neon hair?
run!
Την πικρή αλήθεια λέει. Πιο παλιά αυτό το να στέκεται η άλλη τσιτσίδω μπροστά σε όλους και να κάνει στροφές για να αποφασίσει ο πελάτης αν του κάνει, να δεις πώς το έλεγαν. Σκλαβοπάζαρο!
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
ώπα, εγώ σιχαίνομαι το οξυζενέ, πες τα για τους αλλους, τους ξανθομπαμπουρολάγνους. Με τα υπολοιπα συμφωνω, ειμαι ακριβώς αυτο που περιγραφεις.istoria m amartia m έγραψε: 08 Σεπ 2019, 22:32αφού εσείς οι αρσενικές ελληνιόλες είστε τα μεγαλύτερα θύματα του αιδοιοκεντρικου καζινοκαπιταλισμου λογω ορμων (και απουσια κριτικης σκεψης πλεον) και χαυετε οτι σαπιο σας σερβιρουν σαν κορακια αρκει να εχει "καμπυλες" και οξυζενεvantono έγραψε: 08 Σεπ 2019, 22:28 Εν τω μεταξύ, το λες και οκγουορντ που εχει ανοίξει αντρας νήμα γντμ, και εχει φτασει 8 σελιδες αποκλειστικά και μόνο με σχόλια αντρών. ΡΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΧΟΡΟΥΜΙΤΙΣΣΑ ΡΕ?![]()
![]()
![]()
Ψέματα λέω Λουκία μου;
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ρε, από το bourdela.com είναι η φωτό;
ετσι ειμαστε εμεις οι mgtowΓραφικός έγραψε: 08 Σεπ 2019, 22:40Ρε, από το bourdela.com είναι η φωτό;
Κράζουμε- κράζουμε, αλλά τα λεφτάκια μας τα ακουμπάμε ε;
και τώρα θα έχουν πλας σάιζ αυτην, μαζί με την αλλη την κοντούλα την Κύπρια. Τρέχα γυρευε, τουρλουμπούκι. Μαλλον θα πρεπει να φτιάξουν υποκατηγορίες μεσα στο πλάς σάιζ, όπως στα φάιτ σπορτς. Φηδεργουέιτ πλασάιζ, λάιτγουειτ,χέβυ κτλ.
Το είδα απ' το λινκ. Δεν συμμετέχω στο κύκλωμα της πορνείας με κανέναν τρόπο.
Nero έγραψε: 08 Σεπ 2019, 22:47 εμένα μ'αρέσει που εξετάζουν και σχολιάζουν και λένε γύρνα απο δω και γύρνα απο 'κει λες και υπάρχει απο πίσω καμιά επιστήμη, λες και έγραψε σε κανένα βιβλίο ο Λέων Μπατίστα Αλμπέρτι τους νόμους της μοντελικής και διαλέγουν με βάση κάποια συγκεκριμένα κριτήρια. Ωραία το παίζουν![]()