εγώ θέλω να ακούσω και τον ΣΕ που μιλούσε για τον δρ Μενγκελε - Μουζάλα
τώρα που η να δημοκρατία του Κούλη ανοίγει νέα στρατόπεδα προσφύγων με τσαντήρια στη Λαμία την Κοζάνη τη Θεσσαλονίκη την Καβάλα κ.λ.π.
εγώ θέλω να ακούσω και τον ΣΕ που μιλούσε για τον δρ Μενγκελε - Μουζάλα
metaxoskolikas έγραψε: 10 Σεπ 2019, 13:39
ο σαλβίνι τους έκοψε τον βήχα όχι από το πρώτο δίμηνο, αλλά από τις πρώτες εβδομάδες. και άρχισαν να διαμαρτύρονται οι πάσης κατηγορίας ανοιχτοσυνορακηδες.
βέβαια ο σαλβινι έχει κηρύξει πόλεμο στις μκο του σορος. ο μητσοτάκης το αντίθετο, τις έχει συγχαρεί κιόλας. διευθύντρια της ΜΚΟ του σορος είναι η ξαδέρφη του Μητσοτάκη https://www.dimokratianews.gr/content/9 ... tin-ellada ο μητσοτάκης έχει δηλώσει εχθρός των σαλβινι-ορμπαν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
η έκρηξη των ροών έγινε το 2015 πρώτον λόγω του χαμού στη συρία, δεύτερον επειδή η πρώτη κυβέρνηση του συριζα ήταν τελείως ακροαριστερή και υπέρ των ανοιχτών συνόρων. αργότερα, που ο συριζα στράφηκε περισσότερο "δεξιά", η παράνοια του με τα ανοιχτά σύνορα σταδιακά μειώθηκε και κράτησε ένα στοιχειωδώς καλό επίπεδο για αριστερό κόμμα, αφού έκοψε τα "ελάτε, όλοι" και οι καταυλισμοί για τους λαθρο δεν ήταν καθόλου ελκυστικοί λόγω κακής συντήρησης.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Σεπ 2019, 13:22Η έκρηξη των ροών έγινε το 15 και από τότε συνεχίζονταιKauldron έγραψε: 10 Σεπ 2019, 13:18αυτά που ζούμε σήμερα είναι απόροια του καλοκαιριού του 15![]()
Σαν πόσα χρόνια δηλαδή χρειάζονται για να κλείσεις σύνορα? Για πες.η βελτίωση θα είναι σταδιακή και σταθερή, μη περιμένετε τη πρώτη μέρα να βγει η ΝΔ, τη δεύτερη να μην περάσει ούτε ένας
τα θαλάσσια σύνορα δεν κλείνουν
αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δημιουργήσεις συνθήκες στην Ελλάδα οι οποίες θα λειτουργήσουν ως ανασταλτικός παράγοντας για τη λαθρομετανάστευση
πχ αμυγδαλέζες
αυτό χρειάζεται χρόνο για να λειτουργήσει και να φανούν τα αποτελέσματα, αλλά είναι η μοναδική λύση
O μοσχοπόντικας με βάση τα όσα έχει πεί, νοικιάζει διαμέρισμα(τα) στους "πρόσφυγες" (μέσω ΜΚΟ), οπότε όσο πιο πολλοί τόσο πιο καλά.dna replication έγραψε: 10 Σεπ 2019, 13:39εγώ θέλω να ακούσω και τον ΣΕ που μιλούσε για τον δρ Μενγκελε - Μουζάλα
τώρα που η να δημοκρατία του Κούλη ανοίγει νέα στρατόπεδα προσφύγων με τσαντήρια στη Λαμία την Κοζάνη τη Θεσσαλονίκη την Καβάλα κ.λ.π.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
πάρε τους λαθρο σπίτι σου.
Πηξε - σκουξε -κλάψε ?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
εσύ ψήφισες μητσοτάκη, πάρτους τώρα σπίτι σου αφού τους θες τόσο πολύ.Νon4me έγραψε: 10 Σεπ 2019, 13:49Πηξε - σκουξε -κλάψε ?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
το δεν υπάρχουν σύνορα το έλεγαν στην πρώτη τους κυβέρνηση. στη δεύτερη ήταν πολύ πιο κανονικά και ήταν καλό που οι εγκαταστάσεις ήταν πολύ παραμελημένες και τους αποθάρρυναν. τώρα επί νδ αντί να μειωθεί η μετανάστευση, αυξάνεται, αλλά φταίει που το 2015 ο συριζα έλεγε για ανοιχτά σύνορα.Νon4me έγραψε: 10 Σεπ 2019, 13:55 Αυγοζαιοι . την κολοκυθια εγω δεν την παιζω . Αν μετα απο 4.5 χρονια των εμμονικων δεν υπαρχουν συνορα που το πρωτο πραγμα που εκαναν ηταν να κλεισουν την αμυγδαλεζα , τωρα περιμενετε σε 2 μηνες διακυβερνησης της νδ να εχει γυρισει η ελλ στο 1996 απατάστε οικτρα .
Ισχυει η απορια μου που εχεις κανει quote . Αν δεν την καταλαβαινεις και κανεις τον αβγοκινεζο να στο ζωγραφισω.metaxoskolikas έγραψε: 10 Σεπ 2019, 13:58το δεν υπάρχουν σύνορα το έλεγαν στην πρώτη τους κυβέρνηση. στη δεύτερη ήταν πολύ πιο κανονικά και ήταν καλό που οι εγκαταστάσεις ήταν πολύ παραμελημένες και τους αποθάρρυναν. τώρα επί νδ αντί να μειωθεί η μετανάστευση, αυξάνεται, αλλά φταίει που το 2015 ο συριζα έλεγε για ανοιχτά σύνορα.Νon4me έγραψε: 10 Σεπ 2019, 13:55 Αυγοζαιοι . την κολοκυθια εγω δεν την παιζω . Αν μετα απο 4.5 χρονια των εμμονικων δεν υπαρχουν συνορα που το πρωτο πραγμα που εκαναν ηταν να κλεισουν την αμυγδαλεζα , τωρα περιμενετε σε 2 μηνες διακυβερνησης της νδ να εχει γυρισει η ελλ στο 1996 απατάστε οικτρα .
δε φταίει που η ξαδέρφη του μητσοτάκη είναι διευθύντρια στη μκο του σορος και ο μητσοτάκης βρίζει τον σαλβίνι και τον ορμπαν.
και ξαναλέω ότι ο σαλβίνι όχι στους δύο μήνες αλλά στις πρώτες εβδομάδες άρχισε την πολιτική του. εσείς δεν έχετε καμία πρόθεση να ασκήσετε τέτοια πολιτική, είστε το άκρως αντίθετο.
αυτό που κάνετε είναι να ανοίγετε χοτσποτ στην ενδοχώρα για να χωράνε οι καινούργιοι στα νησιά.
ακριβώςmetaxoskolikas έγραψε: 10 Σεπ 2019, 13:58 αυτό που κάνετε είναι να ανοίγετε χοτσποτ στην ενδοχώρα για να χωράνε οι καινούργιοι στα νησιά.