Άλλος ένας επιθετικός καραγκιόζης που του πατάς τον κάλο (δικαίως για τις μαλακίες που λέει και τη στάση που κρατάει στο φόρουμ) που την είδε ότι μπορεί να μειώσει - τον οποιοδήποτε - γράφοντας κλισέ πίπες περί ικανοτήτων. Ερασιτέχνες της αντχομινιάς - που βασικά δεν έχουν τ΄αρχίδα να πουν ένα περήφανο 'Σάλτα γαμήσου" (όπως εγώ καλή ώρα) μην τυχόν και βγουν από τον κύκλο της ορθότητας και της αποδοχής (θα στεναχωρήσουν άλλους, θα πλήξουν πιθανώς αισθητικές και δεν τους υποστηρίξουν. πως να τραβήξουν κουπί μόνοι τους;klg έγραψε: 11 Σεπ 2019, 11:15FTIW ο MightyMouse σε κατουράει σε ότι έχει να κάνει με linux και ελεύθερο λογισμικό. Επίσης το ότι εσύ πιστεύεις ότι έχεις την οποιαδήποτε σχέση με το linux πέρα του να μας σπας τα αρχίδια με τις μαλακίες σου είναι τουλάχιστον laughable. Άντε τώρα να κάνεις mount το USB σου στην τιβι να δεις κάνα pirated movie γιατί είναι free as in beer.Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 16:21Αυτός που κάνει σαν τη Θεία τη Μαγδάλω την υστέρω άμα του θίξεις την εταιρεία ή εκφράσεις τις αξιώσεις σου για ελεύθερο λογισμικό; (Μετά από τον μάιτυ μάους και τον ομιτζί βεβαίως.)sys3x έγραψε: 10 Σεπ 2019, 15:57
Ο Φος μας βάζει όλους τα γυαλιά σε θέματα σόφτγουερ, οκ εκτός ίσως από τον έναον.
Κι ο klg είναι πολύ δυνατός επίσης.
Επι του θέματος μακρυά τα παιδιά απο παντώς είδους ηλεκτρονικές συσκευές (i.e smart phones, tablets, PCs/laptops, gaming consoles). Allocate περιορισμένο χρόνο στον υπολογιστή μέσα στην εβδομάδα (Σ/Κ is the obvious choice) και προφανώς μακρυά από social media, εκτός από το αγαπημένο μας παραπχώρουμ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποχαυνώσεις ένα μυαλό που βρίσκεται στην ακμή της ανάπτυξής του. Να κάτσει να διαβάσει ένα βιβλίο ή να βγει έξω να παίξει στην γειτονιά σαν άνθρωπος. Ο μόνος legit λόγως για να έχει παραπάνω χρόνο σε υπολογιστή το παιδί είναι επειδή κάνει κάτι δημιουργικό και συνήθως στα πλάσια του comp.sci.
PS. Λυπάμαι πραγματικά τον foscilis που μετά από τόσα χρόνια αγώνων ενάντια στην απόλυτη ηλιθότητα του μέσου πχωρουμίτη και κατ' επέκταση του μέσου ανθρώπου και μετά από τόνους χολής προς την μέση ανθρωπότητα in general, πρέπει τώρα ως γονέας να συναναστραφεί με όλα αυτά τα σκουπίδια.
Γελοίε τύπε, το τι κάνω το Μάιτυ και σένα και δέκα δέκα μαζί το έχεις ήδη στο μυαλό σου
παρόλα αυτά αποτυγχάνεις καθώς απ' ότι βλέπω ξέρω πιο πολύ λίνουξ από σένα
Μάθε να μιλάς ελληνικά πρώτα - που σπας αρχίδια με αυτό το μπαστάρδεμα γλωσσών σε κάθε σου πρόταση ( αποτέλεσμα του στυλ που επιχειρούσε να υιοθετήσει η γενιά σου προφανώς και που η τεμπελιά να εντρυφήσεις σε όρους και ορισμούς μα και η πραξιακή σου χαμηλή ικανότητα σε κράτησε πίσω, καταδικασμένο να εκφράζεσαι με τραβεστί λεξιλόγιο) - και μετά έλα να μου την πεις αν μπορείς κι αν έχεις περιεχόμενο.
Παραμένει και ισχύει το ποστ μου κι ότι εννόησα απευθυνόμενος στον βαντόνο και που εσένα σου προκάλεσε αντίδραση θιγμένης γκόμενας που της είπες απλά κάνει σαν θείτσα κι αυτή αντί να λάβει υπόψιν της έσπευσε ενεργώντας σπασμωδικά να εκσφενδονίσει βολές κατινιάς και υστερίας μπας και επιβάλει τη διατήρηση της εικόνας που έχει για τον εαυτό της, ότι μετράει!
Ε δεν μετράς ρε συ, πως θα γίνει;