!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ειχες ξυπνησει? :smt017
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Ορέστης 35 έγραψε: 06 Σεπ 2019, 07:55
Pedro έγραψε: 06 Σεπ 2019, 02:35
Ορέστης 35 έγραψε: 05 Σεπ 2019, 13:58
Δεν το βλέπει έτσι.

Βλέπω δεν σας πολυενδιαφερει η ιστορία με τη μιλφαρα οποτε δεν τη συνεχιζω. Απλά κατεληξε στο να πάθω ηλιαση και να καταλήξω στο γιατρό της Αντιπάρου. Έγινα και ρεζίλι γιατί έκατσα σε ένα σουβλατζίδικο να φάω μήπως συνελθω, και τους ζηταγα νερά και πάγους γιατί ήμουν έτοιμος να λιποθυμισω. Ευτυχως με βοήθησαν, τηλεφώνησαν στους γιατρούς (είχε άδεια ο βασικός γιατρός και δεν το σήκωνε), με έβαλαν να ξαπλώσω, μετά ένας κύριος σταμάτησε κάποιον και με πήγε με το αυτοκίνητο του. Νόμισα ότι θα πεθάνω. Αν ξαναπαω θα ντρέπομαι να περάσω απέξω. Να όμως που υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για τους άλλους.

Η πλάκα είναι ότι την προηγούμενη νύχτα είχα δει έναν τουρίστα να λιποθυμάει από αλκοόλ έξω από ένα μπαρ και όταν ρώτησα τον υπάλληλο που προσπαθούσε να του δώσει νερό γιατί δεν φωνάζει γιατρό, μου είπε ότι δεν υπάρχουν γιατροί στην Αντίπαρο και ότι μόνο την αστυνομία μπορούν να φωνάξουν. :-?

Στο ιατρείο αφού συνηλθα κάπως ρώτησα τη γιατρό για τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν επείγοντα περιστατικά και παρεξηγήθηκε.
Για μια μΙλφαρα που εν τελει δεν της εδειξες τον μικρο ορεστη 35 (σεντι μετερ) ..τουλαχιστον την επομενη φορα δειξε της τον,να μην φυγεις με τον καημο :wink
ποιος σου ειπε οτι δεν της τον εδειξα;
Εσυ.
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Pedro

Θα σας πω το χαιλαιτ της προχθεσινης ημερας.

Μπαινω με ενα φιλαρακι σε ενα στενο σοκακι που εχει αποθηκες απο κινεζουν που φυλανε τα ρυζια εως και συνεργειο αυτοκινητων κλπ. Το στενο αυτο ειναι περιπου 100 μετρα,καθως μπηκα απο την μια πλευρα και εψαχνα μια συγκεκριμενη αποθηκη ,ωστε να αφησω «κατι» σε μια αποθηκη,βρεθηκα λιγο πριν την εισοδο-εξοδο του στενου (στην αλλη πλευρα),εκεινη την στιγμη που κατεβηκα απο το οχημα,ηρθε ενας τυπος με ενα φορτηγο με μικρη ρυμουλκα (κατι σαν γεννητρια ειχε) και δεν μπηκε καλα-καλα μεσα,γιατι με ειδε. Εγω με την σειρα μου,του εδειξα με το δαχτυλο οτι θα κρατησει μισο λεπτο. Φανηκε να καταννοει την κατασταση ,αλλα δεν εδωσε οπισθεν.

Τελος παντων,βγαινω εξω και βλεπω να ερχεται κατα πανω μου μολις με ειδε οτι παω να μπω στο οχημα. Κατεβαινω και του λεω κοσμια με ωραιο υφος :ελα φιλε μου,θα σε βοηθησω να βαλεις οπισθεν για να βγω και πηγαινω απο πισω ,ωστε να τον καθοδηγησω να βγει λιγο με οπισθεν. Ελα που περιμενα ,αλλα αυτος δεν κουνουσε ρουπι..

Λοιπον,επειδη ψιλιαστηκα οτι ειναι ενας σκαλωμενος παλιο φασιστακος βαυαρος ,ερχομενος προς την πορτα του οδηγου του λεω καλα ρε φιλε; Πας καλα; και εκεινη την στιγμη γυρναει και μου λεει ειμαι πολυ καλα και αναβει τσογαρο.

Μιλαμε ρε παιδια,τρελαθηκα. Και του λεω στα γερμανικα ακου να δεις (και στα ελληνικα συμπληρωνω:αρχιδι) εαν εισαι εσυ τρελος ή το παιζεις τρελιτσα,εγω ειμαι περισσοτερο καιμεπειδη εχεις αδικο θα μπω και θα σβησω την μηχανη και θα κατσουμε εδω μεχρι να σβησει ο ηλιος.

Αυτος βεβεαια αταραχος και στην ζμπουτσα του..ομολογω οτι φαινοτας σαν να τα ειχε τσουξει λιγακι. Περαν του οτι φαινοταν κουρασμενος και λες και μολις ειχε χασει ολη την περιουσια του στον τζογο.

Με το ζορι κρατηθηκα να μην του κανω κατι,γιατι τετοιοι τυποι επιτηδες προκαλουν,κυριως ξενους για να παρουν υστερα αποζημιωση,επειδη γνωριζουν ποσο ευεξαπτοι ειναι οι ξενοι. Εννοειται ποτε δεν θα επεφτα στην παγιδα αυτη,αλλα εκτος απο αυτο ειχα δικιο,μιλαμε επρεπε να κανει 2 μετρα οπισθεν,αλλα επεμενε να κανω εγω 100 μετρα. Επιδη λεει οτι εχει ρουμουλκο και φοβαται ηλ κατι τετοιο,ενω προσφερθηκα να τον βοηθησω.

Ευτυχως ημουν με εναν φιλο και με καλμαρε και ανεβηκε αυτος στο τιμονι και τον βοηθησα να βγουμε εμεις με οπισθεν. Αλλα καθως φταναμε στο τελος και υπηρχε λιγος χωρις για να κανουμε αναστροφη μας κολλησε και χειροκροτουσε με ειρωνικο υφος. Ε εκεινη την στιγμη ο φιλος μου αρχισε να τον βριζει στα ελληνικα και εσβησε την μηχανη και αναψε τσιγαρο,αλλα επειδη πλεον ειχα ηρεμησει και δεν ηθελα να κατσω και να χαλιεμαι για εναν σκαλωμενο τυπο που το μονο μελημα του ειναι να βγαζει τον ρατσισμο του καθ αυτον τον τροπο απλα του ειπα να φυγει και δεν γαμιεται το μνοπανο;

Και ετσι φυγαμε διχως να του πουμε τιποτα..υστερα βεβαια γελουσαμε με το οτι υπαρχουν τετοιοι τελειωμενοι τυποι,αλλα ρε μαγκες πρωτη φορα μου συνεβη εμενα και με τρελανε.

Αυτα. :lol:

Άβαταρ μέλους
Pedro

Σαν να μην εφτανε το προηγουμενο περιστατικο αφου παρκαρα σημερα και καθως ημουν καθ οδον για σπιτι πεταξε ενας ψυχακιας γυαλινο μπουκαλι (ποτηρι;) απο τον πεμπτο οροφο και επεσε ενα μετρο δεξια μου σε ενα αυτοκινητο. Ομολογω οτι ψιλοχεστηκα γιατι ηταν ξαφνικο και επισης εδω που ζω ειναι ηρεμα τα πραγματα και δεν συμβαινουν αυτα.

Εχει χαζεψει ο κοσμος ρεεεεεε!

Δλδ ρε γμτ οσο πιωμενος και να εισαι δεν τα κανεις αυτα ρε. Αλλο να εισαι σε ενα μαγαζι ή εξω και να το σπας κατω και αλλο να πετας απο τον πεμπτο οροφο κατω,οπου περπατουν ανθρωποι. Δλδ πρεπει να ειναι χαζος καποιος ή να εχει ξεφυγει τελειως,,

Παλι καλα που δεν με πετυχε γιατι θα μπορουσε να μου προκαλεσει σοβαρη ζημια.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Ρε ρεμαλι 6 το πρωί γύρισες σπιτι?
Εγω στην δουλεια και πεντρο μπεκρουλιαζει
Άβαταρ μέλους
Pedro

perseus έγραψε: 07 Σεπ 2019, 08:11 Ρε ρεμαλι 6 το πρωί γύρισες σπιτι?
Εγω στην δουλεια και πεντρο μπεκρουλιαζει
Δουλευα ρε ανθρωπε.

Επισης εαν μπεκρουλιαζα θα ερχομουν με αυτοκινητο;

Καλεσα ως ρουφιανος τους πολιτσμανους,γιατι δεν ειναι δυνατον να κυκλοφορουν τετοιοι τυποι αναμεσα μας. Εδω υπαρχει οντως ταξη.

Αν και κανονικα θα επρεπε να ανεβω πανω να τους ξεσκισω αλλα ετσι θα εχανα το δικιο μου.

Κριμα και στον τυπο/τυπισσα που γαμησαν το παρμπριζ της. Ηταν και ενας λογος που τους καλεσα,γιατι δεν φταιει σε τιποτα ο ανθρωπος που απλα ετυχε να σταθμευσει εκεια.

Αν επεφτε κατω ,ισως να μην τους επερνα και την επομενη να τους εβρισκα και απλα να τπυς εκραζα.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Δούλευες μεχρι 6 το πρωι????
Άβαταρ μέλους
Pedro

Ναι! 06:20 εφτασα για την ακριβεια. Αλλα συνεβη αυτο το περιστατικο και δεν μπορω να κοιμηθω απο την αδρεναλινη,

Μουαχαχαχα

Με κοβω να παω να βγω καμια αναρρωτικη για ψυχολογικους λογους. Κανα τριμηνο λες να φτασει για να συνελθω;

burnt reynolds

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από burnt reynolds »

Pedro έγραψε: 07 Σεπ 2019, 01:07 Θα σας πω το χαιλαιτ της προχθεσινης ημερας.

Μπαινω με ενα φιλαρακι σε ενα στενο σοκακι που εχει αποθηκες απο κινεζουν που φυλανε τα ρυζια εως και συνεργειο αυτοκινητων κλπ...
μονόδρομος?
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Η τρίωρη βιντεοκλήση με πλούσια θεματολογία, τι ωραία :klino: (με βλέπω να αλληθωρίζω μέεεεχρι να έρθει)
Και είπε κιόλας ότι ο αριστερός τρόπος σκέψης είναι ωραίος, αλλά μη ρεαλιστικός, αλλά είπε είναι ωραίος, το είπε :hebit:
Και το κυριότερο κοιμήθηκε μετά κατευθείαν
Εικόνα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Pedro

burnt reynolds έγραψε: 07 Σεπ 2019, 08:37
Pedro έγραψε: 07 Σεπ 2019, 01:07 Θα σας πω το χαιλαιτ της προχθεσινης ημερας.

Μπαινω με ενα φιλαρακι σε ενα στενο σοκακι που εχει αποθηκες απο κινεζουν που φυλανε τα ρυζια εως και συνεργειο αυτοκινητων κλπ...
μονόδρομος?
Οχι. Δεν εχει καν πινακιδες,μπορεις να μπεις και απο τις δυο πλευρες και να πηγαινεις σε οποια φορα επιθυμεις. Στην ουσια γινεται με συνενοηαη μεταξυ των οδηγων.

Άβαταρ μέλους
Noor1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Noor1 »

:o
Άβαταρ μέλους
Pedro

:o :o

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

:011:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”