!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κεραμέως: «Το μάθημα της Ιστορίας να αναπτύσσει την εθνική συνείδηση»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Κεραμέως: «Το μάθημα της Ιστορίας να αναπτύσσει την εθνική συνείδηση»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Highlander έγραψε: 05 Σεπ 2019, 18:02
wooded glade έγραψε: 05 Σεπ 2019, 18:01 Ο μαθητής που σηκώνει τη σημαία πρέπει να είναι καλύτερος της τάξης ;
Γιατί ; O χειρότερος δεν είναι πατριώτης ;
Μπορεί κάλλιστα ο καλύτερος να είναι από κομμουνιστική οικογένεια (γίνεται - μου έχει τύχει περίπτωση) και ο χειρότερος να είναι εθνικόφρων.
Τη σημαία πρέπει να τη σηκώνει ο καλύτερος στη γυμναστική, αφού άλλωστε για παρέλαση πάμε.
Στο στρατό είδατε ποτέ ο διοικητής του λόχου να ψάχνει να βρει ποιός είναι ο καλύτερος στη σκοποβολή ή στη ρίψη χειροβομβίδων ;
Τον ψηλό ψάχνει για να κρατήσει τη σημαία.
Τόσο οι ζαίοι όσο και οι νδ-κράτες είναι ανόητοι και ειδικά οι ζαίοι βέβαια που θα ήθελαν να παρελαύνουμε με τη σκοπιανή σημαία.
Εσύ προτείνεις ακόμα μεγαλύτερη στρατιωτικοποίηση.
Καλύτερα να καταργηθεί τελείως η παρέλαση.
Η παρέλαση είναι παρέλαση.
Θέλει ο κόσμος να βλέπει τα τανκς, τους πυραύλους Νίκη-Ζεύς, τα κανόνια.
Αν καταργήσουμε την παρέλαση, καταργούμε και την επέτειο.
Αν μας αρέσει η 25η Μαρτίου, δεν θα υπάρχει πιά 25η Μαρτίου. Αν μας αρέσει η 21η Απριλίου, δεν θα υπάρχει πιά 21η Απριλίου - ο λαός αποφασίζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 05 Σεπ 2019, 18:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Parrot έγραψε: 05 Σεπ 2019, 16:02 https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... in-istoria
«Ο καλύτερος μαθητής θα σηκώνει τη σημαία», έρχονται αλλαγές στην Ιστορία
(...)
Η υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι σε βάθος χρόνου θα γίνουν αλλαγές σε κρίσιμα μαθήματα, όπως η Ιστορία. Όπως ξεκαθάρισε, στόχος της νέας ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας είναι η Ιστορία να πάψει να είναι κοινωνικού χαρακτήρα αλλά να αναπτύσσει την εθνική συνείδηση.
Για να δούμε, γιατί έχουν τάξει λαγούς με πετραχήλια εδώ πέρα,
και μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει τίποτα.
Μακάρι η κα Κεραμέως να αποτελέσει μια φωτεινή εξαίρεση στη σαπίλα της ΝΔ.
Πρόλαβες και είδες την σαπίλα και την ανικανότητα σε λιγότερο από 2 μήνες ρε θηρίο;

Πάντως εγώ την Κυρία αυτη την ερωτεύτηκα ήδη! :oops:
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Chainis έγραψε: 05 Σεπ 2019, 18:20
Parrot έγραψε: 05 Σεπ 2019, 16:02 https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... in-istoria
«Ο καλύτερος μαθητής θα σηκώνει τη σημαία», έρχονται αλλαγές στην Ιστορία
(...)
Η υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι σε βάθος χρόνου θα γίνουν αλλαγές σε κρίσιμα μαθήματα, όπως η Ιστορία. Όπως ξεκαθάρισε, στόχος της νέας ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας είναι η Ιστορία να πάψει να είναι κοινωνικού χαρακτήρα αλλά να αναπτύσσει την εθνική συνείδηση.
Για να δούμε, γιατί έχουν τάξει λαγούς με πετραχήλια εδώ πέρα,
και μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει τίποτα.
Μακάρι η κα Κεραμέως να αποτελέσει μια φωτεινή εξαίρεση στη σαπίλα της ΝΔ.
Πρόλαβες και είδες την σαπίλα και την ανικανότητα σε λιγότερο από 2 μήνες ρε θηρίο;

Πάντως εγώ την Κυρία αυτη την ερωτεύτηκα ήδη! :oops:
Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια. :-?
Πάντως η Κεραμέως είναι symbol και πρότυπο γυναίκας!
Με ήθος, με αρχές, με χάρη!
Μια τέτοια να βρω να παντρευτώ :romance-hearteyes:
Άβαταρ μέλους
Chainis

Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Σεπ 2019, 17:27 Δηλαδή νομίζει ότι το μάθημα της Ιστορίας αυτή τη στιγμή δεν έχει αυτή τη στόχευση; :lol:
Με βάση μαρτυρίες γνωστών μου γονέων το μάθημα της ιστορίας τώρα είναι φρίκη.
Πολλές σελιδες για ανούσια γεγονότα και παράγραφοι μόνο για σημαντικές στιγμές του Ελληνισμού.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
Chainis

Nero έγραψε: 05 Σεπ 2019, 17:37 Οπως και να χει, συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι ικανή. Αν είναι χουντάλω, μπράβο της γιατί το είχε κρύψει πολύ καλά. Εμένα τουλάχιστον με κορόιδεψε γιατί ποτέ δε διέκρινα τίποτα τέτοιο
Πατριώτισσα χωρίς να είναι χουντάλω δεν παίζει στο μυαλό σου ε;

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
Chainis

Γιατί τι θα πάθει;

Όταν ήμουν σημαιοφόρος σαν καλύτερος μαθητής πάντως θα ζοχαδιαζόμουν αν την έδιναν σε κανένα τούβλο με κλήρωση.

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

vantono έγραψε: 05 Σεπ 2019, 18:03
wooded glade έγραψε: 05 Σεπ 2019, 18:01 Μπορεί κάλλιστα ο καλύτερος να είναι από κομμουνιστική οικογένεια (γίνεται - μου έχει τύχει περίπτωση) και ο χειρότερος να είναι εθνικόφρων.
Όχι μπορεί κάλλιστα, δεν είναι απλά μια περίπτωση που μπορεί να τύχει, το συγκεκριμένο. Είναι ο κανόνας!
Ναι, αλλά βασικά δεν γίνεται ξέρεις αυτό γιατί είναι τα misconceptions που τα εμποδίζουν.
Ένα παιδί που ας πούμε οι γονείς του είναι Τύπη από το νησί Κρακατάο και πιστεύει σε περίεργα πράγματα, θα έχει και μαθησιακές δυσκολίες.
Αν λέει π.χ. ότι "το τετράγωνο της υποτεινούσης ισούται προς το άθροισμα των κύβων των απέναντι πλευρών" είναι ένα πρόβλημα, δεν μπορεί να πάει παρακάτω. Κάποιες φορές ισχύει π.χ. 1^3 + 1^3 = 2 = sqr(2)^2. Αλλά συνήθως την πατάμε αν προσθέτουμε τους κύβους.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

wooded glade έγραψε: 05 Σεπ 2019, 18:37
vantono έγραψε: 05 Σεπ 2019, 18:03
wooded glade έγραψε: 05 Σεπ 2019, 18:01 Μπορεί κάλλιστα ο καλύτερος να είναι από κομμουνιστική οικογένεια (γίνεται - μου έχει τύχει περίπτωση) και ο χειρότερος να είναι εθνικόφρων.
Όχι μπορεί κάλλιστα, δεν είναι απλά μια περίπτωση που μπορεί να τύχει, το συγκεκριμένο. Είναι ο κανόνας!
Ναι, αλλά βασικά δεν γίνεται ξέρεις αυτό γιατί είναι τα misconceptions που τα εμποδίζουν.
Ένα παιδί που ας πούμε οι γονείς του είναι Τύπη από το νησί Κρακατάο και πιστεύει σε περίεργα πράγματα, θα έχει και μαθησιακές δυσκολίες.
Αν λέει π.χ. ότι "το τετράγωνο της υποτεινούσης ισούται προς το άθροισμα των κύβων των απέναντι πλευρών" είναι ένα πρόβλημα, δεν μπορεί να πάει παρακάτω. Κάποιες φορές ισχύει π.χ. 1^3 + 1^3 = 2 = sqr(2)^2. Αλλά συνήθως την πατάμε αν προσθέτουμε τους κύβους.
Δε θα μπορούσα να το είχα εκφράσει καλύτερα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Chainis έγραψε: 05 Σεπ 2019, 18:20 Πάντως εγώ την Κυρία αυτη την ερωτεύτηκα ήδη! :oops:
Και άλλος εκτός από τον Νέρο. :D Διάβασα ότι ο παππούς της ήταν ο τελευταίος μειονοτικός βουλευτής στην τουρκική εθνοσυνέλευση,από τις Σαράντα Εκκλησιές της Ανατολικής Θράκης.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Μάθε, παιδί μου, εθνική συνείδηση!

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Σε μια πρόσφατη έρευνα για τον αντισημιτισμό Ελλήνων το 24% διαφωνεί με τη διδασκαλία του Ολοκαυτώματος, ενώ το 70% θεωρεί πως οι Έλληνες υπέφεραν περισσότερο.

Δεν χρειάζεται λοιπόν η ανάπτυξη εθνικής συνείδησης στα σχολεία αλλά ο έλεγχος του επιπέδου συνείδησης.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Nero έγραψε: 05 Σεπ 2019, 17:37 Οπως και να χει, συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι ικανή. Αν είναι χουντάλω, μπράβο της γιατί το είχε κρύψει πολύ καλά. Εμένα τουλάχιστον με κορόιδεψε γιατί ποτέ δε διέκρινα τίποτα τέτοιο
Χουνταλω γιατί μίλησε για εθνική συνείδηση;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Otto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2019, 11:23
Χουνταλω γιατί μίλησε για εθνική συνείδηση;
είπα ότι θα περιμένω τις αλλαγές. Δεν έχω αναθεωρήσει ακόμα
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

wooded glade έγραψε: 05 Σεπ 2019, 18:01 Ο μαθητής που σηκώνει τη σημαία πρέπει να είναι καλύτερος της τάξης ;
Γιατί ; O χειρότερος δεν είναι πατριώτης ;
Μπορεί κάλλιστα ο καλύτερος να είναι από κομμουνιστική οικογένεια (γίνεται - μου έχει τύχει περίπτωση) και ο χειρότερος να είναι εθνικόφρων.
Τη σημαία πρέπει να τη σηκώνει ο καλύτερος στη γυμναστική, αφού άλλωστε για παρέλαση πάμε.
Στο στρατό είδατε ποτέ ο διοικητής του λόχου να ψάχνει να βρει ποιός είναι ο καλύτερος στη σκοποβολή ή στη ρίψη χειροβομβίδων ;
Τον ψηλό ψάχνει για να κρατήσει τη σημαία.
Τόσο οι ζαίοι όσο και οι νδ-κράτες είναι ανόητοι και ειδικά οι ζαίοι βέβαια που θα ήθελαν να παρελαύνουμε με τη σκοπιανή σημαία.
Το σχολείο ανήκει στο ακαδημαϊκό περιβάλλον και ως τέτοιο θα αμοίβει αυτούς που αριστεύουν σε αυτό.
Το να είσαι σημαιοφόρος είναι μεγάλη τιμή (τουλάχιστον ήταν στα μαθητικά μου χρόνια).
Αν παρελαύνει η Γυμναστική Ακαδημία ας δίνει τη σημαία στον καλύτερο στη γυμναστική...
Yippie Kay Yay
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”