ολόκληρες σελίδες έχομε αφιερωμένες σε κοκκινομάλες. Όλες τις έφτυσε, ακόμα και τις πιο μπαμπάτσικες και ζουμερέςNaida έγραψε: 11 Σεπ 2019, 13:31 Μα του βάζετε ξανθιές του ανθρώπου ενώ έχει δειξει οτι προτιμά τις μελαχρινές.

ολόκληρες σελίδες έχομε αφιερωμένες σε κοκκινομάλες. Όλες τις έφτυσε, ακόμα και τις πιο μπαμπάτσικες και ζουμερέςNaida έγραψε: 11 Σεπ 2019, 13:31 Μα του βάζετε ξανθιές του ανθρώπου ενώ έχει δειξει οτι προτιμά τις μελαχρινές.

Ορέστης 35 έγραψε: 11 Σεπ 2019, 14:06 Ποιες οι πιθανοτητες να μας πλησιασει σε αποσταση μικροτερη των 20 μετρων καποια απο αυτες;
Φυσικα. Εσενα σε πλησιαζουν δλδ;Χουργιατς έγραψε: 11 Σεπ 2019, 14:17Ορέστης 35 έγραψε: 11 Σεπ 2019, 14:06 Ποιες οι πιθανοτητες να μας πλησιασει σε αποσταση μικροτερη των 20 μετρων καποια απο αυτες;
έχεις κάνει μπάνιο πρόσφατα![]()
Ναι, η φατσα μου τις χαλαει.
Δεν εκανα καμακι ρε φιλε! Απλα υπηρχα! Δεν επρεπε να υπαρχω.
Στη δεύτερη έχει κορμάρα πάντως. Κορμάρα.
Διακριτικα εριξα μια συντομη ματια.
Πολυ παραξενη φατσα. Θυμιζει κουκουβαγια.
Πρόσωπο δεν με ενθουσιάζει. Αλλά νομίζω έχει το τέλειο σώμα για γυναίκα. Στην 2η φωτό μόνο.
Ορέστης 35 έγραψε: 11 Σεπ 2019, 14:44Δεν εκανα καμακι ρε φιλε! Απλα υπηρχα! Δεν επρεπε να υπαρχω.
Παρα πολλες, οι περισσοτερες. Δυο τυποι γυναικων μου αρεσουν περισσοτερο: οι μεσογειακες σκινυ με τα σγουρα μελαχρινα μαλλια και το λεπτο προσωπο, και οι ξανθιες βορειες με το γλυκο προσωπο και κοντο κ καμπυλωτο σωμα. Αυτες που δε μου αρεσουν ειναι οι ψηλες με φαρδιες πλατες και βαρυ σωμα, οι νταρντανες που λεμε. Αλλα πιο πολυ μετραει το προσωπο, να βγαζει χαρακτηρα.