΣτύγιος έγραψε: 11 Σεπ 2019, 17:55 Σε μας πάντως ήρθε σήμερα ένα "τρυφερούδι" ( 6άρι στην κλίμακα Έθνι) αναπληρώτρια φιλόλογος Ειδικής Αγωγής.![]()
Προσεφέρθην ευγενικά να γίνω ο "Μέντορας" στα κατατόπια του σχολείου![]()
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Όχι ρε και δίγαμος
Απλώς για να ξανανιώσω, είπα να γίνω λίγο "γύπας". Ντάξει μου πέρασε.
τα εικαστικά δεν είναι για να μάθεις να ζωγραφίζεις,ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Σεπ 2019, 11:59 αν ένα παιδί έχει κλίση προς τη ζωγραφική, του αρέσει να ζωγραφίζει κτλ, υπάρχουν ιδιωτικά εργαστήρια
δε βλέπω τον λόγο ολόκληρο τμήμα να χαλάει ώρα εκπαίδευσης για κάτι τόσο ιδιαίτερο
θυμάμαι όταν πήγαινα εγώ σχολείο ήταν ώρα χαβαλέ, μιας και τα περισσότερα παιδιά ούτε κλίση είχαν, ούτε τους ενδιέφερε και καθόλου η ζωγραφική
είναι για να έρθεις κοντά στην τέχνη και να πάρεις λίγο πολιτισμό απ αυτήν.
Εσείς μάθατε κανα ποδοσφαιράκι τουλάχιστον ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Ναι ,γιατί μερικές απ' αυτές είναι οσίες . Γνωρίζω προσωπικά 2 περιπτώσεις που αναπληρώτριες τα "έφτιαξαν" με μόνιμους : διευθυντές εκπαίδευσης! και σχολείου! για να μονιμοποιηθούνDorian έγραψε: 11 Σεπ 2019, 18:33Μόνιμος θα είσαι λόγικά για να εισαι στο ιδιο σχολειο, ενταξει δεν κινδυνευει η κοπελίτσα. Είστε εντελώς άμπαλοι οι μόνιμοι, δε ξέρω γιατί. Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες από τις ίδιες τις κοπέλες για άκυρα πεσίματα μονίμων, να ξέρεις σας σχολιάζουνΣτύγιος έγραψε: 11 Σεπ 2019, 17:55 Σε μας πάντως ήρθε σήμερα ένα "τρυφερούδι" ( 6άρι στην κλίμακα Έθνι) αναπληρώτρια φιλόλογος Ειδικής Αγωγής.![]()
![]()
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
μιας και λεμε για τα σχολεια να πουμε εδω οτι ξερω αρκετα σχολεια στην αθηνα που θα μεινουν κλειστα μεχρι το τελος της εβδομαδας επειδη δεν εχουν φτιαχτει ακομα οι ζημιες απο τον σεισμο που εγινε πριν 2 μηνες
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
το τύπε το προσπέρασεςΣτύγιος έγραψε: 11 Σεπ 2019, 18:36Όχι ρε και δίγαμος![]()
Απλώς για να ξανανιώσω, είπα να γίνω λίγο "γύπας". Ντάξει μου πέρασε.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Έχω αμαρτήσει ήδη ,το χρησιμοποίησα 5-6 φορές
.
Ποιά κενά καί παπάρια μάντολες ρέ....
Εχουμε λένε τούς περισσότερους δασκάλους στόν κόσμο άν θυμάμαι καλά.....130.000+ (αν οχι διαψεύστε)....
Δασκάλους στή μαλακία.....
Ο μισθός νάναι καλά.....
Ολα τυπικά.....
.
Ποιά κενά καί παπάρια μάντολες ρέ....
Εχουμε λένε τούς περισσότερους δασκάλους στόν κόσμο άν θυμάμαι καλά.....130.000+ (αν οχι διαψεύστε)....
Δασκάλους στή μαλακία.....
Ο μισθός νάναι καλά.....
Ολα τυπικά.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Σαρακατσανος
Κ...φαρδοιΣτύγιος έγραψε: 11 Σεπ 2019, 17:55 Σε μας πάντως ήρθε σήμερα ένα "τρυφερούδι" ( 6άρι στην κλίμακα Έθνι) αναπληρώτρια φιλόλογος Ειδικής Αγωγής.![]()
Μήπως θέλει η κοπέλα και mentorship στα της πόλης γενικότερα;
-
Nero
προσφέρομαι να της κάνω τουρ στον κάμπο. Να μιλήσουμε για τη μάχη της σοδειάς και το ΚιλελέρΣαρακατσανος έγραψε: 11 Σεπ 2019, 21:09Κ...φαρδοιΣτύγιος έγραψε: 11 Σεπ 2019, 17:55 Σε μας πάντως ήρθε σήμερα ένα "τρυφερούδι" ( 6άρι στην κλίμακα Έθνι) αναπληρώτρια φιλόλογος Ειδικής Αγωγής.![]()
![]()
Μήπως θέλει η κοπέλα και mentorship στα της πόλης γενικότερα;
Ου ρε λιγούρια ,μένα πάντως με πήρε τηλέφωνο το απόγευμα*
* για να ρυθμίσουμε το πρόγραμμα.
* για να ρυθμίσουμε το πρόγραμμα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Χαχαχαχα καλές ηλίθιες, δεν ξέρω τι ανωμαλίες κάνετε στην ηπειρωτική χώρα. Οι αναπληρώτριες ανήκουν στους αναπληρωτέςΣτύγιος έγραψε: 11 Σεπ 2019, 19:27Ναι ,γιατί μερικές απ' αυτές είναι οσίες . Γνωρίζω προσωπικά 2 περιπτώσεις που αναπληρώτριες τα "έφτιαξαν" με μόνιμους : διευθυντές εκπαίδευσης! και σχολείου! για να μονιμοποιηθούνDorian έγραψε: 11 Σεπ 2019, 18:33Μόνιμος θα είσαι λόγικά για να εισαι στο ιδιο σχολειο, ενταξει δεν κινδυνευει η κοπελίτσα. Είστε εντελώς άμπαλοι οι μόνιμοι, δε ξέρω γιατί. Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες από τις ίδιες τις κοπέλες για άκυρα πεσίματα μονίμων, να ξέρεις σας σχολιάζουνΣτύγιος έγραψε: 11 Σεπ 2019, 17:55 Σε μας πάντως ήρθε σήμερα ένα "τρυφερούδι" ( 6άρι στην κλίμακα Έθνι) αναπληρώτρια φιλόλογος Ειδικής Αγωγής.![]()
![]()
Στον παλιό ρε..
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση