σούπερ δημήτριος έγραψε: 10 Σεπ 2019, 21:49
ντοντ: δημήτριος καρατζόπουλος
χαμένο κορμί: λολ
χαότικός: απλά είδα αδικία και μπήκα να καθαρίσω.φαντάζομαι αν έγραφε κάποιος "ποιος είναι ρε παιδιά ο χαοτικός μου θυμίζει τον αδόλφο88" θα ήθελες να γράψει κάποιος ένα "τι λέτε ρε"
Πως δεν θα ήθελα; Αλλά ξέρω ότι δεν είναι ο 42ος. Δεν παίζει να αλλάξει η γνώμη μου για τον 42 (Ποτέ όμως). Μα δεν είπα ότι μοιάζουνε. Είναι ευρηματικά τα νικ τους το ξαναλέω
Θα προσθέσω και κάτι που κάνει τη διαφορά. Άμα τον μάθω τον Μένιο, ή ακούσω γνώμες ή δω τα ποστ του μπορεί να τον συμπαθήσω μπορεί το αντίθετο. Ποιος ξέρει;
Τον άλλον όμως, απλά τον αγαπώ Με την κανονική έννοια.
vantono έγραψε: 10 Σεπ 2019, 22:00
Καλά τα λέει ο Χαό. Ένα μπράβο και σε μένα, που σήμερα σας ένωσα, εστω και άθελά μου. Κομπλέ τυπάκι ειναι ο ιστορίας, κατά τ'αλλα.
Ασχετο, τωρα που το θυμηθηκα, καποιος εκανε μαλακία παλι χτες και εδιωξε τον αντισόσιαλ. Ψυλλιάζομαι οτι στο νημα με τον Μαχαιρίτσα εγινε η δουλειά, του σβήσανε ποστ και τα πήρε. Εχει να μπει απο χτες το πρωί. Καντε τον κοπο να τον φέρετε παλι πίσω, πανω που τον βρήκαμε. Εκτος κι αν ειναι αυτος ο σουπερ δημητριος, οποτε οκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 11 Σεπ 2019, 10:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.