Καλυτερεύεις, νεανία μου.Pedro έγραψε: 06 Σεπ 2019, 01:45Δεν το ειπες αθελα σου,ηταν λαθος σου,γιατι οι αριθμοι τοτε δεν εδειχναν αυτο που ειπες.hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2019, 01:03 Καλύτερο, αν και δεν το είπα άθελά μου. Αυτό θα συνέβαινε μόνο αν το είχα γράψει στον ύπνο μου. Που θα μπορούσε να συμβεί, γιατί ακόμα και στον ύπνο μου γράφω πιο έξυπνα πράγματα από μερικά ζώα που έχουν δικαίωμα ψήφου στο IMDB και -χειρότερα- στις βουλευτικές εκλογές.
Ναι, ζώα είναι όσοι ψήφισαν είτε 1 είτε 10. Γενικά όσοι ψήφισαν χωρίς να την δουν. Ακριβώς αυτό σημαίνει ότι είναι ζώα: ότι λειτουργούν με το ένστικτο της αγέλης, χωρίς να φιλτράρουν τις σκέψεις και τις πράξεις τους. Χωρίς βάσανο, χωρίς λογική. Μόνο γιούρια.![]()
Επεσες εξω,αλλα αθελα σου επιβεβαιωθηκες ( χαριν στην προβλεπτικη σου ικανοτητα και εμπειρια;) διοτι εσπευσαν ,χωρις να γνωριζουν αυτο που ειπες να «επιβεβαιωσουν» εν τελει αυτο που ειπες.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άλλη μιά παγκόσμια ξεφτίλα. Μπράβο στην τρουθ τιμ
- hellegennes
Re: Άλλη μιά παγκόσμια ξεφτίλα. Μπράβο στην τρουθ τιμ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ακολουθω τα χναρια σου ..hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2019, 01:47Καλυτερεύεις, νεανία μου.Pedro έγραψε: 06 Σεπ 2019, 01:45Δεν το ειπες αθελα σου,ηταν λαθος σου,γιατι οι αριθμοι τοτε δεν εδειχναν αυτο που ειπες.hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2019, 01:03 Καλύτερο, αν και δεν το είπα άθελά μου. Αυτό θα συνέβαινε μόνο αν το είχα γράψει στον ύπνο μου. Που θα μπορούσε να συμβεί, γιατί ακόμα και στον ύπνο μου γράφω πιο έξυπνα πράγματα από μερικά ζώα που έχουν δικαίωμα ψήφου στο IMDB και -χειρότερα- στις βουλευτικές εκλογές.
Ναι, ζώα είναι όσοι ψήφισαν είτε 1 είτε 10. Γενικά όσοι ψήφισαν χωρίς να την δουν. Ακριβώς αυτό σημαίνει ότι είναι ζώα: ότι λειτουργούν με το ένστικτο της αγέλης, χωρίς να φιλτράρουν τις σκέψεις και τις πράξεις τους. Χωρίς βάσανο, χωρίς λογική. Μόνο γιούρια.![]()
Επεσες εξω,αλλα αθελα σου επιβεβαιωθηκες ( χαριν στην προβλεπτικη σου ικανοτητα και εμπειρια;) διοτι εσπευσαν ,χωρις να γνωριζουν αυτο που ειπες να «επιβεβαιωσουν» εν τελει αυτο που ειπες.![]()
![]()
Ακριβώς αυτό σημαίνει ότι είναι ζώα: ότι λειτουργούν με το ένστικτο της αγέλης, χωρίς να φιλτράρουν τις σκέψεις και τις πράξεις τους. Χωρίς βάσανο, χωρίς λογική. Μόνο γιούρια.hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2019, 01:46Από λύπηση.
πολλα γιουρια?
- hellegennes
Υπάρχει λογική και είπα ποια είναι: την λυπήθηκα που δεν θα την ψήφιζε κανείς. Αν λειτουργούσα σαν μέρος κοπαδιού, θα είχα ψηφίσει ό,τι και το κοπάδι. Αφού δεν βγήκε, ψήφισα αντίθετα απ' το κοπάδι.πήζον bot έγραψε: 06 Σεπ 2019, 01:49Ακριβώς αυτό σημαίνει ότι είναι ζώα: ότι λειτουργούν με το ένστικτο της αγέλης, χωρίς να φιλτράρουν τις σκέψεις και τις πράξεις τους. Χωρίς βάσανο, χωρίς λογική. Μόνο γιούρια.
![]()
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
φιλε ποιο κομμα ψηφισες στις εθνικες εκλογες?hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2019, 01:51Υπάρχει λογική και είπα ποια είναι: την λυπήθηκα που δεν θα την ψήφιζε κανείς. Αν λειτουργούσα σαν μέρος κοπαδιού, θα είχα ψηφίσει ό,τι και το κοπάδι. Αφού δεν βγήκε, ψήφισα αντίθετα απ' το κοπάδι.πήζον bot έγραψε: 06 Σεπ 2019, 01:49Ακριβώς αυτό σημαίνει ότι είναι ζώα: ότι λειτουργούν με το ένστικτο της αγέλης, χωρίς να φιλτράρουν τις σκέψεις και τις πράξεις τους. Χωρίς βάσανο, χωρίς λογική. Μόνο γιούρια.
![]()
![]()
- hellegennes
Δεν ψηφίζω κόμματα, ψηφίζω άτομα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
τα οποια τα θεωρεις και κατωτερα. ενταξει.
- hellegennes
Γι' αυτό τα ψηφίζω, να νιώσουν λίγο καλύτερα παρά την κατωτερότητά τους. Επειδή σαν άνδρας είμαι ικανός να έχω συναισθήματα και να νοιάζομαι για τους ανθρώπους που μειονεκτούν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2019, 02:02 Γι' αυτό τα ψηφίζω, να νιώσουν λίγο καλύτερα παρά την κατωτερότητά τους. Επειδή σαν άνδρας είμαι ικανός να έχω συναισθήματα και να νοιάζομαι για τους ανθρώπους που μειονεκτούν.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 319 Απαντήσεις
- 7141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
-
- 157 Απαντήσεις