!!! DEVELOPMENT MODE !!!
GNTM
Re: GNTM
https://mikropragmata.lifo.gr/social-me ... -oi-idioi/
Βάζω το βιντεάκι εχθρότητας (γιά όσους όπως εγώ δεν το βρήκαν στο μεγάλο βίντεο που παρατέθηκε)
Βάζω το βιντεάκι εχθρότητας (γιά όσους όπως εγώ δεν το βρήκαν στο μεγάλο βίντεο που παρατέθηκε)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
να τέτοια λες και είναι ακατανόητο γιατί δεν σε συμπαθεί, ξεχειλίζεις εκτίμηση και καλή πρόθεση.Nero έγραψε: 11 Σεπ 2019, 15:20 η αφέλεια που βγάζει είναι συμπαθητική και η αντικοινωνικότητα που εκφράζει μ'αυτή την απίστευτη ξινίλα είναι λίγο ανυπόφορη αλλά το διαχειρίζεσαι όταν σκέφτεσαι ότι μάλλον δεν ήταν δική της ευθύνη![]()
Εμένα αυτό που με αρέσει ακόμη περισσότερο είναι ότι πάνω κάτω ξέρεις τι να περιμένεις, σαν αντίδραση εννοάω, αυτό το κονσίστενση το βρίσκω ιδιαίτερα συμπαθητικό και τίμιο συνάμα.Nero έγραψε: 11 Σεπ 2019, 15:20Μα κι εγώ το'χω πει. Αφού την είχα ψηφίσει στις συμπαθείς πχορουμιτισες, παρότι η ίδια δε με πιστεύειsys3x έγραψε: 11 Σεπ 2019, 15:13 Πρώτον, το έχω πει ότι με κάποιον περίεργο τρόπο (οκ όχι τόσο περίεργο όσο θα ήθελα) σου έβγαζε από πάντα μία συμπάθεια και δεύτερον, και αυτή το ίδιο, μην έχεις καμμία αμφιβολία, δεν είναι θέμα ενσυναίσθησης κατά την μη ταπεινή μου γνώμη.η αφέλεια που βγάζει είναι συμπαθητική και η αντικοινωνικότητα που εκφράζει μ'αυτή την απίστευτη ξινίλα είναι λίγο ανυπόφορη αλλά το διαχειρίζεσαι όταν σκέφτεσαι ότι μάλλον δεν ήταν δική της ευθύνη
![]()
Εσύ έχεις αναλάβει έναν πολύ ύπουλο ρόλο τελευταία (να μας μάθεις λίγο παραπάνω ιστορία, οκ με κλικμπεητίστικο και πούστικο τρόπο αλλά..), με αρέσει πολύ, γουστάρω πωστολένε, συνέχισε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ακόμη χειρότερα δηλαδή
στον δικό μου πλανήτη, κυριαρχεί η άποψη πως σπάνια εκτιμούμε και σεβόμαστε
εκείνον που συμπαθούμε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Αφού κι εσύ από τον ίδιο πλανήτη είσαι, αυτό των γυναικών.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Σεπ 2019, 15:55 Eννοεί ότι συνήθως συμπαθούμε, κατανοούμε, συγχωρούμε κλπ ό,τι μας είναι ψιλοαδιάφορο.
Και συμφωνώ μαζί της.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εδώ δεν έχει γίνει ακόμη αντιληπτό ότι οι διαγωνισμοί μόντελινγκ δεν είναι διαγωνισμοί ομορφιάς.enaon έγραψε: 11 Σεπ 2019, 16:14 νύχτα εννοείς την συμπάθεια κάτι που δίνεις χωρίς να κοιτάς που ακριβώς, και την εκτίμηση και τον σεβασμό κάτι που είναι προσωποποιημένο;
Περίμενε λίγο να περάσουμε αυτήν την πίστα και προχωράμε μετά στα υπόλοιπα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για να περάσουμε την πίστα, πρέπει να σκοτώσουμε την "μάνα".ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Σεπ 2019, 16:24Εδώ δεν έχει γίνει ακόμη αντιληπτό ότι οι διαγωνισμοί μόντελινγκ δεν είναι διαγωνισμοί ομορφιάς.enaon έγραψε: 11 Σεπ 2019, 16:14 νύχτα εννοείς την συμπάθεια κάτι που δίνεις χωρίς να κοιτάς που ακριβώς, και την εκτίμηση και τον σεβασμό κάτι που είναι προσωποποιημένο;
Περίμενε λίγο να περάσουμε αυτήν την πίστα και προχωράμε μετά στα υπόλοιπα.![]()
Occasio facit furem