Υπόψη, κανένα από τα λινκ που έβαλες δε δείχνει "ναζισμό".
To δε περιστατικό όντως συνέβη (υπάρχουν άλλωστε κι ανεξάρτητα λινκ), απλά εσύ αδυνατώντας να το αντικρούσεις, προσπαθείς να επιτεθείς στην πηγή απ' όπου μπήκε.
Υπόψη, κανένα από τα λινκ που έβαλες δε δείχνει "ναζισμό".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Α, οι βιασμοί που γίνονται στη Σουηδία είναι ΟΚ. Δεν το ήξερα, συγγνώμη.Gherschaagk έγραψε: 07 Σεπ 2019, 10:20Γαμάτα είναι αλλά όπως τα είπες. Ειδάλλως θα παίρναμε 5 -6.Nero έγραψε: 07 Σεπ 2019, 10:09 ωραία φαίνονται αλλά ρε γμτ είναι ρούχα για ειδικές περιστάσεις. Δεν μπορείς να τα φορέσεις στον δρόμο, στη δουλειά, στο πασχαλινό τραπέζι με τους θείους...να δώσεις τώρα λεφτά για ένα ρούχο που θα το βάζεις μόνο στις συγκεντρώσεις με τους άρειους αδερφούς? Αν σου επιτρέπουν να τα βάζεις και στη φυλακή, κάτι γίνεται
Για έναν μαλάκα στην Αμερική λέει το op, για τη Σουηδία λέει ο άλλος. Έτσι ακριβώς.
Το γεγονός οτι τον βιασμό τον έκανε πλούσιος λευκός άνδρας. Παρατήρησε και την αντίδραση στην παράθεσή μου, όπου ο δράστης ήταν Σομαλός. Προσπαθούν απλά να το εξαφανίσουν, με γελοίες δικαιολογίες, μολονότι το θύμα πέθανε στη διάρκεια του βιασμού (και ο βιαστής συνέχισε).Για πες μας, τι σε έκανε να το ξεχωρίσεις από τις υπόλοιπες περιπτώσεις βιασμού ; Και μάλιστα να λες "τραγική ιστορία" ;
This cover-up of sex assaults in Sweden is a gift for xenophobes
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το λέει στο κείμενο. Το αδίστακτο σύστημα έβγαλε το βιαστή λάδι. Θες επειδή λευκός πλούσιος όπως λες εσύ;Otto Weininger έγραψε: 07 Σεπ 2019, 10:25Για πες μας, τι σε έκανε να το ξεχωρίσεις από τις υπόλοιπες περιπτώσεις βιασμού ; Και μάλιστα να λες "τραγική ιστορία" ;
Κάθε βιασμός είναι τραγικό γεγονός, αλλά γιατί επέλεξαν αυτόν οι διάσημες να ασχοληθούν; Ήταν ο πιο brutal; Ήταν ομαδικός; Κατέληξε σε θάνατο;
Και ποια είναι τα απομνημονεύματα της ; Γιατί πρέπει να τα γράψει; Να μας πει τι;
Δεν πιστεύω να επιλέχθηκε το συγκεκριμένο περιστατικό επειδή λευκός πλούσιος ο θύτης ;
Θέλεις να με διαφωτίσει λίγο, να μου πεις τι σε τάραξε;
καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών αλλά σε τρεις μήνες αποφυλακίστηκε.
A, οι βιαστές συστηματικά τη βγάζουν λάδι. Και μάλιστα έχουν αρκετούς που ταυτίζονται αυτόματα μαζί τους, όπως εδώ:Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Σεπ 2019, 13:13Το λέει στο κείμενο. Το αδίστακτο σύστημα έβγαλε το βιαστή λάδι. Θες επειδή λευκός πλούσιος όπως λες εσύ;Otto Weininger έγραψε: 07 Σεπ 2019, 10:25Για πες μας, τι σε έκανε να το ξεχωρίσεις από τις υπόλοιπες περιπτώσεις βιασμού ; Και μάλιστα να λες "τραγική ιστορία" ;
Κάθε βιασμός είναι τραγικό γεγονός, αλλά γιατί επέλεξαν αυτόν οι διάσημες να ασχοληθούν; Ήταν ο πιο brutal; Ήταν ομαδικός; Κατέληξε σε θάνατο;
Και ποια είναι τα απομνημονεύματα της ; Γιατί πρέπει να τα γράψει; Να μας πει τι;
Δεν πιστεύω να επιλέχθηκε το συγκεκριμένο περιστατικό επειδή λευκός πλούσιος ο θύτης ;
Θες επειδή υπάρχει η κουλτούρα του βιασμού;
Θες επειδή κάποιοι όπως εσύ ταυτίζονται αυτόματα με αυτόν που τους μοιάζει περισσότερο στο βιολογικό/ταξικό προφίλ και όχι με το θύμα;
Πάντως αρκετοί το βρίσκουν ανεπαρκές.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γελάνε και τα τσιμέντα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Σεπ 2019, 13:13Το λέει στο κείμενο. Το αδίστακτο σύστημα έβγαλε το βιαστή λάδι. Θες επειδή λευκός πλούσιος όπως λες εσύ;Otto Weininger έγραψε: 07 Σεπ 2019, 10:25Για πες μας, τι σε έκανε να το ξεχωρίσεις από τις υπόλοιπες περιπτώσεις βιασμού ; Και μάλιστα να λες "τραγική ιστορία" ;
Θες επειδή κάποιοι όπως εσύ ταυτίζονται αυτόματα με αυτόν που τους μοιάζει περισσότερο στο βιολογικό/ταξικό προφίλ και όχι με το θύμα;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ρώτησες. Θα έλεγα "κι έμαθες", αλλά...Otto Weininger έγραψε: 07 Σεπ 2019, 14:46Γελάνε και τα τσιμέντα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Σεπ 2019, 13:13Το λέει στο κείμενο. Το αδίστακτο σύστημα έβγαλε το βιαστή λάδι. Θες επειδή λευκός πλούσιος όπως λες εσύ;Otto Weininger έγραψε: 07 Σεπ 2019, 10:25
Για πες μας, τι σε έκανε να το ξεχωρίσεις από τις υπόλοιπες περιπτώσεις βιασμού ; Και μάλιστα να λες "τραγική ιστορία" ;

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σαν τι να μάθω; Ότι το σύστημα εκεί δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει οτιδήποτε για να περάσει την ατζέντα του φτιάχνοντας παντού ήρωες/ηρωίδες, διαφορετικούς κάθε φορά ανάλογα με τον στόχο;
Το σύστημα είναι αυτό που έβγαλε έξω το βιαστή σε 3 μήνες. Η αντίδραση είναι απλά η αντίδραση, ω τυφλωμένε από την αλτραιτόσφαιρα φίλε μου.Otto Weininger έγραψε: 07 Σεπ 2019, 14:56Σαν τι να μάθω; Ότι το σύστημα εκεί δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει οτιδήποτε για να περάσει την ατζέντα του φτιάχνοντας παντού ήρωες/ηρωίδες, διαφορετικούς κάθε φορά ανάλογα με τον στόχο;

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Α συνεχίζεις να παριστάνεις τον χαζό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Σεπ 2019, 14:57Το σύστημα είναι αυτό που έβγαλε έξω το βιαστή σε 3 μήνες. Η αντίδραση είναι απλά η αντίδραση, ω τυφλωμένε από την αλτραιτόσφαιρα φίλε μου.Otto Weininger έγραψε: 07 Σεπ 2019, 14:56Σαν τι να μάθω; Ότι το σύστημα εκεί δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει οτιδήποτε για να περάσει την ατζέντα του φτιάχνοντας παντού ήρωες/ηρωίδες, διαφορετικούς κάθε φορά ανάλογα με τον στόχο;
Έχεις κάτι να πεις το οποίο αδυνατείς να εκφράσεις;Otto Weininger έγραψε: 07 Σεπ 2019, 15:06Α συνεχίζεις να παριστάνεις τον χαζό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Σεπ 2019, 14:57Το σύστημα είναι αυτό που έβγαλε έξω το βιαστή σε 3 μήνες. Η αντίδραση είναι απλά η αντίδραση, ω τυφλωμένε από την αλτραιτόσφαιρα φίλε μου.Otto Weininger έγραψε: 07 Σεπ 2019, 14:56
Σαν τι να μάθω; Ότι το σύστημα εκεί δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει οτιδήποτε για να περάσει την ατζέντα του φτιάχνοντας παντού ήρωες/ηρωίδες, διαφορετικούς κάθε φορά ανάλογα με τον στόχο;
Δεν αδυνατώ να εκφράσω. Εσύ αδυνατείς να καταλάβεις. Ή δεν θέλεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Σεπ 2019, 15:08Έχεις κάτι να πεις το οποίο αδυνατείς να εκφράσεις;Otto Weininger έγραψε: 07 Σεπ 2019, 15:06Α συνεχίζεις να παριστάνεις τον χαζό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Σεπ 2019, 14:57
Το σύστημα είναι αυτό που έβγαλε έξω το βιαστή σε 3 μήνες. Η αντίδραση είναι απλά η αντίδραση, ω τυφλωμένε από την αλτραιτόσφαιρα φίλε μου.
Βάλε κανένα τζιφάκι κι εσύ.
Μα δεν έχεις γράψει τίποτα. Το μόνο που έγραψες είναι "σύστημα κακό". Και μετά "εγώ δίκιο, εσύ άδικο". Αλήθεια, μπορώ να μαζέψω όλα τα ποστ σου, αυτό λένε.Otto Weininger έγραψε: 07 Σεπ 2019, 15:10Δεν αδυνατώ να εκφράσω. Εσύ αδυνατείς να καταλάβεις. Ή δεν θέλεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Σεπ 2019, 15:08Έχεις κάτι να πεις το οποίο αδυνατείς να εκφράσεις;
Βάλε κανένα τζιφάκι κι εσύ.