!!! DEVELOPMENT MODE !!!
GNTM
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Re: GNTM
Ξέρει και η Καγιά από ιππασία πάντως.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Όπα, δικιά μας είσαι και συ μωρή λουλού;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 08 Σεπ 2019, 22:07 τι μου θύμισε ....έχομε κάνει τη θητεία μας στα περφόρμανς και στα εναλλακτικά θέατρα για τέτχοιες και καλύτερες.
Και μας το έκρυβες τόσο καιρό;
Μ' αρέσεις δικέ μου, έτσι στήνονται οι μεγάλες δουλειές.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
istoria m amartia m
αφού εσείς οι αρσενικές ελληνιόλες είστε τα μεγαλύτερα θύματα του αιδοιοκεντρικου καζινοκαπιταλισμου λογω ορμων (και απουσια κριτικης σκεψης πλεον) και χαυετε οτι σαπιο σας σερβιρουν σαν κορακια αρκει να εχει "καμπυλες" και οξυζενεvantono έγραψε: 08 Σεπ 2019, 22:28 Εν τω μεταξύ, το λες και οκγουορντ που εχει ανοίξει αντρας νήμα γντμ, και εχει φτασει 8 σελιδες αποκλειστικά και μόνο με σχόλια αντρών. ΡΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΧΟΡΟΥΜΙΤΙΣΣΑ ΡΕ?
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα
-
Γραφικός
Δουλεύεις στη λαϊκή;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 08 Σεπ 2019, 22:31 Δεν είναι ο τύπος μου,
αλλά άνετα την κυνηγούσα για να της προσφέρω λίγα μύγδαλα
- Eθνικοκοινωνιστης
θα επεμβει,ξερει αυτηvantono έγραψε: 08 Σεπ 2019, 22:28 Εν τω μεταξύ, το λες και οκγουορντ που εχει ανοίξει αντρας νήμα γντμ, και εχει φτασει 8 σελιδες αποκλειστικά και μόνο με σχόλια αντρών. ΡΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΧΟΡΟΥΜΙΤΙΣΣΑ ΡΕ?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Θα περάσει και αν δεν κάνει καμία βλακεία, δεν θα αποχωρήσει εύκολα. Θα βάλουν μέσα αυτήν, μία κοντή, μία χοντρή, αν υπάρχει και καμία που της λείπει κανένα χέρι ή κανένα πόδι (πέρυσι είχαν περάσει μία με τεράστιο έγκαυμα και τελικά τους έφτυσε στα μούτρα και έφυγε, προφανώς ο σκοπός της ήταν να λέει πως πέρασε), έκλεισε η ομάδα. Όλη η ομάδα ένα κοινωνικό μήνυμα. Επίσης και μία μαύρη, μία Σλάβα και αυτήν που τα έχει με το μεμέτι για να περάσουν μήνυμα πολυπολιτισμικότητας.Μπίστης έγραψε: 08 Σεπ 2019, 22:15 Αυτή δεν είναι μοντέλο με αλωπεκία, έχει απλώς την πάθηση.
Κόβεται
Πριν αρχίσουν οι γνωστοί κλαψιάδηδες/κλαψιάρα του φόρουμ, να θυμίσω πως είναι διαγωνισμός ομορφιάς. Είχατε δει τους αρχαίους να κάνουν κανένα άγαλμα σαν αυτές γιατί είναικαιαυτόέναείδοςομορφιάς ή για να εξυμνήσουν την ομορφιά των αλλοδαπών; Μπορούν να κάνουν στη ζωή τους ένα σωρό άλλα πράγματα, αλλά πρότυπα ομορφιάς (ελληνικής ομορφιάς οι ξένες) δεν....
Και το χειρότερο, για εμένα, έκοψαν την πασαρέλα όσων απορρίπτουν
---------
edit
Πώς μου ξέφυγε το βασικό στέλεχος της ομάδας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 08 Σεπ 2019, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Nero
πάλι χωλή Μιράντα μου; Γιατί;Juno έγραψε: 08 Σεπ 2019, 22:34Θα περάσει και αν δεν κάνει καμία βλακεία, δεν θα αποχωρήσει εύκολα. Θα βάλουν μέσα αυτήν, μία κοντή, μία χοντρή, αν υπάρχει και καμία που της λείπει κανένα χέρι ή κανένα πόδι (πέρυσι είχαν περάσει μία με τεράστιο έγκαυμα και τελικά τους έφτυσε στα μούτρα και έφυγε, προφανώς ο σκοπός της ήταν να λέει πως πέρασε), έκλεισε η ομάδα. Όλη η ομάδα ένα κοινωνικό μήνυμα. Επίσης και μία μαύρη, μία Σλάβα και αυτήν που τα έχει με το μεμέτι για να περάσουν μήνυμα πολυπολιτισμικότητας.Μπίστης έγραψε: 08 Σεπ 2019, 22:15 Αυτή δεν είναι μοντέλο με αλωπεκία, έχει απλώς την πάθηση.
Κόβεται
Πριν αρχίσουν οι γνωστοί κλαψιάδηδες/κλαψιάρα του φόρουμ, να θυμίσω πως είναι διαγωνισμός ομορφιάς. Είχατε δει τους αρχαίους να κάνουν κανένα άγαλμα σαν αυτές γιατί είναικαιαυτόέναείδοςομορφιάς ή για να εξυμνήσουν την ομορφιά των αλλοδαπών; Μπορούν να κάνουν στη ζωή τους ένα σωρό άλλα πράγματα, αλλά πρότυπα ομορφιάς (ελληνικής ομορφιάς οι ξένες) δεν....
Και το χειρότερο, για εμένα, έκοψαν την πασαρέλα όσων απορρίπτουνΕγώ για αυτό παρακολουθούσα τα πρώτα επεισόδια και μόνον. Για πλάκα.