!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μένιος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
xameno kormi

Re: Μένιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xameno kormi »

Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 23:28
xameno kormi έγραψε: 10 Σεπ 2019, 23:16
Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 22:53 Νέα δεδομένα. Ε να σας γαμήσω!

Η άλλη ξέρει ποιος είναι ο Δημήτριος και δεν λέει γιατί... βασικά εντάξει έχει την ιδιοσυγκρασία της μοιραίας γκόμενας (Ας είναι Ακρόπολη) (Δεν έχει σχέση βέβαια ότι είναι μοιραία αλλά ήθελα να της το πω το 2012 και το θυμήθηκα τώρα
Το χαμένο κορμί είναι ο Πάνας που με κοροϊδεύει κάνοντας τον 42 με υπονοούμενα (παίρνοντας θάρρος από τον Αέναο που ενημερώνει για τη καθυστεριά μου), ή είναι ο 42 πράγματι.
Ο άλλος λέει για τον αντισόσιαλ και πως είναι ο καινούργιος (αλλά δεν παίζει γιατί η άλλη θα είχε κάνει σχόλιο και θα είχε βάλει καρδούλες. Αντ αυτού κάνει επίκληση στο Χιόνη να με βρίσει, αγνοώντας ότι ο Χιόνης με ξέρει και δεν με βρίζει)
Αστοδιάλο ρε μλκς και μου χει τελειώσει και το σταφ!
ας επικεντρωθουμε στον μενιο τυπε, με αυτα και αυτα θα την βγαλει παλι καθαρη
Ναι ρε μλκ αλλά μπερδεύτηκα. Μπήκε η άλλη ανέφερε το Χιόνη κι ο άλλος τον αντισόσιαλ και συνεπάρθηκα!

ΟΚ για το Μένιο. Τι κακό έκανε το παιδί; Κι αν το έκανε γιατί κρατάει ακόμα η κατάρα; Εδώ εγώ ρε που δεν προλάβαινα να κάνω νέο λογαριασμό κι ο Ταλαίπωρος με καταλάβαινε και με μπανάρανε γιατί ξέρανε ότι και να με αφήσουν αργά ή γρήγορα κάτι θα πω για το γενεαλογικό δέντρο (μελετούσα βιολογία τότε).
Οι:
Βάτραχος, Ηράκλειτος και Ψι το θυμούνται. Ο Αίγαγρος τους ειδοποιούσε δημόσια (θα έστειλε και πμ) ότι είμαι "ψυχικά ασταθής" (ψυχολόγος ο πούστης :011: ). Εν ολίγοις ο Σπύρος έχει μία εικόνα και είναι κάπως επηρεασμένος. Παρόλα αυτά μόνο δίμηνα μπαν μου δίνει και όχι πέρμα. Σου λέει δεν μπορεί! "Ναι μεν μου λένε οι άλλοι αλλά εγώ δεν τον έχω δει να είναι τόσο ακραίος!" .Κρατάει λοιπόν χαρακτήρα.

Τον άλλον γιατί να του σβήνει κατευθείαν το λογαριασμό; Τι χειρότερο κάνει; :102:
ρε μλκ θα καταλάβεις ποτε οτι δεν τον κυνηγαει κανεις και ειναι αυτομπαναριζομενος; οποτε του γουσταρει αλλαζει το χρωμα στα μαλλια

να γιατι σου λενε οτι καις καρβουνο
istoria m amartia m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από istoria m amartia m »

aLiCat έγραψε: 10 Σεπ 2019, 23:23
xameno kormi έγραψε: 10 Σεπ 2019, 23:16
Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 22:53 Νέα δεδομένα. Ε να σας γαμήσω!

Η άλλη ξέρει ποιος είναι ο Δημήτριος και δεν λέει γιατί... βασικά εντάξει έχει την ιδιοσυγκρασία της μοιραίας γκόμενας (Ας είναι Ακρόπολη) (Δεν έχει σχέση βέβαια ότι είναι μοιραία αλλά ήθελα να της το πω το 2012 και το θυμήθηκα τώρα
Το χαμένο κορμί είναι ο Πάνας που με κοροϊδεύει κάνοντας τον 42 με υπονοούμενα (παίρνοντας θάρρος από τον Αέναο που ενημερώνει για τη καθυστεριά μου), ή είναι ο 42 πράγματι.
Ο άλλος λέει για τον αντισόσιαλ και πως είναι ο καινούργιος (αλλά δεν παίζει γιατί η άλλη θα είχε κάνει σχόλιο και θα είχε βάλει καρδούλες. Αντ αυτού κάνει επίκληση στο Χιόνη να με βρίσει, αγνοώντας ότι ο Χιόνης με ξέρει και δεν με βρίζει)
Αστοδιάλο ρε μλκς και μου χει τελειώσει και το σταφ!
ας επικεντρωθουμε στον μενιο τυπε, με αυτα και αυτα θα την βγαλει παλι καθαρη
Και γιατί να μη τη βγάλει καθαρή; Δεν έχω καταλάβει για ποιο ακριβώς λόγο κατηγορείται αυτός ο Μένιος που λέτε. :102:

Δεν ειναι οτι τον κατηγορούμε για κατι τύπισσα, απλώς ειναι μια αδιάφορη, άχρωμη ιντερνετοαργοσχολη περσονα που προσπαθεί να τραβήξει (μάταια) την προσοχή με πολλα νικς, τσακωμούς, πρήξιμο σε πμ και πέσιμο στις κοπέλες...
Δικαίωμα του αλλα δεν μπαίνουμε στο φορουμ για τετοια παρακμή, αυτα τα βλεπουμε και στην εξω ζωη, να διαβαζουμε χαρισματικους χρήστες όπως ο υπερκουλ στα νιάτα του και πραγματικά δουλεμενες τρολοπερσονες όπως ο Ορέστης35 θελουμε που μεσα απο την σάτιρα τους εμβαθυνουμε λιγο στην ανθρώπινη φύση. Γνώμη μου ολα αυτά, μην παρεξηγηθεί κανένας. Και ο 42 δηλαδη υπερεκτιμημενος γενικα, απλώς ειχε την σοφία ή την τυχη να εξαφανιστεί εγκαιρως και να μην επιστρέψει ποτε με αλλους λογαριασμούς, σαν να λεμε ροκ σταρ που τραγουδησε οτι ηθελε και ξαφανιστηκε προτού τον βαρεθούμε.
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

istoria m amartia m έγραψε: 10 Σεπ 2019, 23:33 Και ο 42 δηλαδη υπερεκτιμημενος γενικα
τύχη σίγουρα, θα του κάηκε το πισι. Πάντως όταν μιλάς για εσένα είσαι πολύ γλυκός.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ο κυρ Τέλης τελικά ποιος ειναι ρε? Τελείωσε εν τέλει? Και αυτο το ονομα/περσόνα το ειχατε αναφέρει παλιότερα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

xameno kormi έγραψε: 10 Σεπ 2019, 23:31 ρε μλκ θα καταλάβεις ποτε οτι δεν τον κυνηγαει κανεις και ειναι αυτομπαναριζομενος; οποτε του γουσταρει αλλαζει το χρωμα στα μαλλια

να γιατι σου λενε οτι καις καρβουνο
όχι βρε παπάρα γι αυτό ρωτάω. Το είπα και στην αρχή ότι δεν το ξέρω γιατί δεν είχα παρακολουθσει. Το μόνο που θυμάμαι είναι το όνομα Μένιος και να έχει διαφορετικούς λογαρισμούς. Ε λέω κι εγώ θα διαγράφεται από τη διαχείριση! Αυτό ρωτάω. με εις δει πολλές φορές στο περί ανέμων και στα τρολονήματα με γκόμενες; Δεν ήξερα ότι από μόνος του αλλάζει. Απλά έκανε ο Βαντόνος ένα σχόλιο σήμερα (με τρόπο που κάνει ο αντισόσιαλ σχόλιο για μένα στο άλλο φόρουμ για 500 λογαριασμούς) με τρόπο κιόλας αρνητικό. Από τις διευκρινήσεις που ζήτησα κι ό,τι μου είπανε σχημάτισα την εντύπωση ότι μπανάρεται κι ότι οι υπόλοιποι δεν τον υποστηρίζουν παρά γουστάρουν κιόλας. ότι καλώς φεύγει γιατί μας σπάει τ' αρχίδια κι έτσι. Ε άθελά μου ταυτίστηκα. Φαίνονται όλα αυτά έτσι όπως άνοιξα το νήμα.
ΟΚ κατάλαβα τώρα

Και δεν καίω κάρβουνο. Δεν καίω τίποτα! Αυτό λέμε! Δεν καίω τίποτα γαμώ το κέρατό μου. Δεν έχω λέμε! :smt013
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
istoria m amartia m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από istoria m amartia m »

vantono έγραψε: 10 Σεπ 2019, 23:44 Ο κυρ Τέλης τελικά ποιος ειναι ρε?
Επιδοξος μιμητης του 42, στην αρχη και γω την ειχα πατήσει...
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

enaon έγραψε: 10 Σεπ 2019, 22:39 θα αισθανθεί άσχημα ο μένιος που θάβουμε άλλους στο νήμα του. :011:
:smt005:
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Τελικα αυτος ο Μενιος εγραφε καποτε ως Μενιος ή οντως τον λενε μενιο ,επειδη τυγχανει να τον γνωριζουν (προσωπικα;) ;

Ανονς!

Παρακαλειται ο Μενιος και οι λογαριασμοι τους να κανουν σχολιο στο νημα και να πιασουν κουβεντα μεταξυ τους.

https://www.facebook.com/52955391723200 ... 29?sfns=mo

Ποιος ειναι ποιος τελικα;
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

τελικά δεν τον πειράζει να θάβουμε άλλους, τον 42 τον περιποιήθηκε. :011:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 22:33
istoria m amartia m έγραψε: 10 Σεπ 2019, 22:30
vantono έγραψε: 10 Σεπ 2019, 22:00 Κομπλέ τυπάκι ειναι ο ιστορίας, κατά τ'αλλα.
Τυπε εσυ δεν με ελεγες ιστορία μου μαλακια μου το μεσημερι; ελεος, ένας σταθερός στις απόψεις του υπαρχει σε αυτον τον ιστοτοπο; εκτος απο μπλεμπουμπη
Αφού είναι κουμουνισμένος ρε. Ξέρεις τι εστί αυτή η αρρώστια; Εδώ μου κατέβαζε μπινελίκια και γλίτωσα το μπαν λόγω ξαφνικής φλασιάς του που το γύρισε. (Βέβαια κι εγώ το ίδιο έκανα αλλά εντάξει δεν είμαι και κανονικός όπως όλοι σας).
Κανονικός είσαι κανονικότατα.
Spoiler
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

αχ τι γλυκούλης ο Χαοτικός όταν είναι στις καλές του. :na!: :giggle: :smt076
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Άσε με μωρέ μλκ με τους βόθρους εδώ μέσα!

Κοίτα ρε

viewtopic.php?f=11&t=14583#p848221

και το πιο σίχαμα

viewtopic.php?f=27&t=14535#p844861
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

vantono έγραψε: 10 Σεπ 2019, 23:44 Ο κυρ Τέλης τελικά ποιος ειναι ρε? Τελείωσε εν τέλει? Και αυτο το ονομα/περσόνα το ειχατε αναφέρει παλιότερα.
Όλοι οι βαρεμένοι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

the comet the course the tail έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:09 αχ τι γλυκούλης ο Χαοτικός όταν είναι στις καλές του. :na!: :giggle: :smt076
Υποπτη επανεμφανιση. 🤔
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:16 Άσε με μωρέ μλκ με τους βόθρους εδώ μέσα!

Κοίτα ρε

viewtopic.php?f=11&t=14583#p848221

και το πιο σίχαμα

viewtopic.php?f=27&t=14535#p844861

:102:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”