!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προκριματικά Euro 2020
Re: Προκριματικά Euro 2020
Ο Τοροσιδη βλέπω κάτι δήλωσε, της πλάκας δηλώσεις βέβαια αλλά δεν περιμένεις και πολλά από τον υποτακτικο. Η καριόλα ο Καλαματιανός τι έγινε; Κοτουλα τώρα ο λαλιστατος; Το αρχιδακι ο Μανωλας;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εγώ νομιζω οτι ήταν η καλύτερη εθνικη που έχω δει εδω και καιρο.
Η εθνικη δεν παει πλεον σε μεγαλες διοργανωσεις ουτε με ρουσφετι.Ειναι Σεπτεμβρης και οι ελληνικες ομαδες εχουν αποκλειστει απο τα κυπελλα ευρωπης και εχουμε γαυρους και Παοκτσηδες να μας λενε οτι το Ελληνικο ποδοσφαιρο λειτουργει αψογα. 

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Η δουλεια μαλλον θα γινει στο γαυρος-Τοτεναμ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ας τους άλλους να τρέχουν και να ιδρώνουν στα Euro. Εμείς νησάκια...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Οι ομοεθνεις του ομοσπονδιακου μας πάντως τα ξεκωλιασαν τα Γερμανα. 4-2.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ζενίθεδρος έγραψε: 06 Σεπ 2019, 23:35 Οι ομοεθνεις του ομοσπονδιακου μας πάντως τα ξεκωλιασαν τα Γερμανα. 4-2.
Θα κεράσουν καύλαρο οι Οράνιε φέτος. Ριξτε τους για κατάκτηση γιουρο απο τώρα, να ταμειάσετε.
- vantono
Αναφορικά με τα πλάνα ενδεκάδας, το 4-2-3-1 αναμένεται να διατηρηθεί. Δεν αποκλείεται ο Βλαχοδήμος να παίξει σε αυτό το ματς, αν και ο Μπάρκας δεν τα πήγε άσχημα στο Τάμπερε και διεκδικεί εξίσου τη θέση κάτω από τα γκολπόστ. Στα άκρα πίσω θα βρεθούν οι Τσιμίκας (αριστερά) και Μπακάκης, με τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σιόβα να διεκδικούν τις δυο θέσεις για το κέντρο της άμυνας.
Οι Ζέκα και Σάμαρης έχουν τον πρώτο λόγο για τον άξονα, με τον Μπουχαλάκη να διεκδικεί επίσης μια θέση, ο Μασούρας θα είναι στο ένα άκρο της επίθεσης, στο άλλο ο Λημνιός και ο Φετφατζίδης διεκδικούν μια θέση, με τον Βρουσάι να κινείται πίσω από τον Παυλίδη, ο οποίος αναμένεται να πάρει τη θέση του Κουλούρη στην επίθεση.
Εδώ να πούμε ότι τη λίγη ώρα που έπαιξε αυτός ο Παυλίδης προχτές, έδωσε καλούτσικα σημάδια.
Οι Ζέκα και Σάμαρης έχουν τον πρώτο λόγο για τον άξονα, με τον Μπουχαλάκη να διεκδικεί επίσης μια θέση, ο Μασούρας θα είναι στο ένα άκρο της επίθεσης, στο άλλο ο Λημνιός και ο Φετφατζίδης διεκδικούν μια θέση, με τον Βρουσάι να κινείται πίσω από τον Παυλίδη, ο οποίος αναμένεται να πάρει τη θέση του Κουλούρη στην επίθεση.
Εδώ να πούμε ότι τη λίγη ώρα που έπαιξε αυτός ο Παυλίδης προχτές, έδωσε καλούτσικα σημάδια.
Θα το σκοτωσουμε το θηριο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
Οι Βόσνιοι τον πίνουν με 2-1 από τους Καζαριάν, στο 70'.
εντιτ: 2-2
εντιτ: 2-2
- vantono
4-2 οι καζαριάν έσκισαν την πατούθρα των Βόσνιων 
- phorumitis
Επειδή έχω χάσει επαφή για πείτε μου, οι ελληνιολοι αποκλειστηκαν ή ακόμα;
Aπελπισία πραγματικά.
-