!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γεμίσαμε κοψοχέρηδες
Re: Γεμίσαμε κοψοχέρηδες
Εντάξει μας έπεισες . Τη συνδρομη μη ξεχασεις να πληρω αν θες να εισαι δικαιουχος στα 600 και οπως ειπαμε . Η δουλεια κανει τους αντρες . ασε το σπαμ εδω μεσα και πανε να προσφερεις στον ελλανιο . ελλανιε.Kauldron έγραψε: 05 Σεπ 2019, 18:20Εντάξει, πήγαινε τώρα να κουβαλήσεις τη βαλίτσα του Αράς πώς τον λένε, και άσε τα λόγια.
![]()
Παίζει να είσαι τόσο τζιμάνι, που να κατάλαβες απ' το πόστ μου οτι στηρίζω Σώρρα. Πραγματικά το IQ του μέσου νουδούκου, ποτέ δε σταματάει να μ' εκπλήσσει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στο φουτσο μου για τα 8 χιλιαδες ποστ σου τυπε . Στηριζεις-ες παραταξη αιμοδοτη του πατρινου απατεωνα και τωρα γυροφέρνεις κουνωντας το δακτυλο . πολυ δεν παει ?
Ποιά 8 χιλιάδες πόστ, ποιά στήριξη στον πατρινό απατεώνα, και τέλος, ποιόν φούτσο?

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Dwarven Blacksmith
Είσαι τριψηφιοφοβικος.Kauldron έγραψε: 05 Σεπ 2019, 18:28 Παίζει να είσαι τόσο τζιμάνι, που να κατάλαβες απ' το πόστ μου οτι στηρίζω Σώρρα. Πραγματικά το IQ του μέσου νουδούκου, ποτέ δε σταματάει να μ' εκπλήσσει.
Μάλλον μονοψηφιοφοβικός, με βάση αυτά που γράφει. Και δεν είναι μόνο το IQ που έχει ένα ψηφίο, μάλλον.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Σεπ 2019, 18:36Είσαι τριψηφιοφοβικος.Kauldron έγραψε: 05 Σεπ 2019, 18:28 Παίζει να είσαι τόσο τζιμάνι, που να κατάλαβες απ' το πόστ μου οτι στηρίζω Σώρρα. Πραγματικά το IQ του μέσου νουδούκου, ποτέ δε σταματάει να μ' εκπλήσσει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σε ένα τραπέζι του Sushi samba στο Manhattan, δύο διαχειριστές hedge funds συζητάνε as we speak:

Και κάπως έτσι, και σήμερα έπεσαν μαζικές αγορές ελληνικών ομολόγων.- God, have you heard the news from Europe? Germany is probably entering a recession, we should expect the ECB stimulus to continue.
- True, I'm scouring the european bond markets, but nothing comes up. NIRP is killing us bro.
- Well that might be the case, but don't forget we have a winner: Greece.
- How's it so?
- Don't you know about Koulis? Seriously?
- Who the fuck is Koulis?
- Mareva's cuck.
My Life had stood, a Loaded Gun
- metaxoskolikas
έχεις κι άλλες ασυνάρτητες μπαρούφες να πεις;Νon4me έγραψε: 05 Σεπ 2019, 18:32 Στο φουτσο μου για τα 8 χιλιαδες ποστ σου τυπε . Στηριζεις-ες παραταξη αιμοδοτη του πατρινου απατεωνα και τωρα γυροφέρνεις κουνωντας το δακτυλο . πολυ δεν παει ?
- Eθνικοκοινωνιστης
πουλαν τρελιτσα τα νδουλικα αλλα ερχεται η ωρα της κρισης σε λιγοτερο απο 1 χρονο 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πολλες , και οι τελευταίοι που θα ρωτήσω - πάρω την αδεια τους , θα ειναι οπαδοι εξωκοινοβουλευτικων εγκληματικων οργανωσεωνmetaxoskolikas έγραψε: 05 Σεπ 2019, 18:39έχεις κι άλλες ασυνάρτητες μπαρούφες να πεις;Νon4me έγραψε: 05 Σεπ 2019, 18:32 Στο φουτσο μου για τα 8 χιλιαδες ποστ σου τυπε . Στηριζεις-ες παραταξη αιμοδοτη του πατρινου απατεωνα και τωρα γυροφέρνεις κουνωντας το δακτυλο . πολυ δεν παει ?
- bedouin024
- Phorum.gr user: beduin024
Από τον Καμένο στον Κασσιδιάρη και από το Σώρρα. Δεν βαρέθηκες καημένε Kauldron; Γύρνα πίσω στην μεγάλη πατριωτική παράταξη. Αυτό είναι το σπίτι σου!Kauldron έγραψε: 05 Σεπ 2019, 18:28 Παίζει να είσαι τόσο τζιμάνι, που να κατάλαβες απ' το πόστ μου οτι στηρίζω Σώρρα. Πραγματικά το IQ του μέσου νουδούκου, ποτέ δε σταματάει να μ' εκπλήσσει.
Ποιό Σώρρα βρε κρετίνε? Αυτό κατάλαβες απ' αυτό:bedouin024 έγραψε: 05 Σεπ 2019, 19:20Από τον Καμένο στον Κασσιδιάρη και από το Σώρρα. Δεν βαρέθηκες καημένε Kauldron; Γύρνα πίσω στην μεγάλη πατριωτική παράταξη. Αυτό είναι το σπίτι σου!Kauldron έγραψε: 05 Σεπ 2019, 18:28 Παίζει να είσαι τόσο τζιμάνι, που να κατάλαβες απ' το πόστ μου οτι στηρίζω Σώρρα. Πραγματικά το IQ του μέσου νουδούκου, ποτέ δε σταματάει να μ' εκπλήσσει.
Kauldron έγραψε: 05 Σεπ 2019, 17:44 Θα 'ρθει πάλι ο γαμπρός των Κλίντον να επενδύσει 100 δίς?
![]()
Τα 600 δις του Σώρρα πιο ρεαλιστική λύση φαντάζουν.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- bedouin024
- Phorum.gr user: beduin024
Από τους τρεις πάζει να είναι ο σοβαρότερος.Kauldron έγραψε: 05 Σεπ 2019, 19:48Ποιό Σώρρα βρε κρετίνε? Αυτό κατάλαβες απ' αυτό:bedouin024 έγραψε: 05 Σεπ 2019, 19:20Από τον Καμένο στον Κασσιδιάρη και από το Σώρρα. Δεν βαρέθηκες καημένε Kauldron; Γύρνα πίσω στην μεγάλη πατριωτική παράταξη. Αυτό είναι το σπίτι σου!Kauldron έγραψε: 05 Σεπ 2019, 18:28 Παίζει να είσαι τόσο τζιμάνι, που να κατάλαβες απ' το πόστ μου οτι στηρίζω Σώρρα. Πραγματικά το IQ του μέσου νουδούκου, ποτέ δε σταματάει να μ' εκπλήσσει.
Kauldron έγραψε: 05 Σεπ 2019, 17:44 Θα 'ρθει πάλι ο γαμπρός των Κλίντον να επενδύσει 100 δίς?
![]()
Τα 600 δις του Σώρρα πιο ρεαλιστική λύση φαντάζουν.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λέω: πιο ρεαλιστικό είναι να υπάρχουν τα 600 δις του Σώρρα παρά οι "επενδύσεις του γαμπρού των Κλίντον", και δυο νουδούκοι καταλαβαίνουν οτι στηρίζω Σώρρα.
Εντάξει, δεν περιγράφω άλλο.
Εντάξει, δεν περιγράφω άλλο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 364 Προβολές
-